kostas77733 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δευτερα θα βγει επισημη ή οχι απο Sammobile!!! :happy::wink: Θα βγει και για s3 4g ξερουμε???Γιατι εγω μου εχει σπασει τα νευρα το θεμα μπαταριας και ειμαι ετοιμος ΓΙΑ ΑΡΧΗ να βαλω την xef την γαλλικη που εχω διαβασει καλα λογια, αν δεν βγαλω ακρη να βαλω καμια custom (αν εχετε υποψιν σαν καμια καλη για μπαταρια...εχω ολη μερα μονο το 3g-4g ανοιχτο και μιλαω 1-2 ωρες, δδεν παιζω και γενικα τιποτε αλλο αλλα δεν βγαζω 12-13 ωρες που λειπω απο το σπιτι-ειναι εκνευριστικο) και μετα θα παρω την μπαταρια 3000mah την επισημη samsung.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο...πια η διαφορα του jelly bean με το ics? Μιλαω παντσ για το i9300 ...οταν το ειχα παρει με εργοστασιακο ics θυμαμε σκοτωνε απο ταχύτητα εκτος αν θυμαμαι λαθος...εχω βαλει custom αλλα και official roms απο jelly bean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Αύριο έρχεται η 4.2.2 για το s3 μας στο sammobile ;) http://img855.imageshack.us/img855/3430/img20130519194629.jpg Εδώ η νεα lockscreen Edited May 19, 2013 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 ευχαριστα νεα.....ποιας χωρας?? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) ευχαριστα νεα.....ποιας χωρας?? Δεν έχουν πει. Σε λίγες ώρες θα μάθουμε! Επίσης θα μπορούμε να διαλέξουμε αν στην lockscreen θα έχει το εφέ με το νερό ή το εφέ με το φως όπως στο s4 Edited May 19, 2013 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλημέρα παιδιά! Έχω γερμανικό σ3 με την επίσημη mc2 ρουταρισμενο πρόσφατα και έμαθα σήμερα ότι υπάρχει πιο πρόσφατη επίσημη έκδοση md2. Αξίζει το κόπο να την περάσω μέσω Odin? Οι αλλαγές και διάφορες σε σχέση με την mc2 ποιες είναι? Την έχει περάσει κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Πάντως μου κάνει εντύπωση που πολλοί λέτε ότι το κινητό είναι γρήγορο με στοκ ρομ... Εμένα ακόμα και με ωμέγα και custom kernel και nova prime μου φαίνεται ότι λαγκαρει συνέχεια. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 http://www.sammobile.com/2013/05/20/exclusive-i9300xxufme3-android-4-2-2-jelly-bean-leaked-firmware-for-the-galaxy-s-iii/ latest news!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 http://www.sammobile.com/2013/05/20/exclusive-i9300xxufme3-android-4-2-2-jelly-bean-leaked-firmware-for-the-galaxy-s-iii/ latest news!!! ωραια νεα! να ρωτησω κατι ομως. εσεις που εχετε στοκ s3, ξερετε αν οι ελληνες αργουν να βγαλουν τις επομενες εκδοσεις android; (προκειται να παρω το s3 σε λιγες μερες) ρωταω γιατι ας πουμε στο s advance που σε ολες τις χωρες εχει βγει jellybean, στην ελλαδα εχει μεινει στο 2.3... σιγουρα υπαρχει και το odin αλλα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη οταν μπορεις να παρεις την ελληνικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Περασα 4.2.2 απο Xda..Πολυ γρηγορο χωρις Λαγγαρισματα και πιο ομορφο ui(κυριως η οθονη κλειδωματος) Edited May 20, 2013 by lostre21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Πάντως μου κάνει εντύπωση που πολλοί λέτε ότι το κινητό είναι γρήγορο με στοκ ρομ... Εμένα ακόμα και με ωμέγα και custom kernel και nova prime μου φαίνεται ότι λαγκαρει συνέχεια. Στην αρχή και εμένα μου έκανε πολλά Lagαρίσματα. Μετά έβαλα cyanomdgen την οποί έβγαλα και πέρασα πάλι στην Stock ... Δεν ξέρω γιατί αλλά πλέον δεν έχω Lag Πουθενά Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77733 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Θα βγει και για το 4G-LTE (Ι9305) επισημη αναβαθμιση 4.2.2 τωρα αμεσα η δεν μπορουμε να το ξερουμε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το εβαλε κανεις το καινουριο firmware να μας πει εντυπωσεις...??!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 http://www.sammobile.com/2013/05/20/exclusive-i9300xxufme3-android-4-2-2-jelly-bean-leaked-firmware-for-the-galaxy-s-iii/ latest news!!! την κατεβασα απο δω που λες κ ειναι hot mobile κ δεν εχει κ ελληνικα...πως τα περναμε?????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 την κατεβασα απο δω που λες κ ειναι hot mobile κ δεν εχει κ ελληνικα...πως τα περναμε?????:( Εχει ελληνικα και στο μενου και στο πληκτρολογιο..Και ειναι αρκετα Smooth..Πολυ ωραια lockscreen..Η αυτονομια ειναι σε καλα επιπεδα απο οσο μπορω να καταλαβω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835931 Κατεβασε το απο εδω.. https://mega.co.nz/#!bEdUXbQJ!B79aNS...Tn2hJlSQD84S5I The key is B79aNS964DbkX3aNR5MgHiQ4tABz1Tn2hJlSQD84S5I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εχει ελληνικα και στο μενου και στο πληκτρολογιο..Και ειναι αρκετα Smooth..Πολυ ωραια lockscreen..Η αυτονομια ειναι σε καλα επιπεδα απο οσο μπορω να καταλαβω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835931 Κατεβασε το απο εδω.. https://mega.co.nz/#!bEdUXbQJ!B79aNS...Tn2hJlSQD84S5I The key is B79aNS964DbkX3aNR5MgHiQ4tABz1Tn2hJlSQD84S5I το ιδιο παλι φιλε μου.δεν βγαζει την ελληνικη γλωσσα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 το ιδιο παλι φιλε μου.δεν βγαζει την ελληνικη γλωσσα:( Εισαι σιγουρος?Στην αρχη στις ρυθμισεις δεν εχει τα ελληνικα? Δοκιμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925831 και καποιος αλλος ειχε προβλημα απο Xda.. Θελει να εισαι Root ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77733 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Θα βγει και για το 4G-LTE (Ι9305) επισημη αναβαθμιση 4.2.2 τωρα αμεσα η δεν μπορουμε να το ξερουμε αυτο? Κανεις για αυτο;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εισαι σιγουρος?Στην αρχη στις ρυθμισεις δεν εχει τα ελληνικα? Δοκιμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925831 και καποιος αλλος ειχε προβλημα απο Xda.. Θελει να εισαι Root ομως.. Φιλε μου ειναι hot mobile.Αν δεν ξερουμε να μην μιλαμε καλυτερα.Την εβαλα και εγω.Στην αρχη ηταν ολα ελληνικα κανονικα,μολις του εκανα factory reset γιατι ετσι πρεπει δεν ειχε ελληνικα.Τωρα τι κανουμε;Ξανα βαζουμε αλλη rom:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Φιλε μου ειναι hot mobile.Αν δεν ξερουμε να μην μιλαμε καλυτερα.Την εβαλα και εγω.Στην αρχη ηταν ολα ελληνικα κανονικα,μολις του εκανα factory reset γιατι ετσι πρεπει δεν ειχε ελληνικα.Τωρα τι κανουμε;Ξανα βαζουμε αλλη rom:( Εγω δεν του εκανα μετα Factory Reset..Εως τωρα λειτουργει αψογα..Οποτε δεν το πειραζω.. Παντως με την Omega 4.1.2 που ειχα πριν παρατηρουσα κατι μικρα κολληματα..Τωρα τιποτα ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εγω δεν του εκανα μετα Factory Reset..Εως τωρα λειτουργει αψογα..Οποτε δεν το πειραζω.. Παντως με την Omega 4.1.2 που ειχα πριν παρατηρουσα κατι μικρα κολληματα..Τωρα τιποτα ομως... Kαι δεν σε πειραζει που ειναι hot mobile;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εγω δεν του εκανα μετα Factory Reset..Εως τωρα λειτουργει αψογα..Οποτε δεν το πειραζω.. Παντως με την Omega 4.1.2 που ειχα πριν παρατηρουσα κατι μικρα κολληματα..Τωρα τιποτα ομως... την ξαναπερναω κ βλεπουμε σε λιγο...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Kαι δεν σε πειραζει που ειναι hot mobile;:confused: Και γιατι να με πειραζει?Το μονο που με ενοχλει λιγο ειναι που εχει κατι εφαρμογες στα κινεζικα-κορεατικα αλλα και παλι.. Το κινητο παει σφαιρα παντως και η νεα Lockscrenn ειναι πολυ ομορφη..Μολις βγει το επισημο απο Samsung θα το περασω.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzgt4 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Η εφαρμογή για το τηλέφωνο δουλεύει όπως πρέπει πλέων ή κάνει πάλι αρκετή ώρα μέχρι να ανοίξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 προσωπικα ελπιζω οταν με το καλο βγει offcial και περιλαμβανει modem να εχει καλυτερη ληψη.... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts