Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δευτερα θα βγει επισημη ή οχι απο Sammobile!!! :happy::wink:

Θα βγει και για s3 4g ξερουμε???Γιατι εγω μου εχει σπασει τα νευρα το θεμα μπαταριας και ειμαι ετοιμος ΓΙΑ ΑΡΧΗ να βαλω την xef την γαλλικη που εχω διαβασει καλα λογια, αν δεν βγαλω ακρη να βαλω καμια custom (αν εχετε υποψιν σαν καμια καλη για μπαταρια...εχω ολη μερα μονο το 3g-4g ανοιχτο και μιλαω 1-2 ωρες, δδεν παιζω και γενικα τιποτε αλλο αλλα δεν βγαζω 12-13 ωρες που λειπω απο το σπιτι-ειναι εκνευριστικο) και μετα θα παρω την μπαταρια 3000mah την επισημη samsung....

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο...πια η διαφορα του jelly bean με το ics? Μιλαω παντσ για το i9300 ...οταν το ειχα παρει με εργοστασιακο ics θυμαμε σκοτωνε απο ταχύτητα εκτος αν θυμαμαι λαθος...εχω βαλει custom αλλα και official roms απο jelly bean

Αύριο έρχεται η 4.2.2 για το s3 μας στο sammobile ;)

http://img855.imageshack.us/img855/3430/img20130519194629.jpg

Εδώ η νεα lockscreen

Edited by jimdem582

ευχαριστα νεα.....ποιας χωρας??

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

ευχαριστα νεα.....ποιας χωρας??

Δεν έχουν πει. Σε λίγες ώρες θα μάθουμε! Επίσης θα μπορούμε να διαλέξουμε αν στην lockscreen θα έχει το εφέ με το νερό ή το εφέ με το φως όπως στο s4

Edited by jimdem582

Καλημέρα παιδιά! Έχω γερμανικό σ3 με την επίσημη mc2 ρουταρισμενο πρόσφατα και έμαθα σήμερα ότι υπάρχει πιο πρόσφατη επίσημη έκδοση md2. Αξίζει το κόπο να την περάσω μέσω Odin? Οι αλλαγές και διάφορες σε σχέση με την mc2 ποιες είναι? Την έχει περάσει κάνεις?

Πάντως μου κάνει εντύπωση που πολλοί λέτε ότι το κινητό είναι γρήγορο με στοκ ρομ... Εμένα ακόμα και με ωμέγα και custom kernel και nova prime μου φαίνεται ότι λαγκαρει συνέχεια.

ωραια νεα! να ρωτησω κατι ομως. εσεις που εχετε στοκ s3, ξερετε αν οι ελληνες αργουν να βγαλουν τις επομενες εκδοσεις android; (προκειται να παρω το s3 σε λιγες μερες)

ρωταω γιατι ας πουμε στο s advance που σε ολες τις χωρες εχει βγει jellybean, στην ελλαδα εχει μεινει στο 2.3... σιγουρα υπαρχει και το odin αλλα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη οταν μπορεις να παρεις την ελληνικη.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που πολλοί λέτε ότι το κινητό είναι γρήγορο με στοκ ρομ... Εμένα ακόμα και με ωμέγα και custom kernel και nova prime μου φαίνεται ότι λαγκαρει συνέχεια.

Στην αρχή και εμένα μου έκανε πολλά Lagαρίσματα. Μετά έβαλα cyanomdgen την οποί έβγαλα και πέρασα πάλι στην Stock ... Δεν ξέρω γιατί αλλά πλέον δεν έχω Lag Πουθενά

Ας επιχειρήσουμε...

την κατεβασα απο δω που λες κ ειναι hot mobile κ δεν εχει κ ελληνικα...πως τα περναμε?????:(

την κατεβασα απο δω που λες κ ειναι hot mobile κ δεν εχει κ ελληνικα...πως τα περναμε?????:(

Εχει ελληνικα και στο μενου και στο πληκτρολογιο..Και ειναι αρκετα Smooth..Πολυ ωραια lockscreen..Η αυτονομια ειναι σε καλα επιπεδα απο οσο μπορω να καταλαβω..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835931

Κατεβασε το απο εδω..

https://mega.co.nz/#!bEdUXbQJ!B79aNS...Tn2hJlSQD84S5I

The key is B79aNS964DbkX3aNR5MgHiQ4tABz1Tn2hJlSQD84S5I

Εχει ελληνικα και στο μενου και στο πληκτρολογιο..Και ειναι αρκετα Smooth..Πολυ ωραια lockscreen..Η αυτονομια ειναι σε καλα επιπεδα απο οσο μπορω να καταλαβω..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835931

Κατεβασε το απο εδω..

https://mega.co.nz/#!bEdUXbQJ!B79aNS...Tn2hJlSQD84S5I

The key is B79aNS964DbkX3aNR5MgHiQ4tABz1Tn2hJlSQD84S5I

το ιδιο παλι φιλε μου.δεν βγαζει την ελληνικη γλωσσα:(

το ιδιο παλι φιλε μου.δεν βγαζει την ελληνικη γλωσσα:(

Εισαι σιγουρος?Στην αρχη στις ρυθμισεις δεν εχει τα ελληνικα?

Δοκιμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925831

και καποιος αλλος ειχε προβλημα απο Xda..

Θελει να εισαι Root ομως..

Εισαι σιγουρος?Στην αρχη στις ρυθμισεις δεν εχει τα ελληνικα?

Δοκιμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925831

και καποιος αλλος ειχε προβλημα απο Xda..

Θελει να εισαι Root ομως..

Φιλε μου ειναι hot mobile.Αν δεν ξερουμε να μην μιλαμε καλυτερα.Την εβαλα και εγω.Στην αρχη ηταν ολα ελληνικα κανονικα,μολις του εκανα factory reset γιατι ετσι πρεπει δεν ειχε ελληνικα.Τωρα τι κανουμε;Ξανα βαζουμε αλλη rom:(

Φιλε μου ειναι hot mobile.Αν δεν ξερουμε να μην μιλαμε καλυτερα.Την εβαλα και εγω.Στην αρχη ηταν ολα ελληνικα κανονικα,μολις του εκανα factory reset γιατι ετσι πρεπει δεν ειχε ελληνικα.Τωρα τι κανουμε;Ξανα βαζουμε αλλη rom:(

Εγω δεν του εκανα μετα Factory Reset..Εως τωρα λειτουργει αψογα..Οποτε δεν το πειραζω..

Παντως με την Omega 4.1.2 που ειχα πριν παρατηρουσα κατι μικρα κολληματα..Τωρα τιποτα ομως...

Εγω δεν του εκανα μετα Factory Reset..Εως τωρα λειτουργει αψογα..Οποτε δεν το πειραζω..

Παντως με την Omega 4.1.2 που ειχα πριν παρατηρουσα κατι μικρα κολληματα..Τωρα τιποτα ομως...

Kαι δεν σε πειραζει που ειναι hot mobile;:confused:

την ξαναπερναω κ βλεπουμε σε λιγο...:O

Kαι δεν σε πειραζει που ειναι hot mobile;:confused:

Και γιατι να με πειραζει?Το μονο που με ενοχλει λιγο ειναι που εχει κατι εφαρμογες στα κινεζικα-κορεατικα αλλα και παλι..

Το κινητο παει σφαιρα παντως και η νεα Lockscrenn ειναι πολυ ομορφη..Μολις βγει το επισημο απο Samsung θα το περασω.. ;)

Η εφαρμογή για το τηλέφωνο δουλεύει όπως πρέπει πλέων ή κάνει πάλι αρκετή ώρα μέχρι να ανοίξει?

προσωπικα ελπιζω οταν με το καλο βγει offcial και περιλαμβανει modem να εχει καλυτερη ληψη....

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

• The topic was unpinned