Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σε ολους...

Ειναι δυνατο το ακολουθο σεναριο να ειμαι stock να εχω την XXELLA?(ειμαι σιγουρος κατα 80% οτι αυτη ειχα περασει μεσω kies αλλα δεν θυμαμαι 100% την εκδοση ) να περναω το Exynos Abuse στην συνεχεια να το κανω απεγκατασταση και να περναω μεσω kies ξανα αλλα την XXELL4....αυτη την φορα.....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από stock rooted (+custom kernel) πέρασα την v44 Ωμεγα που είναι βασισμένη στην 4.2.1 με full wipe.

To triangle away μου δείχνει ότι είμαι στοκ! και ο counter στο 0!

Η κατάσταση συσκευής γράφει "προσαρμοσμένη έκδοση"

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

καλημερα σε ολους...

Ειναι δυνατο το ακολουθο σεναριο να ειμαι stock να εχω την XXELLA?(ειμαι σιγουρος κατα 80% οτι αυτη ειχα περασει μεσω kies αλλα δεν θυμαμαι 100% την εκδοση ) να περναω το Exynos Abuse στην συνεχεια να το κανω απεγκατασταση και να περναω μεσω kies ξανα αλλα την XXELL4....αυτη την φορα.....

Φίλε είναι η τρίτη φορά που γράφεις αυτό το μήνυμα αλλά δεν βγάζω άκρη τι θες να πεις.

Ενημερωτικά:

Το Εxynos Abuse μπορεί να κάνει root το τηλέφωνο μόνο αν είναι στην ΧΧΕLL4..

Στην ΧΧΕLLA έχει κλείσει το κενό ασφαλείας που εκμεταλεύεται η εφαρμογή για να κάνει root το τηλέφωνο, οπότε δεν δουλεύει.

Περισσότερο δεν καταλαμβαίνω τι σενάριο αναφέρεις.

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Σχετικά με την 4.2.1 που εμφανίστηκε δεν είναι επίσημη τελική έκδοση. Πιθανότατα είναι κάποια δοκιμαστική, καθώς από τις διάφορες αναφορές στα forums παρουσιάζονται bugs, αλλά όχι σε βασικές λειτουργίες.

Σχετικά με την 4.2.1 που εμφανίστηκε δεν είναι επίσημη τελική έκδοση. Πιθανότατα είναι κάποια δοκιμαστική, καθώς από τις διάφορες αναφορές στα forums παρουσιάζονται bugs, αλλά όχι σε βασικές λειτουργίες.

Μα το έχουμε πει οτι είναι δοκιμαστική. Σχετικά με διάφορα σχόλια που είδα απο εμπειρίες, έχω να πω τα εξής: Βελτιώθηκαν οι επιδόσεις. Γενικά υπάρχει βελτίωση στα γραφικά αλλά και στην γενική αίσθηση του κινητού. Διάφορες ρυθμίσεις είναι σε καλύτερο σημείο. Πχ. για να ενεργοποιήσεις τα voice commands δεν χρειάζεται πλέον να πας στο svoice να ψάξεις στις ρυθμίσεις και να το βρείς. Απ'ευθείας απο τις ρυθμίσεις του κινητού. Επίσης, υπάρχουν 2 νέες λειτουργίες. Το smart scroll και smart pause. Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες γιατί αν και υπάρχουν τα toggles δεν λειτουργούν ακόμη. Τώρα στα κακά, η μπαταρία λένε οτι χάλασε πολύ, υπάρχουν μερικά bugs στον launcher και αν και οι επιδόσεις βελτιώθηκαν, υπάρχουν ακόμα μερικά κατά τόπους λαγκαρίσματα.

Όπως και να'χει, είναι θετική εξέλιξη γιατί ξέρουμε οτι σύντομα θα βγει η τελική έκδοση. Αναμένουμε λοιπόν!:)

Φίλε είναι η τρίτη φορά που γράφεις αυτό το μήνυμα αλλά δεν βγάζω άκρη τι θες να πεις.

Ενημερωτικά:

Το Εxynos Abuse μπορεί να κάνει root το τηλέφωνο μόνο αν είναι στην ΧΧΕLL4..

Στην ΧΧΕLLA έχει κλείσει το κενό ασφαλείας που εκμεταλεύεται η εφαρμογή για να κάνει root το τηλέφωνο, οπότε δεν δουλεύει.

Περισσότερο δεν καταλαμβαίνω τι σενάριο αναφέρεις.

Ευχαριστω για την απαντηση .Αυτο που εννοουσα ειναι οτι αν θυμαμε καλα

ειχα βαλει την XXELLA και μετα ειχα βαλει το Εxynos Abuse .Και σε μενα ειχε φανει παραξενο

αφου ειχα διαβασει αυτο που αναφερεις.Στην συνεχεια το εκανα απεγκατασταση (μου ειχε αλλαξει το status και μου την εσπαγε .Μετα περασα ξανα το firmware μεσω KIES. αλλα αυτη την φορα περασε την XXELL4 .Αυτο ειναι φυσιολογικο αυτο ερωτω......

Ευχαριστω για την απαντηση .Αυτο που εννοουσα ειναι οτι αν θυμαμε καλα

ειχα βαλει την XXELLA και μετα ειχα βαλει το Εxynos Abuse .Και σε μενα ειχε φανει παραξενο

αφου ειχα διαβασει αυτο που αναφερεις.Στην συνεχεια το εκανα απεγκατασταση (μου ειχε αλλαξει το status και μου την εσπαγε .Μετα περασα ξανα το firmware μεσω KIES. αλλα αυτη την φορα περασε την XXELL4 .Αυτο ειναι φυσιολογικο αυτο ερωτω......

Λογικά τη XXELLA την πέρασες με odin ,έτσι οταν μετά συνδεθηκες στο kies για να σου περάσει την επίσημη για την συσκευή σου βρήκε την XXELL4 σαν ποιο πρόσφατη και την έβαλε .

Samsung galaxy s21+

Μεσω kies την ειχα περασει. και θυμαμαι οτι μου ειχε περασει την XXELLA... αλλα δεν ειμαι 100%

Αυτο και ρωταω αν μεσω kies ειχα περασει την XXELLA ειναι πιθανο την 2η φορα να περασε την XXELL4...

Μεσω kies την ειχα περασει. και θυμαμαι οτι μου ειχε περασει την XXELLA... αλλα δεν ειμαι 100%

Αυτο και ρωταω αν μεσω kies ειχα περασει την XXELLA ειναι πιθανο την 2η φορα να περασε την XXELL4...

Δεν χρειάζεται τέτοιο σκάλισμα..

Καταρχήν μιλάς με πιθανότητα οπότε κάνουμε συζήτηση για κάτι που όπως λες δεν είσαι 100% σίγουρος.

Να σου κάνει downgrade από LLA σε LL4 είναι λίγο απίθανο το ΚΙΕS.

Αυτή τη στιγμή αν έχεις LL4 πρέπει να σου βγάζει update σε κάποια νεότερη έκδοση.

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

Μα το έχουμε πει οτι είναι δοκιμαστική. Σχετικά με διάφορα σχόλια που είδα απο εμπειρίες, έχω να πω τα εξής: Βελτιώθηκαν οι επιδόσεις. Γενικά υπάρχει βελτίωση στα γραφικά αλλά και στην γενική αίσθηση του κινητού. Διάφορες ρυθμίσεις είναι σε καλύτερο σημείο. Πχ. για να ενεργοποιήσεις τα voice commands δεν χρειάζεται πλέον να πας στο svoice να ψάξεις στις ρυθμίσεις και να το βρείς. Απ'ευθείας απο τις ρυθμίσεις του κινητού. Επίσης, υπάρχουν 2 νέες λειτουργίες. Το smart scroll και smart pause. Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες γιατί αν και υπάρχουν τα toggles δεν λειτουργούν ακόμη. Τώρα στα κακά, η μπαταρία λένε οτι χάλασε πολύ, υπάρχουν μερικά bugs στον launcher και αν και οι επιδόσεις βελτιώθηκαν, υπάρχουν ακόμα μερικά κατά τόπους λαγκαρίσματα.

Όπως και να'χει, είναι θετική εξέλιξη γιατί ξέρουμε οτι σύντομα θα βγει η τελική έκδοση. Αναμένουμε λοιπόν!:)

παιζει τα smart scrolls / pause να έχουν να κανουν κατι με την δυνατοτητα να πηγαινουμε στην κορυφη/πατο καθε σελιδας/εφαρμογης? εχω ζαλιστει να σκρολλαρω!!!

Δεν χρειάζεται τέτοιο σκάλισμα..

Καταρχήν μιλάς με πιθανότητα οπότε κάνουμε συζήτηση για κάτι που όπως λες δεν είσαι 100% σίγουρος.

Να σου κάνει downgrade από LLA σε LL4 είναι λίγο απίθανο το ΚΙΕS.

Αυτή τη στιγμή αν έχεις LL4 πρέπει να σου βγάζει update σε κάποια νεότερη έκδοση.

Πριν μια εβδομαδα παντως το kies μου εδωσε την LL4 πιο προσφατη και αυτη περασε.

Οταν εβαλα ξανα το sn στο KIES μου εδινε παλι την LL4 σαν πιο προσφατη.

Παντως απο οτι ειδα σημερα θα βγει η η 4.2.1 και θα λυθει το θεμα.....

Πριν μια εβδομαδα παντως το kies μου εδωσε την LL4 πιο προσφατη και αυτη περασε.

Οταν εβαλα ξανα το sn στο KIES μου εδινε παλι την LL4 σαν πιο προσφατη.

Παντως απο οτι ειδα σημερα θα βγει η η 4.2.1 και θα λυθει το θεμα.....

Μια χαρά είσαι στο τελευταίο update..

Λάθος δικό μου.

Ανάφερες ότι είναι γερμανικό, στα οποία τελευταία έκδοση είναι η LL4.

καλησπερα.θελω να ρωτησω το εξης.αγορασα σημερα το SGIII και εχει περασμενη απο την μαμα εταιρεια την 4,1,2.Εχει βγει καποιο update που πρεπει να ξερω???το jelly beam περναει στο κινητο μου η ακομα περιμενω???ευχαριστω και σορρυ για την ασχετοσυνη μου

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

καλησπερα.θελω να ρωτησω το εξης.αγορασα σημερα το SGIII και εχει περασμενη απο την μαμα εταιρεια την 4,1,2.Εχει βγει καποιο update που πρεπει να ξερω???το jelly beam περναει στο κινητο μου η ακομα περιμενω???ευχαριστω και σορρυ για την ασχετοσυνη μου

Την jelly bean εχεις αυτήν τη στιγμή .

Δίνονται κάποια μικρο update με OTA (over the air).

Samsung galaxy s21+

Πλεον το kies μετα το τελευταιο update στην ανακτηση δεν μου βγαζει κωδικο χωρας ωστε να επαναφερουμε στην αρχικη κατασταση..Το εχει πατατηρησει καποιος αλλος?

Καλησπέρα σε όλους.Προχθές ο αδερφός μου αγόρεσε απο Skroutzομάγαζο το i9300 σε μαύρο και με το που άνοιξε πήρε τη 4.1.2.Σήμερα στο άσχετο του έβγαλε ειδοποίηση για update και όταν μπήκε να τσεκάρει του πέταξε μήνυμα your device has been modified.Software updates are not available.Το τηλεφωνο δεν είναι rooted ξέρεις κανείς να μου πει τι έχει παίξει εδω πέρα;

Καλησπέρα σε όλους.Προχθές ο αδερφός μου αγόρεσε απο Skroutzομάγαζο το i9300 σε μαύρο και με το που άνοιξε πήρε τη 4.1.2.Σήμερα στο άσχετο του έβγαλε ειδοποίηση για update και όταν μπήκε να τσεκάρει του πέταξε μήνυμα your device has been modified.Software updates are not available.Το τηλεφωνο δεν είναι rooted ξέρεις κανείς να μου πει τι έχει παίξει εδω πέρα;

Πολύ συχνό. Διορθώνεται με ένα "επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων" αν δεν βαριέται να το στήσει από την αρχή.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

παιδια πως μπορω να δω ποιο csc εχει η συσκευη μου;;

Είσαι root ; Για δοκίμασε αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en

παιδια πως μπορω να δω ποιο csc εχει η συσκευη μου;;

Συνδεσε το στο kies και δες στην παρένθεση στο τέλος της γραμμής που λέει για το λογισμικό

- Alex

Συνδεσε το στο kies και δες στην παρένθεση στο τέλος της γραμμής που λέει για το λογισμικό

Δεν λεει πια....Δεν υπαρχει παρενθεση.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα σ'αυτό το φόρουμ, καθώς μεταπήδησα απ'αυτό του S2.

To S3 το πήρα μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση εξωτερικά, με τη XXELLA εγκατεστημένη, έκανα βέβαια το απαραίτητο factory reset κ όλα καλά!

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να μη δω καθόλου lag στο launcher και όταν ανοίγει κάποιες εφαρμογές (μηνύματα, επαφές, συλλογή), τελικά νομίζω ότι απ'αυτά δε θα απαλλαγούμε ποτέ στο android!

Έχει περάσει κανείς την pre-release 4.2.1; Αν ναι, εντυπώσεις; Αξίζει να την περάσω ή θα είναι περισσότερα τα bugs που έχει, απ'τις καινοτομίες σε σχέση με την 4.1.2;

Δεν λεει πια....Δεν υπαρχει παρενθεση.

Παράξενο :confused: έμενα το δείχνει κανονικά .

Ποια έκδοση του kies εχεις ??

Samsung galaxy s21+

• The topic was unpinned