m7ixalis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδια μου εχει κολησει η διαδικασια με το Kies και δεν ξερω τι να κανω; Ειμαι στο 10% εδω και μιση ωρα. Τι να κανω; Να το βγαλω το Usb; Αν το βγαλω να ξεκινησω την διαδικασια αυτή την φορα με odin , για γερμανικο s3 DBT, είναι σωστο να ψαξω εδώ; Ποιες από τις version θα πρεπει να επιλεξω; Βγάλε το . Την ποιο πρόσφατη κατέβασε (4.1.2 ) . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παλι τα ιδια με την 2 αναβαθμηση με odin τουβλο παλι !!!!!!!!!!,οτι και με την πρωτη απο 4.0.4 σε 4.1.1 το πηγα στην Smartec ,τωρα παλι τα ιδια, 5 μηνων 2η φορα τουβλο απο 4.1.1 σε 4.1.2 , ξερει κανεις αν μπορω να απαιτησω απο την Samsung να μου το αλλαξει??? το αγορασα απο το πλαισιο στις 19-09-2012 με κοσμοτε συμβολαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Μου ήρθε η ΌΤΑ αναβάθμιση σήμερα πρωί 4.2.1 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Δεν νομίζω οτι το service θα κάνει κάτι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις . Για δώσε ενα link με την rom που προσπαθείς να περάσεις με odin . Κάποιο μαγαζί δεν ξέρω ,εκτός απο το επίσημο service της samsung (smartec) Καλησπέρα και πάλι, επειδή σας κούρασα γενικότερα όλους με ερωτήσεις τόσες μέρες απλά έχω απορία γιατί ότι και αν προσπαθώ να περάσω μέσω odin όλη την ώρα το μύνημα που βγάζει είναι md5 invalid? Τελευταία rom που πάλεψα μόλις τώρα η 4.1.1 ελληνική από την πρώτη σελίδα που έγραψε ο τυχεράκιας και φυσικά όλες όσες δοκίμασα από sammobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Μου ήρθε η ΌΤΑ αναβάθμιση σήμερα πρωί 4.2.1 μηπως 4.1.2 ηθελες να γράψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 μηπως 4.1.2 ηθελες να γράψεις? Εκτός αν έχει nexus και μπερδεψε τα thread :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Μου ήρθε η ΌΤΑ αναβάθμιση σήμερα πρωί 4.2.1 4.1.2 ήθελα να πω Το περασα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παλι τα ιδια με την 2 αναβαθμηση με odin τουβλο παλι !!!!!!!!!!,οτι και με την πρωτη απο 4.0.4 σε 4.1.1 το πηγα στην Smartec ,τωρα παλι τα ιδια, 5 μηνων 2η φορα τουβλο απο 4.1.1 σε 4.1.2 , ξερει κανεις αν μπορω να απαιτησω απο την Samsung να μου το αλλαξει??? το αγορασα απο το πλαισιο στις 19-09-2012 με κοσμοτε συμβολαιο. Μήπως κάνεις κάτι λάθος στη διαδικασία; ήσουνα με custom Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakolaz Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 OTA update για τους κατόχους της I9300XXDLJ4 έχει βγει σε 4.1.2? Δεν μου έχει έρθει τίποτα ακομα..... Σε περίπτωση που αργήσει και άλλο ποια έκδοση μπορώ να βάλω χειροκίνητα χωρίς να χάσω την εγγύηση; Ευχαριστώ Παράθεση Filika Apostolis Go wireless. Visit www.awmn.gr Κόμβος #37: bakolaz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 OTA update για τους κατόχους της I9300XXDLJ4 έχει βγει σε 4.1.2? Δεν μου έχει έρθει τίποτα ακομα..... Σε περίπτωση που αργήσει και άλλο ποια έκδοση μπορώ να βάλω χειροκίνητα χωρίς να χάσω την εγγύηση; Ευχαριστώ Xωρίς να χάσεις εγγύηση καμία. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μέχρι στιγμής μου φαίνεται πως πάει πιο σφαίρα το κινητό με το νέο update Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μου ήρθε η ΌΤΑ αναβάθμιση σήμερα πρωί 4.2.1 Αυτη, συμφωνα με αρθρο που διαβασα, την ετοιμαζει ηδη η Samsung και θα την περιμενουμε την ανοιξη, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) 1) Χάνεις κάποιες λειτουργίες..... Μήπως γνωρίζεις ποιες; :!: Edited: Δεν άντεξα τελικά και πέρασα στα γρήγορα"¨την 4.1.2 COS. Ένα από αυτά που δεν υποστηρίζει ο Nova Prime (ακόμη; ) είναι ο "Βοηθός σελίδας" :)... ... Τα υπόλοιπα "αναζητούνται" ;) Edited January 21, 2013 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Η XXELL4 EUR Eχει βγει??Υπαρχει καπου να την κατεβασουμε μεσω Odin?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Η XXELL4 EUR Eχει βγει??Υπαρχει καπου να την κατεβασουμε μεσω Odin?? Προς το παρόν μόνο μέσω ΟΤΑ Για Οdin κανείς δε ξέρει ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Δε θυμάμαι αν έχει συζητηθεί: Από Root & EUR σε 4.1.2 COS με Odin....Κατάσταση συσκευής "Τροποποιήθηκε"!! WHY?...δε θα έπρεπε να "μηδενίζουν" όλα τα "περίεργα" με την αναβάθμιση; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Προς το παρόν μόνο μέσω ΟΤΑ Για Οdin κανείς δε ξέρει ακόμα. Ευχαριστω...:)Να ρωτησω και κατι αλλο??Καθε φορα που κανω restart μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Αναβαθμιση λειτουργικου συστηματος Android" ειναι λογικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Δε θυμάμαι αν έχει συζητηθεί: Από Root & EUR σε 4.1.2 COS με Odin....Κατάσταση συσκευής "Τροποποιήθηκε"!! WHY?...δε θα έπρεπε να "μηδενίζουν" όλα τα "περίεργα" με την αναβάθμιση; :!: Πρέπει να κάνεις factory reset για να μηδενίσει το "περίεργο" :happy: Ευχαριστω...:)Να ρωτησω και κατι αλλο??Καθε φορα που κανω restart μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Αναβαθμιση λειτουργικου συστηματος Android" ειναι λογικό?? Κάποια εφαρμογή είναι. Πολύ πιθανόν το titanium.Και σε μένα το κάνει, αλλά δε του δίνω σημασία. Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1766665&page=2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Πρέπει να κάνεις factory reset για να μηδενίσει το "περίεργο" :happy: Ευχαριστώ! Καλά θυμόμουν/ είχα την εντύπωση!!! ... ... Δεν υπάρχει περίπτωση!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imprisoned Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιδια. Σορρυ που σας κουραζω αλλα ειμαι καινουργιο μελος. Ειμαι στην 4.1.1 XXDDLID και αριθμο κατασκευης I9300XXDLJ4.Το τηλεφωνο ειναι ελληνικο? Παροχος Cosmote ειμαι! Γιατι δεν μου ερχετε η αναβαθμηση ενω σε φιλους μου εχει ερθει?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιδια. Σορρυ που σας κουραζω αλλα ειμαι καινουργιο μελος. Ειμαι στην 4.1.1 XXDDLID και αριθμο κατασκευης I9300XXDLJ4.Το τηλεφωνο ειναι ελληνικο? Παροχος Cosmote ειμαι! Γιατι δεν μου ερχετε η αναβαθμηση ενω σε φιλους μου εχει ερθει?Ευχαριστω Δοκίμασες με το kies ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imprisoned Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Οχι διοτι δεν εχω υπολογιστη αυτο το διαστημα. Επεισης ημουν ροοτ πριν κατι μερες δεν παιζει ρολο ετσι? Το τηλεφωνο ειναι κανονικο τωρα.Πρεπει να βαλω το kies για να δω αμα γραφει EUR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιδια. Σορρυ που σας κουραζω αλλα ειμαι καινουργιο μελος. Ειμαι στην 4.1.1 XXDDLID και αριθμο κατασκευης I9300XXDLJ4.Το τηλεφωνο ειναι ελληνικο? Παροχος Cosmote ειμαι! Γιατι δεν μου ερχετε η αναβαθμηση ενω σε φιλους μου εχει ερθει?Ευχαριστω Δεν έχει βγει ακόμα για σένα, δεν κάνεις κάτι λάθος. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imprisoned Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω κατι ομως. Γιατι εγω εχω π.χ την XXDLID και αλλοι εχουν την XX...? . Εφοσων ειμαστε και οι 2 στην 4.1.1 και ειναι ελληνικα τα κιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Δεν μπορω να καταλαβω κατι ομως. Γιατι εγω εχω π.χ την XXDLID και αλλοι εχουν την XX...? . Εφοσων ειμαστε και οι 2 στην 4.1.1 και ειναι ελληνικα τα κιν? O τυχεράκιας έχει δικιο ,εγώ μπερδεύτηκα . Μπορεί να είναι ελληνικό το τηλέφωνο αλλά είναι unbranded (EUR). Σε όλους τους άλλους που εχει έρθει είναι μεν Ελληνικά τα τηλέφωνα αλλα branded (cosmote-vodafone) ,και για αυτούς το update έχει δοθεί . Edited January 21, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts