rogers Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα! Επειδή έκανα μια γκάφα στο κινητό και πρέπει να περάσω την official rom(I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_EUR) αλλα απο hotfile με την ταχύτητα που έχει θα κατέβει μεθαύριο,υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος link απο άλλον server? Καίγομαι να φτιάξω το κινητό άμεσα!! Ευχαριστώ! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
picollo Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Δεν υπάρχει. (ακόμα). Σε ενα φιλο μου του βγηκε αυτοματα η αναβαθμιση στην 4.1.2 εδω και μια εβδομαδα περιπου, πως γινεται αυτο?:wacko: Σε μενα λεεει καμια διαθεσιμη ενημερωση (ειμαι με 4.1.1). Βγηκε η δεν βγηκε τελικα Ελλαδα η 4.1.2?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Σε ενα φιλο μου του βγηκε αυτοματα η αναβαθμιση στην 4.1.2 εδω και μια εβδομαδα περιπου, πως γινεται αυτο?:wacko: Σε μενα λεεει καμια διαθεσιμη ενημερωση (ειμαι με 4.1.1). Βγηκε η δεν βγηκε τελικα Ελλαδα η 4.1.2?:wacko: Του φιλου σου η συσκευη εχει γινει εισαγωγη απο αλλη χωρα..... Και αυτη η αλλη χωρα πηρε την αναβαθμηση.....γιαυτο του εβγαλε update.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatMan Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Γι'αυτό ρώτησα και εγώ αν δίνουν την 4.1.2 τμηματικά, επειδή μου φάνηκε περίεργο που σε συνάδελφο με EUR του ήρθε η αναβάθμιση ενώ σε μένα όχι. Αφού σκεφτείτε την Παρασκευή το μεσημέρι κοιτάζαμε τα κινητά και είδαμε οτι είναι ολόιδια και το απόγευμα με πήρε για να μου πεί οτι απο KIES του ήρθε η 4.1.2. Σε άλλον συνάδελφο που έχει γερμανικό ή γαλλικό, δεν θυμάμαι ακριβώς, του έχει έρθει η 4.1.2 εδω και μέρες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση k3rn3l pan1c, c0r3 fr13d, us3r st0n3d ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Γι'αυτό ρώτησα και εγώ αν δίνουν την 4.1.2 τμηματικά, επειδή μου φάνηκε περίεργο που σε συνάδελφο με EUR του ήρθε η αναβάθμιση ενώ σε μένα όχι. Αφού σκεφτείτε την Παρασκευή το μεσημέρι κοιτάζαμε τα κινητά και είδαμε οτι είναι ολόιδια και το απόγευμα με πήρε για να μου πεί οτι απο KIES του ήρθε η 4.1.2. Σε άλλον συνάδελφο που έχει γερμανικό ή γαλλικό, δεν θυμάμαι ακριβώς, του έχει έρθει η 4.1.2 εδω και μέρες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν υπάρχει ακόμα 4.1.2 EUR , ούτε οποιαδήποτε branded ελληνική 4.1.2. 4.1.1 είμαστε ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Γι'αυτό ρώτησα και εγώ αν δίνουν την 4.1.2 τμηματικά, επειδή μου φάνηκε περίεργο που σε συνάδελφο με EUR του ήρθε η αναβάθμιση ενώ σε μένα όχι. Αφού σκεφτείτε την Παρασκευή το μεσημέρι κοιτάζαμε τα κινητά και είδαμε οτι είναι ολόιδια και το απόγευμα με πήρε για να μου πεί οτι απο KIES του ήρθε η 4.1.2. Σε άλλον συνάδελφο που έχει γερμανικό ή γαλλικό, δεν θυμάμαι ακριβώς, του έχει έρθει η 4.1.2 εδω και μέρες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Εμενα παντως μου ηρθε η 4.1.2 (γαλλικο τηλεφωνο) απο αρχες Ιανουαριου που το πηρα. Προφανως θα ηταν διαθεσιμη απο πριν αλλα με το που το ενεργοποιησα μου εβγαλε εισοποιηση. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλημέρα! Ξεκινάω την διαδικασία φλασαρίσματος με odin και μου πετάει σφάλμα "<ID:0/004> There is no PIT partition. <ID:0/004> Added!! <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) " Τι να κάνω ρε παιδιά? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλημέρα! Ξεκινάω την διαδικασία φλασαρίσματος με odin και μου πετάει σφάλμα "<ID:0/004> There is no PIT partition. <ID:0/004> Added!! <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) " Τι να κάνω ρε παιδιά? Μήπως έχεις τσεκαρισμένο το repartition; Ποια έκδοση Odin χρησιμοποιείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Μήπως έχεις τσεκαρισμένο το repartition; Ποια έκδοση Odin χρησιμοποιείς; Όχι,δεν είναι τσεκαρισμένο! Την 3.04 έχω. Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Όχι,δεν είναι τσεκαρισμένο! Την 3.04 έχω. Δοκίμασε μια άλλη ρομ ή και το Odin 3.07 (Google it). Αν δε δουλέψουν πολύ φοβάμαι ότι πας για μητρική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δοκίμασε μια άλλη ρομ ή και το Odin 3.07 (Google it). Αν δε δουλέψουν πολύ φοβάμαι ότι πας για μητρική. Το ίδιο μου γράφει πάλι!! Το PIT τι ακριβώς είναι? Μήπως είναι κάποιο αρχείο που λείπει απο τον φάκελο που είναι η rom? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Το ίδιο μου γράφει πάλι!! Το PIT τι ακριβώς είναι? Μήπως είναι κάποιο αρχείο που λείπει απο τον φάκελο που είναι η rom? Διάβασε εδώ σχετικά με το πρόβλημα σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 παντως η 4.1.2 εχει παει στις πιο πολλες ευρωπαικες χωρες..ελλαδα μονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leffel Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπέρα παιδίά, Ξέρει κάποιος ποιές είναι οι διαφορές των ελληνικών firmware Cosmote kai Vodafone 4.1.1 σε σχέση με την γενική έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπέρα παιδίά, Ξέρει κάποιος ποιές είναι οι διαφορές των ελληνικών firmware Cosmote kai Vodafone 4.1.1 σε σχέση με την γενική έκδοση? Ουσιαστικές διάφορες δεν υπαρχουν εκτός απο διάφορες εφαρμογές, logos/animations που βάζει ο κάθε παροχος (vod ή cos) στο firmware . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) παντως η 4.1.2 εχει παει στις πιο πολλες ευρωπαικες χωρες..ελλαδα μονο... Μεταξυ σοβαρου και αστειου: η 4.1.2 εφτασε χτες στην Τυνησια, ητοι σε δυο εκδοσεις, και σημερα σε Αφγανισταν, Αιγυπτο, Μαροκο, Πακισταν. Ναι δε βιαζομαστε, αλλα ελεος. Edited January 15, 2013 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 εμενα το τηλ ειναι γερμανικο και μου εκανε Update σε 4.1.2 μετα απο συμβουλη του Στρατου! Παιζει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Μια ερωτηση... Για την αργοπορια ευθυνεται η Σαμμυ ή οι παροχοι μας; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 η 4.1.1 ειχε ερθει πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλημέρα σε όλους. Πριν 10 ημέρες απέκτησα το Galaxy S3. Πριν είχα το Galaxy S. Το έχω κάνει root και όλα ήταν καλά μέχρι χθες που είπα να πάρω backup από το Galaxy S τα wi-fi locations and passwords και να τα κάνω restore στο το Galaxy S3. Το έκανα με την εφαρμογή «WiFi Pass Recovery & Backup». Μόλις έγινε το restore τελείωσε και το wi-fi του S3. Δεν υπάρχει πιά. Το ενεργοποιώ και απενεργοποιείται. Το S3 έχει την 4.1.1 ενώ το S την 4.1.2 cyanogenmod (ανεπίσημη). Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς στην επαναφορά του wi-fi ή θα πρέπει να ξαναφλασάρω με την επίσημη 4.1.1 ξανά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλημέρα σε όλους. Πριν 10 ημέρες απέκτησα το Galaxy S3. Πριν είχα το Galaxy S. Το έχω κάνει root και όλα ήταν καλά μέχρι χθες που είπα να πάρω backup από το Galaxy S τα wi-fi locations and passwords και να τα κάνω restore στο το Galaxy S3. Το έκανα με την εφαρμογή «WiFi Pass Recovery & Backup». Μόλις έγινε το restore τελείωσε και το wi-fi του S3. Δεν υπάρχει πιά. Το ενεργοποιώ και απενεργοποιείται. Το S3 έχει την 4.1.1 ενώ το S την 4.1.2 cyanogenmod (ανεπίσημη). Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς στην επαναφορά του wi-fi ή θα πρέπει να ξαναφλασάρω με την επίσημη 4.1.1 ξανά; Ευχαριστώ. Πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων του Wifi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα στρατος σε pulse rom, έχει βγει για το 9305 lte.?? Δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα στρατος σε pulse rom, έχει βγει για το 9305 lte.?? Δεν βρίσκω κάτι. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το LTE. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antompas Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Παιδιά μια ερώτηση... το gs3 μου (του κουτιού) ακολουθώντας την διαδικασία μέσω Kies φαίνεται να είναι από Hungary (ΧΕΗ) αλλά χωρις να έχω πειράξει τίποτα φοράει ελληνική ρομ (EUR) πως γίνεται αυτό? (και στην ουγγαρία εχουν ήδη 4.1.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Παιδιά μια ερώτηση... το gs3 μου (του κουτιού) ακολουθώντας την διαδικασία μέσω Kies φαίνεται να είναι από Hungary (ΧΕΗ) αλλά χωρις να έχω πειράξει τίποτα φοράει ελληνική ρομ (EUR) πως γίνεται αυτό? (και στην ουγγαρία εχουν ήδη 4.1.2) Απο που το πηρες ; Ηταν κλειστο οταν το παρελαβες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts