Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Επειδή έκανα μια γκάφα στο κινητό και πρέπει να περάσω την official rom(I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_EUR) αλλα απο hotfile με την ταχύτητα που έχει θα κατέβει μεθαύριο,υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος link απο άλλον server? Καίγομαι να φτιάξω το κινητό άμεσα!! Ευχαριστώ!
Rogers

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει. (ακόμα).

Σε ενα φιλο μου του βγηκε αυτοματα η αναβαθμιση στην 4.1.2 εδω και μια εβδομαδα περιπου, πως γινεται αυτο?:wacko:

Σε μενα λεεει καμια διαθεσιμη ενημερωση (ειμαι με 4.1.1).

Βγηκε η δεν βγηκε τελικα Ελλαδα η 4.1.2?:wacko:

Σε ενα φιλο μου του βγηκε αυτοματα η αναβαθμιση στην 4.1.2 εδω και μια εβδομαδα περιπου, πως γινεται αυτο?:wacko:

Σε μενα λεεει καμια διαθεσιμη ενημερωση (ειμαι με 4.1.1).

Βγηκε η δεν βγηκε τελικα Ελλαδα η 4.1.2?:wacko:

Του φιλου σου η συσκευη εχει γινει εισαγωγη απο αλλη χωρα.....

Και αυτη η αλλη χωρα πηρε την αναβαθμηση.....γιαυτο του εβγαλε update....

Γι'αυτό ρώτησα και εγώ αν δίνουν την 4.1.2 τμηματικά, επειδή μου φάνηκε περίεργο που σε συνάδελφο με EUR του ήρθε η αναβάθμιση ενώ σε μένα όχι.

Αφού σκεφτείτε την Παρασκευή το μεσημέρι κοιτάζαμε τα κινητά και είδαμε οτι είναι ολόιδια και το απόγευμα με πήρε για να μου πεί οτι απο KIES του ήρθε η 4.1.2.

Σε άλλον συνάδελφο που έχει γερμανικό ή γαλλικό, δεν θυμάμαι ακριβώς, του έχει έρθει η 4.1.2 εδω και μέρες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

k3rn3l pan1c, c0r3 fr13d, us3r st0n3d ;-)

Γι'αυτό ρώτησα και εγώ αν δίνουν την 4.1.2 τμηματικά, επειδή μου φάνηκε περίεργο που σε συνάδελφο με EUR του ήρθε η αναβάθμιση ενώ σε μένα όχι.

Αφού σκεφτείτε την Παρασκευή το μεσημέρι κοιτάζαμε τα κινητά και είδαμε οτι είναι ολόιδια και το απόγευμα με πήρε για να μου πεί οτι απο KIES του ήρθε η 4.1.2.

Σε άλλον συνάδελφο που έχει γερμανικό ή γαλλικό, δεν θυμάμαι ακριβώς, του έχει έρθει η 4.1.2 εδω και μέρες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δεν υπάρχει ακόμα 4.1.2 EUR , ούτε οποιαδήποτε branded ελληνική 4.1.2.

4.1.1 είμαστε ακόμα.

Εμενα παντως μου ηρθε η 4.1.2 (γαλλικο τηλεφωνο) απο αρχες Ιανουαριου που το πηρα.

Προφανως θα ηταν διαθεσιμη απο πριν αλλα με το που το ενεργοποιησα μου εβγαλε εισοποιηση.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλημέρα! Ξεκινάω την διαδικασία φλασαρίσματος με odin και μου πετάει σφάλμα "<ID:0/004> There is no PIT partition.

<ID:0/004> Added!!

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

" Τι να κάνω ρε παιδιά?

Rogers

Καλημέρα! Ξεκινάω την διαδικασία φλασαρίσματος με odin και μου πετάει σφάλμα "<ID:0/004> There is no PIT partition.

<ID:0/004> Added!!

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

" Τι να κάνω ρε παιδιά?

Μήπως έχεις τσεκαρισμένο το repartition;

Ποια έκδοση Odin χρησιμοποιείς;

Μήπως έχεις τσεκαρισμένο το repartition;

Ποια έκδοση Odin χρησιμοποιείς;

Όχι,δεν είναι τσεκαρισμένο! Την 3.04 έχω.

Rogers

Όχι,δεν είναι τσεκαρισμένο! Την 3.04 έχω.

Δοκίμασε μια άλλη ρομ ή και το Odin 3.07 (Google it).

Αν δε δουλέψουν πολύ φοβάμαι ότι πας για μητρική.

Δοκίμασε μια άλλη ρομ ή και το Odin 3.07 (Google it).

Αν δε δουλέψουν πολύ φοβάμαι ότι πας για μητρική.

Το ίδιο μου γράφει πάλι!! Το PIT τι ακριβώς είναι? Μήπως είναι κάποιο αρχείο που λείπει απο τον φάκελο που είναι η rom?

Rogers

Το ίδιο μου γράφει πάλι!! Το PIT τι ακριβώς είναι? Μήπως είναι κάποιο αρχείο που λείπει απο τον φάκελο που είναι η rom?

Διάβασε εδώ σχετικά με το πρόβλημα σου

Καλησπέρα παιδίά,

Ξέρει κάποιος ποιές είναι οι διαφορές των ελληνικών firmware Cosmote kai Vodafone 4.1.1 σε σχέση με την γενική έκδοση?

Ουσιαστικές διάφορες δεν υπαρχουν εκτός απο διάφορες εφαρμογές, logos/animations που βάζει ο κάθε παροχος (vod ή cos) στο firmware .

Samsung galaxy s21+

παντως η 4.1.2 εχει παει στις πιο πολλες ευρωπαικες χωρες..ελλαδα μονο...

Μεταξυ σοβαρου και αστειου: η 4.1.2 εφτασε χτες στην Τυνησια, ητοι σε δυο εκδοσεις, και σημερα σε Αφγανισταν, Αιγυπτο, Μαροκο, Πακισταν.

Ναι δε βιαζομαστε, αλλα ελεος.

Edited by inactiveaccount25012014

εμενα το τηλ ειναι γερμανικο και μου εκανε Update σε 4.1.2 μετα απο συμβουλη του Στρατου! Παιζει αψογα

Μια ερωτηση... Για την αργοπορια ευθυνεται η Σαμμυ ή οι παροχοι μας;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλημέρα σε όλους. Πριν 10 ημέρες απέκτησα το Galaxy S3. Πριν είχα το Galaxy S. Το έχω κάνει root και όλα ήταν καλά μέχρι χθες που είπα να πάρω backup από το Galaxy S τα wi-fi locations and passwords και να τα κάνω restore στο το Galaxy S3. Το έκανα με την εφαρμογή «WiFi Pass Recovery & Backup». Μόλις έγινε το restore τελείωσε και το wi-fi του S3. Δεν υπάρχει πιά. Το ενεργοποιώ και απενεργοποιείται. Το S3 έχει την 4.1.1 ενώ το S την 4.1.2 cyanogenmod (ανεπίσημη). Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς στην επαναφορά του wi-fi ή θα πρέπει να ξαναφλασάρω με την επίσημη 4.1.1 ξανά; Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους. Πριν 10 ημέρες απέκτησα το Galaxy S3. Πριν είχα το Galaxy S. Το έχω κάνει root και όλα ήταν καλά μέχρι χθες που είπα να πάρω backup από το Galaxy S τα wi-fi locations and passwords και να τα κάνω restore στο το Galaxy S3. Το έκανα με την εφαρμογή «WiFi Pass Recovery & Backup». Μόλις έγινε το restore τελείωσε και το wi-fi του S3. Δεν υπάρχει πιά. Το ενεργοποιώ και απενεργοποιείται. Το S3 έχει την 4.1.1 ενώ το S την 4.1.2 cyanogenmod (ανεπίσημη). Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς στην επαναφορά του wi-fi ή θα πρέπει να ξαναφλασάρω με την επίσημη 4.1.1 ξανά; Ευχαριστώ.

Πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων του Wifi

Καλησπέρα

στρατος σε pulse rom, έχει βγει για το 9305 lte.??

Δεν βρίσκω κάτι.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Καλησπέρα

στρατος σε pulse rom, έχει βγει για το 9305 lte.??

Δεν βρίσκω κάτι.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το LTE.

Παιδιά μια ερώτηση... το gs3 μου (του κουτιού) ακολουθώντας την διαδικασία μέσω Kies φαίνεται να είναι από Hungary (ΧΕΗ) αλλά χωρις να έχω πειράξει τίποτα φοράει ελληνική ρομ (EUR) πως γίνεται αυτό? (και στην ουγγαρία εχουν ήδη 4.1.2)

Παιδιά μια ερώτηση... το gs3 μου (του κουτιού) ακολουθώντας την διαδικασία μέσω Kies φαίνεται να είναι από Hungary (ΧΕΗ) αλλά χωρις να έχω πειράξει τίποτα φοράει ελληνική ρομ (EUR) πως γίνεται αυτό? (και στην ουγγαρία εχουν ήδη 4.1.2)

Απο που το πηρες ; Ηταν κλειστο οταν το παρελαβες ;

• The topic was unpinned