Tyxerakias Δημ. August 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Οχι. Ηταν απο default σε ΒΤU και δεν μου δίνει άλλες επιλογές για install. Μπορώ να κάνω install το DBT (να βρώ κάπως το αρχείο) ώστε να το βλέπει στο KIES; H αγγλική rom με το OXA csc είναι multi-csc, και περιέχει και DBT... δεν ξέρω ποια rom βρήκες και πέρασες, και από πού ( ; ). Το τηλέφωνο από ποια χώρα είναι; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 H αγγλική rom με το OXA csc είναι multi-csc, και περιέχει και DBT... δεν ξέρω ποια rom βρήκες και πέρασες, και από πού ( ; ). Το τηλέφωνο από ποια χώρα είναι; Και γω που περασα την ελληνικη την μια φορα, και την γερμανικη ακολουθως, δεν μου εδινε επιλογες για csc. Παρεμεινε το αρχικο DTM της tmobile... Το ψαχνω εδω και καιρο το γιατι αλλα τιποτα... Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Και γω που περασα την ελληνικη την μια φορα, και την γερμανικη ακολουθως, δεν μου εδινε επιλογες για csc. Παρεμεινε το αρχικο DTM της tmobile... Το ψαχνω εδω και καιρο το γιατι αλλα τιποτα... Η γερμανική δεν είναι multicsc, δε μπορείς να επιλέξεις άλλο, είναι αυτό που βάζεις....για την αγγλική μίλησα εγώ... Όπως και να'χει, το θέμα είναι ότι για να είναι "επίσημη" η rom που βάζεις στο τηλέφωνο, πρέπει το csc να ταιριάζει με το product code του τηλεφώνου. Edited August 27, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 H αγγλική rom με το OXA csc είναι multi-csc, και περιέχει και DBT... δεν ξέρω ποια rom βρήκες και πέρασες, και από πού ( ; ). Το τηλέφωνο από ποια χώρα είναι; Το τηλέφωνο είναι απο Γερμανία αγορασμένο. Επειδή όμως με ενα update που είχε γίνει μου αφαίρεσε τα ελληνικά, έβαλα αυτή την ROM http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5652 Ολα ήταν OK ώσπου χθες ξαφνικά δεν το αναγνωρίζει το KIES. Εκανα τα βήματα με το IMEI αλλά τίποτα. Κατέβασα ενα muti CSC αρχείο και το πέρασα με το Odin και δοκίμασα και την επιλογή BTU (που είχε ήδη) και την επιλογή DBT. Oύτε με το DBT το έβλεπε Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Το τηλέφωνο είναι απο Γερμανία αγορασμένο. Επειδή όμως με ενα update που είχε γίνει μου αφαίρεσε τα ελληνικά, έβαλα αυτή την ROM http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5652 Ολα ήταν OK ώσπου χθες ξαφνικά δεν το αναγνωρίζει το KIES. Εκανα τα βήματα με το IMEI αλλά τίποτα. Κατέβασα ενα muti CSC αρχείο και το πέρασα με το Odin και δοκίμασα και την επιλογή BTU (που είχε ήδη) και την επιλογή DBT. Oύτε με το DBT το έβλεπε Kατέβασε το checkfus από το market τζάμπα, και κοίτα τι product code έχει το τηλέφωνο. Το Kies δεν αναγνωρίζει άσχετα firmwares με το product code. To ότι σ'το αναγνώριζε μέχρι χθες με ελληνική rom ήταν λάθος, ίσως δεν είχε γίνει update το registry στα windows με τα σωστά στοιχεία ή κάτι, δεν ξέρω τι, το Kies είναι τραγικό πρόγραμμα. Eπίσης, δε μπορείς να βάλεις απλά ένα csc άσχετο, πρέπει να ταιριάζει με τη rom όπως έχει δοθεί επίσημα. Edited August 27, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Kατέβασε το checkfus από το market τζάμπα, και κοίτα τι product code έχει το τηλέφωνο. Το Kies δεν αναγνωρίζει άσχετα firmwares με το product code. To ότι σ'το αναγνώριζε μέχρι χθες με ελληνική rom ήταν λάθος, ίσως δεν είχε γίνει update το registry στα windows με τα σωστά στοιχεία ή κάτι, δεν ξέρω τι, το Kies είναι τραγικό πρόγραμμα. Eπίσης, δε μπορείς να βάλεις απλά ένα csc άσχετο, πρέπει να ταιριάζει με τη rom όπως έχει δοθεί επίσημα. Πριν συνεχίσω να σε ευχαριστήσω για τις απαντήσεις και την συνεχή βοήθεια φίλε μου. Εβαλα το πρόγραμμα που είπες και εχω αυτά http://i48.tinypic.com/t4we8w.png Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Πριν συνεχίσω να σε ευχαριστήσω για τις απαντήσεις και την συνεχή βοήθεια φίλε μου. Εβαλα το πρόγραμμα που είπες και εχω αυτά Αν είχες Γερμανικό έπρεπε στο τελευταίο να λέει: Ι9300DBTBLG6 Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Αν είχες Γερμανικό έπρεπε στο τελευταίο να λέει: Ι9300DBTBLG6 Aκριβώς αυτό... Δηλαδή θες αυτό το συνδυασμό: http://www.hotfile.com/dl/164629807/c2e4f6c/I9300XXBLG8_I9300DBTBLG6_DBT.zip.html Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Η γερμανική δεν είναι multicsc, δε μπορείς να επιλέξεις άλλο, είναι αυτό που βάζεις.... Όπως έγραψα και στο προηγούμενο εγώ το πήρα branded της T-mobile Γερμανίας από Kaizer, το φλάσαρα δύο φορές μέσο Odin και το csc, παραμένει DTM (Τ-mobile)... δηλαδή δεν περάστικε ούτε το ελληνικό την πρώτη φορά ούτε το γερμανικό την δεύτερη φορά. Γιατί συμβαίνει αυτό? Μόνο με την Rom της Τmobile θα μπορώ να λάβω OTA update? Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Όπως έγραψα και στο προηγούμενο εγώ το πήρα branded της T-mobile Γερμανίας από Kaizer, το φλάσαρα δύο φορές μέσο Odin και το csc, παραμένει DTM (Τ-mobile)... δηλαδή δεν περάστικε ούτε το ελληνικό την πρώτη φορά ούτε το γερμανικό την δεύτερη φορά. Γιατί συμβαίνει αυτό? Μόνο με την Rom της Τmobile θα μπορώ να λάβω OTA update? Μπερδεύεις το csc με το product code. Το product code του τηλεφώνου σου (GT-I9300RWDDTM στην περιπτωση σου) παραμένει σταθερό. (Στο S1 άλλαζε, στο S3 δεν έχω δει κάποιον τρόπο, αλλά χωρίς root δε γίνεται ούτως ή άλλως). Οπότε αν βάλεις άλλη rom από αυτή που περιμένουν οι servers της Samsung δεν πρόκειται να πάρεις update επίσημα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Διορθώθηκε με την ROM που μου δώσατε παιδιά. Ευχαριστώ και πάλι για τις αμεσες απαντήσεις :thanks: Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μπερδεύεις το csc με το product code. Το product code του τηλεφώνου σου (GT-I9300RWDDTM στην περιπτωση σου) παραμένει σταθερό. (Στο S1 άλλαζε, στο S3 δεν έχω δει κάποιον τρόπο, αλλά χωρίς root δε γίνεται ούτως ή άλλως). Οπότε αν βάλεις άλλη rom από αυτή που περιμένουν οι servers της Samsung δεν πρόκειται να πάρεις update επίσημα. Φίλε έχω περασμένη την γερμανική και όταν κάνω αυτό *#272*IMEI# μου δίνει μόνο μια επιλογη, DTM. To ίδιο έκανε και με την ελληνική. Ούτε DBT ούτε EUR μου έβγαλε ποτέ. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τις οδηγίες στο φλασάρισμα. Συνοψίζοντας, με το συγκεκριμένο τηλ. για να μπορέσω να πάρω OTA update, πρέπει να έχω την Rom της Τmobile και μόνο, ναι ή όχι? Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Φίλε έχω περασμένη την γερμανική και όταν κάνω αυτό *#272*IMEI# μου δίνει μόνο μια επιλογη, DTM. To ίδιο έκανε και με την ελληνική. Ούτε DBT ούτε EUR μου έβγαλε ποτέ. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τις οδηγίες στο φλασάρισμα. Συνοψίζοντας, με το συγκεκριμένο τηλ. για να μπορέσω να πάρω OTA update, πρέπει να έχω την Rom της Τmobile και μόνο, ναι ή όχι? Για να σου βγάλει άλλες επιλογές πρέπει να είναι multicsc. Το csc με το DTM δεν είναι. Οπότε είναι φυσικό να μη σου βγάζει άλλες επιλογές. Στις οδηγίες λέει "και αν το CSC το υποστηρίζει". Συνοψίζοντας, ναι, ΜΟΝΟ rom που αντιστοιχεί στο product code του τηλεφώνου σου, αν θέλεις επίσημη αναβάθμιση. Δηλαδή στην περιπτωσή σου ΜΟΝΟ της t-mobile Γερμανίας. Αν και δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με τις OTA, αφού μπορείς μέσω Odin να βάλεις όποια rom θέλεις. Αν χρειαστείς εγγύηση, ξαναγυρνάς στη γερμανική. Edited August 27, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Για να σου βγάλει άλλες επιλογές πρέπει να είναι multicsc. Το csc με το DTM δεν είναι. Οπότε είναι φυσικό να μη σου βγάζει άλλες επιλογές. Στις οδηγίες λέει "και αν το CSC το υποστηρίζει". Συνοψίζοντας, ναι, ΜΟΝΟ rom που αντιστοιχεί στο product code του τηλεφώνου σου, αν θέλεις επίσημη αναβάθμιση. Δηλαδή στην περιπτωσή σου ΜΟΝΟ της t-mobile Γερμανίας. Αν και δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με τις OTA, αφού μπορείς μέσω Odin να βάλεις όποια rom θέλεις. Αν χρειαστείς εγγύηση, ξαναγυρνάς στη γερμανική. Να σαι καλά για την απάντηση. Προφανώς δεν σκοπεύω να βλέπω κάθε μέρα το τηλέφωνο να ξεκινάει με το σήμα της T-mobile μόνο και μόνο για OTA update. Μια χαρά κάνει τη δουλειά του το ODIN. Βασικά ήθελα να καταλάβω τι παίζει. Από τις πρώτες μέρες όταν είχα περάσει την ελληνική, και δεν μπορούσα να αλλάξω το CSC, όσους ρώτησα μου είπαν ότι κανονηκά θα έπρεπε να εμφανίζεται το CSC της Rom που περνώ... δηλαδή EUR ή DBT.... Απλά και μόνο για ξεκαθάρισμα: Όταν αναφέρεις multicsc δεν αναφέρεσαι στη Rom? Επειδή έγραψες: H αγγλική rom με το OXA csc είναι multi-csc, και περιέχει και DBT... Όταν λες: Το csc με το DTM δεν είναι... αναφέρεσαι στη Rom της tmobile ή γεννικά το τηλέφωνο που ήρθε με DTM δεν μπορεί να αλλάξει? Επαναλαμβάνω είναι απλά για να ξεκαθαρίσω. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Να σαι καλά για την απάντηση. Προφανώς δεν σκοπεύω να βλέπω κάθε μέρα το τηλέφωνο να ξεκινάει με το σήμα της T-mobile μόνο και μόνο για OTA update. Μια χαρά κάνει τη δουλειά του το ODIN. Βασικά ήθελα να καταλάβω τι παίζει. Από τις πρώτες μέρες όταν είχα περάσει την ελληνική, και δεν μπορούσα να αλλάξω το CSC, όσους ρώτησα μου είπαν ότι κανονηκά θα έπρεπε να εμφανίζεται το CSC της Rom που περνώ... δηλαδή EUR ή DBT.... Απλά και μόνο για ξεκαθάρισμα: Όταν αναφέρεις multicsc δεν αναφέρεσαι στη Rom? Επειδή έγραψες: H αγγλική rom με το OXA csc είναι multi-csc, και περιέχει και DBT... Όταν λες: Το csc με το DTM δεν είναι... αναφέρεσαι στη Rom της tmobile ή γεννικά το τηλέφωνο που ήρθε με DTM δεν μπορεί να αλλάξει? Επαναλαμβάνω είναι απλά για να ξεκαθαρίσω. Αναφέρομαι στη rom, και συγκεκριμένα στο csc (customer sales code). Yπάρχουν πολλές rom στα Samsung Android που έχουν multi-csc, για πολλές περιοχές δηλαδή. Η Αγγλική OXA ας πούμε που έχει η επίσημη rom, έχει 6-7 csc μέσα, Aγγλίας, Ιρλανδίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Πολωνίας κτλ... Ε, η Ελληνική rom δεν έχει, είναι μόνο το EUR. Στο είπανε ότι γίνεται να αλλάξει, γιατί μάλλον έχουν εμπειρία με τα προηγούμενα Galaxy S, όπου συνήθως το EUR ήταν μέρος του OXX multi-csc, που είχε καμιά 15αριά χώρες μέσα, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος. Για κάποιο λόγο τώρα τις ελληνικές rom του S3 τις δίνουν με δικό τους μοναδικό csc. Το ίδιο και τη δικιά σου τη DBT. Δεν αλλάζει. Το csc στη rom. To sales code. OXI το product code της συσκευής. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ. (ή έστω αλλάζει δύσκολα, με hack στα αρχεία συστήματος). Edited August 28, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις. δηλαδη εαν ξαναπερασω την ρομ που ειχε, (cosmote), θα μπορω να κανω αναβαθμιση παλι μεσω kies, η και παλι οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 pls. καποιο αλλο link για το νεο update 4.0.4??? Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 pls. καποιο αλλο link για το νεο update 4.0.4??? To link διορθώθηκε, thanks για την επισήμανση. Επί τη ευκαιρία, να υπενθυμίσω ότι το φόρουμ δεν έιναι chatroom... ανούσια και εκτός θέματος μηνύματα διαγράφονται. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 μου έβγαλε εχθές αναβάθμιση για το KIES (ως εφαρμογή) δυστυχώς όσες φορές και αν προσπαθήσω κολλάει η αναβάθμιση σε ένα αρχείο (modem brivers νομίζω) μπορώ να κατεβάσω το KIES από κάπου ολόκληρο??? σε άλλους έχει συμβεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Μόλις έκανα κανονικά την αναβάθμιση. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ αλλά έχουν ακόμα την προηγούμενη έκδοση οπότε περιμένεις. Δεν κάνεις μία επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου και να δοκιμάσεις πάλι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 τελικα φαινεται οτι επεσαν εξω στην ημερομηνια που ειχαν δωσει για τη jelly bean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 τελικα φαινεται οτι επεσαν εξω στην ημερομηνια που ειχαν δωσει για τη jelly bean Επίσημα δεν είχαν δώσει ημερομηνία...όλα φήμες ήταν Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 τελικα φαινεται οτι επεσαν εξω στην ημερομηνια που ειχαν δωσει για τη jelly bean Προτιμω να αργησει λιγο παρα να το παρουμε με διαφορα θεματακια αρνητικα εννοω με καποια πρωιμη εκδοση και να περιμενουμε παλι αλλο update. Ειπαν ''πολυ συντομα'' τωρα τι εννοουν με αυτο αγνωστο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Στο mac δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω μου λέει δεν είναι από apple store και δεν μπορώ να το βάλω, έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Προτιμω να αργησει λιγο παρα να το παρουμε με διαφορα θεματακια αρνητικα εννοω με καποια πρωιμη εκδοση και να περιμενουμε παλι αλλο update. Θα συμφωνήσω. Αλλωστε το μόνο θέμα που εχω με το ICS είναι κάποια reload του TW που και που τα οποία πλέον τα εχω συνηθίσει και που δεν πιστεύω οτι θα τα διορθώσει ποτέ η Samsung:lol::lol: Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts