kampamarou Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 εγω εχω το κιν απο βοντα και εκανα την αναβαθμιση σε BULF1 σε αυτην την ρομ δεν εχει την μπαρα για την φωτεινότητα,και γενικα μου κανει κατι κουλα..πχ επιστρεφω απο επαφες και μου ανοιγει τον φακελο που εχω σε ασχετη οθονη..γενικα ειναι μαπα ρομ αυτη?αν βαλω αλλη χανω εγγυηση?τι παιζει?ειμαι νουμπ με ανδροιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakolaz Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Changelog που βρίσκουμε ρε παιδιά. Υπάρχει κάπου αναρτημένο; Τις αλλαγές θα τις ψάχνουμε μόνοι μας; Παράθεση Filika Apostolis Go wireless. Visit www.awmn.gr Κόμβος #37: bakolaz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 αμα περασω αγγλικη η γερμανικη ρομ θα χασω εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 αμα περασω αγγλικη η γερμανικη ρομ θα χασω εγγυηση? προσωρινά ναι...μέχρι να ξαναπερασεις την μανισια:) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αυτη η μπαρα για τη ρυθμιση φωτεινοτητας της οθονης που ξεφυτρωσε με την προχθεσινη αναβαθμιση πως βγαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Με την τελευταια Ελληνική ρομ μου έκανε κάτι κουλα στις οθόνες,εμφάνιζε την επομενη σαν την προηγούμενη και μόλις ολοκλήρωνα την μεταβαση με ενα κόλλημα την εμφανιζε σωστά.μετα από λίγο δουλεψε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδια που μπορω να βρω το fw της cosmote που εχει εμενα; Δεν το βρισκω πουθενα. Στο νετ βρηκα fw της κοσμοτε απο την Ρουμανια! Αλλα αυτο δεν ειναι το δικο μου. Βοηθειααα... Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Παιδια που μπορω να βρω το fw της cosmote που εχει εμενα; Δεν το βρισκω πουθενα. Στο νετ βρηκα fw της κοσμοτε απο την Ρουμανια! Αλλα αυτο δεν ειναι το δικο μου. Βοηθειααα... Ανεβαίνει στο πρώτο θέμα μαζί με τα υπόλοιπα.. σε λίγες ώρες θα είναι εκεί... μου λείπει η αγγλική μου σύνδεση! :p EDIT: To fw της cosmote στην πρώτη σελίδα. Edited August 5, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 περασα πριν 2 μερες την ρομ της βοντα την δευτερη αλλα μου εβγαζε κατι σφαλματα...failed load tw ,επαφες και κατι τετοια..και εβαλα παλι την 25 ιουνιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Παιδιά μπορώ απο το IMEI να βρώ χώρα προέλευσης ;; Έχω την εντύπωση ότι κάπου είδα EUR που σημαίνει ότι είναι Ελληνικό;; Με το που το πήρα έβαλα Custom και δεν έδωσα σημασία.. Γνωρίζει κάποιος;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Παιδιά μπορώ απο το IMEI να βρώ χώρα προέλευσης ;; Έχω την εντύπωση ότι κάπου είδα EUR που σημαίνει ότι είναι Ελληνικό;; Με το που το πήρα έβαλα Custom και δεν έδωσα σημασία.. Γνωρίζει κάποιος;; Ευχαριστώ! Nαι μπορείς αν πάρεις τηλέφωνο τη Samsung. περασα πριν 2 μερες την ρομ της βοντα την δευτερη αλλα μου εβγαζε κατι σφαλματα...failed load tw ,επαφες και κατι τετοια..και εβαλα παλι την 25 ιουνιου.. Έκανες factory reset πριν και μετά την αναβάθμιση; Αν όχι, έπρεπε. Edited August 5, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 πριν την αναβαθμισει ειχαν κανει ναι..μετα δεν μπορουσα να κανω γιατι εβγαζε καθε κλασμα ερορ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 πριν την αναβαθμισει ειχαν κανει ναι..μετα δεν μπορουσα να κανω γιατι εβγαζε καθε κλασμα ερορ... Eίχες vodafone τηλέφωνο πριν με αυτή τη ρομ; Branded? μπορεί να έχουν άλλο partition table αυτά, και γι'αυτό να μην κάθεται καλά. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις branded firmware σε sim free συσκευή... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 οχι απλα εβαλα μια απο τις αλλες μπροστα και τωρα μολις βαζω τις βοντα κολλαει..τωρα πριν ενα λεπτο με ρεσετ παλι τα ιδια ερορσ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Όντως πήρα στη Samsung και μου είπαν ότι είναι Ελληνικό. Kinitomania η συσκευή για τα τυπικά στα 546euro. Ευχαριστώ! Nαι μπορείς αν πάρεις τηλέφωνο τη Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Παιδια καλησπερα! Θελω τα φωτα σας!!! Θελω να παρω το 32αρι που ειναι branded στη voda και για αρχη θελω να του περασω επισημη αγγλικη για unbraded συσκευες.. Θα εχω κανενα προβλημα? εχει διαπιστωσει κανενας τιποτα περιεργο με τα partition στις branded συσκευες?? γιατι κατι διαβασα λιγο παραπανω με το προβλημα του φιλου που περασε branded rom και αγχωθηκα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Εχω Γερμανικη συσκευη και επειδη μετα απο ενα update ξαφνικα μου εξαφανισε τα ελληνικα απο το πληκτρολογιο εβαλα την ελληνικη. Το κινητο ομως κανει μικροκολληματα, που και που λαγκαρει και ανα τακτα χρονικα διαστηματα μερικες εφαρμογες κρασαρουν. Επειδη δεν αλλαζω συχνα ρομ μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η ποιο σταθερη; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 καλησπερα. ειχα παρει απο birdphone το s3 και απο οτι ειδα ηταν branded. τελος παντων περασα μια καθαρη, και μετα το εκανα και root.δεν φενεται εδω και μια εβδομαδα να εχει κανενα προβλημα. επρεπε ομως να κανω factory reset πριν και μετα? :blink: επισης με τι τροπο μπορω να σβυσω καποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες που μου σπανε τα νευρα. ας πουμε με το toll box, παρολο που εσβυσα καποιες που ηθελα, δεν μπορω να βρω πουθενα το flipboard να το σβυσω. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 καλησπερα. ειχα παρει απο birdphone το s3 και απο οτι ειδα ηταν branded. τελος παντων περασα μια καθαρη, και μετα το εκανα και root.δεν φενεται εδω και μια εβδομαδα να εχει κανενα προβλημα. επρεπε ομως να κανω factory reset πριν και μετα? :blink: επισης με τι τροπο μπορω να σβυσω καποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες που μου σπανε τα νευρα. ας πουμε με το toll box, παρολο που εσβυσα καποιες που ηθελα, δεν μπορω να βρω πουθενα το flipboard να το σβυσω. ευχαριστω. Καλησπέρα, λογικά την πέρασες με odin οπότε δεν χρειάζεται wipe ,όχι με tool box... αν δεν ξέρεις , μονο με το manage apps μέσα απ το μενού του κινητού που αυτές που δεν πρέπει δεν σε αφήνει να τις σβήσεις κ ετσι δεν θα κάνεις μαμακια άθελά σου. (SETTINGS-APPLICATION MANAGER-ALL) το FLIPBOARD θα το βρεις καθώς σκρολαρης λίγο ποιο κάτω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Κι εγω εχω κατι εφαρμογες στο γερμανικο μου,οπως τη Bild πχ,κατι taxi,κλπ.Επισης,θελω να σβυσω το Chat,αφου δεν προκειται να το χρησιμοποιησω ποτέ. Τι κανω; Το τηλεφωνο εχει την τελευταια αναβαθμιση που πηρα απο τη γερμανικη samsung. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Καλησπέρα, λογικά την πέρασες με odin οπότε δεν χρειάζεται wipe ,όχι με tool box... αν δεν ξέρεις , μονο με το manage apps μέσα απ το μενού του κινητού που αυτές που δεν πρέπει δεν σε αφήνει να τις σβήσεις κ ετσι δεν θα κάνεις μαμακια άθελά σου. (SETTINGS-APPLICATION MANAGER-ALL) το FLIPBOARD θα το βρεις καθώς σκρολαρης λίγο ποιο κάτω;) ευχαριστω. το θεμα ομως ειναι οτι θελω ακριβως αυτο. δηλαδη να σβυσω καποιες εφαρμογες που δεν με αφηνει κανονικα. :) ας πουμε το fliboard κανονικα δεν βγαινει με τιποτα. αλλιως τι το εκανα root? να ρωτησω και κατι αλλο. οταν ειχα το galaxy note, ειχα δοκιμασει να συνδεθω με kies νομιζω, και εβλεπα το κινητο κανονικα τα directories ασυρματα. τωρα με το s3 που δοκιμασα το kies με wifi, ειναι κατι σαν το itunes το σπαστικο.! δηλαδη με συγχρονισμο και λοιπα. υπαρχει κατι τελος παντων να μπορω να κανω οτι θελω ασυρματα μεταξυ pc-s3 χωρις καλωδια? ενοωντας οτι θελω δηλαδη να βλεπω τα directories του s3 κανονικα. ευχαριστω και παλι. Edited August 12, 2012 by pkountanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 ευχαριστω. το θεμα ομως ειναι οτι θελω ακριβως αυτο. δηλαδη να σβυσω καποιες εφαρμογες που δεν με αφηνει κανονικα. :) ας πουμε το fliboard κανονικα δεν βγαινει με τιποτα. αλλιως τι το εκανα root? να ρωτησω και κατι αλλο. οταν ειχα το galaxy note, ειχα δοκιμασει να συνδεθω με kies νομιζω, και εβλεπα το κινητο κανονικα τα directories ασυρματα. τωρα με το s3 που δοκιμασα το kies με wifi, ειναι κατι σαν το itunes το σπαστικο.! δηλαδη με συγχρονισμο και λοιπα. υπαρχει κατι τελος παντων να μπορω να κανω οτι θελω ασυρματα μεταξυ pc-s3 χωρις καλωδια? ενοωντας οτι θελω δηλαδη να βλεπω τα directories του s3 κανονικα. ευχαριστω και παλι. Αγόρασε το titanium backup και σβήσε απο εκεί οτι θέλεις και το flipboard . Πριν ξεκινήσεις να σβήνεις τσέκαρε εδώ- https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0 Δυστυχώς φίλε μου για την ασύρματη επικοινωνία δεν ξέρω να σε βοηθήσω δεν μου εχει χρειαστεί κ έτσι δεν το εχω ψάξει ,είμαι σίγουρος όμως οτι κάποιο απ τα παιδιά θα ξέρει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Airdroid παλίκαρε.Θα ενθουσιαστείς.. Copy paste,απλά πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Airdroid παλίκαρε.Θα ενθουσιαστείς.. Copy paste,απλά πράγματα! τι ενοεις? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Κατεβάζεις απο Google play την εφαρμογή Airdroid και την κάνεις εγκατάσταση στο τηλέφωνο σου. Ανοίγεις την εφαρμογή όπου θα σου δώσει μια ip..Την γράφεις στον explorer που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή σου (chrome,mozilla κλπ) και συνδέεσαι. Θα είναι της μορφής http://192.168.1.Χ:8888/ Βαζεις το κωδικό που θα σου δώσει και πλέον συνδέεσαι ασύρματα S3-pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts