gjimmys Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Τι εννοείς; να διαβάζει το τηλέφωνο ntfs; δεν το ξέρω.... Αν βρεις τίποτα πες μας Βρηκα usb on the go helper https://play.google.com/store/apps/details?id=net.shajul.usbotg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Βρηκα usb on the go helper https://play.google.com/store/apps/details?id=net.shajul.usbotg αν εισαι ροοτ υπαρχει και το paragon https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Κάντο format σε exfat και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Κάντο format σε exfat και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα. Θα το δοκιμασω ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Τα mhl adapters λειτουργούν υποχρεωτικά ή προαιρετικά με τον φορτιστή συνδεμένο; Τα φθηνά από το ebay όπως αυτό δουλεύουν ή είναι 50/50; Αυτό για τι χρήση είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Τα mhl adapters λειτουργούν υποχρεωτικά ή προαιρετικά με τον φορτιστή συνδεμένο; Τα φθηνά από το ebay όπως αυτό δουλεύουν ή είναι 50/50; Αυτό για τι χρήση είναι; Το πρώτο δουλεύει κανονικά και η φόρτιση είναι υποχρεωτική. Το δεύτερο είναι απλώς αντάπτορας που μετατρέπει από 5pin σε 11pin. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλησπερα σας μια ερωτηση να κανω αυτη η μπαταρια που λενε οτι εχει βγει και φορτιζει το κινητο σε δευτερολεπτα ξερουμε ποτε θα βγει και αν υπαρχει για το δικο μας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αυτό το σετάκι,αν εξαιρέσουμε τον Αγγλικό φορτιστή τι σας λέει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αυτό το σετάκι,αν εξαιρέσουμε τον Αγγλικό φορτιστή τι σας λέει; καλο φαινεται...και πολυ καλη τιμη κοιτα και αυτο http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=100016&ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1396991156.3156 Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Δεν είναι κακό.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Δεν είναι κακό.... Αν τελικα το παρεις πες μας εντυπωσεις...:) Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Χλωμό το κόβω.. Θήκη έχω παραγγείλει την κανονική του. Edited April 9, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Χλωμό το κόβω.. Θήκη έχω παραγγείλει την κανονική του. Μούφα, φθείρεται πάρα πολύ γρήγορα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μούφα, φθείρεται πάρα πολύ γρήγορα. για την τιμή της δεν βαριέσαι.30 που κάνει η κανονική δεν τα δίνω.Εκτός αν έχεις να προτείνεις κάτι καλό σε δελεαστική τιμη!:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Eγώ κατέληξα στην σιλικοτάτη της Belkin, αγκαλιάζει πολύ σφιχτά τη συσκευή και εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα συνεχίσει να το κάνει για πολύ πολύ καιρό!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Θα το δοκιμασω, αυτη που παω να περασω ειναι 4,2gb.Ευχαριστω:) Το εκανα ποιο μικρο τον τιτλο αλλα τιποτα.Υπαρχει προγραμμα για ntfs ; Υπάρχει αλλά θέλει ρουτ. Νομίζω ότι με exfat παίρνει αρχεία άνω των 4 γιγα. Άκυρο. Δεν είχα ανανεώσει τις σελίδες. Edited April 11, 2014 by djhoulio Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 για την τιμή της δεν βαριέσαι.30 που κάνει η κανονική δεν τα δίνω.Εκτός αν έχεις να προτείνεις κάτι καλό σε δελεαστική τιμη!:lol: είναι όμως απαράδεκτη και δεν προσφέρει καμία προστασία. ΜΕ αυτή έπεσε από 30 εκατοστά η συσκευή και άλλαξα οθόνη και πλάισιο 170 Ευρώ.... οπότε από το να έδινα 30 με χάλασε αρκετά. Η καλύτερη επιλογή είναι σίγουρα μια σιλικονάτη. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλά αν πέσει καλά καμία θήκη δεν σου εγγυάται τίποτα.Επίσης δεν πρότεινα σε κανέναν να την πάρει,είπα τι πήρα εγώ. Σίγουρα αργότερα θα πάρω κάτι καλύτερο.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλά αν πέσει καλά καμία θήκη δεν σου εγγυάται τίποτα.Επίσης δεν πρότεινα σε κανέναν να την πάρει,είπα τι πήρα εγώ. Σίγουρα αργότερα θα πάρω κάτι καλύτερο.;) Απλά με την σιλικονάτη που έχω δεν φοβάμαι πλέον μην σπάσει από 30 εκατοστά. Αυτή που λές ήταν η πρώτη που πήρα και απλά προειδοποιώ και εσένα πως πρέπει να το προσέχεις πολύ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα...το πήρα χθες το τηλ απο kaizer αγγλικης προελευσης...εννοειτε τρομερο value for money...σε microsd τι προτείνεται....εννοω μάρκα,class ,κτλ....πιστευω σε χωρητικοτητα 32αρα ή 64αρα...κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω...χθες το ανοιξα και έκανε ενημέρωση λογισμικού....πως γινεται να το ελαφρύνω λίγο το τηλ?μονιμα 600+ram από τα 831...κατεβασα το du speed booster αλλά τα ίδια...κλεινω εφαρμογές,βγάζω widgets αλλά δεν κανουμε δουλειά...έχει κανένας κανα link από tutorial video η να με συμβουλέψει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα...το πήρα χθες το τηλ απο kaizer αγγλικης προελευσης...εννοειτε τρομερο value for money...σε microsd τι προτείνεται....εννοω μάρκα,class ,κτλ....πιστευω σε χωρητικοτητα 32αρα ή 64αρα...κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω...χθες το ανοιξα και έκανε ενημέρωση λογισμικού....πως γινεται να το ελαφρύνω λίγο το τηλ?μονιμα 600+ram από τα 831...κατεβασα το du speed booster αλλά τα ίδια...κλεινω εφαρμογές,βγάζω widgets αλλά δεν κανουμε δουλειά...έχει κανένας κανα link από tutorial video η να με συμβουλέψει κάτι? καλορίζικο πρώτα από όλα :).. για τη κάρτα μνήμης κοιτά να είναι κλάσης 10 .. από μάρκα εγώ έχω sandisk χωρίς πρόβλημα, όμως πολλά παιδιά έχουν αναφερει πολλά περιστατικά που τις καίει :!: οποτε περίμενε να σου απαντήσει κάποιος άλλος σε αυτό αν και σε παλιότερα ποστ υπάρχουν οι απαντήσεις σε αυτό.. Η ραμ εκεί περίπου θα κυμαίνεται και οταν θα χρειάζεται θα την ελευθερώνει η συσκευή μονή της.. μπορείς ωστόσο να απενεργοποιήσεις καποιες εργοστασιακές εφαρμογες για να μην τρέχουν , αν δεν τς θέλεις (π.χ chat on, flipboard,game hub ktl) . πας ρυθμίσεις-> διαχειριστής εφαρμογών-> ολα και βρίσκεις την εφαρμογή που θες και κανεις κατάργηση εγκαταστάσεις ενημερώσεων/ άνεργο .. ψάξε τι εφαρμογές μπορείς να απενεργοποιήσεις χωρίς να έχεις πρόβλημα και τη σου προσφέρει η κάθε μια. Εφαρμογές που καθαρίζουν τη ραμ κάθε τόσο δεν έχουν νόημα να βάζεις.. κάλο θα ήταν ότι θες να μάθεις για τη συσκευή να το ρωτάς στο αντίστοιχο θέμα που υπάρχει για να σου λυθούν πιο γρήγορα οι απορίες και να διατηρούμε τα θέματα ''καθαρά'' όσο μπορουμε.. :happy: Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα...το πήρα χθες το τηλ απο kaizer αγγλικης προελευσης...εννοειτε τρομερο value for money...σε microsd τι προτείνεται....εννοω μάρκα,class ,κτλ....πιστευω σε χωρητικοτητα 32αρα ή 64αρα...κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω...χθες το ανοιξα και έκανε ενημέρωση λογισμικού....πως γινεται να το ελαφρύνω λίγο το τηλ?μονιμα 600+ram από τα 831...κατεβασα το du speed booster αλλά τα ίδια...κλεινω εφαρμογές,βγάζω widgets αλλά δεν κανουμε δουλειά...έχει κανένας κανα link από tutorial video η να με συμβουλέψει κάτι? Εγώ έχω sandisk 32gb class 10 uh-I και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Και γω εχω την 32gb UHS-1 class10 εδω και ενα χρονο σχεδον χωρις κανενα προβλημα. Και την εχω σκισει στο γραψε-σβησε συνεχεια (μουσικη, κομικς, βιντεο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλημερα. Εχει παρει κανεις αυτο το power bank να μας πει εντυπωσεις? http://www.ebay.co.uk/itm/3200-mAh-Power-Bank-Flip-Cover-Case-Battery-for-Samsung-Galaxy-i9300-S3-BLACK-/121326792007?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c3fa3ed47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παιδιά η μπαταρία μου μάλλον τα έπαιξε, από χτες δεν φορτίζει με τίποτα. Έχετε να προτείνετε καμία καλή για αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts