Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείτε να προτείνετε καμιά προστασία οθόνης από μέρος που μπορώ να πάω και να την αγοράσω; όχι από παραγγελία δηλαδή.

ακόμα και από κάποιο γνωστό κατάστημα που η τιμή είναι μεγαλύτερη.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους.Έχει κανείς δοκιμάσει αυτήν την θήκη;;;

s view δεν υπάρχει για το s3 απ'οτι έχω διαβάσει αλλά κάποιες εφαρμογές που έχει το android market σου δίνουν αυτή την δυνατότητα.

http://www.ebay.co.uk/itm/190885383724?var=490175521867&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Με ενδιαφέρει και εμένα,μήπως την έχει δοκιμάσει κάποιος;

Με ενδιαφέρει και εμένα,μήπως την έχει δοκιμάσει κάποιος;

Μόλις την παρηγγειλα. Οπότε θα επανέλθω με εντυπώσεις. Βρήκα μάλιστα και εφαρμογή που φέρνει το s view στο s3 , λεγεται hatdroid.

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Μόλις την παρηγγειλα. Οπότε θα επανέλθω με εντυπώσεις. Βρήκα μάλιστα και εφαρμογή που φέρνει το s view στο s3 , λεγεται hatdroid.

Να'σαι καλά!Μόλις παραλάβεις και τη δοκιμάσεις(και το hatdroid),περιμένουμε εντυπώσεις:D

Ωραία φίλε...Βέβαια το Hatdroid σε μία δοκιμή με το χέρι (κλείνωντας των αισθητήρα) στην άρχη δουλεύει κανονικά αλλά μετά απο μία αναπάντητη η οθόνη μένει μαύρη χωρίς καμία ένδειξη.

Ωραία φίλε...Βέβαια το Hatdroid σε μία δοκιμή με το χέρι (κλείνωντας των αισθητήρα) στην άρχη δουλεύει κανονικά αλλά μετά απο μία αναπάντητη η οθόνη μένει μαύρη χωρίς καμία ένδειξη.

Μόλις δοκιμασα αυτο που λες και δεν μου το κανει.. παιρνω τηλ μου δειχνει κανονικα ποιος παιρνει κλπ και μπορω να απαντησω , η να απορριψω την κληση. Στη συνεχεια ολα λειτουργουν κανονικα.

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Παιδια σκεφτομαι να παρω αυτη τη βαση για αυτοκινητο . Τι λετε ; http://viewitem.eim.ebay.gr/CAR-AIR-VENT-HOLDER-CRADLE--IN-CAR-CHARGER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S3-i9300/330769145500/item

Γειά σας παιδιά σκέφτομαι να πάρω τη μεγαλύτερη μπαταρία της Samsung έχετε να μου προτείνετε κάπου φτηνά και αξιόπιστα? επίσης Ξέρουμε αν υπάρχει θήκη που να χωράει ?

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Παιδια σκεφτομαι να παρω αυτη τη βαση για αυτοκινητο . Τι λετε ; http://viewitem.eim.ebay.gr/CAR-AIR-VENT-HOLDER-CRADLE--IN-CAR-CHARGER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S3-i9300/330769145500/item

Την έχω και εγώ. Μια χαρά είναι. Σταθερότατη.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μόλις δοκιμασα αυτο που λες και δεν μου το κανει.. παιρνω τηλ μου δειχνει κανονικα ποιος παιρνει κλπ και μπορω να απαντησω , η να απορριψω την κληση. Στη συνεχεια ολα λειτουργουν κανονικα.

Που το βρίσκουμε το Hatdroid;Μια αναζήτηση που έκανα,δεν βρήκα κάτι!

Γειά σας παιδιά σκέφτομαι να πάρω τη μεγαλύτερη μπαταρία της Samsung έχετε να μου προτείνετε κάπου φτηνά και αξιόπιστα? επίσης Ξέρουμε αν υπάρχει θήκη που να χωράει ?

Την εχω εγω , απο e-shop αγορασμενη στα 25 αν δε κανω λαθος . Θηκη δεν υπαρχει , μονο πουγκι . τωρα τη βαρεθηκα λιγο , και εβαλα την κανονικη . Βεβαια , η διαφορα ειναι τραγικη.

To hatroid :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatroid.sview

@GUZGUN λεω να την παρω οταν χαλασει αυτη που εχω απο τζαμπο με 3 ευρω . Ειναι η κλασικη στο τζαμι . Πιο πολυ θελω αυτην ομως για να κρυωνει και το κινητο απο τους αεραγωγους και να μη τσουρουφλαει , απο gps και ηλιο.

Edited by kotsos4u

Πάρε το Δεύτερο. Το Πρώτο το πηρα αλλα ακουμπά Πάνω στην οθόνη και φοβάμαι οτι Κάποια στιγμή θα τη σπάσει. Για να το βάλεις ανοίγεις (τεντωνεις) την πλαστικη βαση με το χερι και μπαίνει δύσκολα. (Μπορεί να γρατσουνισεις την οθόνη).

Εγω παντως σημερα παρήγγειλα αυτην τη βαση για τους αεραγωγούς.

Μια αλλοιωτικη,που μπαινει στη σχισμη του CD,την εχει βαλει κανεις;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εγω λυπαμαι τους αεραγωγους μηπως σπασουν

Πολυ δυσκολο εως αδυνατο να σπασουν. Εχω θηκη για καφε που αντεχει πολυ παραπάνω βαρος. Απο την αλλη εχω σιχαθει αυτες στο τζαμι γιατι λογω του ξηρου κλιματος της ελλαδας ξερενεται η βεντούζα και πεφτει. Ευτυχως δεν εχει πεσει ενω ειναι επανω το κινητο αλλιως θα κλαιγα τωρα.

Πολυ δυσκολο εως αδυνατο να σπασουν. Εχω θηκη για καφε που αντεχει πολυ παραπάνω βαρος. Απο την αλλη εχω σιχαθει αυτες στο τζαμι γιατι λογω του ξηρου κλιματος της ελλαδας ξερενεται η βεντούζα και πεφτει. Ευτυχως δεν εχει πεσει ενω ειναι επανω το κινητο αλλιως θα κλαιγα τωρα.

φυσικα εξαρταται και απο τι αυτοκινητο ειναι και ποσο χρονων και αν ειναι καλοι οι αεραγωγοι...

Αυτη ειναι καλη σα μαρκα?Την εχει προσφορα το eshop και εχει εφ ορου ζωης εγγυηση.Υπαρχει κατι καλυτερο? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331047&sid=1

Αυτη ειναι καλη σα μαρκα?Την εχει προσφορα το eshop και εχει εφ ορου ζωης εγγυηση.Υπαρχει κατι καλυτερο? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331047&sid=1

Αφού σου δίνει εγγύηση εφ'όρου ζωής δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εχω ένα usb stick και ειναι πολύ αξιόπιστο και όπως σου ειπε και ο φίλος αφου είναι Lifetime warranty,πάρτην με κλειστά μάτια.Βεβαια εξαντλήθηκε προς το παρόν.

Καλησπέρα Παιδιά,

Το S3 μου προσπαθώ να τό χω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση..απο 1η μέρα είναι με screen protector και θήκη+κουφια η ωρα δεν εχει πεσει ακομα κατω!

Αλλα έχω ενα μικρό θέμα,που ταλαιπορούμαι απο τα τελη Μαϊου που τό χω..

Προσπαθώ να βρώ ενα full Coverage Screen Protector (γωνια-γωνια της οθονης) και δεν μπορώ να βρώ..2 φορές αγόρασα απο την ελλάδα και ήταν σαν την οθόνη..μπορεί και μικρότερα..Έτυχε μια μικρή δωροεπιταγή απο dealextreme και πηρα και απο κει..Κανένα δεν ηταν full Coverage..

Παρήγγηλα απο το ebay 6 matte,και ηταν τετραγωνα

Έχω παραγγίλει πάνω απο 4-5 φορές απο 4-5 screen protector την κάθε φορα,απο ebay..οι πωλητές έλεγαν maximum coverage,και ιδιαίτερα στα τελευταία που πήρα,που είχαν και για το καπάκι πίσω ένα μικρό κομματάκι ζελατίνα αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα ήταν 0.5 χιλιοστό πιο πλατυά..Ευτυχος οσοι λενε οτι ειναι maximum και δεν ειναι επιστρεφουν τα λεφτα :D

(Αν χρειαζεται κανεις screen protector στέλνω δώρο..έχω πάνω απο 20 και τα 10 ειναι διαφορετικά!)

Ξέρω ότι για να βρώ σαν αυτό που θέλω πρέπει να πάρω απο τα Αμερικλάνικα,τα ZAGGS,αλλά κάνουν κοντά 20€

Είδα λοιπόν αυτό το

(απο το 1:10-2:00 φενεται περίπου αυτό που ψάχνω) του Android Authority και είδα ότι υπάρχουν και ''No name'' σαν αυτά που ψάχνω..ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ..

Αν έχετε στα υπόψιν απο ebay,η ελλάδα η οπουδιποτε κάποιον που να πουλάει τέτοια παρακαλώ διαφωτίστε με

Καλησπέρα Παιδιά,

Το S3 μου προσπαθώ να τό χω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση..απο 1η μέρα είναι με screen protector και θήκη+κουφια η ωρα δεν εχει πεσει ακομα κατω!

Αλλα έχω ενα μικρό θέμα,που ταλαιπορούμαι απο τα τελη Μαϊου που τό χω..

Προσπαθώ να βρώ ενα full Coverage Screen Protector (γωνια-γωνια της οθονης) και δεν μπορώ να βρώ..2 φορές αγόρασα απο την ελλάδα και ήταν σαν την οθόνη..μπορεί και μικρότερα..Έτυχε μια μικρή δωροεπιταγή απο dealextreme και πηρα και απο κει..Κανένα δεν ηταν full Coverage..

Παρήγγηλα απο το ebay 6 matte,και ηταν τετραγωνα

Έχω παραγγίλει πάνω απο 4-5 φορές απο 4-5 screen protector την κάθε φορα,απο ebay..οι πωλητές έλεγαν maximum coverage,και ιδιαίτερα στα τελευταία που πήρα,που είχαν και για το καπάκι πίσω ένα μικρό κομματάκι ζελατίνα αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα ήταν 0.5 χιλιοστό πιο πλατυά..Ευτυχος οσοι λενε οτι ειναι maximum και δεν ειναι επιστρεφουν τα λεφτα :D

(Αν χρειαζεται κανεις screen protector στέλνω δώρο..έχω πάνω απο 20 και τα 10 ειναι διαφορετικά!)

Ξέρω ότι για να βρώ σαν αυτό που θέλω πρέπει να πάρω απο τα Αμερικλάνικα,τα ZAGGS,αλλά κάνουν κοντά 20€

Είδα λοιπόν αυτό το

(απο το 1:10-2:00 φενεται περίπου αυτό που ψάχνω) του Android Authority και είδα ότι υπάρχουν και ''No name'' σαν αυτά που ψάχνω..ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ..

Αν έχετε στα υπόψιν απο ebay,η ελλάδα η οπουδιποτε κάποιον που να πουλάει τέτοια παρακαλώ διαφωτίστε με

εχεις δει την επίσημη ''ζελατινα'' της samsung ? ειναι λιγο ακριβη αλλα πρεπει να ειναι αυτο που ζητας. επίσης ειναι κατι ανάμεσα σε ζελατίνα και δευτερο τζάμι.

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-galaxy-S3-i9300-Original-2temachia-Screen-Protector-White-or-black-Frame.817696.html

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Kαλημέρα θέλω να βρω μια καλή ΜΑΤ ζελατίνα για το s3 εχω δει αυτήν και αυτήν εχει παρει κανεις καποια απ τις δύο; ή εχει να προτείναι κάποια καλύτερη; αλλα να είναι ματ!