Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα για την μοστρα δεν βαζεις θηκη για να φαινεται το κινητο.

Απο θηκες μονο κατι ultra slim μ'αρεσουν αλλα απο χτυπηματα δεν προστατευουν.Δεν παχαινουν το κινητο ομως.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοείται μόνο φτηνές θήκες από ebay. 5 χρόνια τώρα δεν με απογοήτευσε καμία, καμία δεν υπήρξε που να μην προστάτευσε το κινητό από πεσίματα. Απλά με τον καιρό έχω γίνει λίγο περίεργος και το ψάχνω λίγο περισσότερο, θέλω το υλικό να είναι και ελαφρά μαλακό και να μην είναι αυτό το ξερό λάστιχο που έχουν πολλές φτηνές.

Να κανω μια ερωτηση παιδια.Εχω το λευκο και θελω να αλλαξω το πισω καπακι με αυθεντικο.Ρωτησα την sammi και μου ειπαν κατι για 25,ποσο που δεν παιζει να δωσω.Υπαρχει πουθενα φθηνοτερα.?Ευχαριστω

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Ebay...βρίσκεις τα πάντα και συμφέρει..

Να κανω μια ερωτηση παιδια.Εχω το λευκο και θελω να αλλαξω το πισω καπακι με αυθεντικο.Ρωτησα την sammi και μου ειπαν κατι για 25,ποσο που δεν παιζει να δωσω.Υπαρχει πουθενα φθηνοτερα.?Ευχαριστω

http://ebay.com/link/?nav=item.view&id=130835096591

Αν έχεις την εφαρμογη ebay στο κινητό σου τσεκαρε το.

Αλλιώς μπες στο ebay.ie και στην αναζήτηση γράψε galaxy s3 original white battery cover.

Με κανα 10 ευρώ το έχεις σπίτι σου!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

απόψεις γι αυτή τη θήκη;

Είναι πολύ καλή και πραγματικά σώζει !!!

Απλά έχε τον νου σου είναι πολλές μαιμούδες εκεί έξω. Οπότε θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο site της Spiegen για το ποιοι είναι αντιπρόσωποι της στην Ευρώπη και κατε πεέκταση θα βρεις ποιοι έχουν και μαγαζί σε ebay ktl.

Είναι η καλύτερη κάρτα στην κατηγορία της και ο πωλητής άψογος (έχω ψωνίσει).

Δεν ξέρω εάν γνωρίζεται η την έχει πατήσει κανείς απο εδω μέσα ... αλλά ...

Oi Sandisk παρουσιάζουν τρελά προβλήματα μετά από κάποιο καιρό χρήσης.

Εγώ είχα την 32αρα Class 10 mobile, και ύστερα από 2 μήνες χρήσης βγήκε off.... χάνοντας όλα τα αρχεία μου..

Έψαξα στο net ατελείωτες ώρες και διαπίστωσα πως πολλοί ειχαν το ίδιο πρόλημα.

Οπότε συχνά backup...αν θέλετε την γνώμη μου.

Ευτυχώς μου έκαναν επιστροφή χρημάτων κα τόρα είμαι στην αναζήτηση νέας....

Καμμιά πρόταση? Να δοκιμάσω ξανά Sandisk ή να πάω απευθείας σε Samsung και να ''ηρεμήσω''?

Επίσης υπάρχει κάτι καλό - οικονομικό για handsfree που να είναι παρεμφερές με το μαμά?

Βλέπετε το μαμά βγήκε off ......

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
~~~ Νίκος

Εγώ είχα την 32αρα Class 10 mobile, και ύστερα από 2 μήνες χρήσης βγήκε off.... χάνοντας όλα τα αρχεία μου..

Καμμιά πρόταση? Να δοκιμάσω ξανά Sandisk ή να πάω απευθείας σε Samsung και να ''ηρεμήσω''?

Επίσης υπάρχει κάτι καλό - οικονομικό για handsfree που να είναι παρεμφερές με το μαμά?

Είδα αρκετούς που χάλασε η κάρτα τους (Sandisk σε exfat) στο XDA και έγινε λόγω cyanogenmod.

Δε ξέρω αν ανήκεις σε αυτή την περίπτωση, αλλά γενικώς δεν υπάρχει κάτι που δε χαλάει :)

Εδω και 2,5 χρονια εχω 2 transcend, μια 16 αρα class 10 και μια 8αρα class 10.. Τις φοραω πανω σε μια canon dslr διχως το παραμικρο προβλημα και τραβωντας απειρες φωτογραφιες κτλ.

Απλα να ξερετε γενικα οταν μια καρτα αλλαζει συσκευη καλο θα ειναι να γινεται φορματ. Στη φωτογραφικη μηχανη το γραφει και στις οδηγιες.

Μαλλον θα φορμαρω πλεον την 8αρα μιας και δεν τη χρησιμοποιω τοσο πολυ να τη βαλω στο s3 να την εχω για σειρες που περναω και μουσικη.

Edited by puzzle21

''Ipad mini 2''

Ήμουν και είμαι στοκ και no root. Απλά ενημερώνω ιαπωνικά να μην βρεθεί κάνεις στην ίδια θέση με μένα χάνοντας ότι αρχεία είχε μέσα.
~~~ Νίκος

Ebay...βρίσκεις τα πάντα και συμφέρει..

http://ebay.com/link/?nav=item.view&id=130835096591

Αν έχεις την εφαρμογη ebay στο κινητό σου τσεκαρε το.

Αλλιώς μπες στο ebay.ie και στην αναζήτηση γράψε galaxy s3 original white battery cover.

Με κανα 10 ευρώ το έχεις σπίτι σου!

http://digitop.gr/product_info.php?cPath=19_43_52&products_id=707&osCsid=c74fc3b5d67eccb9d7b76f51db1887de Σημερα πηρα αυτην ειχα και το μπλε ειναι πολλοι καλο παρτο με κλειστα ματια

http://digitop.gr/product_info.php?cPath=19_43_52&products_id=707&osCsid=c74fc3b5d67eccb9d7b76f51db1887de Σημερα πηρα αυτην ειχα και το μπλε ειναι πολλοι καλο παρτο με κλειστα ματια

Την εχω παραγγείλει από εξωτερικο σε μπλε με δέρμα πισω και με ανθρακονημα και την περιμενω μερα με τη μερα.

''Ipad mini 2''

Την εχω παραγγείλει από εξωτερικο σε μπλε με δέρμα πισω και με ανθρακονημα και την περιμενω μερα με τη μερα.

πρεπει να ειναι το ιδιο καπακι και εγω το μπλε ειχα, σημερα πηρα το ασπρο δεν εχει καμια διαφορα απο το γνησιο και εχει μεσα και μια ζελατινα

Να ρωτησω φιλε μου.Προσθετει ογκο στο κινητο?

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Μπορείς να δώσεις link; Ενδιαφέρουσα φαίνεται.

Και να ρωτήσω και κάτι: Για εμένα η πίσω θήκη είναι απαραίτητη και για έναν ακόμη λόγο, για να προφυλάσσεται και η κάμερα, που είναι υπερβολικά εκτεθειμένη. Αυτό το καπάκι προσθέτει λίγο ύψος στο σημείο της κάμερας ή είναι επίσης πολύ επίπεδο, σαν το γνήσιο κάλυμμα;

Edited by Voodooman

Μπορείς να δώσεις link; Ενδιαφέρουσα φαίνεται.

Και να ρωτήσω και κάτι: Για εμένα η πίσω θήκη είναι απαραίτητη και για έναν ακόμη λόγο, για να προφυλάσσεται και η κάμερα, που είναι υπερβολικά εκτεθειμένη. Αυτό το καπάκι προσθέτει λίγο ύψος στο σημείο της κάμερας ή είναι επίσης πολύ επίπεδο, σαν το γνήσιο κάλυμμα;

http://cnn.cn/shop/i9300-galaxy-c-1425_26_1412.html?page=2&sort=2a

Δεν νομίζω όμως οτι θα κερδίσεις κάτι στη προφύλαξη της κάμερας.

''Ipad mini 2''

Αυτές με το ανθρακώνημα πίσω είναι τρελή μούφα! Ξεκολλάνε τα ασημί γράμματα πανεύκολα!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Καλησπέρα! παρήγγειλα μέσω ίντερνετ μία Otterbox Commuter από γνωστό ελληνικό κατάστημα(την ήθελα άμεσα) στα 35Ε μαζί με μεταφορικά. μ ήρθε σμρ απλά έχω μία αμφιβολία μήπως είναι fake. αυτό που με προβλημάτισε είναι πως σε όσα βιντεάκια έχω δει έχει μέσα manual με οδηγίες και σε μένα είχε ένα χαρτάκι με τρείς εικόνες. ξέρω ότι έχει αλλάξει συσκευασία αλλά ρίξτε μια ματιά στις φώτο οποιος ξέρει ας βοηθήσει

edit: σάρωσα το barcode και με βγάζει εδώ και το QR code με βγάζει στο site της Otterbox. λέει τπτ αυτό;

Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μετά από 3 ημέρες συμβίωσης με την UAG στο κινητό μπορώ να πω ότι βρήκα αντικαταστάτη για την commuter....

Παρεμφερή προστασία (της λείπει μόνο το hard cell που έχει η commuter και ουσιαστικά δεν αφήνει το κινητό να λυγίσει ότι και να κάνω), πολύ καλύτερα κουμπιά, ίδιο χείλος περιμετρικά της οθόνης, πολύ καλύτερη και πιο λεπτή σαν αίσθηση στο χέρι (παρόλο που στις φώτος φαίνεται ίδια σχεδόν)...

[ATTACH]29604[/ATTACH]

απο ελλαδα την πηρες φιλε?

kountouraN

απο ελλαδα την πηρες φιλε?

Απευθειας απο UAG φιλε μου,

εχει δωρεαν μεταφορικα και εφτασε σε 10 ημερες Κρητη :w00t:

Αλέξανδρος

Να ρωτησω φιλε μου.Προσθετει ογκο στο κινητο?

δεν προσθετει καθολου ογκο ειναι οπως το γνησιο για τα γραμματα που λεει ο φιλος οτι βγαινουν δεν το ειδα σε μενα την μαυρη την εχω πανω απο μηνα και δεν επαθε τιποτα για μετα δεν ξερω παντως εγω ειμαι πολλοι ευχαριστημενως με αυτο το καπακι και το ασπρο και το μαυρο

δεν προσθετει καθολου ογκο ειναι οπως το γνησιο για τα γραμματα που λεει ο φιλος οτι βγαινουν δεν το ειδα σε μενα την μαυρη την εχω πανω απο μηνα και δεν επαθε τιποτα για μετα δεν ξερω παντως εγω ειμαι πολλοι ευχαριστημενως με αυτο το καπακι και το ασπρο και το μαυρο

Ο φίλος για τα γράμματα έλεγε για το καπάκι με το ανθρακονημα πισω και όχι με το δέρμα.

''Ipad mini 2''

http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-for-android/?capacity=64GB την εχει κανενας αυτης σε s3 ; δουλευει καλα;
Γιαννης