efthimis31 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ωραίες θήκες,οι πιο λεπτές πού έχω δει,τις έχει κανένα ελληνικό κατάστημά? Αυτές είναι? http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=34020 Ναι από εκεί θα τις πάρεις!! Επίσης κι από ebay παίζουν αντίστοιχες αλλά σε κόβω λίγο βιαστικό σωστά?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kememmotar Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Την έχω πάνω απο ένα χρόνο αλλα υπάρχει στο eBay ακόμα. Έχει δοθει link νομίζω σε παλαιότερα ποστ απο κάποιους άλλους. Ίσως κάποιος που την αγόρασε πρόσφατα να έχει το link. Οι καλύτεροι και ακριβότερος screen protectors είναι της SGP. Κι αυτούς θα τους βρεις με αναζητηση στο eBay. Edit Την βρήκα NEW DASH CRAB Universal SmartPhone Car mount White / Worldwide Freeshipping! http://www.ebay.com/itm/170878712048 Και για τον protector http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Flex-HD-Screen-Protector-Film-for-Samsung-Galaxy-S3-/170857122334?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item27c7e0ca1e σε ευχαριστω φιλε μου :O:) Παράθεση HTC HD2 Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kememmotar Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ωραίες θήκες,οι πιο λεπτές πού έχω δει,τις έχει κανένα ελληνικό κατάστημά? Αυτές είναι? http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=34020 τις εχω η μια ειναι καλυτερη γιατι εχει λιγο γκριπ η αλλη γλυστραει. δεν προσθετει καθολου μεγεθος και προστατευει το χαζονικελοπλαστικο Παράθεση HTC HD2 Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Εγω παντως το εντυσα με μεμβρανες bodyguardz! Αυτο που ηθελα,καλυτερο γκριπ,γιατι γλιστραγε σαν τρελλο,το πετυχα. http://www.ebay.co.uk/itm/150859362087?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3461wt_1413 Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Σήμερα παρέλαβα την SD Card Samsung 32GB από το ebay και μόλις την έβαλα την διαβάζει το κινητό αλλα δεν μεταφέρω τις εφαρμογές μου εκεί???? Τί γίνεται ξερει κανείς γιατι το κάνει αυτό??? Είμαι ροοτ και με ομεγα ρομ μηπως είναι αυτα η αιτία??? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Στην παρούσα φάση η samsung έχει αφαιρέσει στο s3 την δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα. Δεν έχει θέμα η κάρτα σου, είναι θέμα του λειτουργικού. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αρα κρατάμε τις εφαρμογές στην κυρίως κάρτα...... και δεν μου χρειάζεται η εφαρμογή move to sd card σωστα???? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Σωστά. Σου είναι άχρηστη. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Ναι από εκεί θα τις πάρεις!! Επίσης κι από ebay παίζουν αντίστοιχες αλλά σε κόβω λίγο βιαστικό σωστά?? :p Σωστά,άσε πού δε θέλω να περιμένω μέρες για να γλυτωσω 5-10 ευρώ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Ωραίες θήκες,οι πιο λεπτές πού έχω δει,τις έχει κανένα ελληνικό κατάστημά? Αυτές είναι? http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=34020 http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-GALAXY-S3-III-i9300-2x-Temachia-thikes-Original-ultra-slim-clear-EFC-1G6SWE.649898.html απο εδω τις πηρε φιλος στα 14 ευρω Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Τις παράγγειλα,ευχαριστώ πολύ:) Έχει και μια απίστευτα λεπτή την οποία είχα και στο note και τώρα έχω και στο s3..είναι πραγματικά ανύπαρκτη στο τηλέφωνο λες και δεν φορά τίποτα!! Και μιλάω πάντα από mobile extreme και Νικόλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Έχει και μια απίστευτα λεπτή την οποία είχα και στο note και τώρα έχω και στο s3..είναι πραγματικά ανύπαρκτη στο τηλέφωνο λες και δεν φορά τίποτα!! Και μιλάω πάντα από mobile extreme και Νικόλα ποια ειναι αυτη? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Εγω παντως το εντυσα με μεμβρανες bodyguardz! Αυτο που ηθελα,καλυτερο γκριπ,γιατι γλιστραγε σαν τρελλο,το πετυχα. http://www.ebay.co.uk/itm/150859362087?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3461wt_1413 Πως ακριβως ειναι αυτες;Οι φωτο που εχει ο τυπος,δε δειχνουν τιποτα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Πως ακριβως ειναι αυτες;Οι φωτο που εχει ο τυπος,δε δειχνουν τιποτα. πρεπει να ειναι παρομοιες με της zagg. φαινονται πανω στο κινητο?καλυπτει απολυτα τα πλαινα?ερωτηση προς τον κατοχο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Εγω παρελαβα χτες το ΒΤ της SONY, to Sony Smart Wireless Bluetooth Headset Pro,και το εβαλα μπρος.Ωραιο πραμα,αν και εχει πολυ πραμα.που για μενα,ειναι μπελας. Τα ακουστικα του,ειναι αφως καλυτερα απ αυτα του S3,αλλα τα εβγαλα κι αυτα,επειδη με ενοχλουσε το πλατυτατο καλωδιο που εχουν,και εβαλα τα παλια καλα Apple,απο το παλαιο iPod.Εκεινα τα λευκα δηλαδη. Επειδη τωρα νομιζω, οτι και καποιος αλλος,το αγορασε, που γραφει στο σαιτ,θα ηθελα να ρωτησω,πως κλεινουμε το ραδιο,αμα το εχουμε ανοιχτο,και παμε καπου,οπου δεν το χρειαζομαστε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 ποια ειναι αυτη? Δεν την βρίσκω αλλά ήμουν σίγουρος ότι την είδα... http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Ultra-Slim-Thin-Silicone-Gel-Soft-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/271002201960?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f18fd6f68#ht_4076wt_952 αυτή είναι η θήκη και είχα πάρει και την αντίστοιχη διάφανη πάλι από εδώ... Ο λόγος ήταν ότι δεν τις βρήκα Ελλάδα οπότε ebay αλλά κάνει 2-3 εβδομάδες να έρθει. Το λευκό έχεις ή το μπλε? Αν έχεις το λευκό σε καλύπτουν και αυτές που πήρες...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 πρεπει να ειναι παρομοιες με της zagg. φαινονται πανω στο κινητο?καλυπτει απολυτα τα πλαινα?ερωτηση προς τον κατοχο. Σαν της Zagg είναι.Η διαφορά τους είναι ότι η zagg από ότι είδα δεν έχει πλαϊνά.Επίσης η Bodyguardz, κατά την άποψη μου πάντα, είναι καλύτερη σε αίσθηση και αφή από τη Zagg. Αν κανείς καλή τοποθέτηση δεν φαίνεται τίποτα. Όσο αφορά τα πλαϊνά τα καλύπτει μια χαρά.Ακάλυπτο μένει στο πάνω μέρος μπροστά από την υποδοχή για τα ακουστικά, και αντίστοιχα το κάτω μέρος μπροστά από την υποδοχή microusb. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Εγω παρελαβα χτες το ΒΤ της SONY, to Sony Smart Wireless Bluetooth Headset Pro,και το εβαλα μπρος.Ωραιο πραμα,αν και εχει πολυ πραμα.που για μενα,ειναι μπελας. Τα ακουστικα του,ειναι αφως καλυτερα απ αυτα του S3,αλλα τα εβγαλα κι αυτα,επειδη με ενοχλουσε το πλατυτατο καλωδιο που εχουν,και εβαλα τα παλια καλα Apple,απο το παλαιο iPod.Εκεινα τα λευκα δηλαδη. Επειδη τωρα νομιζω, οτι και καποιος αλλος,το αγορασε, που γραφει στο σαιτ,θα ηθελα να ρωτησω,πως κλεινουμε το ραδιο,αμα το εχουμε ανοιχτο,και παμε καπου,οπου δεν το χρειαζομαστε; Πατας ειτε το κεντρικο πληκτρο play/pause και σταματα η αναπαραγωγη του ραδιο,ειτε το menu button και το γυριζεις στο τηλεφωνο και παλι σταματα οτι σε βολευει δηλαδη......ειτε ακομα χαμηλωνεις απλα την ενταση μεχρι τερμα εφοσον ειναι για καποια λεπτα που δεν το χρειαζεσαι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Παιδιά καμμια θήκη για την ζώνη βρήκε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Παιδιά καμμια θήκη για την ζώνη βρήκε κανείς? Παααρών.Εγω πηρα μια,και σκεφτομαι να παω να φτιαξω μια ασπιδα για τις ακτιονβολιες,με αλουμινιο απο συσκευασια μακαροναδας delivery,την οποια και θα πλαστικοποιησω,για να μη χαλασει το κινητο. Να ποια θηκη πηρα. http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221043680995 Aλλη μια ερωτηση για το SONY ΒΤ. Πως παιρνουμε τηλεφωνο;(Οχι πως απανταμε,αλλα πως παιρνουμε,αν δεν θελουμε να βγαζουμε το κινητο απο την τσεπη,για διαφορους λογους,ακομα και για λογους ασφαλειας); Προσπαθησα να ακολουθησω τις οδηγιες,αλλα δεν.Λεει πχ,οτι παταμε το στρογγυλο κουμπι,αφου ανοιξουμε πρωτα τη συσκευη,αλλα δεν κανει τιποτα με το πατημα του κουμπιου αυτου. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 26, 2012 by athanaso77 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 εγω παντως πηρα αυτη καταρχην και μετα θα παρω και μια για την ζωνη. Samsung Genuine TPU Cover for Samsung Galaxy S3 i9300 / Blue http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S3-i9300-THiki-Silikonis-TPU-Protective-Case-for-i9300-Blue-EFC-1G6WBE.651789.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παρέλαβα σήμερα τις 2 original ultra slim cases της samsung.απλά τέλειες.επιτέλους μετά από πολλά πεταμένα χρήματά,1 θήκη πού αξίζει χωρίς να το κάνει τούμπανο. Φυσικά είναι πολύ λεπτή οπότε μην περιμένετε προστασία σε πτώση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παρέλαβα σήμερα τις 2 original ultra slim cases της samsung.απλά τέλειες.επιτέλους μετά από πολλά πεταμένα χρήματά,1 θήκη πού αξίζει χωρίς να το κάνει τούμπανο. Φυσικά είναι πολύ λεπτή οπότε μην περιμένετε προστασία σε πτώση. Για μένα πάντα είναι ότι καλύτερο.. Φυσικά για κάποιον που προσέχει κι απλά θέλει μια λεπτή θήκη για προστασία από μικρό-γρατσουνιές γιατί αν πέσει κι αυτή δεν έχει πάχος υλικού για να απορροφήσει την πτώση.. Εγώ προσωπικά άρχισα να χρησιμοποιώ τέτοιες θήκες από το note για ευνόητους λόγους και πλέον δεν μπορώ οτιδήποτε άλλο.. Ο Ηλίας λέει ότι γλυστραει για παράδειγμα, γούστα είναι αυτά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Παααρών.Εγω πηρα μια,και σκεφτομαι να παω να φτιαξω μια ασπιδα για τις ακτιονβολιες,με αλουμινιο απο συσκευασια μακαροναδας delivery,την οποια και θα πλαστικοποιησω,για να μη χαλασει το κινητο. Να ποια θηκη πηρα. http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221043680995 Aλλη μια ερωτηση για το SONY ΒΤ. Πως παιρνουμε τηλεφωνο;(Οχι πως απανταμε,αλλα πως παιρνουμε,αν δεν θελουμε να βγαζουμε το κινητο απο την τσεπη,για διαφορους λογους,ακομα και για λογους ασφαλειας); Προσπαθησα να ακολουθησω τις οδηγιες,αλλα δεν.Λεει πχ,οτι παταμε το στρογγυλο κουμπι,αφου ανοιξουμε πρωτα τη συσκευη,αλλα δεν κανει τιποτα με το πατημα του κουμπιου αυτου. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Ακου προσεκτικα πας menu button πατας το εικονιδιο διπλα στα setting δεν ξερω πως λεγεται (οχι του ραδιφωνου η' της μουσικης) πατας μετα το κουμπι play/pause επιλεγεις εκει που λεει call log ξαναπατας το play/pause και μετα πατας το κουμπι επομενο η' προηγουμενο και μεταφερεσαι αντιστοιχα στις νουμερα που εχεις καλεσει ειτε της ιδια ημερας ειτε προηγουμενως ημερων(σε παει απο το νεοτερο νουμερο που καλεσες η'δεχτηκες στο πιο παλιο χρονολογικα) επιλεγεις αυτο που θελεις πατας ξανα το play/pause σε ρωταει ''call'' με ερωτηματικο επιλεγεις ναι με το σημα ''v'' και καλεις. Ευκολο ειναι δοκιμασε το. Δεν ξερω αν γινεται να μπεις απο το bluetooth στα contacts του κινητου και ετσι να βρεις αυτο που θελεις να καλεσεις οκ. Edited July 26, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catalyst_ Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς και τις original ultra slim cases της samsung και την barely there της case-mate να μας πει εντυπώσεις; Ποια του φάνηκε καλύτερη κτλ; Είμαι ανάμεσα στις δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts