StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αυτό το zip έβαλα. (δεν είμαι και τόσο άσχετος! :p) E που να ξέρω πιο έβαλες :D Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στο flashbar με το titanium Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αυτό το zip έβαλα. (δεν είμαι και τόσο άσχετος! :p) Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35907321&postcount=437 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35907321&postcount=437 Ναι σε μένα (!) απάντησε! :lol::lol: Τώρα να βρώ λίγο χρόνο (γράφω μια ταινία στα παιδιά) και θα δοκιμάσω! Edit, μπα, δεν βλέπω να μπορώ να καταφέρω τίποτα. Ενώ η εφαρμογή MWC δείχνει να δουλεύει σωστά (δικαιώματα SU) δεν βλέπω να καταφέρνει απολύτως τίποτα.... Εκανα και wipe dalvik και καμία αλλαγή Edited December 26, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Ξεχωριστό ποστ, γιατί νομίζω ότι έχει νόημα αφού περιγράφει την λύση που μου δώσανε στο XDA Για όσους έχουν stock - rooted -LL4 και θέλουν να βάλουν στο multiview όλες τις εφαρμογές 1) Κατεβάζεται το αρχείο αυτό Είναι το v3 odexed 2) με έναν file explorer με δικαιώματα root μετονομάζεται ή διαγράφεται τα εξής αρχεία στο system: (α) framework/services.odex και (β) app/flashbarservice.Odex. 3)Με cwm φλασάρετε το αρχείο από το βήμα 1) και done! Οποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει και το βοηθητικό πρόγραμμα MW Control apk (ακόμα δεν το έχω κάνει να δουλέψει σωστά αυτό...) Edited December 26, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 παιδια καλησπερα μπορειτε παρακαλω να μου πειτε σε τι θερμοκαρσιες cpu δουλευει το τηλ χωρις να κανει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 παιδια καλησπερα και πανω απο λα χρονια πολλα σε ολους. θα ηθελα μια απαντηση στο εξης. φοραω την v35 ομεγα ρομ και παρατηρησα οτι το cpu δουλευει απο 38 εως και 61 βαθμους κελσιου. βεβαια 61 εφτασε οταν ετρεχα antutu. επισης σημερα το μεσημερι αισθανθηκα λιγο ζεστο το τηλ στο σημειο της μπαταριας και ετρεξα εν quadrad και μου εβγαλε 2900 αντι 6000 που εβγαζε. ειναι φυσιολογικα ολα αυτα.? παρακαλω ας απαντησει καποιος που γνωριζει να μου φυγει και με να το αγχος. απλα φοβαμε χτυπα ξυλο μην φταιει τιποτα στο τηλ. ευχαριστω. Εχει παρατηρηθει οτι η V35 εχει καποα προβληματα, διαβασε λιγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 ,θα σου ελεγα να γυρισεις στην v34 και να περιμενεις τα διορθωθουν τα bugs της 35. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Εχει παρατηρηθει οτι η V35 εχει καποα προβληματα, διαβασε λιγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 ,θα σου ελεγα να γυρισεις στην v34 και να περιμενεις τα διορθωθουν τα bugs της 35. τουλαχιστον οσον αφορα τις θερμοκρασιες τουλαχιστον ειναι φυσιολογικες? γιατι εχω και στοκ κερνελ επισης παιδιά θελω να κανω μια ακομα ερώτηση. Επειδή έχω ακούσει πολλά σχετικά με το χάσιμο του imei σε καποιες συσκευές και επειδη το επαθα και γω ο ιδιος σε ενα Huawei θα ηθελα αν ξέρετε να μου πείτε αν χρειαζεται να παρω καποιο backup. βρηκα εναν οδηγο αλλα ειναι για qualcom. Σε εμας χρειαζεται κατι τετοιο γιατι για τα ευρωπαικα δεν βρισκω κατι αντιστοιχο αλλα κατι λενε για το i9305 αλλα δεν καταλαβαινω μιας και αυτο δεν εχει qualcom. Edited December 27, 2012 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Sorry αν εχει απαντηθει και πιο πριν αλλα δεν προλαβα να διαβασω ολες τις σελιδες.....Μπορω να περασω cwm με το mobile odin (μην περιμενω να γυρισω σπιτι....να το κανω τωρα στη δουλεια....).Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Sorry αν εχει απαντηθει και πιο πριν αλλα δεν προλαβα να διαβασω ολες τις σελιδες.....Μπορω να περασω cwm με το mobile odin (μην περιμενω να γυρισω σπιτι....να το κανω τωρα στη δουλεια....).Ευχαριστω πολυ.. Ναι μπορεις κανονικα.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Μου βγάζει ''network error. Please try again" συνέχεια με το S-Voice! Τι κάνω λάθος? Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 τουλαχιστον οσον αφορα τις θερμοκρασιες τουλαχιστον ειναι φυσιολογικες? γιατι εχω και στοκ κερνελ επισης παιδιά θελω να κανω μια ακομα ερώτηση. Επειδή έχω ακούσει πολλά σχετικά με το χάσιμο του imei σε καποιες συσκευές και επειδη το επαθα και γω ο ιδιος σε ενα Huawei θα ηθελα αν ξέρετε να μου πείτε αν χρειαζεται να παρω καποιο backup. βρηκα εναν οδηγο αλλα ειναι για qualcom. Σε εμας χρειαζεται κατι τετοιο γιατι για τα ευρωπαικα δεν βρισκω κατι αντιστοιχο αλλα κατι λενε για το i9305 αλλα δεν καταλαβαινω μιας και αυτο δεν εχει qualcom. Κανε backup τον efs φάκελο χρησιμοποιώντας κάποια εφαρμογη απο το play οπως το kTool . Ή με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901098 Ή με root explorer Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων στο s-voice . Εκκαθάριση δεδομένων στη Διαχείριση Εφαρμογών, σωστά? Το έκανα, αλλά τίποτα! Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το χρησιμοποιήσω? Ρωτάω μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εκκαθάριση δεδομένων στη Διαχείριση Εφαρμογών, σωστά? Το έκανα, αλλά τίποτα! Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το χρησιμοποιήσω? Ρωτάω μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις. Έχεις ανοιχτό το......... ίντερνετ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Έχεις ανοιχτό το......... ίντερνετ; Βεβαίως!:lol: Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Βεβαίως!:lol: Δοκίμασε και μια απενεργοποίηση/ενεργοποίηση της εφαρμογής με rebbot του τηλεφώνου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Δοκίμασε και μια απενεργοποίηση/ενεργοποίηση της εφαρμογής με rebbot του τηλεφώνου . Το έχω κάνει ήδη αυτό. Μέχρι και την μπαταρία έβγαλα. Έβαλα το s-voice-signed.apk (28.69MB). Έχω επιλεγμένη γλώσσα English (US). Μήπως έκανα κάτι λάθος? :( Η εφαρμογή πάντως δεν είναι σίγουρα corrupted. Edited December 27, 2012 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Κανε backup τον efs φάκελο χρησιμοποιώντας κάποια εφαρμογη απο το play οπως το kTool . Ή με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901098 Ή με root explorer το efs ειναι ιδιο οτι ρομ και αν φορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Το έχω κάνει ήδη αυτό. Μέχρι και την μπαταρία έβγαλα. Έβαλα το s-voice-signed.apk (28.69MB). Έχω επιλεγμένη γλώσσα English (US). Μήπως έκανα κάτι λάθος? :( Η εφαρμογή πάντως δεν είναι σίγουρα corrupted. Το svoice περιλαμβάνεται στη ρομ. Που το βρήκες αυτό το αρχείο , γιατί το πέρασες αφού είναι ήδη μέρος της ρομ και πως το πέρασες; με copy paste; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 παιδια καλησπερα. Δοκιμαζα χτες διαφορες ρομ (Omega, Skim Bean) και τελικα κατεληξα στην Paranoid Android 4.1.2 στην οποια μαλλον και μενω καθως το S3 πηγαινει πραγματικα σφεντονα. Παρατηρησα ομως οτι και εδω υπαρχει θεμα με της φωτο στο gallery τις οποιες δεν τις εμφανίζει fullscreen. Το ιδιο ειχε γινει θυμαμαι και με την 4.1.1 και ειχα βαλει εμα mod του StratosGR και ειχε λυθει. Γνωριζει κανενας τι μπορω να κανω. εψαξα αλλα δεν βρησκω κατι. Το full screen gallery mod του Στρατου για την 4.1.1 θα δουλευει στην 4.1.2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Το svoice περιλαμβάνεται στη ρομ. Που το βρήκες αυτό το αρχείο , γιατί το πέρασες αφού είναι ήδη μέρος της ρομ και πως το πέρασες; με copy paste; Δεν υπήρχε στη ROM που έχει το κινητό. Το βρήκα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335441 και εδώ http://www.mediafire.com/?fp04n29phdzeram Ναι, έκανα copy-paste το apk στο system/app και άλλαξα τις permissions σε rw--r--r Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Δεν υπήρχε στη ROM που έχει το κινητό. Το βρήκα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335441 και εδώ http://www.mediafire.com/?fp04n29phdzeram Ναι, έκανα copy-paste το apk στο system/app και άλλαξα τις permissions σε rw--r--r Σφάλμα.... Όταν είναι signed το εγκαθιστούμε κανονικά και όχι με copy paste. Σβήστο από το system/app και εγκατέστησε το σαν κανονική εφαμοργή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Σφάλμα.... Όταν είναι signed το εγκαθιστούμε κανονικά και όχι με copy paste. Σβήστο από το system/app και εγκατέστησε το σαν κανονική εφαμοργή Δυστυχώς, αυτό έκανα στην αρχή γιατί δεν πρόσεξα τις οδηγίες για τις permissions και πάλι δεν γινόταν. Αυτά με τα system/app και copy-paste τα έκανα αργότερα γιατί νόμιζα ότι έκανα λάθος. ΚΑΙ με τους δύο τρόπους ΠΑΛΙ δεν λειτουργεί. Μήπως φταίει η ROM μου? 3.0.43-S3 @harunjo))#GalaxSih-6.0-beta3 SMP PREEMPT Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Δυστυχώς, αυτό έκανα στην αρχή γιατί δεν πρόσεξα τις οδηγίες για τις permissions και πάλι δεν γινόταν. Αυτά με τα system/app και copy-paste τα έκανα αργότερα γιατί νόμιζα ότι έκανα λάθος. ΚΑΙ με τους δύο τρόπους ΠΑΛΙ δεν λειτουργεί. Μήπως φταίει η ROM μου? 3.0.43-S3 @harunjo))#GalaxSih-6.0-beta3 SMP PREEMPT Δε χρειάζεται κανένα permission.Υποθέτωντας ότι δεν έχει πρόβλημα το αρχείο, κάνε τα εξής: Σβήσε το apk από το system/app Βάλε το apk που κατέβασες χωρίς να του αλλάξεις permissions, κάπου στο τηλέφωνο. Τρέξτο να εγκατασταθεί. Αν δε δουλέψει, θα πρέπει να ανοίξεις την kitchen του leomar που πρέπει να υπάρχει στη ρομ και να το κατεβάσεις από εκεί. Αν όλα αποτύχουν βάλε μια άλλη ρομ να τελειώνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 το efs ειναι ιδιο οτι ρομ και αν φορας? Οταν μιλάμε για επίσημο Firmware δεν αλλάζει κάτι . Για αυτο με το που θα γίνεις root και πριν περάσεις κάποια custom rom τον κάνεις (efs) backup . παιδια καλησπερα. Δοκιμαζα χτες διαφορες ρομ (Omega, Skim Bean) και τελικα κατεληξα στην Paranoid Android 4.1.2 στην οποια μαλλον και μενω καθως το S3 πηγαινει πραγματικα σφεντονα. Παρατηρησα ομως οτι και εδω υπαρχει θεμα με της φωτο στο gallery τις οποιες δεν τις εμφανίζει fullscreen. Το ιδιο ειχε γινει θυμαμαι και με την 4.1.1 και ειχα βαλει εμα mod του StratosGR και ειχε λυθει. Γνωριζει κανενας τι μπορω να κανω. εψαξα αλλα δεν βρησκω κατι. Το full screen gallery mod του Στρατου για την 4.1.1 θα δουλευει στην 4.1.2 ?? Στην πρώτη σελίδα υπάρχει ένα mod για την gallery Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Δε χρειάζεται κανένα permission.Υποθέτωντας ότι δεν έχει πρόβλημα το αρχείο, κάνε τα εξής: Σβήσε το apk από το system/app Βάλε το apk που κατέβασες χωρίς να του αλλάξεις permissions, κάπου στο τηλέφωνο. Τρέξτο να εγκατασταθεί. Αν δε δουλέψει, θα πρέπει να ανοίξεις την kitchen του leomar που πρέπει να υπάρχει στη ρομ και να το κατεβάσεις από εκεί. Αν όλα αποτύχουν βάλε μια άλλη ρομ να τελειώνεις. Ok. Θα το δοκιμάσω αλλά μάλλον με βλέπω να αλλάζω ROM. Ευχαριστώ. EDIT: 1)Υπάρχει μήπως κάποιος συγκεκριμένος οδηγός ειδικά για S3 για μεταφορά apps στην extsd? Ή απλά γίνεται με το link2sd όπως και σε άλλες συσκευές? 2) Όταν πατάς το Home button παρατεταμένα και βγαίνουν οι εφαρμογές που λειτουργούν σε Preview δεν υποτίθεται ότι κλείνουν αν τις "σπρώξεις" δεξιά ή αριστερά? Σ'εμένα δεν κλείνει καμία! Edited December 27, 2012 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts