Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά φίλοι και συμφορουμιτες μήπως έχει δοκιμάσει κάποιο παιδί από εσάς στην wanam 2.2 να περάσει το kalagas themes???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είπα να δοκιμάσω την CM 9 stable. Την κατέβασα χωρίς ενθουσιασμό γιατί ξέρω ότι λείπουν βασικά πράγματα που πλέον είναι απαραίτητα. Απλά ήθελα να δώρα σε τι επίπεδο βρίσκεται.

Τελικά σταμάτησα την διαδικασία πριν ολοκληρωθεί το φλασαρισμα. Μόνο και μόνο ότι πέρασαν πάνω απο 5' με αυτο το κακασχημο ρομπότακι και ακόμα δεν είχε μπουταρει, ήταν αρκετό για να επιστρέψω στο backup της Wanam 2.2:lol:.

Την έχω κάνει 150ΜΒ ελαφρύτερη αφαιρώντας ότι δεν χρειάζομαι. Μαζί με όλα τα καλούδια της πιστεύω ότι είναι ανώτερη απο οποιαδήποτε CM.

Νομίζω ότι οι CM θα πρέπει να επικεντρωθούν σε φθηνότερες συσκευές άντε και τα Nexus.

Νομιζω ότι κανείς δεν ασχολείται με την CM9. Όλοι έχουν επικεντρωθεί στην CM 10 που ακόμα δεν είναι σε όλα έτοιμη. Αλλά είναι πολύ πιο γρήγορη από τις stock. Όταν θα είναι έτοιμη θα είναι σαφώς ανώτερη. Η παραμετροποιηση που δίνει είναι απλησιαστη από τις stock based. Δώσε λίγο καιρό ακόμα και θα πετάει.

Για τον χρόνο που κανει boot, πιθανότατα οφείλεται στην δημιουργία της dalvik cache. Είναι μόνο την πρωτη φορά.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Θα είχες την καλοσύνη να πεις τι έχεις αφαιρέσει? Υποθέτω το έχεις κάνει με το titanium (freeze) ?

Δεν έχω υπ'οψιν τι είναι ασφαλές να καταργήσω.

Επίσης, το πρώτο (αν και μάλλον ασήμαντο πρόβλημα) στη wanam 2.2 είναι πως στο εικονίδιο του τηλεφώνου έχει κολλήσει από προχθές ότι έχω 2 χαμένες κλήσεις. Έσβησα όλο το μητρώο μήπως και σβήσει η ειδοποίηση αλλά δίχως αποτέλεσμα.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0

Τσέκαρε την λίστα με το τι μπορείς να σβήσεις και μόνος σου αποφάσισε τι θες κ τι όχι;)

Παιδιά φίλοι και συμφορουμιτες μήπως έχει δοκιμάσει κάποιο παιδί από εσάς στην wanam 2.2 να περάσει το kalagas themes???

Νικο ,παίρνω τώρα μπακ απ απ την κρισκελο ,περνάω την Γουαναμ + θεμ καλαγας κ θα σου πω οκ?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
giphy.gif

Νικο ,παίρνω τώρα μπακ απ απ την κρισκελο ,περνάω την Γουαναμ + θεμ καλαγας κ θα σου πω οκ?

Αυτα κανεις και μας τρελενεις!!!

Νομιζω ότι κανείς δεν ασχολείται με την CM9. Όλοι έχουν επικεντρωθεί στην CM 10 που ακόμα δεν είναι σε όλα έτοιμη. Αλλά είναι πολύ πιο γρήγορη από τις stock. Όταν θα είναι έτοιμη θα είναι σαφώς ανώτερη. Η παραμετροποιηση που δίνει είναι απλησιαστη από τις stock based. Δώσε λίγο καιρό ακόμα και θα πετάει.

Για τον χρόνο που κανει boot, πιθανότατα οφείλεται στην δημιουργία της dalvik cache. Είναι μόνο την πρωτη φορά.

Θα είχες την καλοσύνη να πεις τι έχεις αφαιρέσει? Υποθέτω το έχεις κάνει με το titanium (freeze) ?

Δεν έχω υπ'οψιν τι είναι ασφαλές να καταργήσω.

Επίσης, το πρώτο (αν και μάλλον ασήμαντο πρόβλημα) στη wanam 2.2 είναι πως στο εικονίδιο του τηλεφώνου έχει κολλήσει από προχθές ότι έχω 2 χαμένες κλήσεις. Έσβησα όλο το μητρώο μήπως και σβήσει η ειδοποίηση αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Όχι δεν τα έχω παγώσει απλώς. Τα αφαίρεσα απο την rom με root explorer. Εννοείται ότι έχω κρατήσει τα apk backup σε κάποιο φάκελο στο pc μου.

Αυτά που αφαίρεσα βρίσκονται στην λίστα που δίνει ο φίλος πιο πάνω. Έχω βγάλει και το FM radio που δεν χρησιμοποιώ ποτέ, τα πάντα που αφορούν την Samsung, όλα τα life wallpapers και φυσικά τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιω.

Μια CM10 που είχα δοκιμάσει, δεν έκανε τόση ώρα. Ο λόγος που δεν την προτιμώ είναι ότι για να στησεις την συσκευη όπως είναι με το TW, πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα σωρό εφαρμογές απο το μάρκετ πολλές απ αυτές αμφιβόλου ποιότητας.

Μετά είναι η κάμερα. Δεν υπάρχει καμία συμπεριλαμβανομένης της οριτζιναλ ics & JB που να είναι καλύτερη απ αυτή της Samsung.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Είπα να δοκιμάσω την CM 9 stable. Την κατέβασα χωρίς ενθουσιασμό γιατί ξέρω ότι λείπουν βασικά πράγματα που πλέον είναι απαραίτητα. Απλά ήθελα να δώρα σε τι επίπεδο βρίσκεται.

Τελικά σταμάτησα την διαδικασία πριν ολοκληρωθεί το φλασαρισμα. Μόνο και μόνο ότι πέρασαν πάνω απο 5' με αυτο το κακασχημο ρομπότακι και ακόμα δεν είχε μπουταρει, ήταν αρκετό για να επιστρέψω στο backup της Wanam 2.2:lol:.

Την έχω κάνει 150ΜΒ ελαφρύτερη αφαιρώντας ότι δεν χρειάζομαι. Μαζί με όλα τα καλούδια της πιστεύω ότι είναι ανώτερη απο οποιαδήποτε CM.

Νομίζω ότι οι CM θα πρέπει να επικεντρωθούν σε φθηνότερες συσκευές άντε και τα Nexus.

Κώστα εγώ ψιλοαπογοητευτει με όλες αυτές τις ρομ Που τις αλλάζουμε συνεχεια και κάθε μέρα έχουμε καινούργια και καλά... κ τα προβλήματα Δ διορθώνονται.. έβαλα και την 2.2 τώρα άλλα τα γνωστά προβλήματα παραμένουν.. γιατί λένε ότι βγάζουν κάθε 6μέρες νέα και Δ αλλάζουν κάτι? Κάνε ένα κόπο κ πες τι έχεις παγώσει κ με ποιο

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Κώστα εγώ ψιλοαπογοητευτει με όλες αυτές τις ρομ Που τις αλλάζουμε συνεχεια και κάθε μέρα έχουμε καινούργια και καλά... κ τα προβλήματα Δ διορθώνονται.. έβαλα και την 2.2 τώρα άλλα τα γνωστά προβλήματα παραμένουν.. γιατί λένε ότι βγάζουν κάθε 6μέρες νέα και Δ αλλάζουν κάτι? Κάνε ένα κόπο κ πες τι έχεις παγώσει κ με ποιο

Όταν βγαίνει νέο firmware, είναι υποχρεωμένοι να δίνουν καινούργια rom γιατί όλα τα tweaks themes κλπ προσαρμόζονται σ αυτήν.

Αυτο που δεν έχει διορθωθεί εντελώς όπως έχουμε ξαναπεί είναι το reload του weather widget παρόλο που οι περισσότερες Rom έχουν ενσωματωμένο το σχετικό fix που κυκλοφορεί στο XDA.

Απλά κι αυτο δεν λύνει 100% το πρόβλημα.

Για τις εφαρμογές απάντησα σε προηγούμενο μήνυμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

πριν φλασαρετε μια custom ανοιξτε το zip και απο το system/app διαγραψτε οτι δεν χρειαζεστε(βασικα κρατηστε τα apk στο pc για ωρα αναγκης)

κ εγω τη wanam την εχω ελαφρύνει αρκετα πριν τη φλασαρω και πεταει

επισης κυκλοφορησε και καινουργιο firm XXBLH1

οποτε περιμενουμε wanam 2.3

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αυτα κανεις και μας τρελενεις!!!

Νικο μια χαρά το πέρασε το θέμα του Καλαγας :) βουρ τώρα.

Συγνώμη για την αναμονή Νίκο!!!!

giphy.gif

Παιδια για πειτε ομεγα 12 η Wanam 2.2?

Wanam 2.2 με διαφορα!!!!!

Μπορεί η omega να ειναι ελληνα developer αλλα η wanam ειναι πολυ πιο smooth.

Τόσο καλή? Εγώ με 2.1 είμαι και πάλι δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορεί να γίνει... Εν τω μεταξύ όσο περισσότερο μένει μια rom τόσο καλύτερα την βλέπεις να "στρώνει".. Και το λέω γιατί λόγω διακοπών αυτό είδα με την wannam 2.0 και 2.1 :D

Κατά τα άλλα το τηλέφωνο έχει τέλεια μπαταρία, πολύ καλές φωτογραφίες ειδικά την μέρα και στην παραλία αλλά ρε παιδιά η φωτεινότητα κάτω από το φως του ήλιου είναι μάλλον τραγική!!! Τραγική όμως!! Δηλαδή με γυαλιά ηλίου δεν βλέπεις και χωρίς γυαλιά απλά ξεχωρίζεις... Δεν είναι για μένα λόγος να το δωσω κτλ απλά το παραθέτω ως παρατήρηση.. Πάντως σαν συσκευή είναι απίστευτα ολοκληρωμένη με μοναδική εξαίρεση αυτό που μόλις ανέφερα ;)

Πως μπορώ να μπω internet χωρίς wifi. Έβαλα το πακέτο δεδομένων τις cyta αλλα δεν μπορώ να μπω. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?

Παιδια ειχα Wanam lite 2.2 και καπου ετρωγε κολλήματα , δοκίμασα αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1714091 ( Criskelo Team rom ) και παει σφαιρα με τελεια μπαταρία. Την προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Παιδια ειχα Wanam lite 2.2 και καπου ετρωγε κολλήματα , δοκίμασα αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1714091 ( Criskelo Team rom ) και παει σφαιρα με τελεια μπαταρία. Την προτείνω ανεπιφύλαχτα.

για δωστε μου να καταλάβω κατι σχετικά με την criskelo...

Εχει το λιγκ για κατεβασμα το κανονικό

CRISKELO TEAM ROM V6 XXBLG9 FULL ROM NO WIPE

Kαι πιο κατω εχει και αυτό

CRISKELO TEAM KITCHEN V6.0.1

Τα κανουμε εγκατασταση και τα δυο???

για δωστε μου να καταλάβω κατι σχετικά με την criskelo...

Εχει το λιγκ για κατεβασμα το κανονικό

CRISKELO TEAM ROM V6 XXBLG9 FULL ROM NO WIPE

Kαι πιο κατω εχει και αυτό

CRISKELO TEAM KITCHEN V6.0.1

Τα κανουμε εγκατασταση και τα δυο???

Πρωτα κανεις το FULL ROM NO WIPE ,κανεις reboot φωρτωνει η rom και μετα περνας την kitchen v6.0.1 , εκει εχεις επιλογες για το τι θεμα θες να περασεις και πολλα αλλα. Υποψιν εχει και OTA update για τις ρομ του ο DEV. Tο link ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1714091 κατω κατω διλεξε καποιο link απο τα mirror που εχει

Καλήμερα σ όλους, είμαι διακοπές και έχω πολύ καιρό να διαβάζω το παρόν θέμα,

διάβασα σήμερα και από ότι βλέπω οι περισσότεροι προτείνεται wanam σε έκπληξη μου.

Πάντα καλοπροαίρετα και για να βελτιώσω την Omega μπορεί να μου γράψει κάποιος που υστερεί η Omega σε σχέση με την wanam.

@baggelisrouk

Καλέ μου φίλε τι εννοείς πολύ πιο smooth?

Πως τον έκανες αυτόν τον έλεγχο?

Όταν βγαίνει νέο firmware, είναι υποχρεωμένοι να δίνουν καινούργια rom γιατί όλα τα tweaks themes κλπ προσαρμόζονται σ αυτήν.

Αυτο που δεν έχει διορθωθεί εντελώς όπως έχουμε ξαναπεί είναι το reload του weather widget παρόλο που οι περισσότερες Rom έχουν ενσωματωμένο το σχετικό fix που κυκλοφορεί στο XDA.

Απλά κι αυτο δεν λύνει 100% το πρόβλημα.

Για τις εφαρμογές απάντησα σε προηγούμενο μήνυμα.

Κώστα τι πρόβλημα είναι αυτό με το reload του weather widget, πρώτη φορά από εσένα το διάβασα,

μπορείς να μου πεις πεις πως και πότε το κάνει για να το κοιτάξω?

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Κώστα τι πρόβλημα είναι αυτό με το reload του weather widget, πρώτη φορά από εσένα το διάβασα,

Καλημερα και καλη συνεχεια στις διακοπες σου.

Με το reload του weather widget εννοει ο Κωστας οτι ενω ειναι καποιος μεσα σε καποια εφαρμογη η ακομα και στις ρυθμισεις μερικες φορες και επανερχεται στην αρχικη οθονη με home button, το widget του καιρου ξαναφορτωνει για ενα δευτερολεπτο.

Αυτο εχει αναφερθει σε ολες τις rom, αλλα και σε stock firmware με TW Launcher.Ισως δε κρατει μνημη(?).

Οσο για την wannalite, πιστευω οτι η διαφορα υπαρχει μεσα στον stock repack kernel που χρησιμοποιει ο dev, αλλα και σε διαφορα tweaks (πχ Less VM cleanup rates, Less sensitive home button press) οπου στοχευουν σε smoothness αλλα και διαρκεια μπαταριας.

Τωρα για το ''με διαφορα'', οπως εχω αναφερει και στο παρελθον, στη συγκεκριμενη συσκευη δε μπορει καποιος να κανει ''θαυματα'', μιας και ακομα το stock firmware ειναι πολυ καλο.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημερα και καλη συνεχεια στις διακοπες σου.

Με το reload του weather widget εννοει ο Κωστας οτι ενω ειναι καποιος μεσα σε καποια εφαρμογη η ακομα και στις ρυθμισεις μερικες φορες και επανερχεται στην αρχικη οθονη με home button, το widget του καιρου ξαναφορτωνει για ενα δευτερολεπτο.

Αυτο εχει αναφερθει σε ολες τις rom, αλλα και σε stock firmware με TW Launcher.Ισως δε κρατει μνημη(?).

Οσο για την wannalite, πιστευω οτι η διαφορα υπαρχει μεσα στον stock repack kernel που χρησιμοποιει ο dev, αλλα και σε διαφορα tweaks (πχ Less VM cleanup rates, Less sensitive home button press) οπου στοχευουν σε smoothness αλλα και διαρκεια μπαταριας.

Τωρα για το ''με διαφορα'', οπως εχω αναφερει και στο παρελθον, στη συγκεκριμενη συσκευη δε μπορει καποιος να κανει ''θαυματα'', μιας και ακομα το stock firmware ειναι πολυ καλο.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση για το widget του καιρού.

Για την wanam δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι η διαφορά και που είναι καλύτερη από την Omega.

Τα tweaks που έχει η wanam τα γνωρίζω αλλά και η Omega έχει τα δικά της.

Συμφωνώ απολυτά ότι το stock firmware είναι πολύ καλό και περίπου όλες οι καλές custom ρομ σε ταχύτητα - σταθερότητα και smoothness είναι ίδιες. Τώρα σε μνήμη - τροποποιήσεις εφαρμογών και mod κτλ εκεί αρχίζουν οι διάφορες.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Πρώτη φορά ΔΕ μου λειτουργεί το app2sd :/ Δε θέλω να γίνομαι φόρτομα, ανοίγει κανονικά η εφαρμογή, βλέπει ποιες εφαρμογές μεταφέρονται, αλλά δεν παίζει.. Καμιά ιδέα; Αλλιώς πάμε παρακάτω.. :D

Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση και πάλι. :)

Edited by pakitis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,εχω ξαναρωτησει αλλα δεν μου απαντησε καποιος, υπαρχει τροπος να αλλαξουμε καποιον ηχο συστηματος, και συγκεκριμενα τον ηχο αφης?

Ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρώτη φορά ΔΕ μου λειτουργεί το app2sd :/ Δε θέλω να γίνομαι φόρτομα, ανοίγει κανονικά η εφαρμογή, βλέπει ποιες εφαρμογές μεταφέρονται, αλλά δεν παίζει.. Καμιά ιδέα; Αλλιώς πάμε παρακάτω.. :D

Δεν υπάρχει app2sd στο s3 και ούτε χρειάζεται. Έχει γίνει εκτενής αναφορά μερικές σελίδες πίσω.

Καλημερα παιδια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,εχω ξαναρωτησει αλλα δεν μου απαντησε καποιος, υπαρχει τροπος να αλλαξουμε καποιον ηχο συστηματος, και συγκεκριμενα τον ηχο αφης?

Ευχαριστω!

Ναι αν γίνεις root γίνεται, αλλάζεις τα αρχεία του συστήματος.

- Alex

Καλήμερα σ όλους, είμαι διακοπές και έχω πολύ καιρό να διαβάζω το παρόν θέμα,

διάβασα σήμερα και από ότι βλέπω οι περισσότεροι προτείνεται wanam σε έκπληξη μου.

Πάντα καλοπροαίρετα και για να βελτιώσω την Omega μπορεί να μου γράψει κάποιος που υστερεί η Omega σε σχέση με την wanam.

@baggelisrouk

Καλέ μου φίλε τι εννοείς πολύ πιο smooth?

Πως τον έκανες αυτόν τον έλεγχο?

Χρόνια Πολλά.

Προσωπικά δεν έχω εκφράσει άποψη σε σχέση με το ποια είναι καλύτερη. Η τελευταία Ωμεγα που είχα δοκιμάσει ήταν η 9 αν θυμάμαι καλά.

Τότε αυτο που παρατηρούσα μεταξύ των δυο, ήταν ότι η wanam έδειχνε πιο εκρηκτική, κυρίως στα μενού, στο άνοιγμα φακέλων με εφαρμογές που έχουμε στις οθόνες κλπ. Για τίποτα άλλο δεν υπήρχε αισθητή διάφορα που να μας κάνει κατηγορηματικους υπέρ μιας απο τις δυο.

Και οι δυο ήταν σταθερές χωρίς προβλήματα και με παραπλήσια αυτονομία.

Δεν έχω την ευχέρεια να δοκιμάζω πολλές rom γιατι η σύνδεση μου με το ζόρι φθάνει τα 0.6 MBps και όταν είναι επισης αργός ο server που την φιλοξενεί, πρέπει να αφήνω το pc όλο το βράδυ να κατεβάζει.

Τώρα για το reload το εξήγησε ο Ηλίας. Να πω όμως ότι εμφανίζεται σπάνια και κυρίως όταν χρησιμοποιείς το button της επιστροφής για να βγεις απο κάποια εφαρμογή, όχι το home button.

Δυστυχώς οι ics έχουν πολλά τέτοια μικρό lag. Χθες έπεσε στα χέρια μου ένα καινούργιο S2 με 2.3.6 GB και θυμήθηκα την εκρηκτικοτητα αυτής της έκδοσης στα μενου αλλα και στο άνοιγμα πολλών OEM εφαρμογών. Δεν ξέρω τι εκανε η google, αλλα με το GB συνέβαινε αυτο που έγραφα παλιότερα στο thread του S2: Ανοίγουν τα πάντα πριν προλάβεις να πάρεις το δάχτυλο σου απο το εικονίδιο.

Μπορεί να ευθύνεται λίγο και η μεγάλη ανάλυση της οθόνης, αλλα δεν είναι μόνο αυτο, αφού η ίδια καθυστέρηση υπάρχει στο Sii όταν τρέχει ICS.

To JB βελτιώνει αρκετα τα πράγματα αλλα δεν φτάνει με τίποτα την εκρηκτικοτητα του GB.

Υ.Γ. Σήμερα είμαι στο γραφείο και θα κατεβάσω την Ωμεγα V12 για μια δοκιμή στις νεότερες εκδόσεις.

Edited by Te_salat

Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες.

Περασα με επιτυχια την τελευταια omega rom, απλα στο τελος ανοιγωντας ειδα οτι ειχε κρατηση οτι ειχα κατεβασει απο πριν οπως και τις ρυθμισεις. Μηπως επρεπε να κανω επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις πριν την περασω?

Αν ναι μπορω να την ξαναπερασω τωρα με την ιδια ακριβως διαδικασια?