Chryssostomos Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 την kit kat την σταμάτησε η cm? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 η KitKat σιγα σιγα λογικο ειναι να τελειωσει! τρεχω την M12 εδω και μερικες μερες και μπορω να πω πως εχω την καλυτερη εμπειρια που ειχα ποτε στο S3 μοναδικο μειον οτι μερικα CM themes προκαλουν θεματακια στην rom (συνηθως κανενα κρασαρισμα). γιαυτο και τωρα δεν εχω ουτε ενα theme και τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα! σταθεροτητα στο φουλ με ουτε ενα κρασαρισμα ή reboot απο την στιγμη που την φλασαρα και ταχυτητα που δεν θα δεις σε καμια touchwiz rom.. το ιδιο και για την ραμ! και για την μπαταρια.. απλα δειτε 2 screenshots απο τα στατιστικα αυτη τη στιγμη. να σημειωσω πως τρεχω boeffla cm11 ng με κανενα ιδιαιτερο πειραγμα.. κυριως για το boeffla sound και αν τυχει να βγω εξω και θελω μπαταρια, να ριξω λιγο την cpu στα 1,2ghz ας πουμε να γλυτωσω και κατι. αυτα παντως στις εικονες ειναι απο το μεσημερακι που ξαπλωσα με το κινητο. οποτε για να απαντησω κιολας στην ερωτηση σου... ας σταματησει :P εμενα μου φαινεται (υπερ)σταθερη rom! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Kαλησπέρα.Κατέβασε καί φλάσαρε την τελευταία έκδοση του recovery πού χρησιμοποείς.Bρες μία rom πού ταιριάζει με τα γούστα σου καί πάντα τελευταία έκδοση kernel καλησπερα επειδη ειμαι ασχετη..οταν λες recovery εννοεις την 4.3? αυτη δεν ειναι η rom? ok για kernel θα μπω στην σελιδα του boefla να βρω την πιο προσφατη Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 καλησπερα επειδη ειμαι ασχετη..οταν λες recovery εννοεις την 4.3? αυτη δεν ειναι η rom? ok για kernel θα μπω στην σελιδα του boefla να βρω την πιο προσφατηΚαλημέρα κατέβασε από εδώ το προτελευταίο zip προς τα κάτω βάλτο στην sd και φλάσαρε Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 παιδια ειμαι με QS-i9300XXUFNI2-KK και boeffla-kernel-6.1-beta6 .Υπαρχουν στιγμες που δεν εχει καθολου ελευθερη RAM και μονο με restart μπορει και επανερχετε. Μετα ολα πανε ρολοι ως που να φαει παλι κολλημα.Φταιει η ROM ή ο Kernel ; Αν ειναι θεμα κερνελ μηπος ο Stable κανει τη διαφορα ; Και μια τελευταια ερωτηση , πια ROM που δεν εχει TouchWiz (αυτες ειναι η AOSP ?) θεωρειται η κοριφαια, πιο σταθερη και με την μεγαλυτερη αυτονομια στην οποια να δουλευουν ολα (καμερα ,ραδιο κτλ) ;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 παιδια ειμαι με QS-i9300XXUFNI2-KK και boeffla-kernel-6.1-beta6 .Υπαρχουν στιγμες που δεν εχει καθολου ελευθερη RAM και μονο με restart μπορει και επανερχετε. Μετα ολα πανε ρολοι ως που να φαει παλι κολλημα.Φταιει η ROM ή ο Kernel ; Αν ειναι θεμα κερνελ μηπος ο Stable κανει τη διαφορα ; Και μια τελευταια ερωτηση , πια ROM που δεν εχει TouchWiz (αυτες ειναι η AOSP ?) θεωρειται η κοριφαια, πιο σταθερη και με την μεγαλυτερη αυτονομια στην οποια να δουλευουν ολα (καμερα ,ραδιο κτλ) ;:confused:και εγω βλεπω οτι εχω χαμηλη ραμ. καπου στα 120mb με greenify κιολας.. (εχω κλεισει αρκετες εφαρμογες). μετα απο εκαθαριση παω στα 190mb. εμενα δν μ κολαει αλλα με το μαμα τον κερνελ ειχα πιο πολυ ραμ. Tωρα αν θες καποια που να μν εχει touch wiz πηγαινε σε cyanogen. ραδιο δεν εχουν αλλα υπαρχει το spirit fm. Ειναι αρκετη σταθερη ακομα και oi nightlies εκδοσεις, με καλη μπαταταρια και πιο γρηγορη.. Αλλα χανεις ολα τα 'καλουδια' του s3. Την ειχα στο παρελθον κ ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα μου λειπανε καποια πραγματα που δυστηχως μονο οι touchwiz εχουν.. :p Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Την ειχα στο παρελθον κ ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα μου λειπανε καποια πραγματα που δυστηχως μονο οι touchwiz εχουν.. :p οπως το lag ας πουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 και εγω βλεπω οτι εχω χαμηλη ραμ. καπου στα 120mb με greenify κιολας.. (εχω κλεισει αρκετες εφαρμογες). μετα απο εκαθαριση παω στα 190mb. εμενα δν μ κολαει αλλα με το μαμα τον κερνελ ειχα πιο πολυ ραμ. Κάπου στα ίδια κι εγώ, επιβεβαιώνω επίσης ότι με τον stock kernel είχα περισσότερη ελεύθερη ram αν και με τον boeffla αισθάνομαι τη συσκευή ένα κλικ πιο "αεράτη".. απορία. Γιατί οι περισσότεροι έχετε την beta 5 αφού υπάρχει ήδη διαθέσιμη και η beta 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefrop Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Γεια σας παιδια και εγω απο προχτες μετα απο αρκετο διαβασμα στο φορουμ εγινα root, recovery και περασα την QS-i9300XXUFNI2-KK και boeffla-kernel-6.1-beta6.Το τηλεφωνο ειναι πιο γρηγορο και δειχνει ενταξει με μπαταρια.Απο χτες ομως δεν δουλευει το 3g (οχι λογω τηλεφωνου) αφου εχω στειλει απο χτες το πρωι το μηνυμα start στο 1333 της cosmote οπως μου ειχε στειλει σε μηνυμα να κανω και μου ειχαν απαντησει οτι το αιτημα ειναι σε επεξεργασια αλλα ακομα τιποτα.Υποψιν δε δουλευει ουτε στο s3 της γυναικας μου που ειναι ''μαμα'' σε ολα.Μηπως εχει τυχει σε κανενα το ιδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 και εγω βλεπω οτι εχω χαμηλη ραμ. καπου στα 120mb με greenify κιολας.. (εχω κλεισει αρκετες εφαρμογες). μετα απο εκαθαριση παω στα 190mb. εμενα δν μ κολαει αλλα με το μαμα τον κερνελ ειχα πιο πολυ ραμ. Tωρα αν θες καποια που να μν εχει touch wiz πηγαινε σε cyanogen. ραδιο δεν εχουν αλλα υπαρχει το spirit fm. Ειναι αρκετη σταθερη ακομα και oi nightlies εκδοσεις, με καλη μπαταταρια και πιο γρηγορη.. Αλλα χανεις ολα τα 'καλουδια' του s3. Την ειχα στο παρελθον κ ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα μου λειπανε καποια πραγματα που δυστηχως μονο οι touchwiz εχουν.. :p αλλαξτε και βαλτε την πιο νεα αυτη και σεμενα δεν εκατσε καλα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παιδιά θέλω μια ρομ για το S3 του πατέρα μου και το ζητούμενο είναι 1 μπαταρία, 2 ελαφριά ρομ. Ξέρω σίγουρα θα αναφέρεται σε προηγούμενη σελίδα και ζητώ συγνώμη που δεν διάβασα ποιο πριν.... Έριξα μια ματιά και αναφέρεστε στην qs /boefla απλά κάπου το έχασα με τις v2.9 και v3 που η τελευταία καταναλώνει ποιο πολύ. Την ερώτηση την κάνω επειδή δεν υπάρχει χρόνος για δοκιμή αφού εγώ ζω Γερμανία και θα έρθω Ελλάδα για 4 μέρες και θα το φλασαρω. Ευχάριστο εκ τον προτέρων... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Kαλησπέρα.Οσοι έχετε την QS δοκιμάστε στο boeffla config αυτές τις τιμές στο LMK (48,60,72,202,215,229) είναι στο Miscellaneous--Android Low Memory Killer settings .save καί reboot Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Kαλησπέρα.Οσοι έχετε την QS δοκιμάστε στο boeffla config αυτές τις τιμές στο LMK (48,60,72,202,215,229) είναι στο Miscellaneous--Android Low Memory Killer settings .save καί reboot Με ή χωρίς zram? Με τιμές πάντως 48,60,72,84,96,120 και zram με 4 devices, 600 total disk size και swapiness overwrite 80, δηλαδή όπως είναι από την εγκατάσταση του o boeffla 6 μονίμως έχω από 150-350 και με μπόλικες εφαρμογές. Χρησιμοποιώ επίσης και greenify όπως πάντα. Edited November 24, 2014 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 με το αλλαγμα θα εχουμε παραπανω ελευθερη ραμ;; και αν κλεινει εφαρμογες που χρειαζομαστε;; τις τιμες τις βρηκες απο καπου ή ειναι δικες σου;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Καλημέρα. Με zram και swapiness ακριβώς όπως τα δικά σου .Εχω παρατηρήσει ότι κρατάει την RAM κάτω από 600 παίζει μεταξύ 530 με 580.Οι τιμές δεν είναι δικές μου από XDA τις βρήκα.Το greenify πλέον όντως επιβάλεται.Για να είμαι ειλικρινής όμως έχω ρίξει πολύ (πάγωμα) Edited November 25, 2014 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Με boeffla-6.1-beta5 και QS-i9300XXUFNI2-KK νομιζω οτι δε τρωει τοση RAM και δε κολλαει .Πιστευω ειναι ο καλυτερος συνδιασμος . Με boeffla-6.1-beta6 οπως και με τον stabil boeffla-kernel-6.0 ειχα την RAM στα κοκκινα μετα απο καποια ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειτε απο ρυθμισεις ειτε απο το μενου της recovery και δε σβηνει τις φωτο, τους ηχους και τα downloads. Πως μπορω να διαγραψω τα παντα απο το κινητο? (εκτος απο χειροκινητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειτε απο ρυθμισεις ειτε απο το μενου της recovery και δε σβηνει τις φωτο, τους ηχους και τα downloads. Πως μπορω να διαγραψω τα παντα απο το κινητο? (εκτος απο χειροκινητα) για να σβησεις και τις εικονες και ολα απο recovery κανεις formata data and data media νομιζω... ή wipe sdcard. δεν θυμαμαι καλα... Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Οταν ερχομαστε απο stock 4.3 JB και παμε στην 4.4.2 QS περα απο τα wipe data ,cache ,dalvik μηπως ειναι καλο να κανουμε και Format sytem, then data, then cache partition απο το πεδιο Mount and Storage στο recovery ? Μηπως η RAM μου χτυπαει κοκκινο γιαυτο το λογο ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Με boeffla-6.1-beta5 και QS-i9300XXUFNI2-KK νομιζω οτι δε τρωει τοση RAM και δε κολλαει .Πιστευω ειναι ο καλυτερος συνδιασμος . Με boeffla-6.1-beta6 οπως και με τον stabil boeffla-kernel-6.0 ειχα την RAM στα κοκκινα μετα απο καποια ωρα. Μήπως να αλλάξω κι εγώ σε beta 5, όντως η αλήθεια είναι ότι η ram γεμίζει αρκετά με τον beta 6 εγκατεστημένο. Σίγουρα περισσότερο από τον στοκ kernel της XXUFNI2.. Υποθέτω ότι μπορώ να τον περάσω από πάνω, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 μετα απο ωρα μου κανει τα ιδια και με boeffla 6.1.5 beta. Νομιζω η λυση για την RAM ισως ειναι στο Mount and Storage - Format System, Data and Cache. Δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω αν ειναι ασφαλες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 μετα απο ωρα μου κανει τα ιδια και με boeffla 6.1.5 beta. Νομιζω η λυση για την RAM ισως ειναι στο Mount and Storage - Format System, Data and Cache. Δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω αν ειναι ασφαλες . Η πλάκα είναι ότι με τον stock kernel της XXUFNI2 δεν παρατήρησα στιγμή αυξημένη κατανάλωση στη ram, τουλάχιστον για κάποιες μέρες που τον κράτησα μέχρι να εγκαταστήσω boeffla.. απλά επιμένω, με τον boeffla τρέχει λίγο καλύτερα το όλο σύστημα, αυτό τουλάχιστον αισθάνομαι κι ας έχει φορτώσει περισσότερη ram.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis28 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εγω παντως ειμαι καμια εβδομαδα με boeffla και qs v3 και η ram παιζει απο 440 εως 660 το μεγαλυτερο που την εχω δει αν θυμαμαι καλα(συνηθως γυρω στα 500 ειναι). Η μπαταρια κραταει γυρω στην 1.5 μερα με φυσιολογικη χρηση χωρις στερησεις αλλα ουτε και υπερβολες. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 για να σβησεις και τις εικονες και ολα απο recovery κανεις formata data and data media νομιζω... ή wipe sdcard. δεν θυμαμαι καλα... Σωστος!! ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 μετα απο ωρα μου κανει τα ιδια και με boeffla 6.1.5 beta. Νομιζω η λυση για την RAM ισως ειναι στο Mount and Storage - Format System, Data and Cache. Δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω αν ειναι ασφαλες .Αν κανεις φορματ συστεμ και data θα χασεις τα παντα.. Αν κανεις τον κοπο και διαβασεις 10 ποστ πιο πανω θα δεις κατι ρυθμισεις για τη ραμ απο την εφαρμογη του boeffla. καντες αφοβα Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts