GUZGUN Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Πως έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή για τον Boeffla ? Έφαγα τέτοιο κόλλημα, ρεσταρτ και πάγωμα του τηλεφώνου μετά την εγκατάσταση του (2.1.48 boeffla-config-v2) που έκανα απευθείας επαναφορά . Και πάλι έχω κάτι περίεργα αλλά σε αραιό διαστήματα( 2 ημέρες) σε πολύ μικρό βαθμό. Να φταίει κατι άλλο ??? 1 1/2 χρόνο με boeffla και το κινητό δεν έχει κανένα θέμα. Κάτι άλλο σου φταίει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μάλλον το πρόβλημα είναι MTP USB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Aν έχεις Cm11 o kernel είναι ο 2.3 σε stable κασι ο 2.4beta την εφαρμογή την κατεβάζεις απο εδώ Από το λινκ που προτύνεις τον έχω κατεβάσει . την έκδοση {για Samsung JB 4.3 (Version 5 only!!!)} 5.3. Είμαι ροοτ ,στοκ ροομ και Clockwordmod recovery. 1 1/2 χρόνο με boeffla και το κινητό δεν έχει κανένα θέμα. Κάτι άλλο σου φταίει. Με τον κερνελ δεν έχω θέμα με την εφαρμογή ήταν το πρόβλημα και την απεγκατέστησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μάλλον το πρόβλημα είναι MTP USB Τι πρόβλημα;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Από το λινκ που προτύνεις τον έχω κατεβάσει . την έκδοση {για Samsung JB 4.3 (Version 5 only!!!)} 5.3. Είμαι ροοτ ,στοκ ροομ και Clockwordmod recovery. Με τον κερνελ δεν έχω θέμα με την εφαρμογή ήταν το πρόβλημα και την απεγκατέστησα Δε νομίζω να είναι αυτό το θέμα.Πως την έκανες εγκατάσταση; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δε νομίζω να είναι αυτό το θέμα.Πως την έκανες εγκατάσταση; Μέσα από το ρεκοβερυ . (έκανα κάτι λάθος??? ) Με το που πέρασα την εφαρμογή και την άνοιξα προσπαθώντας να δω τις ρυθμίσεις της, άρχισε τα κολλήματα να ζεσταίνεται υπερβολικά το τηλέφωνό, έκανε αρκετές επανεκκινήσεις μέχρι που τελικά κατόρθωσα να μπω στο βοοτ και να κάνω επαναφορά. Έφταιγε αυτό ή κάτι άλλο? Δεν γνωρίζω Υ.Γ Έχω κάποιές υποψίες να μην έχει καθίσει καλά η αναβάθμιση της samsung πριν το ροοτ και το ρεκαβερυ.( εάν δεν λέω καμιά βλακεία) και τα κάνει όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μέσα από το ρεκοβερυ . (έκανα κάτι λάθος??? ) Με το που πέρασα την εφαρμογή και την άνοιξα προσπαθώντας να δω τις ρυθμίσεις της, άρχισε τα κολλήματα να ζεσταίνεται υπερβολικά το τηλέφωνό, έκανε αρκετές επανεκκινήσεις μέχρι που τελικά κατόρθωσα να μπω στο βοοτ και να κάνω επαναφορά. Έφταιγε αυτό ή κάτι άλλο? Δεν γνωρίζω Υ.Γ Έχω κάποιές υποψίες να μην έχει καθίσει καλά η αναβάθμιση της samsung πριν το ροοτ και το ρεκαβερυ.( εάν δεν λέω καμιά βλακεία) και τα κάνει όλα αυτά. η εφαρμογή είναι αυτό που λέει:Εφαρμογή Πατάς το αρχείο που κατέβασες και κάνεις εγκατάσταση. Μήπως δεν έχεις βάλει την σωστή έκδοση έκδοση κερνελ;ποια ρομ φοράς; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) η εφαρμογή είναι αυτό που λέει:Εφαρμογή Πατάς το αρχείο που κατέβασες και κάνεις εγκατάσταση. Μήπως δεν έχεις βάλει την σωστή έκδοση έκδοση κερνελ;ποια ρομ φοράς; Αυτήν την εφαρμογή έχω κατεβάσει στην έκδοσή 2.1.48 Ροομ μαμά + ροοτ + ρεκοβερυ Edited October 23, 2014 by bilste1965 εισαγωγή φωτογραφιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Απο το i9300 Download (nightly) κατεβαζεις την τελευταια 19-10 και μετα τα gapps που θέλεις. Κατα τα αλλά όπως τα είπε ο προλαλησας. Παιδιά βοήθεια. Το έκανα Root, πέρασα ClockworkMod και αντιγράφω στην external sd το zip της Lquid και τα gapps. Όταν πάω να κάνω instal zip from external sdcard βγάζει τα εξής: Erasing system... Mounting system... Installing system... Creating Symlinks... set_metadata_recursive:some changes failed E: Error in /external_sd/LS-KK-v3.2-2014-10-19-i9300.zip (Status 7) Installation aborded Και το έχω το κινητό με recovery μονο και περιμένω μια λύση. Τα τρία wipe τα έκανα πριν ξεκινήσω. Δοκίμασα να 2-3 φορές... πάλι το ιδιο error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παιδιά βοήθεια. Το έκανα Root, πέρασα ClockworkMod και αντιγράφω στην external sd το zip της Lquid και τα gapps. Όταν πάω να κάνω instal zip from external sdcard βγάζει τα εξής: Erasing system... Mounting system... Installing system... Creating Symlinks... set_metadata_recursive:some changes failed E: Error in /external_sd/LS-KK-v3.2-2014-10-19-i9300.zip (Status 7) Installation aborded Και το έχω το κινητό με recovery μονο και περιμένω μια λύση. Τα τρία wipe τα έκανα πριν ξεκινήσω. Δοκίμασα να 2-3 φορές... πάλι το ιδιο error. Χρειάζεσαι νεώτερη έκδοση CWM από 6.0.4.5 ή να "πατσάρεις" το zip εγκατάστασης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Χρειάζεσαι νεώτερη έκδοση CWM από 6.0.4.5 ή να "πατσάρεις" το zip εγκατάστασης. Ποια έκδοση να βάλω? Έχεις ένα link? Τι ενοείς να "να πατσάρω το zip εγκατάστασης" ? Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός? Ευχαριστώ Ποια έκδοση να βάλω? Έχεις ένα link? Τι ενοείς να "να πατσάρω το zip εγκατάστασης" ? Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός? Ευχαριστώ Εντάξει... Έβαλα τη νεώτερη έκδοση και πήγαν όλα καλά. Ευχαριστώ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited October 23, 2014 by StratosGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Παιδια για σας εβαλα και εγώ αυτές της Ρομ 4.4 διαφορες και έχω το εξής πρόβλημα δεν παίζουν κάποιες εφαρμογές δεν γίνεται εγκατάσταση ξέρει κάποιος κάτι; οι εφαρμογές που θέλω δεν είναι ελεύθερες. Ευχαριστώ Edited October 23, 2014 by markosm711 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 λοιπον γυρισα στην μαμα rom μετα απο προβληματα που ειχα κυριως με την καμερα ,εκανα root την 4.3 και περασα boeffla kernel εως εδω ολα καλα αλλα ενω φαινεται να εχει περασει ο κερνελ δεν βλεπω πουθενα εικονιδιο του boeffla για να κανω ρυθμισεις ξερει καποιος τι παιζει η που εχω κανει λαθος ; περασε τον 5.3 stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 λοιπον γυρισα στην μαμα rom μετα απο προβληματα που ειχα κυριως με την καμερα ,εκανα root την 4.3 και περασα boeffla kernel εως εδω ολα καλα αλλα ενω φαινεται να εχει περασει ο κερνελ δεν βλεπω πουθενα εικονιδιο του boeffla για να κανω ρυθμισεις ξερει καποιος τι παιζει η που εχω κανει λαθος ; περασε τον 5.3 stable για ξαναδιάβασε τι λέει http://www.boeffla-kernel.de/index.php/2012-10-31-06-13-16. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια για σας εβαλα και εγώ αυτές της Ρομ 4.4 διαφορες και έχω το εξής πρόβλημα δεν παίζουν κάποιες εφαρμογές δεν γίνεται εγκατάσταση ξέρει κάποιος κάτι; οι εφαρμογές που θέλω δεν είναι ελεύθερες. Ευχαριστώ Ποιες εφαρμογές δεν σου παίζουν;εμένα πχ το watsup.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 όλα καλά σε ευχαριστώ φίλε μου όποιος βιάζεται και δεν διαβάζει αυτά παθαίνει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Navionics χάρτες θάλασσασης και μια εφαρμογή για να εκτιπονω email. Και δεν παίζουν ούτε σε αλλα κινητά με 4.4 μόνο σε 4.3 μήπως θέλουν κάτι οι εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Navionics χάρτες θάλασσασης και μια εφαρμογή για να εκτιπονω email. Και δεν παίζουν ούτε σε αλλα κινητά με 4.4 μόνο σε 4.3 μήπως θέλουν κάτι οι εφαρμογές; Για εφαρμογές ρωτάς εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Τελικά όλα καλά. Να ευχαριστήσω τον Chryssostomos αλλά και τους υπόλοιπους για την βοήθεια. Μετά από νέα εγκατάστασή αυτή την φορά της έκδοσης 2.1.50 και αμέσως αναβάθμισή σε 2.1.51 η εφαρμογή για την παραμετροποίηση το boeffla κερνελ λειτουργεί χωρίς προβλήματα . Έχετε να προτείνεται κάποιες δοκιμασμένες ρυθμίσεις για καλύτερή διαχείρισή μνήμης - μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Τελικά όλα καλά. Να ευχαριστήσω τον Chryssostomos αλλά και τους υπόλοιπους για την βοήθεια. Μετά από νέα εγκατάστασή αυτή την φορά της έκδοσης 2.1.50 και αμέσως αναβάθμισή σε 2.1.51 η εφαρμογή για την παραμετροποίηση το boeffla κερνελ λειτουργεί χωρίς προβλήματα . Έχετε να προτείνεται κάποιες δοκιμασμένες ρυθμίσεις για καλύτερή διαχείρισή μνήμης - μπαταρία ? Governor: zzmove profile: zzmove-optimal ή cfq Scheduler internal sd: Zen external:Zen ή cfq cpu+gpu ως έχουν Αν θες εγώ έχω πειράξει και τον ήχο και είναι φοβερός με τα ακουστικά Boeffla sound ON Headphones:58 Speaker:60 Equalizer on Saturation prevention on Profile: Bass Treble Speaker tunning: On privacy mode :on FLL tuning:on Stereo expansion:10 Edited October 24, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Governor: zzmove profile: zzmove-optimal ή cfq Scheduler internal sd: Zen external:Zen ή cfq cpu+gpu ως έχουν Αν θες εγώ έχω πειράξει και τον ήχο και είναι φοβερός με τα ακουστικά Boeffla sound ON Headphones:58 Speaker:60 Equalizer on Saturation prevention on Profile: Bass Treble Speaker tunning: On privacy mode :on FLL tuning:on Stereo expansion:10 Ήδη τα έχω ενεργοποιήσει και το παρακολουθώ. Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ Chryssostomos :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Τι πρόβλημα;; Στο ότι συνδέω το τηλέφωνο σε οποιαδήποτε usb, και δεν μου το βλέπει σαν δίσκο, για να προσθέσω ή να αρπάξω τις φωτογραφίες, ας πούμε!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Στο ότι συνδέω το τηλέφωνο σε οποιαδήποτε usb, και δεν μου το βλέπει σαν δίσκο, για να προσθέσω ή να αρπάξω τις φωτογραφίες, ας πούμε!!:( δοκιμασε να ενεργοποιησεις usb debugging στα developer options :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 δοκιμασε να ενεργοποιησεις usb debugging στα developer options :) εννοείς τον εντοπισμό σφαλμάτων usb;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 εννοείς τον εντοπισμό σφαλμάτων usb;;; Ναι αυτό είναι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ναι αυτό είναι. Το έχω ενεργοποιησει αλλά δεν γίνετε τίποτα, πάω στην διαχείριση συσκευών, και το βλέπει με τρίγωνο με θαυμαστικό. Έχω βάλει το kies για τους drivers, έχω δοκιμάσει και άλλους, αλλά δεν θέλει να το δει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts