Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευθύμ η έκανα.φουλ wipe σβήστηκαν όλα το τιτάνιο ύμνο νομίζω τα είχα κρατήσει άλλα τώρα που το άνοιξα δ το βρήκα τι κάνω για επαναφορά,? Έκανα ένα μπακ απ απτό τελειώσει άλλα δ είδα να αλλάξει κατι

Δεν πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια έτσι που γράφεις!!!

Έκανες επαναφορά από titanium?? Μένει το folder με το backup στην κάρτα σου (είτε εσωτερική είτε εξωτερική) και από εκεί επαναφερεις εύκολα αφού ξαναπεράσεις την εφαρμογή του titanium backup

Την συσκευή πως την είδες μετά το full wipe?

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά δεν ήταν η ιδέα μου για την αυξημένη θερμοκρασία στο τελευταίο firmware LG6.

Υπήρξαν και άλλοι κυρίως απο μέση ανατολη που είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Δοκίμασα με άλλο modem αλλα και πάλι όταν το δουλεύω με 3g η θερμοκρασία ανεβαίνει περισσότερο.

Το επιβεβαίωσα άλλωστε όταν επανέφερα το backup που έχω κρατήσει απο την official.

Δεν ξέρω τι άλλο εκτός απο το modem μπορει να επηρεάζει τις συσκευές μας εδω οι οποίες σημειωτέον στις χωρες που εντοπίστηκε το πρόβλημα έχουμε όλοι το ίδιο csc.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικά δεν ήταν η ιδέα μου για την αυξημένη θερμοκρασία στο τελευταίο firmware LG6.

Υπήρξαν και άλλοι κυρίως απο μέση ανατολη που είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Δοκίμασα με άλλο modem αλλα και πάλι όταν το δουλεύω με 3g η θερμοκρασία ανεβαίνει περισσότερο.

Το επιβεβαίωσα άλλωστε όταν επανέφερα το backup που έχω κρατήσει απο την official.

Δεν ξέρω τι άλλο εκτός απο το modem μπορει να επηρεάζει τις συσκευές μας εδω οι οποίες σημειωτέον στις χωρες που εντοπίστηκε το πρόβλημα έχουμε όλοι το ίδιο csc.

βρε κωστα αφου το λες και μονος σου!μεση ανατολη!!!με θερμοκρασια περιβαλοντος ποσο;γιατι ελλαδα με 35 βαθμους η συσκευη ειναι στο 42...αν δουλευει και οχι να καθεται!:lol::lol:

βρε κωστα αφου το λες και μονος σου!μεση ανατολη!!!με θερμοκρασια περιβαλοντος ποσο;γιατι ελλαδα με 35 βαθμους η συσκευη ειναι στο 42...αν δουλευει και οχι να καθεται!:lol::lol:

Κοιτα αν παρακολουθείς την συσκευη πως συμπεριφέρεται καθημερινα, επειδη συνήθως κανεις τα ίδια πράγματα, αντιλαμβάνεσαι τις διάφορες.

Απλα οι 2-3 βαθμοί που δουλεύει παραπάνω, γίνονται ευκολότερα αντιληπτοί αν χρειαστείς να δουλεψεις όλη μέρα με 3g όπως έγινε με μένα λόγο προβλήματος στο δυκτιο της δουλειάς μου.

Με το 3g για πολυ ώρα σε χρήση, η θερμοκρασία ανεβαίνει περισσότερο και αρχίζεις να νιώθεις πιο ζεστή την πλάτη:).

Πιστεύω σε κάποιο επόμενο update θα διορθωθεί κι αυτο όπως έγινε με τα προηγούμενα firmwares.

To LG6 φέρνει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις, κάτι απ όλα αυτα συμβάλει σ αυτη την μικρη αύξηση της θερμοκρασίας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια έτσι που γράφεις!!!

Έκανες επαναφορά από titanium?? Μένει το folder με το backup στην κάρτα σου (είτε εσωτερική είτε εξωτερική) και από εκεί επαναφερεις εύκολα αφού ξαναπεράσεις την εφαρμογή του titanium backup

Την συσκευή πως την είδες μετά το full wipe?

μετα το φουλ wipe παλι νομιζω οτι τα ειχε τα κολληματακια του στο μενου οταν εβαλα τον νοβα ομως δουλευε αψογα (προς το παρων) :X το τιτανιουμ ειναι ακρως απαραιτητο θα κανω φουλ wipe εφοσον χρειαζεται απο δω και περα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

μετα το φουλ wipe παλι νομιζω οτι τα ειχε τα κολληματακια του στο μενου οταν εβαλα τον νοβα ομως δουλευε αψογα (προς το παρων) :X το τιτανιουμ ειναι ακρως απαραιτητο θα κανω φουλ wipe εφοσον χρειαζεται απο δω και περα

Όπου θέλει full wipe εννοειται! Ναι κι εγώ nova χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και δεν με απογοητεύει πότε!

Πέρασε κανείς Android Revolution από mike1986??? Βγήκε η έκδοση 2.0 και κατεβάζω τώρα... επίσης έχει βγει και ένα "incremental update" σε 2.01 Εγώ τώρα κατεβάζω και θα περάσω σε λιγάκι....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797334

Πέρασε κανείς Android Revolution από mike1986??? Βγήκε η έκδοση 2.0 και κατεβάζω τώρα... επίσης έχει βγει και ένα "incremental update" σε 2.01 Εγώ τώρα κατεβάζω και θα περάσω σε λιγάκι....

Σιγά ρε Σύντεκνε Ευθύμη !! με τον ρυθμό που πας θα " αλλαξης τα φώτα " στο τηλέφωνο δεν εχεις αφήσει rom για rom που να μην εχεις περάσει :lol::lol:

Πες μας εντυπώσεις. Eιναι πολυ καλος ο mike1986 τουλάχιστον στα htc

Samsung galaxy s21+

Αααασεμε ρε Ευθύμη και τωρα μόλις έβαλα την Omega 10 αμαν!!!!:lol:

giphy.gif

Σιγά ρε Σύντεκνε Ευθύμη !! με τον ρυθμό που πας θα " αλλαξης τα φώτα " στο τηλέφωνο δεν εχεις αφήσει rom για rom που να μην εχεις περάσει :lol::lol:

Πες μας εντυπώσεις. Eιναι πολυ καλος ο mike1986 τουλάχιστον στα htc

Σιγά βρε ούτε μια rom κάθε 2 μέρες δεν περνώ πλέον!!! Κατεβάζω τώρα και θα περάσω λογικά το βράδυ.. Ναι ο τύπος ξέρει τι κάνει γενικότερα από ότι βλέπω και ακούω :D

Αααασεμε ρε Ευθύμη και τωρα μόλις έβαλα την Omega 10 αμαν!!!!:lol:

Είναι ωραίες οι Ω.. Ε , ΣΚ έρχεται δεν σε φοβάμαι εσένα :p (ξέρεις ποιο "ανησυχο" πνεύμα κάνει την ζημιά Lololol!!)

Σιγά βρε ούτε μια rom κάθε 2 μέρες δεν περνώ πλέον!!! Κατεβάζω τώρα και θα περάσω λογικά το βράδυ.. Ναι ο τύπος ξέρει τι κάνει γενικότερα από ότι βλέπω και ακούω :D

Είναι ωραίες οι Ω.. Ε , ΣΚ έρχεται δεν σε φοβάμαι εσένα :p (ξέρεις ποιο "ανησυχο" πνεύμα κάνει την ζημιά Lololol!!)

ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ :devil::devil::devil:

giphy.gif

Ενω ο νοβα μ δουλευε τελεια παααλι το εκανε το κολλημα του οταν πηγα στις ρυθμισεις προσπαθουσα να μπω σε καποιο μεσα πατησα 3 φορες κ μετα επιασε να μπει μεσα δ ξερω γιατι το κανει αυτο εκανα φουλ wipe κτλ.. να ρωτησω τωρα κατεβαζω την ωμεγα 10 απο το σ3. Θελει με φουλ wipe για να δουμε διαφορα η δε χρειαζεται? Jb where are youuuu?

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ενω ο νοβα μ δουλευε τελεια παααλι το εκανε το κολλημα του οταν πηγα στις ρυθμισεις προσπαθουσα να μπω σε καποιο μεσα πατησα 3 φορες κ μετα επιασε να μπει μεσα δ ξερω γιατι το κανει αυτο εκανα φουλ wipe κτλ.. να ρωτησω τωρα κατεβαζω την ωμεγα 10 απο το σ3. Θελει με φουλ wipe για να δουμε διαφορα η δε χρειαζεται? Jb where are youuuu?

Όταν περνάς φίλε μου καινούριο firmware καλό είναι να κάνεις full wipe

Εγώ άλλα και όλοι σχεδόν εδώ μέσα αυτό κάνουμε...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πέρασα λοιπόν την Android Revolution και είναι εντελώς stock look. Δείχνει να είναι αυτό που πραγματευεται, δηλαδή σταθερή και γρήγορη αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας για να την δούμε για μπαταρία, διαχείριση μνήμης, θερμοκρασία κτλ κτλ.. Πάντως 2 φορές μου έκανε αυτό το relaunch των εικονιδίων επιστρεφοντας από κάποια εφαρμογή και είμαι με nova.. Θα κάνω και κανένα restart γιατί έχω βγάλει ένα καρό εφαρμογές και βλέπουμε ;) Edited by efthimis31

βρηκα λιγο χρονο και λεω να φλασαρω τι καινουργια wanam να δω τι λεει,ελπιζω να μην εχει θεμα με τη θερμοκρασια.

επισης το θεμα με το wifi μαλλον το ελυσε ο gokhan

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Administrators

Το νέο theme του motomoto00 μεταφέρθηκε στο σωστό χώρο...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4214884

Οποιαδήποτε συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο μπορείτε να την κάνετε εκεί. Καλή συνέχεια!

Modpic.gif

Το νέο theme του motomoto00 μεταφέρθηκε στο σωστό χώρο...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4214884

Οποιαδήποτε συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο μπορείτε να την κάνετε εκεί. Καλή συνέχεια!

Ευχαριστω πολυ..

παιδια εχω φαει φρικη οποιος μπορει ας βοηθησει. εβαλα και την ωμεγα 10 πριν λιγο με φουλ wipe εχω το εξης προβλημα με τον νοβα λαντσερ ειχα κατεβασει και τον prime τις προηγουμενες μερες.. απο οταν μπηκε ελληνικο μενου ξεκινησε να μου κολλαει η αφη δηλαδη πηγαινα στις ρυθμισεις του κ ειδικα στο εμφανιση και αισθηση μπαινω μεσα το παω πανω κατω αναβει το φωτακι κατω της αφης μερικες φορες οταν παω να μπω στο ταχυτητα κυλησης το παταω το ξαναπταω τιποτα το φωτακι κατω στο home button δουλευει κανονικα μπορω να παω πισω με το βελακι . τον ξανακατεβασα παλι αυτην την φορα απτο πλει στορ γιατι τον ειχα κατεβασει απτον φακελο της ωμεγα και ενω τον επανεφερα με μπακ απ τον εσβησα . τι να κανω ρε ****το αφου το κινητο δε μ ειχε κανει τιποτα οσο ηταν στα αγγλικα το πριν την αναβαθμιση του νοβα λαντσερ. ενταξει θα βαλω αλλο λαντσερ αν κ με ειχε βολεψει αυτος. αλλα να φταιει το κινητο ετσι στα καλα καθουμενα? η καρτα μνημης του κινητου εχει 1.5 γκιγκα ελευθερο ακομα δε τα περασα ακομα με το τιτανιουμ τι προτεινεται να κανω ? για να δω καταρχας αν φταει το κινητο μου

S10+ <3

η λογικη λεει οτι εφοσον η συσκευη δουλευε μια χαρα πριν αποκλειεται τωρα να επαθε κατι

κανε παλι full wipe εγκατασταση μην αλλαξεις κερνελ απο αυτον που εχει μεσα η ρομ και δες τι γινεται...

Εγω την εχω απο το απογευμα και μεχρι στιγμης δουλευει ρολοι. Δεν ειδα κατι συνταρακτικο αλλα δεν ειδα και κατι μειονεκτικό. Εχει περασμενες μερικες εφαρμογες οπως reader,facebook,twitter. Για να δουμε και αυριο με πιο πολύ χρηση πως θα ειναι και η μπαταρια.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Όταν περνάς φίλε μου καινούριο firmware καλό είναι να κάνεις full wipe

Εγώ άλλα και όλοι σχεδόν εδώ μέσα αυτό κάνουμε...

Σωστος ο Νικος.

Ολοι εκτος απο εμενα που θελω να δω μεχρι που θα παει το τηλ. φλασαροντας αλλα χωρις κανενα full wipe μεχρι τωρα....

Εχω ξεκινησει απο Omega (ολες τις εκδοσεις) και εχω περασει Wanam, Criskelo, Checkrom και μια FoxHound κανοντας μονο wipe την cache partition και την DalviK cache......

Και μην απαριθμισω κερνελ......

Παρολα ταυτα μεχρι τωρα ολα παιζουν αψογα....

Μονο στην Omega 9 μου εκανε κανα δυο κουλα αλλα με το περασμα στην 9.1 εστρωσε....

Απο τοτε που το πηρα δεν εχω κανει full wipe.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

η λογικη λεει οτι εφοσον η συσκευη δουλευε μια χαρα πριν αποκλειεται τωρα να επαθε κατι

κανε παλι full wipe εγκατασταση μην αλλαξεις κερνελ απο αυτον που εχει μεσα η ρομ και δες τι γινεται...

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΦΟΥΛ δουλεψα την ωμεγα 10 σκετη χωρις ξενο κερνελ και χωρις να περασω εφαρμογες με τιτανιουμ και η μαμα λαντσερ δουλευει αρκετα καλα και η αφη δουλευε αψογα χωρις να χρειαστει να πατησω δευτερη φορα ενα εικονιδιο!! και το εκανα αυτο για πολλη ωρα!! τωρα περασα τα παντα μεσα με τιτανιουμ και ακομα δουλευει (προς το παρων αψογα απο αποψη αφης και διχως κολληματα μπορω να πω ) ενω το γκο λαντσερ για 2 λεπτα το εβαλα και λαγκαρε! δεν ξερω τι ζορι τραβαει ενω δειχνει να δουλευει αψογα με τον νοβα γιατι σκαλωνει η αφη και δε μπαινει εκει που θελω.. παιζει να μην πηρε καλα την αναβαθμιση ο νοβα λαντσερ στα ελληνικα? μπρω να το ξαναγυρισω καπως?

S10+ <3

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΦΟΥΛ δουλεψα την ωμεγα 10 σκετη χωρις ξενο κερνελ και χωρις να περασω εφαρμογες με τιτανιουμ και η μαμα λαντσερ δουλευει αρκετα καλα και η αφη δουλευε αψογα χωρις να χρειαστει να πατησω δευτερη φορα ενα εικονιδιο!! και το εκανα αυτο για πολλη ωρα!! τωρα περασα τα παντα μεσα με τιτανιουμ και ακομα δουλευει (προς το παρων αψογα απο αποψη αφης και διχως κολληματα μπορω να πω ) ενω το γκο λαντσερ για 2 λεπτα το εβαλα και λαγκαρε! δεν ξερω τι ζορι τραβαει ενω δειχνει να δουλευει αψογα με τον νοβα γιατι σκαλωνει η αφη και δε μπαινει εκει που θελω.. παιζει να μην πηρε καλα την αναβαθμιση ο νοβα λαντσερ στα ελληνικα? μπρω να το ξαναγυρισω καπως?

Μα σου κάνω μια ερώτηση κρίσεως? Το titanium backup από που το έχεις? Δεν πιστεύω απο κάποια άλλη συσκευή? Το πήρες από το s3 τώρα που το αγόρασες? Και δεν πιστεύω να επανεφερεις δεδομένα συστήματος? Αυστηρά μόνο εφαρμογές κάνουμε backup και επαναφέρουμε! Στο λέω γιατί κάτι τέτοιο μυρίζομαι έτσι που περιγράφεις την συμπεριφορά της συσκευής με τα την επαναφορά.. O nova launcher δεν παίρνει αναβαθμίσεις στα ελληνικά κάτι μπέρδεψες :p

με τι κερνελ την ειχες πριν;

παιζει και αυτο που λες με τον νοβα παντως σαν πιθανοτητα....

Παιδιά καλημερα! Από rom έχετε δοκιμάσει τίποτα καλό? Η Android Revolution HD βλέπω ότι έχει ένα θεματακι με την θερμοκρασία που φλερτάρει συνεχώς με τους 40°C και με ξενερώνει λιγάκι το γεγονός. Δεν ξέρω βέβαια αν ευθύνεται η base γι αυτό γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα.. Δεν ξέρω τι να περάσω αλλά δεν βλέπω να την αφήνω την συγκεκριμένη. Επίσης έχω την εντύπωση ότι και η μπαταρία δεν είναι όπως σε άλλες custom και η αυτόματη φωτεινότητα είναι σε χαμηλό επίπεδο Edited by efthimis31