stelioz78 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 εμενα με τον yank δεν μου δουλευε το hdmi,δεν εδινε εικονα στην τηλεοραση.φλασαρα τον china και δουλεψε παλι.δεν ξερω αν συνεβη και σε αλλον αυτο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 εμενα με τον yank δεν μου δουλευε το hdmi,δεν εδινε εικονα στην τηλεοραση.φλασαρα τον china και δουλεψε παλι.δεν ξερω αν συνεβη και σε αλλον αυτο o china ειναι αν δεν κανω λαθος ο 4a σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Εγω εβαλα τον στοκ china,αυτος που λες ειναι ο china αλλα πειραγμενος απο τον yank Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 καλησπερα παιδια σημερα παρελαβα το siii που ειχα παραγγειλει και το εκανα κατευθειαν ροοτ...ολα οκ...και εκανα εγκατασταση το Systemcleanup και εσβησα καποιες εφαρμογες αχρηστες του κινητου.....τωρα αν θελω το κινητο να ειναι παλι οπως οταν το πηρα χωρις να ειναι ροοτ και να εχει ολες τις εφαρμογες μεσα;;;τι κανω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakitsan95 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 παιδια νταξει δε ξερω τη μακακια εκανα! βοηθεια οποιος ξερει καιγομαι! εκανα ροοτ το κινητο μου ολα κομπλε.ηθελα να περασω cm rom (cyanogenMod) επειδη αποτι διαβασα εκμεταλευεται καλυτερα το hardware του κινητου.συγκεκριμενα εβαλα την εκδοση 10.2 . λοιπον εχουμε και λεμε! κατεβαζω ενα root manager παιρναω το cm στη μνημη (εκανα κατι βοοτ που ηθελε δε θυμαμαι ακριβως να πω την αληθεια) και ξεκιναω κανονικα να περασω τη νεα ρομ.ολα καλα τελιωνει η εγκατασταση και το κινητο ξεκιναει.βλεπω εγω το boot logo του cm και χερομαι ο βλακας, περιμενω 1,2,3 λεπτα δε φορτωνει... λεω νταξει θα ναι η πρωτη φορα γιαυτο.τελος παντον μετα το 20 λεπτο λεω κατι εχει πεχτει ασ δοκιμασω να κανω ρεσταρτ.κανω ρεσταρτ τα ιδια... παω να μπω στο downloading mode μπας και κανω τιποτα απο κει και μου λεει downloading... do not turn off target!! ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΓΟΟΓΛΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! προσπαθω να βαλω οφισιαλ firmware αλλα τιποτα! δε μπορω να δω πια εκδοση εχω δε μπορω να κανω τιποτα.μονο κατι κωδικους εχω που λεει κατω απο τη μπαταρια δε ξερω αν χρησιμευουν σε κατι ωστε να βρω καποιο firmware.οποιος ξερει παρακαλω να βοηθησει παρακαλωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Έχω βάλει revolution hd 4.3 με kernel τον LiteGX kernel 2.1.0. Μπορώ να flashαρω από πάνω άλλον kernel; Σε αυτόν δεν παίζει το μηδενισμα του counter με αποτέλεσμα να μην παίζει το screen mirror. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Η 4.3 εχει προβληματα είτε σε custom είτε σε εργοστασιακή.Τωρα δοκιμάζω την Foxhound 4.2.2 να δω αν ειναι σταθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλησπερα παιδια σημερα παρελαβα το siii που ειχα παραγγειλει και το εκανα κατευθειαν ροοτ...ολα οκ...και εκανα εγκατασταση το Systemcleanup και εσβησα καποιες εφαρμογες αχρηστες του κινητου.....τωρα αν θελω το κινητο να ειναι παλι οπως οταν το πηρα χωρις να ειναι ροοτ και να εχει ολες τις εφαρμογες μεσα;;;τι κανω;;; Διάβασε για το πως να γίνεις unroot Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Οι εντυπώσεις μου από την 4.3 είναι ανάμεικτες. Με τον kernel που ανέφερα πιο πάνω που έβαλα η αυτονομία της μπαταρίας πραγματικά εκτινάχθηκε (από το λιγότερο από 24 ώρες τώρα μου έβγαλε 29 ώρες) και το lag στο ξεκλείδωμα σχεδόν εξαφανίστηκε και η μνήμη σπάνια ανεβαίνει πάνω από 75% (σταμάτησε να παραπονιέται και το Clean Master) ΑΛΛΑ είναι γενικά αργή ή απόκριση. Στο άνοιγμα των εφαρμογών, στο scrolling των σελίδων στους browsers, ακόμα και στο γράψιμο. Νομίζω είναι 1,5 click ποιο αργό από πριν και ελάχιστα πιο γρήγορο από το HTC Desire που έχω. Έχει δοκιμάσει κανένας καμία stable 4.2.2; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) παιδια νταξει δε ξερω τη μακακια εκανα! βοηθεια οποιος ξερει καιγομαι! εκανα ροοτ το κινητο μου ολα κομπλε.ηθελα να περασω cm rom (cyanogenMod) επειδη αποτι διαβασα εκμεταλευεται καλυτερα το hardware του κινητου.συγκεκριμενα εβαλα την εκδοση 10.2 . λοιπον εχουμε και λεμε! κατεβαζω ενα root manager παιρναω το cm στη μνημη (εκανα κατι βοοτ που ηθελε δε θυμαμαι ακριβως να πω την αληθεια) και ξεκιναω κανονικα να περασω τη νεα ρομ.ολα καλα τελιωνει η εγκατασταση και το κινητο ξεκιναει.βλεπω εγω το boot logo του cm και χερομαι ο βλακας, περιμενω 1,2,3 λεπτα δε φορτωνει... λεω νταξει θα ναι η πρωτη φορα γιαυτο.τελος παντον μετα το 20 λεπτο λεω κατι εχει πεχτει ασ δοκιμασω να κανω ρεσταρτ.κανω ρεσταρτ τα ιδια... παω να μπω στο downloading mode μπας και κανω τιποτα απο κει και μου λεει downloading... do not turn off target!! ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΓΟΟΓΛΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! προσπαθω να βαλω οφισιαλ firmware αλλα τιποτα! δε μπορω να δω πια εκδοση εχω δε μπορω να κανω τιποτα.μονο κατι κωδικους εχω που λεει κατω απο τη μπαταρια δε ξερω αν χρησιμευουν σε κατι ωστε να βρω καποιο firmware.οποιος ξερει παρακαλω να βοηθησει παρακαλωω! Μάλλον κάτι δεν καθησε καλά, ξανά κάνε την διαδικασία να περασεις την custom rom με cwm, κάνε και τα wipe στη σειρά και δεν θα έχεις πρόβλημα. Φαντάζομαι έχεις κατεβάσει zip αρχείο από την CyanogenMod ή από XDA-Developers; και ποια; Αν τελικά έχεις πρόβλημα θα πρέπει να κάνεις unroot Τωρα αν θες να περάσεις μια επίσημη δες εδώ Edited November 20, 2013 by jsjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλησπερα φλασαρα αυτη τη ρομ pardus hd rom premium mj9 και θα ηθελα να μου πεις καποιος αν ξερει κατι γι αυτη την ρομ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω διαβάσει τις τελευταίες 10-15 σελίδες, αλλά από ότι βλέπω καμία ρομ δεν προτείνεται ανεπιφύλακτα. Τι θα προτείνατε λοιπόν, σε κάποιον που μόλις έπιασε στα χέρια το S3; υπομονή μπας και βγάλει καμία 4,3 η σαμμυ της προκοπής; Ή υπάρχει τελικά σωστή custom Rom; Επίσης τι θα προτείνατε για κερνελ; Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω διαβάσει τις τελευταίες 10-15 σελίδες, αλλά από ότι βλέπω καμία ρομ δεν προτείνεται ανεπιφύλακτα. Τι θα προτείνατε λοιπόν, σε κάποιον που μόλις έπιασε στα χέρια το S3; υπομονή μπας και βγάλει καμία 4,3 η σαμμυ της προκοπής; Ή υπάρχει τελικά σωστή custom Rom; Επίσης τι θα προτείνατε για κερνελ; Ευχαριστώ.:) για σίγουρα πράγματα βάλε 4.1.2 και αν θες custom η Omega 50.1 είναι μια χαρά και από kernel boeffla v4, googy max, yank555, δοκιμάζεις και ότι σου κάτσει εσένα προσωπικά καλύτερα. Εγώ με boeffla είμαι μια χαρά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 για σίγουρα πράγματα βάλε 4.1.2 και αν θες custom η Omega 50.1 είναι μια χαρά και από kernel boeffla v4, googy max, yank555, δοκιμάζεις και ότι σου κάτσει εσένα προσωπικά καλύτερα. Εγώ με boeffla είμαι μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Όποιος δεν έχει πρόβλημα να ζήσει χωρίς τις εφαρμογές της Samsung και χωρίς ραδιόφωνο, ας ρίξει μια ματιά σ'αυτό εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 Είναι βασισμένο στο CM11 (Android 4.4). Το έχω περάσει από χθες το βράδυ, δεν έχω βρεί κάτι που να μη δουλεύει άψογα και προσωπικά δεν πιστεύω ότι το κινητό μου μπορεί να είναι τόσο γρήγορο! Το λινκ που σας έδωσα έχει αναλυτικές οδηγίες για το τι και πως, αλλά αν κάποιος έχει απορίες, ας με ρωτήσει! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλήμερα. Μια ερώτηση .έκανα ροοτ το τηλέφωνο κ έβαλα cm rom (cyanogenMod).Όλα καλά. Προτού κάνω ροοτ το τηλ πήρα bakup όλη την μαμά samsung room με clockworkmod recovery .Αυτό που που θέλω να ρωτήσω είναι οτι δεν πήρα bakup το φάκελο ufs που διάβασα εδώ μέσα ξεχωριστά .Αν κάποια στιγμή θέλω να γυρίσω στη μαμά ροομ με την διαδικασία που υπάρχει στην πρώτη σελ για να γίνει το τηλ εντελώς εργοστασιακό κ στην εγγύηση και να αναγνωρίζει κ το κιες το τηλ θα έχω κάποιο πρόβλημα?Αν κάποιος το γνωρίζει να απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 αρκετη υπομονη εκανα με την samsung,οποτε εβαλα omni 4.4 kitkat,ενεργοποιησα και την art και το κινητο τωρα πεταει.πραγματικα πιστευω οτi σε ταχυτητα και αποκριση βαζει κατω το s4 τωρα.και μετα την σημερινη nightly που εφτιαξαν και το video που δεν επαιζε με hardware ρυθμιση, δεν υπαρχει ουτε ενα προβλημα.εκτος του ραδιο που αν τον ενδιαφερει καποιον βαζει το spirit fm.αν θελει καποιος βοηθεια να την περασει με ρωταει και με pm Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 αρκετη υπομονη εκανα με την samsung,οποτε εβαλα omni 4.4 kitkat,ενεργοποιησα και την art και το κινητο τωρα πεταει.πραγματικα πιστευω οτi σε ταχυτητα και αποκριση βαζει κατω το s4 τωρα.και μετα την σημερινη nightly που εφτιαξαν και το video που δεν επαιζε με hardware ρυθμιση, δεν υπαρχει ουτε ενα προβλημα.εκτος του ραδιο που αν τον ενδιαφερει καποιον βαζει το spirit fm.αν θελει καποιος βοηθεια να την περασει με ρωταει και με pm καλησπερα φιλε μου θελω καποιες λεπτομερειες για την ρομ που αναφερεις....σταθεροτητα ,ταχυτητα σε αποκριση και γραφικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παιδια καλησπερα,εγω εβαλα την omega 4.3,τα προβληματα που λεγανε σχετικα με την official δεν υπαρχουν με την omega. Τι στο καλο,πρεπει να βαλει χερι ενας dev για να φτιαξει τα bugs απο καθε ρομ?! Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 αρκετη υπομονη εκανα με την samsung,οποτε εβαλα omni 4.4 kitkat,ενεργοποιησα και την art και το κινητο τωρα πεταει.πραγματικα πιστευω οτi σε ταχυτητα και αποκριση βαζει κατω το s4 τωρα.και μετα την σημερινη nightly που εφτιαξαν και το video που δεν επαιζε με hardware ρυθμιση, δεν υπαρχει ουτε ενα προβλημα.εκτος του ραδιο που αν τον ενδιαφερει καποιον βαζει το spirit fm.αν θελει καποιος βοηθεια να την περασει με ρωταει και με pm Τα ιδια ακριβως κι εγω με CM11 απο temasek. Το εγραψα το πρωι, το κινητο πεταει! Οσο για το ART, έκανα εναλλαγές ART και dalvik, αλλα δεν ειδα αξιοσημειωτες διαφορες, οποτε προς το παρον μενω με dalvik για περισσοτερη σταθεροτητα κι επειδη εφαρμογες οπως το skype και το whatsapp προς το παρον δεν τρεχουν με ART. Μια ερωτηση για το spirit fm που αναφερεις. Το κατεβασα απ'το store κι ενω δουλευει (το Rds στις συχνοτητες δινει κανονικα πληροφοριες), ηχος γιοκ! Χρειαζεται καποια ρυθμιση που δε ξερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 αρκετη υπομονη εκανα με την samsung,οποτε εβαλα omni 4.4 kitkat,ενεργοποιησα και την art και το κινητο τωρα πεταει.πραγματικα πιστευω οτi σε ταχυτητα και αποκριση βαζει κατω το s4 τωρα.και μετα την σημερινη nightly που εφτιαξαν και το video που δεν επαιζε με hardware ρυθμιση, δεν υπαρχει ουτε ενα προβλημα.εκτος του ραδιο που αν τον ενδιαφερει καποιον βαζει το spirit fm.αν θελει καποιος βοηθεια να την περασει με ρωταει και με pm Από μπαταρία και μνήμη πως τα πάει η omni 4.4 kitkat ? ή δεν έχεις προλάβει να το ελέγξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Η omega πάντως σε μένα είχε προβλήματα παρόμοια με την μαμά 4.3 Άρον άρον γύρισα στην S4 revolution 7 @Lurker S4 revolution v7 4 2.2. Πάρα πολύ καλή. Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Τα ιδια ακριβως κι εγω με CM11 απο temasek. Το εγραψα το πρωι, το κινητο πεταει! Οσο για το ART, έκανα εναλλαγές ART και dalvik, αλλα δεν ειδα αξιοσημειωτες διαφορες, οποτε προς το παρον μενω με dalvik για περισσοτερη σταθεροτητα κι επειδη εφαρμογες οπως το skype και το whatsapp προς το παρον δεν τρεχουν με ART. Μια ερωτηση για το spirit fm που αναφερεις. Το κατεβασα απ'το store κι ενω δουλευει (το Rds στις συχνοτητες δινει κανονικα πληροφοριες), ηχος γιοκ! Χρειαζεται καποια ρυθμιση που δε ξερω? Πρεπει να βάλεις κάποια ρύθμιση η οποία αναφέρει οτι είναι για s3,δεν το θυμάμαι τώρα,γκουγκλαρε το θα το βρεις Από μπαταρία και μνήμη πως τα πάει η omni 4.4 kitkat ? ή δεν έχεις προλάβει να το ελέγξεις? Απο μνήμη συνήθως είμαι στα 290 και πανω αλλά μετα απο μια μέρα χωρίς επανεκκίνηση.η μπαταρία πολύ καλά,έχω την ρύθμιση για την τοποθεσια σε εξοικονόμηση ενεργειας και επειδή δεν το δουλεύω, το Google now σβηστο.και έτσι χθες βράδυ έπεσε ενα 3% μονο.αυτή τη στιγμη μετα απο 23 ώρες με μόνιμα WiFi ανοικτό και 2ωρες 13 λεπτα οθονη ,είμαι στο 42% αλλά έχω φλασαρει και μια nightly και gapps ενδιάμεσα.πολύ καλά πιστευω Για ταχύτητα δεν το συζηταω,art και τίποτα άλλο,μπράβο στη Google που πραγματικα δίνει ουσιαστικές αναβαθμίσεις και όχι νέα χρωματα και εικονίδια όπως κάτι αλλοι Edited November 21, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πρεπει να βάλεις κάποια ρύθμιση η οποία αναφέρει οτι είναι για s3,δεν το θυμάμαι τώρα,γκουγκλαρε το θα το βρεις Απο μνήμη συνήθως είμαι στα 290 και πανω αλλά μετα απο μια μέρα χωρίς επανεκκίνηση.η μπαταρία πολύ καλά,έχω την ρύθμιση για την τοποθεσια σε εξοικονόμηση ενεργειας και επειδή δεν το δουλεύω, το Google now σβηστο.και έτσι χθες βράδυ έπεσε ενα 3% μονο.αυτή τη στιγμη μετα απο 23 ώρες με μόνιμα WiFi ανοικτό και 2ωρες 13 λεπτα οθονη ,είμαι στο 42% αλλά έχω φλασαρει και μια nightly και gapps ενδιάμεσα.πολύ καλά πιστευω Για ταχύτητα δεν το συζηταω,art και τίποτα άλλο,μπράβο στη Google που πραγματικα δίνει ουσιαστικές αναβαθμίσεις και όχι νέα χρωματα και εικονίδια όπως κάτι αλλοι καλησπερα και απο εμενα!την art πως θα την βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 καλησπερα και απο εμενα!την art πως θα την βαλω? nightly και gapp?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts