Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά στο ερώτημα μου υπάρχει απάντηση; στο αν μπορείς να δεις ποια version φοράει η κάμερα; να κάνεις update; πρέπει να έχεις stock firmware ή μπορείς να δεις και να κάνεις update και με custom;

Πως μπορω να κανω την μπαρα διαφανες σε cyanogen με 4.2?

Ποια μπάρα εννοείς; την επάνω που δείχνει την ώρα την μπαταρία; αν εννοείς αυτή, πήγαινε στις ρυθμίσεις, διεπαφή, Μπάρα κατάστασης, status backqround style, status bar transparency στο 100%. Και έγινε διάφανη η μπάρα!!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά στο ερώτημα μου υπάρχει απάντηση; στο αν μπορείς να δεις ποια version φοράει η κάμερα; να κάνεις update; πρέπει να έχεις stock firmware ή μπορείς να δεις και να κάνεις update και με custom;

Δες εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4475758#post4475758

Καλημέρα πάλι κύριοι :)

Έχω μια Omega περασμένη, πολύ ευχαριστημένος γενικότερα.

Ωστόσο μένει αναπάντητο το ερώτημα που εδώ και πολύ καιρό δεν μπορώ να λύσω...

το αποθηκευμένο αρχείο του μπακαπ, πού στον άνεμο θα το βρω;;;;; όταν μπαίνω από το reboot το βρίσκει (και καλά αν θέλω να το επαναφέρω). Το θέμα είναι ότι έχω κάνει 2 φορές μπακαπ και θέλω το 1 εξ αυτών να το σβήσω και δεν μπορώ να βρω πού βρίσκεται :cry:

Επίσης από προχθές δεν μπορώ ούτε να ενημερώσω ούτε να εγκαταστήσω νέα αψ από το πλέι στορ. "δεν ειναι δυνατή η εγκατάσταση της εφαρμογής στην προεπιλεγμένη θέση εγκατάστασης" :wacko::wacko:

Αυτό είχα βρει όταν έψαχνα για την version της κάμερας, αλλά από τι έχω καταλάβει μόνο με το επίσημο firmware της Samsung γίνεται αυτό, γιατί όσες φορές έχω βάλει σε custom rom τον παρακάτω κωδικό στον dialer του τηλεφώνου *#34971539# μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα :

http://img.tapatalk.com/d/13/09/22/4uqymu4u.jpg

Edited by jsjim

Ποια μπάρα εννοείς; την επάνω που δείχνει την ώρα την μπαταρία; αν εννοείς αυτή, πήγαινε στις ρυθμίσεις, διεπαφή, Μπάρα κατάστασης, status backqround style, status bar transparency στο 100%. Και έγινε διάφανη η μπάρα!!

Ναι αυτη εννοω. Δεν υπαρχει διεπαφη στις ρυθμισεις...δεν βλεπω κατι! Εχω την cyanogen 10.1.3.

Ναι αυτη εννοω. Δεν υπαρχει διεπαφη στις ρυθμισεις...δεν βλεπω κατι! Εχω την cyanogen 10.1.3.

Τώρα είδα ότι είσαι σε 10.1.3, εγώ έχω την 10.2 και έχει την ρύθμιση αυτή που σου πα, λογικά πρέπει να σου έχει και πρέπει να είναι σε άλλη θέση μέσα στις ρυθμίσεις!!!

Τώρα είδα ότι είσαι σε 10.1.3, εγώ έχω την 10.2 και έχει την ρύθμιση αυτή που σου πα, λογικά πρέπει να σου έχει και πρέπει να είναι σε άλλη θέση μέσα στις ρυθμίσεις!!!

Μπα, δεν υπαρχει σε 10.1... Μαλλον πρεπει να αναβαθμηστω! Αλλα την τελευταία 10.2 που ειχα δοκιμασει δεν μου αρεσε η καμερα, που δεν ειχε επιλογη να χρησιμοποιήσεις το power button για να τραβηξεις φωτογραφία

Αυτό είχα βρει όταν έψαχνα για την version της κάμερας, αλλά από τι έχω καταλάβει μόνο με το επίσημο firmware της Samsung γίνεται αυτό, γιατί όσες φορές έχω βάλει σε custom rom τον παρακάτω κωδικό στον dialer του τηλεφώνου *#34971539# μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα :

http://img.tapatalk.com/d/13/09/22/4uqymu4u.jpg

Εγώ έχω τη ripper Rom και λειτουργεί κανονικά με το stock dialer ενώ με το dialer μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα

Παιδιά λίγη βοήθεια.

Η cyanοgenmod 10.1.3 αλλάζει το path και όνομα της εσωτερικής sd card χωρίζοντάς την σε 2 όμοιους φακέλους (με διαφορετικό όνομα αλλά ίδια αρχεία); Γιατί παλιότερα που την έχω βάλει μου συνέβαινε το ίδιο πράγμα, και μάλιστα δεν μπορούσα να δω τα παλιά μου αρχεία, ούτε από κάποιο file manager στο κινητό, ούτε από pc. Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν μια φορματαρισμενη sd με καλυμμένα τα 7 από τα 16 gb. Μπορούσα να γράψω νέα αρχεία και και εφαρμογές αλλά τα παλιότερα αρχεία μόνο μέσω του cwm φαινοντουσαν.

Η εξωτερική SD όλα καλά.

Τώρα είμαι στοκ αλλά επειδή έχω σκοπό να το rootαρω και πάλι, για να βάλω cyanοgenmod, θέλω να λύσω το θέμα αυτό και να μην ψάχνομαι μετά.

Σε εμενα δεν εχει κατι τέτοιο. Απλα το μονο σπαστικο ειναι οτι διατειρει ενα φακελο με ονομα 0 (που εχει αρχεια απο προηγουμενη ρομ ?) Εγω αντεγραψα αυτα τα αρχεια στο αρχικο path και ολα καλα..

Σε εμενα δεν εχει κατι τέτοιο. Απλα το μονο σπαστικο ειναι οτι διατειρει ενα φακελο με ονομα 0 (που εχει αρχεια απο προηγουμενη ρομ ?) Εγω αντεγραψα αυτα τα αρχεια στο αρχικο path και ολα καλα..

Μάλιστα... Ίσως το πρόβλημα να ήταν το εξής. Πήγα απευθείας από στοκ tw 4.1.2 σε Paranoid έκδοση Android 4.3 και πειραχτηκε το σύστημα

Αμέσως μετά πήγα σε cyanogenmod και παρέμεινε έτσι.

Γενικά, τα έβλεπες όλα τα αρχεία ε; Δεν ήταν τίποτα εξαφανισμένο;

Υπάρχει κάποιο μέρος που να μιλάει για αυτό το θέμα του s3 με cyanοgenmod;

Edited by NickName98

Μπα, δεν υπαρχει σε 10.1... Μαλλον πρεπει να αναβαθμηστω! Αλλα την τελευταία 10.2 που ειχα δοκιμασει δεν μου αρεσε η καμερα, που δεν ειχε επιλογη να χρησιμοποιήσεις το power button για να τραβηξεις φωτογραφία

Την έχει αλλά είναι στο + - του volume

Εγώ έχω τη ripper Rom και λειτουργεί κανονικά με το stock dialer ενώ με το dialer μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα

Δηλαδή πρέπει να βρω stock dialer για να δώ την version της κάμερας; και αν ναι που;;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Μάλιστα... Ίσως το πρόβλημα να ήταν το εξής. Πήγα απευθείας από στοκ tw 4.1.2 σε Paranoid έκδοση Android 4.3 και πειραχτηκε το σύστημα

Αμέσως μετά πήγα σε cyanogenmod και παρέμεινε έτσι.

Γενικά, τα έβλεπες όλα τα αρχεία ε; Δεν ήταν τίποτα εξαφανισμένο;

Υπάρχει κάποιο μέρος που να μιλάει για αυτό το θέμα του s3 με cyanοgenmod;

το έψαξα λίγο και το πρόβλημα μου είναι ακριβώς αυτό.

http://android.stackexchange.com/questions/38843/lost-data-upgrading-roms-but-data-is-still-there-when-viewed-with-clockwork-and

Με την διαφορά ότι εγώ δεν αναβάθμισα από άλλη cm αλλά από stock tw.

Δεν κατάλαβα την λύση όμως. Κάποιος μπορεί να εξηγήσει;

περασα πριν απο λιγο την τελευταια cyanogen...και παλι δεν εχω τετοια επιλογη! Κανω τιποτα λαθος? Μηπως ειναι απο καποιο add που εχεις βαλει εσυ στο δικο σου?

περασα πριν απο λιγο την τελευταια cyanogen...και παλι δεν εχω τετοια επιλογη! Κανω τιποτα λαθος? Μηπως ειναι απο καποιο add που εχεις βαλει εσυ στο δικο σου?

Και στην temasek είχε τέτοια επιλογή.

Αυτή εδώhttp:// http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=601

Edited by jsjim

Με την cm10.2 μου έχει δημιουργήσει στην εσωτερική μνήμη ένα path εν ονόματι emulated και μέσα σε αυτό έχει δύο path 0 & legacy. Επειδή έχει τα ίδια μέσα αν διαγράψω το ένα από τα δύο, θα έχω προβλήματα με την rom;

Με την cm10.2 μου έχει δημιουργήσει στην εσωτερική μνήμη ένα path εν ονόματι emulated και μέσα σε αυτό έχει δύο path 0 & legacy. Επειδή έχει τα ίδια μέσα αν διαγράψω το ένα από τα δύο, θα έχω προβλήματα με την rom;

Τα παλιά σου αρχεία τα έχεις;

Γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Ο κάθε φάκελος από τους 2 τρώει χώρο, ή υπολογίζονται μαζί σαν 1;

Δηλαδή έχει για παράδειγμα 1gb ο φάκελος 0 και άλλο 1gb ο φάκελος legacy (συνολικά 2gb), παρότι έχουν τα ίδια αρχεία;

Καλημέρα πάλι κύριοι :)

Έχω μια Omega περασμένη, πολύ ευχαριστημένος γενικότερα.

Ωστόσο μένει αναπάντητο το ερώτημα που εδώ και πολύ καιρό δεν μπορώ να λύσω...

το αποθηκευμένο αρχείο του μπακαπ, πού στον άνεμο θα το βρω;;;;; όταν μπαίνω από το reboot το βρίσκει (και καλά αν θέλω να το επαναφέρω). Το θέμα είναι ότι έχω κάνει 2 φορές μπακαπ και θέλω το 1 εξ αυτών να το σβήσω και δεν μπορώ να βρω πού βρίσκεται :cry:

Επίσης από προχθές δεν μπορώ ούτε να ενημερώσω ούτε να εγκαταστήσω νέα αψ από το πλέι στορ. "δεν ειναι δυνατή η εγκατάσταση της εφαρμογής στην προεπιλεγμένη θέση εγκατάστασης" :wacko::wacko:

Έχει επιλογή μέσα απο το recovery να σβησεις backup που έχεις κάνει. Από εκεί είναι καλό να τα διαχειριζεσαι.

Τα παλιά σου αρχεία τα έχεις;

Γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Ο κάθε φάκελος από τους 2 τρώει χώρο, ή υπολογίζονται μαζί σαν 1;

Δηλαδή έχει για παράδειγμα 1gb ο φάκελος 0 και άλλο 1gb ο φάκελος legacy (συνολικά 2gb), παρότι έχουν τα ίδια αρχεία;

Τι εννοείς αν έχω τα παλιά αρχεία, backup τα έχω με titanium!!

Τι εννοείς αν έχω τα παλιά αρχεία, backup τα έχω με titanium!!

Ναι αυτο εννοώ. Όπως και τις φωτογραφίες και γενικα όλα τα αρχεία της εσωτερικής sd.

Τα βλέπεις, έτσι;

Επίσης απάντησε στο τελευταίο μου ερώτημα πριν.

Ναι αυτο εννοώ. Όπως και τις φωτογραφίες και γενικα όλα τα αρχεία της εσωτερικής sd.

Τα βλέπεις, έτσι;

Επίσης απάντησε στο τελευταίο μου ερώτημα πριν.

Λοιπόν τα ίδια είναι σε μέγεθος 2.44 Gb και τα βλέπω και τα δύο και το path 0 & legacy και το συνολικό μέγεθος στα 4.89 Gb

Edited by jsjim

Καλησπέρα. Πριν απο λίγο μου έπεσε κάτω το τηλέφωνο και μου έσπασε η μπροστινη πρόσοψη στη γωνία. Ξέρει κανείς πόσο κάνει και που μπορώ να πα για την αντικατάσταση. Μένω Νέα Σμύρνη.

Καλησπέρα. Πριν απο λίγο μου έπεσε κάτω το τηλέφωνο και μου έσπασε η μπροστινη πρόσοψη στη γωνία. Ξέρει κανείς πόσο κάνει και που μπορώ να πα για την αντικατάσταση. Μένω Νέα Σμύρνη.

Γύρω στα 130 €, στην smartec στο Χαϊδάρι. Μπορείς να τους κάνεις και τηλ. Είναι το επίσημο σέρβις της Samsung.