stauros2653 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 μετα απο ωρα μου κανει τα ιδια και με boeffla 6.1.5 beta. Νομιζω η λυση για την RAM ισως ειναι στο Mount and Storage - Format System, Data and Cache. Δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω αν ειναι ασφαλες . κατα την εγκατασταση εχει επιλογες για το τι θελει ο καθενας να φορτωσει την ρομ.απο δικη μου εμπειρια πριν χωρις σαμσουνγ εφαρμογες ειχα το πολυ 540mb ραμ,οταν εβαλα snote,widget καιρου,και μια εφαρμογη της hp ανεβηκε στα 640-650.αρα οσο λιγοτερο bloadware τοσο καλυτερη ram.αυτο πιστευω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Οσοι εχετε την qs v3. εχετε δοκιμασει να στειλετε με sbeam;; με nfs στελνει κανονικα αλλα αν εχω ενεργοποιημενο το sbeam δν... Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλημέρα κατέβασε από εδώ το προτελευταίο zip προς τα κάτω βάλτο στην sd και φλάσαρε ευχαριστώ πολύ. :) θα το τσεκαρω Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) εβαλα agni kernel για δοκιμη και παει αρκετα καλα.Μετα αφου εκανα wipe cache kai dalvik πηγα να ξαναπερασω Boeffla αλλα κολλησε στο boot και με το πατημα του power button μονο δονησεις εκανε με μαυρη οθονη. Τελικα καταφερα να μπω στο recovery με τον συνδιασμο των πληκτρων και μετα απο τα wipes ξαναπερασα τον Agni kernel και ανοιξε. Τωρα για να παω απο Agni se Boeffla τι πρεπει να κανω ; Μηπως πρεπει να περασω πρωτα Stock Kernel και αν ναι πιο ; Που θα βρω τον Stock Kernel που περνιεται κατα την εγκατασταση της QS-i9300XXUFNI2-KK ROM ; Υπαρχει καποιο link ?:confused: Επισης ας μας πει καποιος πoιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για Boeffla LMK 48,60,72,84,96,120 και zram με 4 devices, 600 total disk size και swapiness overwrite 80 ή 48,60,72,202,215,229 ; Edited November 27, 2014 by dnspider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) εβαλα agni kernel για δοκιμη και παει αρκετα καλα.Μετα αφου εκανα wipe cache kai dalvik πηγα να ξαναπερασω Boeffla αλλα κολλησε στο boot και με το πατημα του power button μονο δονησεις εκανε με μαυρη οθονη. Τελικα καταφερα να μπω στο recovery με τον συνδιασμο των πληκτρων και μετα απο τα wipes ξαναπερασα τον Agni kernel και ανοιξε. Τωρα για να παω απο Agni se Boeffla τι πρεπει να κανω ; Μηπως πρεπει να περασω πρωτα Stock Kernel και αν ναι πιο ; Που θα βρω τον Stock Kernel που περνιεται κατα την εγκατασταση της QS-i9300XXUFNI2-KK ROM ; Υπαρχει καποιο link ?:confused: Επισης ας μας πει καποιος πoιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για Boeffla LMK 48,60,72,84,96,120 και zram με 4 devices, 600 total disk size και swapiness overwrite 80 ή 48,60,72,202,215,229 ;Ξαναφλάσαρε την ROM χωρίς WIPE επανεκίνηση καί μετά τον boeffla με wipe cache kai dalvik .Γιά τις ρυθμίσεις δοκιμάζεις μόνος σου καί αν δεν σου κάθεται κάτι καλά κάνεις reset τις τιμές Edited November 28, 2014 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 ευχαριστω για τις οδηγιες ! Ο stock kernel σε σχεση με τον boeffla τι λεει ;l Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 ευχαριστω για τις οδηγιες ! Ο stock kernel σε σχεση με τον boeffla τι λεει ;lTίποτα φίλε μου.Αν δεν ασχολείσαι με ρυθμίσεις kernel άστο όπως είναι.Μιά χαρά είναι:) Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrist0s4 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Καλημερα εχω ενα σ3 εκδοση αντροιντ 2.1.2 και εκδοση κερνελ3.0.31-742798 το ειχα κανει ρουτ περσι/προπερσι δεν θυμαμε(δεν ειμαι και κανενα σαινι σε αυτα και ειχα ακολουθησει τα βηματα)Τωρα θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις,γινεται να κανω αναβαθμηση χωρις να βγαλω το ρουτ?Αμα βγαλω το ρουτ για να κανω θα χαθουν φωτο,τηλ κτλ?;)Λογικα η τελευταια αναβαθμηση ειναι η 4.4 κιτ κατ. Edited November 30, 2014 by xrist0s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλημερα εχω ενα σ3 εκδοση αντροιντ 2.1.2 και εκδοση κερνελ3.0.31-742798 το ειχα κανει ρουτ περσι/προπερσι δεν θυμαμε(δεν ειμαι και κανενα σαινι σε αυτα και ειχα ακολουθησει τα βηματα)Τωρα θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις,γινεται να κανω αναβαθμηση χωρις να βγαλω το ρουτ?Αμα βγαλω το ρουτ για να κανω θα χαθουν φωτο,τηλ κτλ?;)Λογικα η τελευταια αναβαθμηση ειναι η 4.4 κιτ κατ. Αν κάνεις αναβάθμιση η τελευταία επίσημη είναι η 4.3.το root θα το χάσεις αλλά μπορείς να το ξανακάνεις root. Αν θέλεις 4.4 μπορείς να βάλεις τη qs-i9300 4.4.2 η οποία είναι custom είναι root και δουλεύει καλύτερα και από την 4.3. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrist0s4 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Αν κάνεις αναβάθμιση η τελευταία επίσημη είναι η 4.3.το root θα το χάσεις αλλά μπορείς να το ξανακάνεις root. Αν θέλεις 4.4 μπορείς να βάλεις τη qs-i9300 4.4.2 η οποία είναι custom είναι root και δουλεύει καλύτερα και από την 4.3. Ευχαριστω,μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως θα τη βαλω?Εχει καπου κανενα οδηγο? Ειδα αυτον αλλα παταει ενα πληκτρο που κανει wipe αρα θα σβηστουν ολα ετσι? Αν πατησω μονο install θα μεινουν εφαρμογες φωτο κτλ? https://www.youtube.com/watch?v=SoKar2HLeMQ Edited November 30, 2014 by xrist0s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Χωρις fullwipe θα εχεις προβληματα κολληματα κλπ.παρε αντιγραφα επαφες φωτο εγραφα και τα περνας παλι μετα.εχει οδηγο στο πρωτο ποστhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Edited November 30, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ευχαριστω,μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως θα τη βαλω?Εχει καπου κανενα οδηγο? Ειδα αυτον αλλα παταει ενα πληκτρο που κανει wipe αρα θα σβηστουν ολα ετσι? Αν πατησω μονο install θα μεινουν εφαρμογες φωτο κτλ? https://www.youtube.com/watch?v=SoKar2HLeMQ Post no 6043 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 καλησπερα σας εχω κανει root το κινητο.εχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. περασα boefla kernel. εσβησα εφαρμογές με το titanium. αφησα το κινητο ανοιχτό χωρίς κάρτα sim μέσα. και η μπαταρία ήταν οκ.επεφτε σε κανονικούς ρυθμούς. μολις εβαλα την κάρτα microsim και ανοιξαμε το κινητο επεσε απο 100% σε 89% !!κανοντας μονο 2 update σε εφαρμογές. με κλειστο wifi και μεσα σε 10 λεπτα έπεσε πάλι 6-7%. ειχα κλεισει και gps & δεδομένα εχει γίνει αλλαγή μπαταρίας με γνήσια samsung γιατι η προηγουμενη είχε φουσκώσει! μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να τσεκάρω; αν βάλω αλλη rom θα διορθωθεί; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 καλησπερα σας εχω κανει root το κινητο.εχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. περασα boefla kernel. εσβησα εφαρμογές με το titanium. αφησα το κινητο ανοιχτό χωρίς κάρτα sim μέσα. και η μπαταρία ήταν οκ.επεφτε σε κανονικούς ρυθμούς. μολις εβαλα την κάρτα microsim και ανοιξαμε το κινητο επεσε απο 100% σε 89% !!κανοντας μονο 2 update σε εφαρμογές. με κλειστο wifi και μεσα σε 10 λεπτα έπεσε πάλι 6-7%. ειχα κλεισει και gps & δεδομένα εχει γίνει αλλαγή μπαταρίας με γνήσια samsung γιατι η προηγουμενη είχε φουσκώσει! μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να τσεκάρω; αν βάλω αλλη rom θα διορθωθεί; δοκιμασε να βαλεις δυκτιο gsm μονο,εγω οταν το ξεχναω στο αυτοματο δυκτιο εχω καταναλωση μεγαλυτερη,επισης μηπως τρεχει ο αυτοματος συνχρονισμος google η οποιος αλλος λογαριασμος υπαρχει? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ποιά rom έχεις βάλει και ποιόν kernel boeffla.Tην μπαταρία από που την αγόρασες ?? Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) οκ το αλλαξα σε gsm εχω τον boefla kernel 5.3 δεν εχω αλλαξει rom η μπαταρια αγοραστηκε απο καταστημα κινητων στην ομονοια που εμπορευεται καινουργια και μεταχειρισμενα κινητα. επι στης πανεπιστημιου, αλλα δεν θυμαμαι επωνυμια η τιμη ήταν 25 ευρω επισης με restart κινητου...δεν ανοιξε...επρεπε να αφαιρεσω μπαταρια...η οποια απο το 67% πήγε στο 0% και με ελαχιστη φορτιση πηγε αμεσως στο 30% και μετα απο λιγο στο 98% υπάρχει σωτηρία;;; :) Edited November 30, 2014 by vasoula78 Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) δοκιμασε να καλυμπραρεις την μπαταρια,εχει προγραμματα στο πλαυστορ,και μετα κανε μια φορτιση μεχρι 100% χωρις διακοπη,οι καινουργιες μπαταριες θελουν ενα δυο γυρους πληρους αποφορτισης-φορτισης.εαν ομως εξακολουθει το προβλημα μιλα και με το μαγαζι που την πηρες. Edited November 30, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) δοκίμασε να καλιμπράρεις την μπαταρία οπως λέει και ο φίλος πιό πάνω κοίτα εδώ καί βλέπουμε Edited November 30, 2014 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπέρα, Έχω το s3 με ρουτ και τελευταία έχει αρχίσει και σέρνεται και σκέφτομαι αντί για επαναφορά εργοστασιακων μήπως περάσω την qs που λέτε. Εφαρμογές δεν με νοιάζει να κάνω backup. 1) Χρειάζεται κάτι άλλο να κάνω backup (διάβαζα κάτι efs folder παλιότερα) και πως θα τα σώσω . 2)Παρόλο που έχω ψάξει στο φόρουμ δεν έχω βρει οδηγό όπως για το ρουτ που να λέει τι ακριβώς να κάνω. Είναι εύκολο να μου πείτε τα βήματα ή αν υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός? 3)Στην qs θα μπορέσω να ξανακάνω ρουτ επειδή χρησιμοποιώ Greenify και tasker και δεν θέλω να τα αποχωριστω 4) Εφόσον βγάλω άκρη και το σκαλιξω, αλλαγή κερνελ συνιστάται ή να μεινω με τον μαμισιο? 5)Στην qs υπάρχει κάτι που θα στερηθω σε σχέση με τη μαμά 4.3. Ευχαριστώ παίδες και σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά φοβάμαι μη κάνω βλάκεια και το στείλω στα θυμαρακια το s3... Α, και Καλό μήνα Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Γιά το καλιμπράρισμα κοίτα εδώ στην μέση της σελίδας Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Καλησπέρα, Έχω το s3 με ρουτ και τελευταία έχει αρχίσει και σέρνεται και σκέφτομαι αντί για επαναφορά εργοστασιακων μήπως περάσω την qs που λέτε. Εφαρμογές δεν με νοιάζει να κάνω backup. 1) Χρειάζεται κάτι άλλο να κάνω backup (διάβαζα κάτι efs folder παλιότερα) και πως θα τα σώσω . 2)Παρόλο που έχω ψάξει στο φόρουμ δεν έχω βρει οδηγό όπως για το ρουτ που να λέει τι ακριβώς να κάνω. Είναι εύκολο να μου πείτε τα βήματα ή αν υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός? 3)Στην qs θα μπορέσω να ξανακάνω ρουτ επειδή χρησιμοποιώ Greenify και tasker και δεν θέλω να τα αποχωριστω 4) Εφόσον βγάλω άκρη και το σκαλιξω, αλλαγή κερνελ συνιστάται ή να μεινω με τον μαμισιο? 5)Στην qs υπάρχει κάτι που θα στερηθω σε σχέση με τη μαμά 4.3. Ευχαριστώ παίδες και σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά φοβάμαι μη κάνω βλάκεια και το στείλω στα θυμαρακια το s3... Α, και Καλό μήνα αν εισαι απλα ρουτ χρειαζεσαι philz recovery την τελευταια εκδοση την περνας μεσω οντιν. backup μονο αρχεια που εχεις στη εσωτερικη μνημη επαφες φωτο εγραφα.efs ψαξε στην εσωτερικη μνημη και παρε αντιγραφο στο pc,δεν ξερω ομως πως κανεις επαναφορα,μετα οταν βαλεις την ρομ που λες(πολυ καλη) ειναι ρουταρισμενη απο μονη της.η εγκατασταση της γινεται μεσω rekovery (volume up+home+power ταυτοχρονα) κανεις ful wire,γιαυτο παιρνεις αντιγραφα,δεν χανεις απο την 4.3 κερδιζεις μαλλον.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 λιγο πιο κατω με κοκκινα γραμματα εχει οδηγιες Edited December 1, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 για να παμε απο QS-i9300XXUFNI2-KK σε QS-i9300XXUFNJ1-KK θελει full wipe ? Και αξιζει η ειναι προβληματικη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) για να παμε απο QS-i9300XXUFNI2-KK σε QS-i9300XXUFNJ1-KK θελει full wipe ? Και αξιζει η ειναι προβληματικη ? Βασικά επειδή στο xda διαβάζω διάφορα (θέματα που αφορούν κυρίως τα downloads από το play store) εγώ δεν το επιχειρώ καν. Είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος απ'την FNI2 για να δοκιμάσω την αλλαγή. Άσε που είμαι από αυτούς που δοκίμασαν την FNJ1 στην πρώτη της έκδοση και δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος, περισσότερο όσον αφορά την ελεύθερη ram (είχα κι άλλο πρόβλημα που τώρα μου διαφεύγει όμως είχα αναφερθεί εδώ λίγες μόλις μέρες πριν) οπότε και επέστρεψα στην FNI2.. κάποιοι άλλοι βέβαια ορκίζονται ότι είναι ακόμα καλύτερη η καινούργια, τι να πεις.. αν δεν βαριέσαι να δοκιμάζεις.. :) Edit: θυμήθηκα το πρόβλημα, είχα θέμα με τον συγχρονισμό του Google calendar. Δεν υπήρχε καν η επιλογή του ημερολογίου στις γενικές ρυθμίσεις του λογαριασμού μου της Google και το ίδιο είχε αναφέρει κι άλλος ένας στο xda. Φαντάζομαι ότι στη δεύτερη έκδοση που έδωσε για την FNJ1 δεν θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.. Edited December 1, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Modem και Bootloader με την QS τι εχετε ? Σε τι διαφερουν και τι βελτιωνουν τα διαφιαφορα modem και bootloader ? εγω εχω τα stock συνισταται αλλαγη ? Στο XDA εχει το Modem_I9300UBUGNG1.zip να το περασω ή κινδυνευω με brick ? Edited December 2, 2014 by dnspider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Modem και Bootloader με την QS τι εχετε ? Σε τι διαφερουν και τι βελτιωνουν τα διαφιαφορα modem και bootloader ? εγω εχω τα stock συνισταται αλλαγη ? Στο XDA εχει το Modem_I9300UBUGNG1.zip να το περασω ή κινδυνευω με brick ? Μπορείς να βάλεις οποίο modem θέλεις. Bootloader δεν χρειάζεται να πειράξεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts