Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γι'αυτό σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το Boeffla-Config V2. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις τις εντάσεις του ήχου. ;)

Το έβαλα εντάξει. Έχει μεγάλη διαφορα.

Δεν χρησιμοποιώ την συσκευή για βασικό τηλέφωνο πιο πολύ πειράματα κάνω

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση γι αυτό: η ένταση, τόσο στο μεγάφωνο όσο και στην έξοδο jack, αυξάνεται hardwareίκα ή με equalizer;

Δεν είμαι σίγουρος, υποθέτω "hardwareίκα" αφού δεν κάνω τίποτα με το equalizer, αν και υπάρχει και αυτό για περαιτέρω ρυθμίσεις.

Καλησπέρα. Βάζοντας την omega σε XXUGMK6 υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με το efs?

Αυτή την στιγμή έχω CM11 με Boeffla που την πέρασα μέσω CWM αλλά θέλω να δοκιμάσω και μία samsung based. Λογικά θα γράψω το zip της ROM (και τον boeffla φυσικά) στην SD και αφού κάνω ένα backup κάνω wipe data, dalvik και cache. Πρέπει να κάνω και wipe /system?

To modem μου θα είναι συμβατό με αυτή τη rom ή θα έχω θέματα τύπου efs?

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Αυτη την SmartDroid την εχει δοκιμάσει κανεις;

Μου εκανε εντυπωση το μεγεθος του αρχείου ( μονο 460 MB).

Αναφέρει ...

This ROM Needs EFS v2 Modem so Please flash EFS v2 Modem as EFS v1 is not compatible ( MK6 Modem)

Πως ξερω αν εχω efs v2?

Αυτη την SmartDroid την εχει δοκιμάσει κανεις;

Μου εκανε εντυπωση το μεγεθος του αρχείου ( μονο 460 MB).

Αναφέρει ...

This ROM Needs EFS v2 Modem so Please flash EFS v2 Modem as EFS v1 is not compatible ( MK6 Modem)

Πως ξερω αν εχω efs v2?

Την κατεβάζω να την δοκιμάσω (ψάχνω και stock based)!

Χρόνια πολλά!

edit: για το efs μάλλον θα εννοεί να περάσεις κάποιο νεότερο Modem όπως πχ το ΜΚ6 που δίνει και Link για να το κατεβάσεις.

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Εντωμεταξύ μεχρι να ρθει η σειρα της SmartDroid δοκιμάζω αυτη την στιγμη την ArchiDroid V1.7.12 και εχω εντυπωσιαστεί ( ο εχρος του καλου ειναι το καλυτερο)

Έχοντας τελειώσει σχεδον το setup μου δινει ως τωρα εξαιρετική εικονα και συμπεριφορά σαφως ανώτερη απο την neat 7.2 που μετα απο μια εβδομάδα χρήσης δεν θα ελεγα πως μου εχει αφήσει και τις καλυτερες εντυπώσεις σε σχεση με τις προηγούμενες neat που ειχα.

Tο μονο που με εχει ξενερώσει ως τωρα με την ArchiDroid ειναι που η status bar δεν ειναι διαφανής και εχει αυτο το καμπυλωτό που ειχα με το sensation ( μπλιαχ).

Μηπως εχει κάποια ρύθμιση;

Πρωτη φορα βλεπω σε 4,3 να μην ειναι διαφανεις η status bar.

Ευχαριστώ φιλε μου για τα χρονια πολλα

Εντωμεταξύ μεχρι να ρθει η σειρα της SmartDroid δοκιμάζω αυτη την στιγμη την ArchiDroid V1.7.12 και εχω εντυπωσιαστεί ( ο εχρος του καλου ειναι το καλυτερο)

Έχοντας τελειώσει σχεδον το setup μου δινει ως τωρα εξαιρετική εικονα και συμπεριφορά σαφως ανώτερη απο την neat 7.2 που μετα απο μια εβδομάδα χρήσης δεν θα ελεγα πως μου εχει αφήσει και τις καλυτερες εντυπώσεις σε σχεση με τις προηγούμενες neat που ειχα.

Tο μονο που με εχει ξενερώσει ως τωρα με την ArchiDroid ειναι που η status bar δεν ειναι διαφανής και εχει αυτο το καμπυλωτό που ειχα με το sensation ( μπλιαχ).

Μην βάζεις άλλες βρε! Θα το ξημερώσω μέχρι να βρω μια που να μου αρέσει (οπτικά γιατί απο λειτουργικότητα κλπ ακόμα την ψάχνω)!

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε την SmartDroid η οποία μου πήρε 2 ώρες να κατέβει!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Εγω εχω περασει την imperium πολυ καλη , μπορεις να βαλεις και εικονιδιο lock στην status bar

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-imperium-v13-6-23-0-t2135852

Έγινε η εγκατάσταση της SmartDroid. Κανένα πρόβλημα με efs κλπ. Θα δούμε τώρα αν μας βολέψει. Αλλά με τον βομβαρδισμό πιθανών και νέων ROM και την περιέργεια να μας τρώει σαν το σαράκι με βλέπω να δοκιμάζω ROM για καιρό!! :P

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Μην βάζεις άλλες βρε! Θα το ξημερώσω μέχρι να βρω μια που να μου αρέσει (οπτικά γιατί απο λειτουργικότητα κλπ ακόμα την ψάχνω)!

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε την SmartDroid η οποία μου πήρε 2 ώρες να κατέβει!

Βρε θα το καψω το S3 σήμερα .

Εν τω μεταξύ από βιασύνη δεν πέρασα στην ρομ την εφαρμογή mail και του video player.

Πάντως η συγκεκριμένη ρομ μεχρι τωρα τρέχει φοβερά.

Ακομα και την σβαρνιαρικη εφαρμογή των φωτογραφιών που εχει η Samsung την τρεχει σχεδον τέλεια

Edited by telmusic

Ναι όντως φαίνεται καλή. Θα την δοκιμάσω για λίγο καιρό. Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον boeffla kernel? Με βλεπω να κανω backup και να βαζω και την omega χαχα

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Κι εγώ με την Αρχιδρόιδ πολύ ευχαριστημένος.

Άλλο κινητό σε σχέση με την Ωμέγα... (την παραπροτελευταία είχα βέβαια, αλλά δεν πιστεύω να άλλαξαν και πολλά...)

Telmusic πολυ καλή η smartdroid.

Μια ερώτηση πως μπορούμε μα βαλουμε το beam effect οταν παταμε το power για να κλείσει?

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Έγινε η εγκατάσταση της SmartDroid. Κανένα πρόβλημα με efs κλπ. Θα δούμε τώρα αν μας βολέψει. Αλλά με τον βομβαρδισμό πιθανών και νέων ROM και την περιέργεια να μας τρώει σαν το σαράκι με βλέπω να δοκιμάζω ROM για καιρό!! :P

Τελικα αλλαξες efs η το αφησες οπως το είχες?

Οπως ειναι. Οπως είχα αναφέρει το ΜΚ6 modem που θελει (εχει και λινκ) το ειχα ηδη οποτε δεν χρειάζεται καποια αλλαγή. Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Καλησπέρα παιδιά νέος στο forum σας χαιρετώ:)

Φίλε αν έχεις βάλει το blue theme φλάσαρε αυτό Transparent Statusbar for v4

Όντως η ARCHIDROID πιστεύω είναι η καλύτερη SAMMY rom αυτή την στιγμή

Edited by Antonybak
LG G4 RED

Σωστός

Την blue είχα βάλει.

Το έχω φτιάξει ευχαριστώ.

Καμία πρόταση σχετικά με τις ρυθμίσεις του boeffla έχει να δώσει κάποιος;

Το ότι θα έφτανα να έχω μόνιμα 250mb ελεύθερη ram και ως 400mb με κλειστές εφαρμογές ούτε το περίμενα ούτε το φανταζόμουν .

Edited by telmusic

Με CM, το S3 θα ανασάνει sister! Φεύγει η σαβούρα της Samsung που σέρνει το κινητό. Γλυτώνεις MB σε RAM και ROM.

Επίσης μην ξεχνάς πόσοι οδηγοί και χρήστες υπάρχουν εδώ που θα σε (μας) βοηθήσουν.

ερωτηση,αν βαλουμε customrom βασισμενη σε samςungbase 4.3 ,στην οποια μετα λογω ρουτ αφαιρεσουμε την σαβουρα της samsung δεν επιτυχανουμε το ιδιο ελαφρια ρομ?

:ninja:

ερωτηση,αν βαλουμε customrom βασισμενη σε samςungbase 4.3 ,στην οποια μετα λογω ρουτ αφαιρεσουμε την σαβουρα της samsung δεν επιτυχανουμε το ιδιο ελαφρια ρομ?

Έχει μέσα να φανταστείς 300 μικρό εφαρμογές ενώ μια aosp rom έχει σχεδόν τα μισά.

Αν βάλεις το titanium backup μέσο του οποίου σβήνεις τέτοια πράγματα θα καταλάβεις.

Ασε που θα φοβηθείς να σβήσεις οτιδήποτε μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Έχει παρατηρήσει κανείς στην archidroid την συμπεριφορά του ήχου από τα ακουστικά;

Ενώ οι ήχοι από το ηχείο έχουν μια φυσιολογική ένταση όταν βάζεις ακουστικά ή όταν συνδεθεί με ενισχυτή μέσω aux ο ήχος είναι τρελλά δυνατός που δεν μπορώ να τον σημαζεψω.

καλησπέρα,

στην προσπάθεια μου να περάσω το clockword recovery 6.0.3.

έχω κολλήσει στην οθόνη του και δεν κάνει boot.

εβγαλα μπαταρία , αλλά τίποτα. γιατρέ μου ?

SGS II με Pulse ROM 2.0

μετά απο πολύ γκουγκλάρισμα και χωρίς να βγάλω ακρη, πέρασα αλλη ρομ απο εξωτερική κάρτα.όλα καλά, έγινε εγκατάσταση , μέχρι το σημείο που πρέπει να γίνει reboot. εκεί επεμβαίνει πάλι το cm recovery , ζητά fix permissions και μετά πάλι κόλλημα.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ REBOOT SYSTEM NOW.

SGS II με Pulse ROM 2.0

Έχει παρατηρήσει κανείς στην archidroid την συμπεριφορά του ήχου από τα ακουστικά;

Ενώ οι ήχοι από το ηχείο έχουν μια φυσιολογική ένταση όταν βάζεις ακουστικά ή όταν συνδεθεί με ενισχυτή μέσω aux ο ήχος είναι τρελλά δυνατός που δεν μπορώ να τον σημαζεψω.

Καλημέρα δοκίμασε από boeffla config τις ρυθμίσεις στo tab boeffla sound -headphones

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μετά απο πολύ γκουγκλάρισμα και χωρίς να βγάλω ακρη, πέρασα αλλη ρομ απο εξωτερική κάρτα.όλα καλά, έγινε εγκατάσταση , μέχρι το σημείο που πρέπει να γίνει reboot. εκεί επεμβαίνει πάλι το cm recovery , ζητά fix permissions και μετά πάλι κόλλημα.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ REBOOT SYSTEM NOW.

Αυτή είναι παλιά έκδοση δοκίμασε την τελευταία έκδοση του philz Edited by Antonybak
LG G4 RED