Tasos19s Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Γι'αυτό σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το Boeffla-Config V2. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις τις εντάσεις του ήχου. ;) Το έβαλα εντάξει. Έχει μεγάλη διαφορα. Δεν χρησιμοποιώ την συσκευή για βασικό τηλέφωνο πιο πολύ πειράματα κάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Μια ερώτηση γι αυτό: η ένταση, τόσο στο μεγάφωνο όσο και στην έξοδο jack, αυξάνεται hardwareίκα ή με equalizer; Δεν είμαι σίγουρος, υποθέτω "hardwareίκα" αφού δεν κάνω τίποτα με το equalizer, αν και υπάρχει και αυτό για περαιτέρω ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλησπέρα. Βάζοντας την omega σε XXUGMK6 υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με το efs? Αυτή την στιγμή έχω CM11 με Boeffla που την πέρασα μέσω CWM αλλά θέλω να δοκιμάσω και μία samsung based. Λογικά θα γράψω το zip της ROM (και τον boeffla φυσικά) στην SD και αφού κάνω ένα backup κάνω wipe data, dalvik και cache. Πρέπει να κάνω και wipe /system? To modem μου θα είναι συμβατό με αυτή τη rom ή θα έχω θέματα τύπου efs? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Αυτη την SmartDroid την εχει δοκιμάσει κανεις; Μου εκανε εντυπωση το μεγεθος του αρχείου ( μονο 460 MB). Αναφέρει ... This ROM Needs EFS v2 Modem so Please flash EFS v2 Modem as EFS v1 is not compatible ( MK6 Modem) Πως ξερω αν εχω efs v2? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Αυτη την SmartDroid την εχει δοκιμάσει κανεις; Μου εκανε εντυπωση το μεγεθος του αρχείου ( μονο 460 MB). Αναφέρει ... This ROM Needs EFS v2 Modem so Please flash EFS v2 Modem as EFS v1 is not compatible ( MK6 Modem) Πως ξερω αν εχω efs v2? Την κατεβάζω να την δοκιμάσω (ψάχνω και stock based)! Χρόνια πολλά! edit: για το efs μάλλον θα εννοεί να περάσεις κάποιο νεότερο Modem όπως πχ το ΜΚ6 που δίνει και Link για να το κατεβάσεις. Edited March 21, 2014 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Εντωμεταξύ μεχρι να ρθει η σειρα της SmartDroid δοκιμάζω αυτη την στιγμη την ArchiDroid V1.7.12 και εχω εντυπωσιαστεί ( ο εχρος του καλου ειναι το καλυτερο) Έχοντας τελειώσει σχεδον το setup μου δινει ως τωρα εξαιρετική εικονα και συμπεριφορά σαφως ανώτερη απο την neat 7.2 που μετα απο μια εβδομάδα χρήσης δεν θα ελεγα πως μου εχει αφήσει και τις καλυτερες εντυπώσεις σε σχεση με τις προηγούμενες neat που ειχα. Tο μονο που με εχει ξενερώσει ως τωρα με την ArchiDroid ειναι που η status bar δεν ειναι διαφανής και εχει αυτο το καμπυλωτό που ειχα με το sensation ( μπλιαχ). Μηπως εχει κάποια ρύθμιση; Πρωτη φορα βλεπω σε 4,3 να μην ειναι διαφανεις η status bar. Ευχαριστώ φιλε μου για τα χρονια πολλα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Εντωμεταξύ μεχρι να ρθει η σειρα της SmartDroid δοκιμάζω αυτη την στιγμη την ArchiDroid V1.7.12 και εχω εντυπωσιαστεί ( ο εχρος του καλου ειναι το καλυτερο) Έχοντας τελειώσει σχεδον το setup μου δινει ως τωρα εξαιρετική εικονα και συμπεριφορά σαφως ανώτερη απο την neat 7.2 που μετα απο μια εβδομάδα χρήσης δεν θα ελεγα πως μου εχει αφήσει και τις καλυτερες εντυπώσεις σε σχεση με τις προηγούμενες neat που ειχα. Tο μονο που με εχει ξενερώσει ως τωρα με την ArchiDroid ειναι που η status bar δεν ειναι διαφανής και εχει αυτο το καμπυλωτό που ειχα με το sensation ( μπλιαχ). Μηπως εχει κάποια ρύθμιση; Πρωτη φορα βλεπω σε 4,3 να μην ειναι διαφανεις η status bar. Ευχαριστώ φιλε μου για τα χρονια πολλα Μην βάζεις άλλες βρε! Θα το ξημερώσω μέχρι να βρω μια που να μου αρέσει (οπτικά γιατί απο λειτουργικότητα κλπ ακόμα την ψάχνω)! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε την SmartDroid η οποία μου πήρε 2 ώρες να κατέβει! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Εγω εχω περασει την imperium πολυ καλη , μπορεις να βαλεις και εικονιδιο lock στην status bar http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-imperium-v13-6-23-0-t2135852 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Έγινε η εγκατάσταση της SmartDroid. Κανένα πρόβλημα με efs κλπ. Θα δούμε τώρα αν μας βολέψει. Αλλά με τον βομβαρδισμό πιθανών και νέων ROM και την περιέργεια να μας τρώει σαν το σαράκι με βλέπω να δοκιμάζω ROM για καιρό!! :P Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Μην βάζεις άλλες βρε! Θα το ξημερώσω μέχρι να βρω μια που να μου αρέσει (οπτικά γιατί απο λειτουργικότητα κλπ ακόμα την ψάχνω)! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε την SmartDroid η οποία μου πήρε 2 ώρες να κατέβει! Βρε θα το καψω το S3 σήμερα . Εν τω μεταξύ από βιασύνη δεν πέρασα στην ρομ την εφαρμογή mail και του video player. Πάντως η συγκεκριμένη ρομ μεχρι τωρα τρέχει φοβερά. Ακομα και την σβαρνιαρικη εφαρμογή των φωτογραφιών που εχει η Samsung την τρεχει σχεδον τέλεια Edited March 21, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ναι όντως φαίνεται καλή. Θα την δοκιμάσω για λίγο καιρό. Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον boeffla kernel? Με βλεπω να κανω backup και να βαζω και την omega χαχα Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ναι μπορείς. Το έχει μέσα στις επιλογές εγκατάστασης Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Κι εγώ με την Αρχιδρόιδ πολύ ευχαριστημένος. Άλλο κινητό σε σχέση με την Ωμέγα... (την παραπροτελευταία είχα βέβαια, αλλά δεν πιστεύω να άλλαξαν και πολλά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Telmusic πολυ καλή η smartdroid. Μια ερώτηση πως μπορούμε μα βαλουμε το beam effect οταν παταμε το power για να κλείσει? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Έγινε η εγκατάσταση της SmartDroid. Κανένα πρόβλημα με efs κλπ. Θα δούμε τώρα αν μας βολέψει. Αλλά με τον βομβαρδισμό πιθανών και νέων ROM και την περιέργεια να μας τρώει σαν το σαράκι με βλέπω να δοκιμάζω ROM για καιρό!! :P Τελικα αλλαξες efs η το αφησες οπως το είχες? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Οπως ειναι. Οπως είχα αναφέρει το ΜΚ6 modem που θελει (εχει και λινκ) το ειχα ηδη οποτε δεν χρειάζεται καποια αλλαγή. Edited March 22, 2014 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Εντωμεταξύ μεχρι να ρθει η σειρα της SmartDroid δοκιμάζω αυτη την στιγμη την ArchiDroid V1.7.12 και εχω εντυπωσιαστεί ( ο εχρος του καλου ειναι το καλυτερο) Έχοντας τελειώσει σχεδον το setup μου δινει ως τωρα εξαιρετική εικονα και συμπεριφορά σαφως ανώτερη απο την neat 7.2 που μετα απο μια εβδομάδα χρήσης δεν θα ελεγα πως μου εχει αφήσει και τις καλυτερες εντυπώσεις σε σχεση με τις προηγούμενες neat που ειχα. Tο μονο που με εχει ξενερώσει ως τωρα με την ArchiDroid ειναι που η status bar δεν ειναι διαφανής και εχει αυτο το καμπυλωτό που ειχα με το sensation ( μπλιαχ). Μηπως εχει κάποια ρύθμιση; Πρωτη φορα βλεπω σε 4,3 να μην ειναι διαφανεις η status bar. Ευχαριστώ φιλε μου για τα χρονια πολλα Καλησπέρα παιδιά νέος στο forum σας χαιρετώ:) Φίλε αν έχεις βάλει το blue theme φλάσαρε αυτό Transparent Statusbar for v4 Όντως η ARCHIDROID πιστεύω είναι η καλύτερη SAMMY rom αυτή την στιγμή Edited March 22, 2014 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Σωστός Την blue είχα βάλει. Το έχω φτιάξει ευχαριστώ. Καμία πρόταση σχετικά με τις ρυθμίσεις του boeffla έχει να δώσει κάποιος; Το ότι θα έφτανα να έχω μόνιμα 250mb ελεύθερη ram και ως 400mb με κλειστές εφαρμογές ούτε το περίμενα ούτε το φανταζόμουν . Edited March 22, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Άμα κατά την εγκατάσταση έχεις επιλέξει boeffla καί recommended settings άστο όπως είναι Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Με CM, το S3 θα ανασάνει sister! Φεύγει η σαβούρα της Samsung που σέρνει το κινητό. Γλυτώνεις MB σε RAM και ROM. Επίσης μην ξεχνάς πόσοι οδηγοί και χρήστες υπάρχουν εδώ που θα σε (μας) βοηθήσουν. ερωτηση,αν βαλουμε customrom βασισμενη σε samςungbase 4.3 ,στην οποια μετα λογω ρουτ αφαιρεσουμε την σαβουρα της samsung δεν επιτυχανουμε το ιδιο ελαφρια ρομ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ερωτηση,αν βαλουμε customrom βασισμενη σε samςungbase 4.3 ,στην οποια μετα λογω ρουτ αφαιρεσουμε την σαβουρα της samsung δεν επιτυχανουμε το ιδιο ελαφρια ρομ? Έχει μέσα να φανταστείς 300 μικρό εφαρμογές ενώ μια aosp rom έχει σχεδόν τα μισά. Αν βάλεις το titanium backup μέσο του οποίου σβήνεις τέτοια πράγματα θα καταλάβεις. Ασε που θα φοβηθείς να σβήσεις οτιδήποτε μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς στην archidroid την συμπεριφορά του ήχου από τα ακουστικά; Ενώ οι ήχοι από το ηχείο έχουν μια φυσιολογική ένταση όταν βάζεις ακουστικά ή όταν συνδεθεί με ενισχυτή μέσω aux ο ήχος είναι τρελλά δυνατός που δεν μπορώ να τον σημαζεψω. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 καλησπέρα, στην προσπάθεια μου να περάσω το clockword recovery 6.0.3. έχω κολλήσει στην οθόνη του και δεν κάνει boot. εβγαλα μπαταρία , αλλά τίποτα. γιατρέ μου ? Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 μετά απο πολύ γκουγκλάρισμα και χωρίς να βγάλω ακρη, πέρασα αλλη ρομ απο εξωτερική κάρτα.όλα καλά, έγινε εγκατάσταση , μέχρι το σημείο που πρέπει να γίνει reboot. εκεί επεμβαίνει πάλι το cm recovery , ζητά fix permissions και μετά πάλι κόλλημα. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ REBOOT SYSTEM NOW. Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 (edited) Έχει παρατηρήσει κανείς στην archidroid την συμπεριφορά του ήχου από τα ακουστικά; Ενώ οι ήχοι από το ηχείο έχουν μια φυσιολογική ένταση όταν βάζεις ακουστικά ή όταν συνδεθεί με ενισχυτή μέσω aux ο ήχος είναι τρελλά δυνατός που δεν μπορώ να τον σημαζεψω.Καλημέρα δοκίμασε από boeffla config τις ρυθμίσεις στo tab boeffla sound -headphones ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μετά απο πολύ γκουγκλάρισμα και χωρίς να βγάλω ακρη, πέρασα αλλη ρομ απο εξωτερική κάρτα.όλα καλά, έγινε εγκατάσταση , μέχρι το σημείο που πρέπει να γίνει reboot. εκεί επεμβαίνει πάλι το cm recovery , ζητά fix permissions και μετά πάλι κόλλημα. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ REBOOT SYSTEM NOW.Αυτή είναι παλιά έκδοση δοκίμασε την τελευταία έκδοση του philz Edited March 25, 2014 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts