stauros2653 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 CF-Ayto-Root-m0-moxx-gti9300.tar.md5..αυτο κατεβαζουμε για ρουτ,η κατεβασα λαθος? ρωταω και εδω λογω επισκεψιμοτητας Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλησπέρα. θέλω να περάσω μια custom rom και εχω άγχος λίγο καθώς αρχάριος.να ρωτήσω τα έξεις. Έχω το s3 μαμα. 1.πρώτα πρέπει να κάνω ροοτ το τηλ με το CF-Αuto-Root 1.0 και μετά να βάλω clockworkmod recovery η γίνεται κατευθείαν με clockworkmod να βαλω ροομ, χωρις να βαλω το CF-Αuto-Root 1.0? 2.το αρχειο που κατέβασα για το clockworkmod είναι ζιπαρισμενο,πως το περναμε με odin3 το ξεζιπαρουμε? 3.πιοα ρομ να περάσω ειμαι προς Cyanogenmod,άλλα δεν ξερω ποια,στο xda γίνεται ένας χαμός απο ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Έβγαλε ο mike1986 στο xda την Revolution HD 40.0 με 4.3.3. Προσωπικά θα την δοκιμάσω, τον εμπιστεύομαι τον τύπο (έχω την 4.1.2 από αυτόν) και θα σας πω εντυπώσεις. Κάποια λίγα σχόλια λένε ότι όλα καλά προς το παρόν. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Καλησπέρα. θέλω να περάσω μια custom rom και εχω άγχος λίγο καθώς αρχάριος.να ρωτήσω τα έξεις. Έχω το s3 μαμα. 1.πρώτα πρέπει να κάνω ροοτ το τηλ με το CF-Αuto-Root 1.0 και μετά να βάλω clockworkmod recovery η γίνεται κατευθείαν με clockworkmod να βαλω ροομ, χωρις να βαλω το CF-Αuto-Root 1.0? 2.το αρχειο που κατέβασα για το clockworkmod είναι ζιπαρισμενο,πως το περναμε με odin3 το ξεζιπαρουμε? 3.πιοα ρομ να περάσω ειμαι προς Cyanogenmod,άλλα δεν ξερω ποια,στο xda γίνεται ένας χαμός απο ρομ? βασικα σημασια εχει σε τι μορφη ειναι η ρομ που θελεις να περασεις.αν ειναι δηλαδη για να περαστει μεσω odin η να φλασαριστει μεσω cwm.αν αυτη που θες ειναι για odin δεν χρειαζεται καν να εισαι root.αν ειναι οπως οι περισσοτερες custom μεσω cwm κατεβασε το αρχειο εδω:http://download.chainfire.eu/196/CF-Root/SGS3/CF-Root-SGS3-v6.4.zip.το ξεζιπαρεις και το φορτωνεις στο odin εκει που λεει pda η AP.αφου το φλασαρεις θα εχεις και ρουτ και cwm για να περασεις την ρομ που θελεις εννοειται για το odin βαζεις το κινητο σε download mode και μετα το καλωδιωνεις, με volume down+home+power ταυτοχρονα Edited November 15, 2013 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ok.το αρχείο που μου έδωσες εχει κ τα δυο ωραία. δηλαδή το clockworkmod recovery που θα περαση με odin θα εχει μεσα κ το suser? απο ρομ τώρα τι γίνεται καμιά ωραία συμβουλή ποια να περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ναι θα εισαι και ρουτ με το superuser και θα εχεις και cwm να μπεις να φλασαρεις την ρομ σου.εγω ειμαι στοκ τωρα αλλα οταν ειχα galaxy nexus χρησιμοποιουσα paranoid android.νομιζω οπου να ναι θα εχουν ετοιμη paranoid 4.4 kit kat Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 για οσους θελουν 4.3 να πω οτι περασα μια τις cm και παει πολυ καλα την εβαλα μεσω του apk τις cm που υπαρχει στπ play store ( cyanogenmod instaler) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 για οσους θελουν 4.3 να πω οτι περασα μια τις cm και παει πολυ καλα την εβαλα μεσω του apk τις cm που υπαρχει στπ play store ( cyanogenmod instaler) Ενημερωσε μας σε παρακαλώ γιατι εχει πολυ ενδιαφέρον αυτή η λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Πολύ καλή και δοκιμασμένη είναι και αυτή του Cristiano Matos [ROM][4.3.1][JLS36I][Oct31][HALO 2.0][CM10.2] **crDroid AOSP** [build 17.1] This is crDroid AOSP for Galaxy S3 I9300 crDroid AOSP build will always be based on CyanogenMod with some extra features (Cool and useful). Όσοι θέλουν μπορούν να την δοκιμάσουν από το παρακάτω Link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2395607 Την περνάς με cwm, πανεύκολα και όταν βγαίζει καινούργια version την περνάς από πάνω με cwm χωρίς Wipe!!! Σαν να κάνεις update ota!! Edited November 15, 2013 by jsjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 αυτο ειχα προσπαθησει στην αρχη, μετα την 4.3 ομως βγαζει ενα μηνυμα το supersu για manual re-root που δεν το καταλαβαινω!! Και εμένα αυτό το μήνυμα έβγαζε αλλά με odin 1.85 δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 είναι άπλα τα πράγματα κατεβάζεις το apk τις cm από play store το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό στην ουσία γίνεται αυτόματα και μετά το τρέχεις και παρακολουθεις τις οδηγίες που σου λέει άπλα χρειάζεται να έχεις και το υπολογιστή από ένα σημείο και μετά συνδεδεμένο με το τηλ προσοχή πρώτα κάνουμε backup ο συγκεκριμένος τρόπος τις cm σβήνει τα πάντα μέσα από το τηλ ( φωτο , αρχεια ) όποτε BACKUP οπωσδήποτε πριν προχωρήσετε στην λύση αυτή εντυπώσεις μέχρι τώρα άριστες και ειδικά στην μπαταριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Να ρωτήσω κάτι: 1. Το nandroid backup είναι κάτι σαν το "acronis image" που παίρνουμε στο PC? Δηλαδή αν γίνει κάτι η θέλω να γυρίσω ακριβώς εκεί που ήμουν όταν το πήρα αυτό κάνει; Υποθέτω δεν παίρνει data μέσα στην internal SD (πχ φωτός). 2. Έχω το ClockworkMod Recovery 6.0.1.2. Είμαι οκ η υπάρχει νεότερο που πρέπει να βάλω; Θέλω να βάλω την 4.3.3 revolution hd και αν κάτι δεν πάει καλά να γυρίσω πίσω χωρίς πολλά πολλά. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Να ρωτήσω κάτι: 1. Το nandroid backup είναι κάτι σαν το "acronis image" που παίρνουμε στο PC? Δηλαδή αν γίνει κάτι η θέλω να γυρίσω ακριβώς εκεί που ήμουν όταν το πήρα αυτό κάνει; Υποθέτω δεν παίρνει data μέσα στην internal SD (πχ φωτός). 2. Έχω το ClockworkMod Recovery 6.0.1.2. Είμαι οκ η υπάρχει νεότερο που πρέπει να βάλω; Θέλω να βάλω την 4.3.3 revolution hd και αν κάτι δεν πάει καλά να γυρίσω πίσω χωρίς πολλά πολλά. 1.Nαι αυτό κάνει. Τις φωτό κάντες copy στον υπολογιστή. Δεν περιλαμβάνει μόνο τον ems φάκελλο. 2. Σε 2 sec σου βρήκα αυτό. Ίσως υπάρχει και 6.0.4.4 για το κινητό, αλλά δε το έψαξα παραπάνω.Τη δουλειά σου πάνως θα την κάνεις μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 1.Nαι αυτό κάνει. Τις φωτό κάντες copy στον υπολογιστή. Δεν περιλαμβάνει μόνο τον ems φάκελλο. 2. Σε 2 sec σου βρήκα αυτό. Ίσως υπάρχει και 6.0.4.4 για το κινητό, αλλά δε το έψαξα παραπάνω.Τη δουλειά σου πάνως θα την κάνεις μια χαρά. Νομιζω στο xda λεει και για εκδοση 6.0.4.5 αλλα ειναι σε img καταληξη αν δεν κανω λαθος. Αυτο πως ακριβως το φλασαρουμε αν δεν εχουμε το mobile odin pro? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Νομιζω στο xda λεει και για εκδοση 6.0.4.5 αλλα ειναι σε img καταληξη αν δεν κανω λαθος. Αυτο πως ακριβως το φλασαρουμε αν δεν εχουμε το mobile odin pro? Είναι tar το περνάς με odin ή mobile odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Είναι tar το περνάς με odin ή mobile odin . Στο απλο s3 ισως, στο δικο μου (s3 lte) ειναι σε img καταληξη και δε ντο βρισκω σε tar. Γνωριζεις αν υπαρχει τροπος φλασαρισματος img αρχειων εκτος του mobile odin? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Στο απλο s3 ισως, στο δικο μου (s3 lte) ειναι σε img καταληξη και δε ντο βρισκω σε tar. Γνωριζεις αν υπαρχει τροπος φλασαρισματος img αρχειων εκτος του mobile odin? Rom manager Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Rom manager Η free εκδοση του κανει αυτη την δουλεια? Ok η δουλεια εγινε και με το 6.0.3.6. Edited November 16, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 1.Nαι αυτό κάνει. Τις φωτό κάντες copy στον υπολογιστή. Δεν περιλαμβάνει μόνο τον ems φάκελλο. 2. Σε 2 sec σου βρήκα αυτό. Ίσως υπάρχει και 6.0.4.4 για το κινητό, αλλά δε το έψαξα παραπάνω.Τη δουλειά σου πάνως θα την κάνεις μια χαρά. Ευχαριστώ StratosGR Γιατί δεν μπορώ να περάσω την 6.0.4.3 ή την 6.0.4.4 touch μέσω Odin; Δεν μου βρίσκει το αρχείο επειδή είναι προφανώς zip. Τι να κάνω για να το περάσω μέσω Odin; Προσπάθησα από το recovery με το install zip from sdcard, έδειχνε να έγινε καλά αλλά όταν πήγαινα να μπω με τον γνωστό τρόπο μου έγραφε στο κάτω μέρως 6.0.4.3 και μετά έκανε restart. Έτσι ξαναπέρασα προσωρινά την 6.0.3.2 μέσω Odin. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ευχαριστώ StratosGR Γιατί δεν μπορώ να περάσω την 6.0.4.3 ή την 6.0.4.4 touch μέσω Odin; Δεν μου βρίσκει το αρχείο επειδή είναι προφανώς zip. Τι να κάνω για να το περάσω μέσω Odin; Προσπάθησα από το recovery με το install zip from sdcard, έδειχνε να έγινε καλά αλλά όταν πήγαινα να μπω με τον γνωστό τρόπο μου έγραφε στο κάτω μέρως 6.0.4.3 και μετά έκανε restart. Έτσι ξαναπέρασα προσωρινά την 6.0.3.2 μέσω Odin. Αν το βρεις σε tar το φλασάρεις με Odin. Αν είναι zip που περιλαμβάνει μέσα το img, το βάζεις με cwm. Aν το βρεις σε img κάντο με rom manager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αν το βρεις σε tar το φλασάρεις με Odin. Αν είναι zip που περιλαμβάνει μέσα το img, το βάζεις με cwm. Aν το βρεις σε img κάντο με rom manager. Thanks again! Αυτό που boldάρα το έκανα, μπήκα στο ClockWorkMod recovery, έκανα install zip from sdcard, μου είπε ότι όλα πήγαν οκ ΑΛΛΑ κάθε φορά που πήγαινα να μπω (με το vol up + home + power button) μου έβγαζε κάτω στην οθόνη το εικονίδιο και την έκδοση 6.0.4.3 και έκανε reboot. Κάθε φορά :wacko: Κάτι δεν έκανα καλά; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Thanks again! Αυτό που boldάρα το έκανα, μπήκα στο ClockWorkMod recovery, έκανα install zip from sdcard, μου είπε ότι όλα πήγαν οκ ΑΛΛΑ κάθε φορά που πήγαινα να μπω (με το vol up + home + power button) μου έβγαζε κάτω στην οθόνη το εικονίδιο και την έκδοση 6.0.4.3 και έκανε reboot. Κάθε φορά :wacko: Κάτι δεν έκανα καλά; Μπορεί κάτι να μη πήγε καλά. Ξαναφλάσαρε το. Αν σου κάνει τα ίδια, ξανακατέβασέ το. Αν και πάλι δε παίξει, βρες το από άλλη πηγή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Τώρα δεν ξέρω τι πατάτα έκανα αλλά καινούργιες εφαρμογές δεν μπορούν να πάρουν δικαιώματα root. Πχ τρέχω terminal, γράφω su μου λέει denied. Περνάω titanium backup μου λέει δεν μπορώ να πάρω δικαιώματα root access Οι εφαρμογές που είχαν συνεχίζουν να έχουν (πχ solid explorer, βλέπω κανονικά τον "ριζικό κατάλογο") Τι έκανα; Είμαι ακόμη με το 6.0.4.3 cwm που πέρασα πριν, δεν έκανα κάτι άλλο. Έκανα fix permissions και ένα nandroid backup. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Τώρα δεν ξέρω τι πατάτα έκανα αλλά καινούργιες εφαρμογές δεν μπορούν να πάρουν δικαιώματα root. Πχ τρέχω terminal, γράφω su μου λέει denied. Περνάω titanium backup μου λέει δεν μπορώ να πάρω δικαιώματα root access Οι εφαρμογές που είχαν συνεχίζουν να έχουν (πχ solid explorer, βλέπω κανονικά τον "ριζικό κατάλογο") Τι έκανα; Είμαι ακόμη με το 6.0.4.3 cwm που πέρασα πριν, δεν έκανα κάτι άλλο. Έκανα fix permissions και ένα nandroid backup. Κάποιος ποιο έμπειρος ας σου πει αλλά κατά 99% δεν έκανες κάτι λάθος. Είναι θέμα ρομ και supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Τώρα δεν ξέρω τι πατάτα έκανα αλλά καινούργιες εφαρμογές δεν μπορούν να πάρουν δικαιώματα root. Πχ τρέχω terminal, γράφω su μου λέει denied. Περνάω titanium backup μου λέει δεν μπορώ να πάρω δικαιώματα root access Οι εφαρμογές που είχαν συνεχίζουν να έχουν (πχ solid explorer, βλέπω κανονικά τον "ριζικό κατάλογο") Τι έκανα; Είμαι ακόμη με το 6.0.4.3 cwm που πέρασα πριν, δεν έκανα κάτι άλλο. Έκανα fix permissions και ένα nandroid backup. Καταρχήν δε θα ξανακάνεις fix permissions.Τέλος. Άνοιξε το SuperSU και δες στην ρυθμίσεις στην προεπιλεγμένη πρόσβαση μήπως είναι ρυθμισμένο σε αποκλεισμό και άλλαξε το. Αλλιώς εγκατέστησε ξανά το SuperSU. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts