Voodooman Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 H Black Box ειχε στην προηγουμενη εκδοση (1.3.1) σοβαρο Bug με το ιστορικο κλησεων. Στην 1.4 το φτιαξανε αλλα αφαιρεθηκε η ηχογραφηση κλησεων! Κατα τα αλλα ειναι μια αρκετα καλη Rom. Δεν το πρόσεξα για την ηχογράφηση, γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Τελικά το πάλεψα περισσότερο, βρήκα τρόπο να εγκαταστήσω το S planner και το S memo, αλλά γενικότερα δεν κάθησε καλά στο κινητό μου, μου έβγαζε προβλήματα. Αλλά είναι πολύ όμορφη και πολύ γρήγορη... Αν βρω τρόπο να εγκαταστήσω και το FM radio της samsung (το spirit δεν μου αρέσει καθόλου), θα αρχίσω τις καθαρές android. Ξέρει κανείς τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomads Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) ξερει κανεις τι γινετε με το δικτυο της cosmote αλλαξα λογισμικο και δεν μπορω να στειλω μηνυμα ουτε να παρω τηλεφωνο και μου βγαζει μη εγγεγραμεννο στο δικτυο πρεπει να αλλαξω καποιον kernel η να βαλω αλλο λογισμικο? ας με βοηθησει καποιος Edited October 4, 2013 by geomads ηθελα να κανω ξεχωριστη ερωτηση μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει στο προβλημα μου που εχω αναγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 ξερει κανεις τι γινετε με το δικτυο της cosmote αλλαξα λογισμικο και δεν μπορω να στειλω μηνυμα ουτε να παρω τηλεφωνο και μου βγαζει μη εγγεγραμεννο στο δικτυο πρεπει να αλλαξω καποιον kernel η να βαλω αλλο λογισμικο? ας με βοηθησει καποιος Λογικά δεν είναι θέμα cosmote. Το έπαθα κι εγώ πριν μια εβδομάδα που αγόρασα τηλέφωνο και του άλλαξα ρομ. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποιο πρόβλημα μπορεί να υπάρξει, αφού δεν είχα προλάβει να ενημερωθώ. Λοιπόν για να καταλάβεις ποιο είναι το πρόβλημα και να για να δεις τη λύση κοίτα εδώ και εδώ. Δοκίμασε να φλασάρεις το " emergency zip" που υπάρχει στο δεύτερο link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomads Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Λογικά δεν είναι θέμα cosmote. Το έπαθα κι εγώ πριν μια εβδομάδα που αγόρασα τηλέφωνο και του άλλαξα ρομ. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποιο πρόβλημα μπορεί να υπάρξει, αφού δεν είχα προλάβει να ενημερωθώ. Λοιπόν για να καταλάβεις ποιο είναι το πρόβλημα και να για να δεις τη λύση κοίτα εδώ και εδώ. Δοκίμασε να φλασάρεις το " emergency zip" που υπάρχει στο δεύτερο link. εκανες αθτο και λυθηκε το προβλημα? θα το κανω πιο αργα γιατι εχω μαθημα σε λιγο..κανωντας αυτα εφτιαξε? μπορεις να μου εξηγησεις αναλυτικα και πως θα το κανω σε παρακαλω :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited October 4, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) εκανες αθτο και λυθηκε το προβλημα? θα το κανω πιο αργα γιατι εχω μαθημα σε λιγο..κανωντας αυτα εφτιαξε? :!: Προσωπικά πήγα στο μαγαζί απ'όπου τ'αγόρασα και μου το αντικατέστησαν. Μετά ενημερώθηκα και δεν εγκατέστησα κάποια ρομ που θα μπορούσε να μου ξαναεμφανίσει το πρόβλημα και έτσι μέχρι τώρα δεν το δοκίμασα ακόμα. Edited October 4, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomads Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Προσωπικά πήγα στο μαγαζί απ'όπου τ'αγόρασα και μου το αντικατέστησαν. Μετά ενημερώθηκα και δεν εγκατέστησα κάποια ρομ που θα μπορούσε να μου ξαναεμφανίσει το πρόβλημα και έτσι μέχρι τώρα δεν το δοκίμασα ακόμα. ας το δοκιμασω και αυτο τελευτεα μου προσπαθεια μετα δεν ξερω τι να κανω τα εχω προσπαθησει σχεδον ολα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) μπορεις να μου εξηγησεις αναλυτικα και πως θα το κανω σε παρακαλω :!: Συνδέεις τηλέφωνο με υπολογιστή, τοποθετείς αυτό το ζιπαρισμένο αρχείο στην sdcard του τηλεφώνου σου, μπαίνεις σε recovery mode (πατώντας Volume up + Home + power ταυτόχρονα) επιλέγεις install zip from sdcard, το βρίσκεις, το κάνεις εγκατάσταση και reboot. Edited October 4, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomads Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Προσωπικά πήγα στο μαγαζί απ'όπου τ'αγόρασα και μου το αντικατέστησαν. Μετά ενημερώθηκα και δεν εγκατέστησα κάποια ρομ που θα μπορούσε να μου ξαναεμφανίσει το πρόβλημα και έτσι μέχρι τώρα δεν το δοκίμασα ακόμα. Συνδέεις τηλέφωνο με υπολογιστή, τοποθετείς αυτό το ζιπαρισμένο αρχείο στην sdcard του τηλεφώνου σου, μπαίνεις σε recovery mode (πατώντας Volume up + Home + power ταυτόχρονα) επιλέγεις install zip from sdcard, το βρίσκεις, το κάνεις εγκατάσταση και reboot. οταν βγαζει με κοκκινα γραμματα E:signature verification failed τι σαημαινει ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 οταν βγαζει με κοκκινα γραμματα E:signature verification failed τι σαημαινει ομως? Έχεις περάσει custom recovery ? αν ναι ποιο ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomads Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Έχεις περάσει custom recovery ? αν ναι ποιο ? την παναγια και τα ματια εχω κανει τα παντα εχω κατεβασει και δοκιμασα τωρα εχει το I9300OXXELK4 τι πρεπει να βαλω για να το φτιαξω? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 την παναγια και τα ματια εχω κανει τα παντα εχω κατεβασει και δοκιμασα τωρα εχει το I9300OXXELK4 τι πρεπει να βαλω για να το φτιαξω? :( Δες κατάλαβες , cwm έχεις βάλει για να μπορείς να περάσεις roms/mods.? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomads Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Έχεις περάσει custom recovery ? αν ναι ποιο ? Δες κατάλαβες , cwm έχεις βάλει για να μπορείς να περάσεις roms/mods.? μεσα απο το odin το εκανα με PDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 μεσα απο το odin το εκανα με PDA Αρα εχεις κανει root και περασες το cwm . Δοκίμασε κάποιο άλλο recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002953 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomads Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Αρα εχεις κανει root και περασες το cwm . Δοκίμασε κάποιο άλλο recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002953 ειχα το root και μετα απο τα flasarisma του PDA εκανα διαγραφει τα παντα και χαθηκε και το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 ειχα το root και μετα απο τα flasarisma του PDA εκανα διαγραφει τα παντα και χαθηκε και το root Δεν χάνεται έτσι εύκολα το root ,εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ξανά την διαδικασία root/cwm και μετά συνεχίζεις . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomads Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Αρα εχεις κανει root και περασες το cwm . Δοκίμασε κάποιο άλλο recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002953 Δεν χάνεται έτσι εύκολα το root ,εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ξανά την διαδικασία root/cwm και μετά συνεχίζεις . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 ωραια ναι οκ το κανω root και μετα τι κανω τι θα περασω για να μην εχω το προβλημα που εχω? ΤΟΟΟ ΕΦΤΙΑΑΞΑΑΑ Edited October 4, 2013 by geomads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 ωραια ναι οκ το κανω root και μετα τι κανω τι θα περασω για να μην εχω το προβλημα που εχω? Έχει στον οδηγό που σου έδωσα το cwm ,το περνάς και είσαι έτοιμος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) ωραια ναι οκ το κανω root και μετα τι κανω τι θα περασω για να μην εχω το προβλημα που εχω? Ξαναπροσπάθησε να φλασάρεις με το recovery που σου είπε ο φίλος πιο πάνω το emergency zip από εδώ. Αν διαβάσεις και το κείμενο θα καταλάβεις γιατί υπάρχει το πρόβλημα. Εκείνο που χρειάζεσαι είναι να εγκαταστήσεις ξανά το XXEMG4 modem που είχες όταν αγόρασες το τηλέφωνο και που άλλαξε όταν εγκατέστησες άλλη rom. To "emergency zip" είναι ουσιαστικά το XXEMG4 modem που είχες αρχικά. ΤΟΟΟ ΕΦΤΙΑΑΞΑΑΑ Ωραία λοιπόν, πες μας μόνο αν θέλεις με ποιο τρόπο το έφτιαξες. Edited October 4, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 SGSIII EFS Backup / Restore ή kTool Για να τρέξει σωστά ktool πρέπει να είναι με το μαμισιο firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Για να τρέξει σωστά ktool πρέπει να είναι με το μαμισιο firmware; Κατα προτίμηση ναι. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα και με custom rom αλλά εγώ πάντα το έκανα αμέσως μετά το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Το έβαλα μετά από custom rom και δεν κρατάει backup!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Είσαι σίγουρος; τα αρχεια θα είναι πεταμένα στην εσωτερικη sd. Αντιμετωπιζεις κάποιο πρόβλημα ή το θες για ασφάλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δεν έχω πρόβλημα για ασφάλεια περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Είσαι σίγουρος; τα αρχεια θα είναι πεταμένα στην εσωτερικη sd. Αντιμετωπιζεις κάποιο πρόβλημα ή το θες για ασφάλεια; Δεν έχω πρόβλημα για ασφάλεια περισσότερο, αλλά μου βγάζει το παρακάτω όταν του κάνω check [ATTACH]36384 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 ποιο cwm να βαλω το PhilZ Touch η το clockworkmod touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts