Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρίσκομαι πλέον στη φάση που ένα ελαφρύ σπρωξιματάκι να φάω, είμαι έτοιμος να περάσω custom ROM. Αυτή τη στιγμή μόνο δύο πραγματάκια με με κρατάνε, το S calendar που το βρήκα τρομερά βολικό και το S memo, που επίσης με βόλεψε περισσότερο από τα (εξαιρετικά) Freenote και Papyrus.

Και μία ερωτησούλα, το FM radio δουλεύει κανονικά στις custom ROMs;

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπάρχει τρόπος να περάσω την προηγούμενη 4.1.2 από odin χωρίς να έχω το πρόβλημα με το wip του imei; δεν έχω τον φάκελο efs σε backup, γιατί όταν έκανα το update over the air δεν είχε παρατηρηθεί ακόμη το ότι πρέπει να το κρατήσουμε σε backup. 2 μέρες μετά το είδα σε forum, αλλά ήταν πολύ αργά γιατί είχα ήδη κάνει το update.

Βρίσκομαι πλέον στη φάση που ένα ελαφρύ σπρωξιματάκι να φάω, είμαι έτοιμος να περάσω custom ROM. Αυτή τη στιγμή μόνο δύο πραγματάκια με με κρατάνε, το S calendar που το βρήκα τρομερά βολικό και το S memo, που επίσης με βόλεψε περισσότερο από τα (εξαιρετικά) Freenote και Papyrus.

Και μία ερωτησούλα, το FM radio δουλεύει κανονικά στις custom ROMs;

Φίλε μου αν περάσεις μια ρομ Samsung base δςν χάνεις τίποτα από όλα αυτά που είπες, βασικά δεν θα καταλάβεις καν ότι άλλαξες ρομ, απλά θα είναι ρομ που θα έχει βγάλει από μέσα κάποιες εφαρμογές της Samsung ώστε αν θες εσύ με ενα ψάξιμο βάζεις οποία θέλεις... Απλά με τις Samsung base customs μπορείς να παίξεις με πολλά μοντάκια που θα βρεις στο xda..

υπάρχει τρόπος να περάσω την προηγούμενη 4.1.2 από odin χωρίς να έχω το πρόβλημα με το wip του imei; δεν έχω τον φάκελο efs σε backup, γιατί όταν έκανα το update over the air δεν είχε παρατηρηθεί ακόμη το ότι πρέπει να το κρατήσουμε σε backup. 2 μέρες μετά το είδα σε forum, αλλά ήταν πολύ αργά γιατί είχα ήδη κάνει το update.

Γιατί δεν παίρνεις backup τον efs τώρα ;

Ποια νομίζεις οτι θα ήταν η διαφορά αν τον έκανες backup πριν το update ; :confused:

Samsung galaxy s21+

Γιατί δεν παίρνεις backup τον efs τώρα ;

Ποια νομίζεις οτι θα ήταν η διαφορά αν τον έκανες backup πριν το update ; :confused:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Διάβασα τι ακριβώς είναι ο efs και κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχετε κι άλλοι αυτό το πρόβλημα. Εμένα το έβγαλε και στο δικό μου (Πολωνικό) και σε ενός φίλου μου (Γερμανικό) και δεν ξέρω πώς ακριβώς να το λύσω χωρίς να πάω σε προηγούμενο firmware. Προς το παρόν θα το αφήσω έτσι και όταν γυρίσω σπίτι μου γιατί είμαι διακοπές, θα το γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση. Εκτός κι αν ξέρει κανένας καμία άλλη λύση. Ευχαριστώ πολύ πάντως! :)

Καλησπέρα! Όποιος έχει το αρχείο για την αναβάθμιση της BHF κάμερα να το ανεβάσει γιατί έψαξα παντού και δεν το βρήκα και μπορεί να το θέλουν και άλλοι χρήστες με ίδιο μοντέλο κάμερας.

το αρχειο αυτο http://www.4shared.com/zip/YN0G3nlT/Stratos_S3_Unbranded_Animation.html που βαζει τα μαμα samsung πως το ενεργοποιω απο το recovery menu??:worry:

εχει παρακαλω κανεις το αρχειο αναβαθμισης για την BHF καμερα? δεν το βρηκα ΠΟΥΘΕΝΑ!!

το recovery menu παιδια πως το βρισκω και που θα περασω το αρχειο του Στρατου στην Jelly Bean 4.1.2 rom?

το recovery menu παιδια πως το βρισκω και που θα περασω το αρχειο του Στρατου στην Jelly Bean 4.1.2 rom?

Οταν λες που το βρισκεις εννοεις πως μπαινεις σε αυτο η που θα το βρεις για να το φλασαρεις?

Αν ρωτας το πρωτο, τοτε πατωντας τον συνδυασμο πληκτρων volume up-power button-home button ταυτοχρονα και κρατωντας τα πατημενα για καποια δευτερολεπτα, τοτε θα μπεις σε recovery mode.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Οταν λες που το βρισκεις εννοεις πως μπαινεις σε αυτο η που θα το βρεις για να το φλασαρεις?

Αν ρωτας το πρωτο, τοτε πατωντας τον συνδυασμο πληκτρων volume up-power button-home button ταυτοχρονα και κρατωντας τα πατημενα για καποια δευτερολεπτα, τοτε θα μπεις σε recovery mode.

οχι baiosss το δευτερο λεω που θα βρω να το φλασαρω γιατι οκ μπηκα στο recovery mode, αλλα μετα τι κανω?

οχι baiosss το δευτερο λεω που θα βρω να το φλασαρω γιατι οκ μπηκα στο recovery mode, αλλα μετα τι κανω?

Τοτε θα πρεπει να βρεις το σωστο αρχειο που ζητας, να το περασεις μεσα στην εξωτερικη μνημη της συσκευης σου (εκτος αν βρεις το αρχειο σε μορφη που να φλασαρεται μεσω odin) και μπαινωντας σε recovery mode το φλασαρεις απο εκει.

Τωρα το αρχειο που ψαχνεις και γω δε μπορω να σε βοηθησω να σου πω ποιο ειναι.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τοτε θα πρεπει να βρεις το σωστο αρχειο που ζητας, να το περασεις μεσα στην εξωτερικη μνημη της συσκευης σου (εκτος αν βρεις το αρχειο σε μορφη που να φλασαρεται μεσω odin) και μπαινωντας σε recovery mode το φλασαρεις απο εκει.

Τωρα το αρχειο που ψαχνεις και γω δε μπορω να σε βοηθησω να σου πω ποιο ειναι.

εδω ειναι το αρχικο ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4499054#post4499054 για jelly bean ρομ και εδω το link. δηλαδη μου λες να το φλασαρω και οχι να το περασω σαν .apk αρχειο.

για το αλλο οντως εχεις δικιο το μοντελο καμερας που χω ειναι παρα πολυ σπανιο και δεν το βρισκω πουθενα!!

Φίλε μου αν περάσεις μια ρομ Samsung base δςν χάνεις τίποτα από όλα αυτά που είπες, βασικά δεν θα καταλάβεις καν ότι άλλαξες ρομ, απλά θα είναι ρομ που θα έχει βγάλει από μέσα κάποιες εφαρμογές της Samsung ώστε αν θες εσύ με ενα ψάξιμο βάζεις οποία θέλεις... Απλά με τις Samsung base customs μπορείς να παίξεις με πολλά μοντάκια που θα βρεις στο xda..

Για αυτό το ψάχνω τόσο πολύ, γιατί δεν έχω ακόμη καταλήξει στο τί ακριβώς θέλω. Ένας φίλος πιο πάνω μου πρότεινε την Omega, ενώ πολύ καλή μου φάνηκε και η Pure Android.

Σε αυτό που λες, ότι δηλαδή στις Samsung based ο εκάστοτε δημιουργός έχει αφαιρέσει "κάποιες" εφαρμογές προβληματίζομαι. Ο καθένας θεωρεί χρήσιμα διαφορετικά πράγματα. Άσε που και εγώ ούτως ή άλλως έχω αφαιρέσει οτιδήποτε δεν χρειαζόμουν με το Titanium. Παρόλα αυτά, το Nexus 7 συνεχίζει να είναι πολύ ταχύτερο του S3 μου, για αυτό και κοιτάω προς κάτι τελείως καθαρό.

Αν βάλω την Pure Android, βρήκα ότι το ραδιόφωνο μπρορεί να λειτουργήσει με το Spirit FM από το play, οπότε το ένα πρόβλημα λύθηκε. Και από όσο είδα υπάρχουν κάποιες προσπάθειες να δημιουργήσουν αυτόνομα .apk για το S memo και το S calendar, αλλά νομίζω δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη.

Συνήθως στις Samsung rom based δεν αφαιρούν πράγματα αλλά σου δίνουν την δυνατότητα (λόγω root) να αφαιρέσεις είτε με δική σου ευθύνη είτε με λίστα. Αυτό που κάνουν είναι να βάζουν μέσα κάποια πρόσθετα utilities η εφαρμογές που σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Φυσικά μπορείς να εγκαταστήσεις και διάφορα mods

Εγώ έχω καταλήξει εδώ κ μήνες στην revolution hd 4.1.2 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος.

Μην το ψάχνεις πολύ, όσο το ψάχνεις τόσο θα μπερδεύεσαι και δεν θα αποφασίζεις.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Αυτό που πάντα άκουγα και επίσης υποστηρίζω: δοκίμασε και αποφάσισε μόνος σου ποια σου αρέσει περισσότερο. Σίγουρα κάποιες rom έχουν ξεχωρίσει, και καλά κάνεις και ρωτάς αλλά αν είσαι σε ένα τέτοιο δίλημμα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις και μόνος σου

εδω ειναι το αρχικο ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4499054#post4499054 για jelly bean ρομ και εδω το link. δηλαδη μου λες να το φλασαρω και οχι να το περασω σαν .apk αρχειο.

για το αλλο οντως εχεις δικιο το μοντελο καμερας που χω ειναι παρα πολυ σπανιο και δεν το βρισκω πουθενα!!

Αν σου πω πως δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θελεις να κανεις, πειραζει?

Αν σου πω πως δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θελεις να κανεις, πειραζει?

θελω να αφαιρεσω το αρχικο animation και να βαλω αυτο της samsung. αυτο κανει το παραπανω λινκ.

θελω να αφαιρεσω το αρχικο animation και να βαλω αυτο της samsung. αυτο κανει το παραπανω λινκ.

Ναι φλασαρε το μεσω cmw αφου το περασεις στην εξωτερικη καρτα.

Ναι φλασαρε το μεσω cmw αφου το περασεις στην εξωτερικη καρτα.

εξωτερικη καρτα φιλε baios δεν εχω περασμενη μεσα στο κινητο, ειναι ενα αλλο θεμα αυτο... μπηκα στο recovery mode και βλεπω τις εξης επιλογες:

1. reboot system now

2. apply update from ADB

3. apply update from external storage(περιεργο γιατι δεν μου αναγνωριζει την EXTsdcard...)

4. wipe data/factory reset

5. wipe cache partition

6. apply update from cache

που το περνω το zip αρχειο??

Επιλέγεις το τρίτο και βρίσκεις το αρχείο .zip που θέλεις να περάσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Επιλέγεις το τρίτο και βρίσκεις το αρχείο .zip που θέλεις να περάσεις.

το κανα και οσο και να σου φενεται περιεργο δεν τη διαβασε. μηπως λεω πρεπει να ειμαι ροοτ και αυτο το external σημαινει εξωτερικη καρτα SD και ανησυχω αδικως?

Ναι, αυτό σημαίνει. Πρέπει να έχεις εξωτερική SDCard ώστε να την διαβάσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ναι, αυτό σημαίνει. Πρέπει να έχεις εξωτερική SDCard ώστε να την διαβάσει.

οκ Νικο θα προσπαθησω να βρω μια εξωτερικη και θα το ξαναπερασω...

Καλησπερα σε ολους...αντιμετωπιζω προβλημα συνδεσης της συσκευης μς το pc.

Επανεγκατεστησα τους drivers αλλα τιποτα,μου βγαζει μηνυμα "σφαλμα κωδ 43 " μπορει καποιος να βοηθησει?