Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα καλη εβδομαδα!

ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει Ρομ στην οποία το κινητό να εμφανίζει τα τρία πλήκτρα επιλογής στην οθόνη όπως στο Ν4/ GNex

επίσης με στοκ android custom παρατηρητε θέμα στην Ραμ;

ευχαριστώ!!!!!

Δημήτρη για τα soft keys διάβασεεδω

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.Μολις τσιμπησα ενα μεταχειρισμενο S3.Ανοιγοντας το λοιπον μπαινει αμεσως στον launcher χωρις να προηγηθει σεταρισμα.Λεω το εκανε ο προηγουμενος.Κανω factory restore και ενω περιμενω να μου βγαλει την 1η οθονη για να ξεκινησω το setup με ξαναβαζει στον launcher με κινεζικο μενου!Και επισης κατω αριστερα γραφει (αφου αλλαξα γλωσσα) :ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ....Δεν εχω sim μεσα βεβαια ετσι ειναι ή μηπως συμβαινει κατι αλλο;

Edit:Οταν παω να μπω σε download mode αντι να μου βγαλει το ρομποτακι του android με βγαζει σε ενα Factory mode που απο κατω εχει κατι επιλογες τυπου

Full Test

Item Test κτλ κτλ...Τι ειναι αυτο βρε παιδια;;;;;

Edited by dimtsag
Δημήτρης

καλησπερα παιδια. στο s3 μου οταν εγκαθιστω καποια custom rom δεν φαινονται τα αρχεια (φωτογραφιες, mp3) που υπαρχουν μεσα στην μνημη του κινητου. οταν ξαναεπιστρεφω σε στοκ κατασταση, ολα ειναι φυσιολογικα, χωρις ομως αυτη τη φορα να μπορω να δω τα αρχεια που ειχα κατεβασει στο τηλεφωνο οσο αυτο φορουσε custom rom. τι μπορει να συμβαινει?

Καλησπερα.Μολις τσιμπησα ενα μεταχειρισμενο S3.Ανοιγοντας το λοιπον μπαινει αμεσως στον launcher χωρις να προηγηθει σεταρισμα.Λεω το εκανε ο προηγουμενος.Κανω factory restore και ενω περιμενω να μου βγαλει την 1η οθονη για να ξεκινησω το setup με ξαναβαζει στον launcher με κινεζικο μενου!Και επισης κατω αριστερα γραφει (αφου αλλαξα γλωσσα) :ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ....Δεν εχω sim μεσα βεβαια ετσι ειναι ή μηπως συμβαινει κατι αλλο;

Edit:Οταν παω να μπω σε download mode αντι να μου βγαλει το ρομποτακι του android με βγαζει σε ενα Factory mode που απο κατω εχει κατι επιλογες τυπου

Full Test

Item Test κτλ κτλ...Τι ειναι αυτο βρε παιδια;;;;;

Δυστυχώς αγόρασες κινέζικη μαϊμού S3... αν μπορείς να το γυρίσεις κάντο... Στις πληροφορίες τηλεφώνου τι λέει;

καλησπερα παιδια. στο s3 μου οταν εγκαθιστω καποια custom rom δεν φαινονται τα αρχεια (φωτογραφιες, mp3) που υπαρχουν μεσα στην μνημη του κινητου. οταν ξαναεπιστρεφω σε στοκ κατασταση, ολα ειναι φυσιολογικα, χωρις ομως αυτη τη φορα να μπορω να δω τα αρχεια που ειχα κατεβασει στο τηλεφωνο οσο αυτο φορουσε custom rom. τι μπορει να συμβαινει?

Η custom rom φταίει... μερικές δεν αναγνωρίζουν τα partitions των stock. Όταν βάζεις μια rom πρέπει να κάνεις factory reset, κάνε backup πρώτα και ξαναπέρνα τα δεδομένα σου στην καινούρια rom.

Edited by Tyxerakias
- Alex

περασα την 4.2.2 χτες.ειναι hot mobile.πως μπορω να αφαιρεσω το λογοτυπο hotmobile στην εκκινηση??ειμαι root..:happy:

περασα την 4.2.2 χτες.ειναι hot mobile.πως μπορω να αφαιρεσω το λογοτυπο hotmobile στην εκκινηση??ειμαι root..:happy:

Στην 1η σελίδα του θέματος το λέει! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336582

ερώτηση έχω δοκιμάσει κάποιες rom στην εκδοσή 4,2,2 και βλέπω πως η μπαταριά καταναλώνεται με τρελούς ρυθμούς ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;

Εχω απο χθες την 4.2.2 κ εχω παρατηρησει οτι η μνημη ram παιζει πολυ ψηλα.650 680mb.k me android tuner.τι αλλο να κανω να πεσει λιγο..??

Εχω απο χθες την 4.2.2 κ εχω παρατηρησει οτι η μνημη ram παιζει πολυ ψηλα.650 680mb.k me android tuner.τι αλλο να κανω να πεσει λιγο..??

Να πας στις ρυθμισεις στο android tuner για την μνημη (oom πρεπει να ειναι η ονομασια) και να το βαλεις σε agressive ή very agressive για να κλεινει τις εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουνται

Ποιον κερνελ χρησιμοποιεις???

stock της 4.2.2 απο xda κατεβασμενο προχτες πρωτη μερα που πασαρανε την rom αυτη.:confused:

stock της 4.2.2 απο xda κατεβασμενο προχτες πρωτη μερα που πασαρανε την rom αυτη.:confused:

Δεν μπορεις να κανεις κ πολλα με τον μαμα κερνελ.. μπες στο sysctrl στο android tuner και πηγαινε κατω στις τελευταιες 6-7 επιλογες που εχουν να κανουν με την μνημη και πειραματισου λιγακι...

Η νέα beta Rom είναι ψιλό "μάπα" βίντεο που επαιζαν παλιά δεν παίζουν με αυτήν,ελπίζω να είναι θέμα beta.Τα χρώματα και η αναπαραγωγή βίντεο (σε θέμα χρωμάτων) ακόμα και με τα νέες ρυθμίσεις,σε σχέση με Perseus Kernel δεν κάνουν μια.... Ελπίζω όταν βγει σωστή με το καλό να βγει και ο συγκεκριμενος Kernel για αυτήν την ρομ αλλιώς δε με βλέπω να την βάζω...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Η νέα beta Rom είναι ψιλό "μάπα" βίντεο που επαιζαν παλιά δεν παίζουν με αυτήν,ελπίζω να είναι θέμα beta.Τα χρώματα και η αναπαραγωγή βίντεο (σε θέμα χρωμάτων) ακόμα και με τα νέες ρυθμίσεις,σε σχέση με Perseus Kernel δεν κάνουν μια.... Ελπίζω όταν βγει σωστή με το καλό να βγει και ο συγκεκριμενος Kernel για αυτήν την ρομ αλλιώς δε με βλέπω να την βάζω...

Σου λέει δεν υποστηρίζεται ο τύπος αρχείου? Λόγω νέου filesystem είναι του 4.2 γίνεται ένα ψιλομπάχαλο. Θέλει πριν την αναβάθμιση σε 4.2 να κρατήσετε backup όλης της εσωτερικής μνήμης και μετά πλήρη διαγραφή της. Μετά την αναβάθμιση (εννοείται και με factory reset) πάλι τα αντιγράφουμε και όλα οκ.

Καλησπερα παιδια . Εδω και μερικες μερες χρησιμοποιω μια unofficial cyanogenmod του temasek η οποια ειναι παρα πολυ καλη. Υπαρχει ενα προβλημα ομως που δεν μπορω να το λυσω με τιποτα.Το εξωτερικο ηχειο οταν παιζει ενα τραγουδι η ποιοτητα του ακουγεται πολυ ασχημα σαν να εχει ρυθμιστει το bass αρκετα ψηλα πραγμα το οποιο δεν εχω κανει. Εχω δοκιμασει τον siyah kernel που υποστηρίζει cm10.1 εχω δοκιμασει και τον stock αλλα τιποτα. Οποιος μπορει ας βαλει ενα χερακι γιατι θα τρελαθω :)

Topic:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109

μου εκαναν δωρο το sony mv600 bluetooth και καθε φορα που το συνδεω με το τηλεφωνο πρεπει να πηγενω στις επιλογες του τηλεφωνου και να διαλεγω τον τροπο συνδεσης ηχος κλησης. Υπαρχει τροπος να του το ορισω ως προεπιλεγμενο και να ενεργοποιητε καθε φορα που συνδεω το bluetooth?

Καλησπερα παιδια . Εδω και μερικες μερες χρησιμοποιω μια unofficial cyanogenmod του temasek η οποια ειναι παρα πολυ καλη. Υπαρχει ενα προβλημα ομως που δεν μπορω να το λυσω με τιποτα.Το εξωτερικο ηχειο οταν παιζει ενα τραγουδι η ποιοτητα του ακουγεται πολυ ασχημα σαν να εχει ρυθμιστει το bass αρκετα ψηλα πραγμα το οποιο δεν εχω κανει. Εχω δοκιμασει τον siyah kernel που υποστηρίζει cm10.1 εχω δοκιμασει και τον stock αλλα τιποτα. Οποιος μπορει ας βαλει ενα χερακι γιατι θα τρελαθω :)

Topic:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109

Παιδια σορρυ για το σπαμ αλλα ειλικρινα πρεπει να βρω μια λυση. Γνωριζει καποιοσ γιαυτο το προβλημα με το ηχειο? Τι φταιει ακριβως. Ευχαριστω

καλησπέρα! δε ξέρω αν υπάρχει κάποια λίστα σε προηγούμενα ποστ αλλά τι γνώμη έχετε για αυτή τη λίστα με bloatware του s3? μπορεί κάποιος να αναφέρει τι δυνατότητες χάνει το κινητό πέρα από κάποιες χαζοεφαρμογές; είναι safe να γίνουν όλα αυτά remove?

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Προσπαθω να χρονισω στο 1.6 με tegrak κ δεν αποθηκευει τις ρυθμισεις που του δινω..ξερει κανεις??

Προσπαθω να χρονισω στο 1.6 με tegrak κ δεν αποθηκευει τις ρυθμισεις που του δινω..ξερει κανεις??

Δεν υπαρχει εκει καπου καποια ρυθμιση για να το κανεις set on boot?? Παντως αν εχεις 3rd party apps για overclocking οπως ειναι το android tuner για παραδειγμα, αντικαθιστα τις ρυθμισεις που βαζεις σε αλλα apps.. μαζι δεν μιλουσαμε για το android tuner που μου ελεγες??

Δεν υπαρχει εκει καπου καποια ρυθμιση για να το κανεις set on boot?? Παντως αν εχεις 3rd party apps για overclocking οπως ειναι το android tuner για παραδειγμα, αντικαθιστα τις ρυθμισεις που βαζεις σε αλλα apps.. μαζι δεν μιλουσαμε για το android tuner που μου ελεγες??

ναι φιλε μαζι. να το κανω απο to android tuner δηλαδη??φοραω τον siyah..βοηθα λιγο μην κανω καμια π@π@ρι@ :happy: