agriniopk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εχω φτιαγμένους φακέλους στον launcher του S3 και θέλω να αλλάξω ρομ Ξέρει κανείς πως θα πάρω backup τον launcher του S3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εχω φτιαγμένους φακέλους στον launcher του S3 και θέλω να αλλάξω ρομ Ξέρει κανείς πως θα πάρω backup τον launcher του S3? titanium >αντίγραφα ασφαλείας όλων τον δεδομένων συστήματος >αρχική touchwiz . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μπορει να μου πει καποιος,ποια ρομ προσφερει μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας? Δοκιμασε του wanam... εχει πολυ καλα σχολια... και η sotmax απ'οτι λενε ειναι καλη στο θεμα μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ευχαριστω,θα τις δοκιμασω.Με το titanium αφου κανουμε back up,μολις εγκαταστησουμε τη νεα ρομ,μπορουμε να επαναφερουμε ρυθμισεις και εφαρμογες που ειχαμε στη προηγουμενη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ευχαριστω,θα τις δοκιμασω.Με το titanium αφου κανουμε back up,μολις εγκαταστησουμε τη νεα ρομ,μπορουμε να επαναφερουμε ρυθμισεις και εφαρμογες που ειχαμε στη προηγουμενη ρομ; Ναι φιλε, απλα προσπαθησε να μη κανεις backup τις εφαρμογες συστηματος. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Δηλαδη τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Δηλαδη τι πρεπει να κανω? Να κανεις backup μονο τις εφαρμογες που εχεις περασει εσυ απο play store κ.λ.π., εχει και καποιες αλλες που ειναι με κοκκινο χρωμα, εκεινες οταν κανεις restore υπαρχει περιπτωση να μη σου δουλευουν σε αλλες ρομς. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ευχαριστω για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Φοράω μέρες τώρα την τελευταία wannam κι είμαι πολύ ευχαριστημενος. Καταρχήν βλέπω σπάνια πλέον αυτή την ενοχλητική αφύπνιση και επίσης έκανε πολύ πιο απλή την διαδικασία του installation οπότε δεν θα μπερδευτεί κάποιος με το τι από όλα θα πρέπει να περάσει και τι όχι.. Απο τις leak 4.2.1 έχετε δοκιμάσει κάτι καλό?? Εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 εχει δοκιμασει κανεις απο εδω την ultimarom 11.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Φοράω μέρες τώρα την τελευταία wannam κι είμαι πολύ ευχαριστημενος. Καταρχήν βλέπω σπάνια πλέον αυτή την ενοχλητική αφύπνιση και επίσης έκανε πολύ πιο απλή την διαδικασία του installation οπότε δεν θα μπερδευτεί κάποιος με το τι από όλα θα πρέπει να περάσει και τι όχι.. Απο τις leak 4.2.1 έχετε δοκιμάσει κάτι καλό?? Εντυπώσεις? Ευθύμη, έχεις δοκιμάσει την τελευταία Sotmax V17; Αν όχι δοκίμασέ την φίλε...με τον Yank kernel με τις ρυθμίσεις του Σωτήρη απλά "δεν υπάρχει"!!! Άσε δε που αν βάλεις τον Yank 3.3 έχει την εγκατάσταση του κερνελ με aroma installer και το τηλέφωνο απογειώνεται!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ευθύμη, έχεις δοκιμάσει την τελευταία Sotmax V17; Αν όχι δοκίμασέ την φίλε...με τον Yank kernel με τις ρυθμίσεις του Σωτήρη απλά "δεν υπάρχει"!!! Άσε δε που αν βάλεις τον Yank 3.3 έχει την εγκατάσταση του κερνελ με aroma installer και το τηλέφωνο απογειώνεται!!!:D Όχι! Ιδέα δεν είχα! Θα δοκιμάσω και σύντομα φίλε, ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ευθύμη, έχεις δοκιμάσει την τελευταία Sotmax V17; Αν όχι δοκίμασέ την φίλε...με τον Yank kernel με τις ρυθμίσεις του Σωτήρη απλά "δεν υπάρχει"!!! Άσε δε που αν βάλεις τον Yank 3.3 έχει την εγκατάσταση του κερνελ με aroma installer και το τηλέφωνο απογειώνεται!!!:D Όντως πολύ καλή η 17. Κάποιο link για τον Yank????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Όντως πολύ καλή η 17. Κάποιο link για τον Yank????? http://yank555-lu.net/viewtopic.php?f=1&t=2 Δεν είναι Xda. Πρέπει να κάνεις εγγραφή στο σαϊτ του Yank. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) και καποιο λινκ για την Sotmax V17 σας παρακαλω ? :) edit: την βρηκα Edited April 10, 2013 by skordilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους, εχω φτιαξει κατι ρολογια για την οθονη κλειδωματος, για οποιον θελει θα τα βρει εδω.. Edited April 11, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Πολυ ωραια ολα τα ρολογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Πολυ ωραια ολα τα ρολογια Εγω κράτησα το HD FlipClock.. Το πρώτο απο τα screen shot.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 παιδια με την v17 του sotmax εχω παθει πλακα.ειναι πολυ γρηγορη σε πολλα.ακομα και στο lag των επαφων. βαλτε και αυτο το mod για την καμερα εδω αν ενδιαφερεστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2127058 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καιρος λοιπον να ξαναγυρισω σε samsung based rom . Λεω να παω σε sotmax v17 . Ολες τις επιλογες που εχει για τα εικονιδια κτλ κτλ , τις επιλεγουμε πανω στο φλασαρισμα ;; Επισης κερνελ επιλεγουμε με τον ιδιο τροπο ; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 παιδια με την v17 του sotmax εχω παθει πλακα.ειναι πολυ γρηγορη σε πολλα.ακομα και στο lag των επαφων. βαλτε και αυτο το mod για την καμερα εδω αν ενδιαφερεστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2127058 Γιατί το προτείνεις αυτο το mod? Τι παραπάνω έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καιρος λοιπον να ξαναγυρισω σε samsung based rom . Λεω να παω σε sotmax v17 . Ολες τις επιλογες που εχει για τα εικονιδια κτλ κτλ , τις επιλεγουμε πανω στο φλασαρισμα ;; Επισης κερνελ επιλεγουμε με τον ιδιο τροπο ; Ναι εχει aroma installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 παιδια με την v17 του sotmax εχω παθει πλακα.ειναι πολυ γρηγορη σε πολλα.ακομα και στο lag των επαφων. βαλτε και αυτο το mod για την καμερα εδω αν ενδιαφερεστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2127058 Παιδιά εγώ σας το λέω. Προερχόμενος από Note 2 (το έχει ερωτευτεί η σύζυγος και δεν μου το δίνει πίσω:p) τη δουλεύω κοντά δύο εβδομάδες και η ρομ σε συνδυασμό με τον Yank555 πετάει σε επίπεδα Note! Για τις επαφές επιλέξτε στην εγκατάσταση να μένουν ανοικτές στη μνήμη και...τελος. Επίσης στην εγκατάσταση του κερνελ επέλεξα τις προ ρυθμίσεις του Yank στα 1.6Ghz και το "γαϊδούρι" δεν κολλάει πουθενά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλησπερα σε ολους, εχω φτιαξει κατι ρολογια για την οθονη κλειδωματος, για οποιον θελει θα τα βρει εδω.. Παίζουν σε οποιαδήποτε ROM; Σκέφτομαι να βάλω AOSP ROM, συγκεκριμένα την SuperNexus (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076672). Την έχει βάλει κανείς να πει εντυπώσεις; Είναι γενικά stable αυτές (οι AOSP) ή έχουν προβληματάκια; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παίζουν σε οποιαδήποτε ROM; Σκέφτομαι να βάλω AOSP ROM, συγκεκριμένα την SuperNexus (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076672). Την έχει βάλει κανείς να πει εντυπώσεις; Είναι γενικά stable αυτές (οι AOSP) ή έχουν προβληματάκια; Παιζουν σε οποιαδήποτε αλλα Samsung ρομ... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts