araditsas Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Για σας ρε παιδιά έρχομαι από διπλανό φόρουμ αυτό του NOTE και μου είναι δύσκολο να διαβάσω και όλο του GS3 θέλω να ρουταρο το τηλ (gs3) του κολλητού μου μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό από τον τρόπο ρουταρισματος που αναγράφετε στην πρώτη σελίδα?? Από ρομ τι έχουμε κάτι απροβλημάτιστο λόγο μικρής εμπειρίας αλλιώς ας μείνει με στοκ Από κέρνελ?? Είναι κάτι επικίνδυνο που πρέπει νε προσέξω π.χ FULL WIPE ΣΤΟ NOTE?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για αντάλλαγμα θα σας δώσω άλλον έναν συμφορουμιτη στην ομάδας που λογικά σε λίγες μέρες θα του βάλετε το μικρόβιο…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Για σας ρε παιδιά έρχομαι από διπλανό φόρουμ αυτό του NOTE και μου είναι δύσκολο να διαβάσω και όλο του GS3 θέλω να ρουταρο το τηλ (gs3) του κολλητού μου μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό από τον τρόπο ρουταρισματος που αναγράφετε στην πρώτη σελίδα?? Από ρομ τι έχουμε κάτι απροβλημάτιστο λόγο μικρής εμπειρίας αλλιώς ας μείνει με στοκ Από κέρνελ?? Είναι κάτι επικίνδυνο που πρέπει νε προσέξω π.χ FULL WIPE ΣΤΟ NOTE?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για αντάλλαγμα θα σας δώσω άλλον έναν συμφορουμιτη στην ομάδας που λογικά σε λίγες μέρες θα του βάλετε το μικρόβιο…. Καλημερα! Για root ακολουθεις αυτον τον οδηγο. Απο custom rom γινεται χαμος μιας και καθημερα εχουμε leak firmwares.Περνα στο φιλο σου τη τελευταια επισημη ics η τη τελευταια JB leak που ειναι μια χαρα, μεχρι να βγει η επισημη. Επισης δεν υπαρχει το θεμα του Note με το full wipe...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλημερα! Για root ακολουθεις αυτον τον οδηγο. Απο custom rom γινεται χαμος μιας και καθημερα εχουμε leak firmwares.Περνα στο φιλο σου τη τελευταια επισημη ics η τη τελευταια JB leak που ειναι μια χαρα, μεχρι να βγει η επισημη. Επισης δεν υπαρχει το θεμα του Note με το full wipe...;) ΧΑΧΑ ρε elthis εσύ με είχες βοηθήσει και με το ρουταρισμα του δικού μου NOTE χααχα σε ευχάριστο παλυ δηλαδή μου λες απο ρομ να αφήσει την ice που εχει τώρα και με κανα προγραμα να παγώσει οτι δεν θέλει να τρέχει ε?? 15 κουμπακια απο που και πως με ρικοβερι? call recorder?? υπάρχει οδηγός για ποιες εφαρμογές μπορεί να διαγράψει μπας και είναι ίδιες με τον δικό σου στο ΝΟΤΕ?? Αξίζει να το κάνει αυτο θα δει διάφορα σε ταχύτητα η μπαταριά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) ΧΑΧΑ ρε elthis εσύ με είχες βοηθήσει και με το ρουταρισμα του δικού μου NOTE χααχα σε ευχάριστο παλυ δηλαδή μου λες απο ρομ να αφήσει την ice που εχει τώρα και με κανα προγραμα να παγώσει οτι δεν θέλει να τρέχει ε?? 15 κουμπακια απο που και πως με ρικοβερι? call recorder?? υπάρχει οδηγός για ποιες εφαρμογές μπορεί να διαγράψει μπας και είναι ίδιες με τον δικό σου στο ΝΟΤΕ?? 15Toggles θα βρεις εδω,Προσοχη να ειναι για odex αφου θα κρατησει stock!!! Εφαρμογες που μπορει να απεγκαταστησει θα βρεις εδω. Γνωμη μου ειναι να κρατησει stock για την ωρα και οταν βγει η επισημη, αλλαζει...:) Edited September 14, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Τα toggles button που έχει στην omega v23 είναι stock? Δεν βλέπω πουθενά επιλογή να τα αλλάξω. Αν ναι μπορώ να περάσω το 15 Toggles button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Εδω είναι η ανακοίνωση για την πλήρη λειτουργία της πλοηγησης με Google maps. Google Maps With Navigation Arrives In Egypt, Saudi Arabia, United Arab Emirates, Jordan And More MENA Countries http://www.androidpolice.com/2012/09/13/google-maps-with-navigation-arrives-in-egypt-saudi-arabia-united-arab-emirates-jordan-and-more-mena-countries/ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ρουταρισμενη κ odexed κ deodexed - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1868004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Αν περαστεί επάνω από την ομεγα θα λειτουργήσει μια και ειναι η φουλ,η θα έχω τρεχάματα... Αλλιώς να περιμένω ομεγα που ξέρω οτι λειτουργεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Αν περαστεί επάνω από την ομεγα θα λειτουργήσει μια και ειναι η φουλ,η θα έχω τρεχάματα... Αλλιώς να περιμένω ομεγα που ξέρω οτι λειτουργεί. Να μην την περάσεις πάνω απο τη. Ωμεγα χωρίς foul wipe. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Τα toggles button που έχει στην omega v23 είναι stock? Δεν βλέπω πουθενά επιλογή να τα αλλάξω. Αν ναι μπορώ να περάσω το 15 Toggles button? Ναι είναι τα στοκ (κάνουν κι αυτό το animation προς τα αριστερά όταν ανοίγει το notification center) Τα toggles που θες από εδω http://depositfiles.com/files/0mqm3w26u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Την εχει περάσει κανείς να μας πει αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Την εχει περάσει κανείς να μας πει αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές? Ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν εδώ και 4-5 leak εκδόσεις. Πιστεύω ότι πλέον η Samsung δουλεύει πάνω σε λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ανάλογα...αν μαζί με την επαναφορά το πετάξεις και κάτω ε θα πάθει και φθορές :lol: Α γι΄αυτό μετά το restore μου ράγισε η οθόνη. Και νόμιζα οτι το S2 ήταν απλά καλύτερο σε software :lol::lol::lol: Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν εδώ και 4-5 leak εκδόσεις. Πιστεύω ότι πλέον η Samsung δουλεύει πάνω σε λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής. Άρα το αφήνω τότε δεν υπάρχει ουσία..και κάνει και 3+ ώρες να μου κατεβεί,θα παίζω μόνο με κερνελ και μοντεμ. Τετρα..:up: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Επισημο firmware δεν ειναι, custom δεν ειναι, αλλα αφου το θελει εδω ο mod... [Leaked JB Firmware] I9300XXDLI7 (4.1.1) - ODIN Firmware Base Firmware: I9300XXDLI7 (4.1.1) Region Europe Country: United Kingdom Carrier: Unbranded Build Date: 13 September 2012 Modem: XXDLI7 CSC: OXADLI7 Change List: 168715 http://hotfile.com/dl/172110047/88c74e3/I9300XXDLI7_I9300OXADLI7_I9300XXDLI7_BTU.zip.html Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Omega v25 Jelly Bean XXDLI7 Android 4.1.1 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4288608#post4288608 μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα , πάρα πολύ καλή Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Omega v25 Jelly Bean XXDLI7 Android 4.1.1 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4288608#post4288608 μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα , πάρα πολύ καλή Θελει root?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Θελει root?? Εννοείται. Όλες οι custom ROM θέλουν root access και custom recovery. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Θελει root?? Ναι φίλε μου ειναι custom rom και χρειάζεται να εισαι root edit: με πρόλαβε ο Ηλίας :) Edited September 15, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καλημέρα. Στο directory Phone>clockwordmod εκτός από το φάκελο backup μου έχει άλλους δύο φακέλους : blobs & image. Προφανώς δημιουργήθηκαν όταν κατά λάθος αντί να πατήσω στη recovery buckup πάτησα κάτι σε back up zip ή image αν θυμάμαι καλά. Ο φάκελος image είναι περίπου 1 gb οπότε καταλαμβάνει αρκετό χώρο. Να τον διαγράψω όπως είναι? Να διαγράψω μόνο τα περιεχόμενά του και να αφήσω το φάκελο? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Ναι φίλε μου ειναι custom rom και χρειάζεται να εισαι root edit: με πρόλαβε ο Ηλίας :) Τι διαφορες εχει με την stock;;; Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Παιδια εγω μετα απο πολυ καιρο (μετα απο πολλες συσκευες μαλλον) ειπα χθες να βαλω την DLI7 stock odex που ειναι πιο πισω μεσω odin... Εχω να πω οτι δε μου λειπει καθολου μια custom! Πολυ γρηγορη, καλη διαχειρηση μπαταριας, κανενα κολλημα, δε ''μπουκωνει'' μετα απο καποιες ωρες χρησης, πολυ καλη μπαταρια. Επισης οι εφαρμογες ανοιγουν ενα κλικ πιο γρηγορα, οπως γνωριζουμε απο τις odex... Edited September 15, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Πια ακριβώς έχεις βάλει ?Ειναι το λινκ που εδωσες εσυ?Ειναι και ροοτ? Edited September 15, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Πια ακριβώς έχεις βάλει ?Ειναι το λινκ που εδωσες εσυ?Ειναι και ροοτ? Εδω εισαι... [Leaked JB Firmware] I9300XXDLI7 (4.1.1) - ODIN Firmware Base Firmware: I9300XXDLI7 (4.1.1) Region Europe Country: United Kingdom Carrier: Unbranded Build Date: 13 September 2012 Modem: XXDLI7 CSC: OXADLI7 Change List: 168715 http://hotfile.com/dl/172110047/88c74e3/I9300XXDLI7_I9300OXADLI7_I9300XXDLI7_BTU.zip.html Και ο τροπος περασματος για οποιον δε τον γνωριζει ειναι εδω. Edited September 15, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Εδω εισαι... [Leaked JB Firmware] I9300XXDLI7 (4.1.1) - ODIN Firmware Base Firmware: I9300XXDLI7 (4.1.1) Region Europe Country: United Kingdom Carrier: Unbranded Build Date: 13 September 2012 Modem: XXDLI7 CSC: OXADLI7 Change List: 168715 http://hotfile.com/dl/172110047/88c74e3/I9300XXDLI7_I9300OXADLI7_I9300XXDLI7_BTU.zip.html Και ο τροπος περασματος για οποιον δε τον γνωριζει ειναι εδω. Πολυ καλη!!!!Μεχρι και καλυτερη διαχειρηση φωτεινοτητας!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts