CostasChem Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 εγω προσωπικα τα αφαιρω χειροκινητα πριν φλασαρω... ανοιγω το zip της εγκαταστασης και απο τον φακελο system/app διαγραφω ολα τα αχρηστα και τα κραταω backup στο pc Σε ευχαριστω φιλε μου...τα apks που δεν θελουμε αφαιρουμε αν καταλαβα καλα, ε? μου εβαλες δουλεια για το μεσημερι :D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 ποτε προλαβε και την τεσταρε κιολας?? Εδώ γράφει οτι θα είναι και tweaked :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Σε ευχαριστω φιλε μου...τα apks που δεν θελουμε αφαιρουμε αν καταλαβα καλα, ε? μου εβαλες δουλεια για το μεσημερι :D ακριβως...μονο προσεχε τι θα αφαιρεσεις μη γινει καμια φουστια Εδώ γράφει οτι θα είναι και tweaked :lol: μαλλον μεσα στο σκ θα εχουμε jb κ απο αλλους devs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 ποτε προλαβε και την τεσταρε κιολας?? Για αυτούς δεν είναι τίποτα να τη πετάξουν στη κουζίνα τους και να τη κάνουν deox zep....ένα τέταρτο δουλειά.Σιγά μη τη δοκιμάσει πρώτα.Θα λέει απλά ότι είναι ο πρώτος που την ανέβασε! Είναι ένα χαρακτηριστικό των μεγάλων dev. Απο κει και πέρα αντιγράφουν τα tweaks στο build.prop και την ανεβάζουν...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Για αυτούς δεν είναι τίποτα να τη πετάξουν στη κουζίνα τους και να τη κάνουν deox zep....ένα τέταρτο δουλειά.Σιγά μη τη δοκιμάσει πρώτα.Θα λέει απλά ότι είναι ο πρώτος που την ανέβασε! Είναι ένα χαρακτηριστικό των μεγάλων dev. Απο κει και πέρα αντιγράφουν τα tweaks στο build.prop και την ανεβάζουν...:) Θέλει πολυ δουλειά το firmware που διέρρευσε για να έλθει στα επίπεδα σταθερότητας των ics. Είναι πολυ πρώιμο αν δεν κάνω λάθος. Όπως και να χει βέβαια, θα το δοκιμάσουμε. :D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Θέλει πολυ δουλειά το firmware που διέρρευσε για να έλθει στα επίπεδα σταθερότητας των ics. Είναι πολυ πρώιμο αν δεν κάνω λάθος. Όπως και να χει βέβαια, θα το δοκιμάσουμε. :D Φυσικά και θέλει δουλειά! Απλά για να έχουν να λένε ότι είναι οι πρώτοι, παλεύουν για το ποιος θα το ανεβάσει πιο σύντομα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Φυσικά και θέλει δουλειά! Απλά για να έχουν να λένε ότι είναι οι πρώτοι, παλεύουν για το ποιος θα το ανεβάσει πιο σύντομα. Το σωστο για μενα ομως ειναι να ανεβει την ωρα που πρέπει και οχι να ανεβει γρηγορα χωρις να ξερουμε τι ειναι... Ο μαγκας δεν ειναι ο πρωτος αλλα ο σωστος.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Εχω ομεγα 12 για πειτε κανενα δοκιμασμεενο κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Εμένα 2 πράγματα μ ενδιαφέρουν να λυθούν με το JB. Πρώτον το lag στο άνοιγμα των επαφών και δεύτερων η διαχείριση της ram. Δεν ξέρω αλλα πιστεύω ότι δεν θα λυθεί κανένα απο τα δυο. Νομίζω ότι με το Siii έχουμε την ίδια περίπτωση με το Si. Ναι μεν τα lag δεν είναι τόσο έντονα αλλα υπάρχουν. Το επόμενο S θα είναι όπως πρέπει.:p Δυστυχώς συνηθίσαμε σε τέτοιες οθόνες και δεν έχουμε επιλογές. To ΝΟΤΕ πιστεύω θα είναι οκ με 1.5 G ram αλλα είναι τεράστιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Εμένα 2 πράγματα μ ενδιαφέρουν να λυθούν με το JB. Πρώτον το lag στο άνοιγμα των επαφών και δεύτερων η διαχείριση της ram. Δεν ξέρω αλλα πιστεύω ότι δεν θα λυθεί κανένα απο τα δυο. Νομίζω ότι με το Siii έχουμε την ίδια περίπτωση με το Si. Ναι μεν τα lag δεν είναι τόσο έντονα αλλα υπάρχουν. Το επόμενο S θα είναι όπως πρέπει.:p Δυστυχώς συνηθίσαμε σε τέτοιες οθόνες και δεν έχουμε επιλογές. To ΝΟΤΕ πιστεύω θα είναι οκ με 1.5 G ram αλλα είναι τεράστιο. Συμφωνω μαζι σου Κωστα. Δεν περιμενω να λυθουν τα θεματα, ενω και στο note 2 θα ειναι περιορισμενα (αλλα δεν θα απουσιαζουν 100%) λογω αυξημενης ram. Οσο για το μεγεθος του, θα σου προτεινα να ζησεις λιγο καιρο με ενα τετοιο και μετα να ξανασυζητησουμε αν μπορεις χωρις ενα τετοιο μαραφετι στην καθημερινοτητα σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Εμένα 2 πράγματα μ ενδιαφέρουν να λυθούν με το JB. Πρώτον το lag στο άνοιγμα των επαφών και δεύτερων η διαχείριση της ram. Δεν ξέρω αλλα πιστεύω ότι δεν θα λυθεί κανένα απο τα δυο. Νομίζω ότι με το Siii έχουμε την ίδια περίπτωση με το Si. Ναι μεν τα lag δεν είναι τόσο έντονα αλλα υπάρχουν. Το επόμενο S θα είναι όπως πρέπει.:p Δυστυχώς συνηθίσαμε σε τέτοιες οθόνες και δεν έχουμε επιλογές. To ΝΟΤΕ πιστεύω θα είναι οκ με 1.5 G ram αλλα είναι τεράστιο. ΕΥΧΟΜΑΙ και προσευχομαι να πεσεις εξω φιλε χα χα μα αν συνεχισει να τρωει κολληματα στις κλησεις και στο καντραν με τα νουμερα κ γενικα εχει τα ιδια κολληματα ποιος ο λογος να βγαλουν την jb θα φαω ξενερωμα! οσο για το νοτε2 θα ειναι τραξονικο και δυσκολο στο κουβαλημα αλλα οπως εχω ξανα ματα πει ειναι αλλη φαση τετοια οθονη απτη στιγμη που εχω καταργησει το pc για την καθηγμερινη χρηση :-) ψηνομαι ασχημα να το παρω και θα μιλαω απλα με bt για να μη βαζω το ταψι στο κεφαλι χα χα :lol: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Παίδες τώρα ανεβάζει ARHD 3.0.0 JB ο mike1986 :) Ο Mike πολύ γνωστός και σεβαστός.. Άλλα θα πάρει και αυτός.. Άντε να μην πω τι.. χα.. χα..!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30302376&postcount=1756 Αυτός όμως που θα κάνει το ίδιο σωστό και λειτουργικό fast με το Sii.. Θα εκπλαγεί με την ανταπόκριση.. Κόβω και τα 2 χέρια μου για αυτό 100%. Σε λίγο αν τα καταφέρω σήμερα ,θα γράψω και για τις εντυπώσεις μου από XXDLG4,μιας και θα τα πούμε με τον Mike στο τηλέφωνο σε λίγο... χα.. χα..!! ( με χιούμορ πάντα..) @Master Κώστα (Te_Salat) καλέ μου φίλε.. Πολύ σωστά τα έγραψες (post #842),για άλλη μια φορά προηγουμενως.. Αρκεί να σε διαβάζει κάποιος,ακόμα και αν δεν συμφωνεί μαζί σου.. Θα βγει κερδισμένος..:!::!: , Edited August 17, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 ΠΑΙΔΙΑ εχω απο χθες το βραδυ που μου βγαζει ενα μηνυμα μπροστα συνεχεια κ δε ξερω πως να το σταματησω ισως πηγα να στειλω μμς καταλαθος ? αλλα τα διεγραψα κ τωρα με εχει ζαλησει γραφει κατι το μηνυμα δεν μπορει να αποσταλει γιατι δεν ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια οταν θα ειναι θα σταλει κατι τετοιο τελος παντων! πως το σταματαω αυτο ρε μαγκες? Κ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΕΚΕΝΑ ΚΤΛ αλλα τιποτα δεν εγινε Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Ο Mike πολύ γνωστός και σεβαστός.. Άλλα θα πάρει και αυτός.. Άντε να μην πω τι.. χα.. χα..!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30302376&postcount=1756 Αυτός όμως που θα κάνει το ίδιο fast με το Sii.. Θα εκπλαγεί με την ανταπόκριση.. Κόβω και τα 2 χέρια μου για αυτό 100%. Σε λίγο αν τα καταφέρω σήμερα ,θα γράψω και για τις εντυπώσεις μου από XXDLG4,μιας και θα τα πούμε με τον Mike στο τηλέφωνο σε λίγο... χα.. χα..!! ( με χιούμορ πάντα..). @Master Κώστα καλέ μου φίλε.. Πολύ σωστά τα έγραψες για άλλη μια φορά προηγουμενως.. Αρκεί να σε διαβάζει κάποιος, ακόμα και αν δεν συμφωνεί μαζί σου.. Θα βγει κερδισμένος.. , ελα μην γινεσαι κακος.. ! δοκιμαzειs jb? απο φωτογραφιες ειναι οπως πριν πολυ καλες η οχι? γιατι μια jb που ειχα δοκιμασει πριν μερες εβγαζε αχρηστες φωτο ! απο που την κατεβασες απο κει που εβαλες το λινκ? τωρα ειδα οτι δε μπορεις να κανεις πολλα πραγματα αρα γιατι να την βαλουμε αυτην? Edited August 16, 2012 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) ελα μην γινεσαι κακος.. ! δοκιμαzειs jb? απο φωτογραφιες ειναι οπως πριν πολυ καλες η οχι? γιατι μια jb που ειχα δοκιμασει πριν μερες εβγαζε αχρηστες φωτο ! απο που την κατεβασες απο κει που εβαλες το λινκ? τωρα ειδα οτι δε μπορεις να κανεις πολλα πραγματα αρα γιατι να την βαλουμε αυτην? Καλέ μου φιλε,να μην βάλεις τίποτα ακόμα και από πουθενά προς το παρόν (ταπεινή μου άποψη..). Ότι και να σου πούν / Linkaroun.. Μόλις μπορέσω θα γραψω πολύ περισσότερα,απλά θέλω να είμαι προσεκτικός,μιας και προσπαθώ όσο μπορώ,για να μην ταλαιπωρω τον κόσμο..! Δεν είναι σωστό και forumαδερφικο να το κάνει κάποιος με τις προτροπες του... Ειδικα αν γνωριζει τις συνεπειες...(!) Για οποιον το κανει...(?) Και βαζω πρωτα τον εαυτο μου μεσα... (Λαθη γινονται απο ολους..) Edited August 17, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχω κατεβασει το airdroid για ασύρματη διαχείριση αρχείων στο s3 μου. Παρά πολύ καλό προγραμματάκι, αλλά ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ένα πρόβλημα. Ενώ όλα δουλεουν κανονικά, όταν πάω να κάνω upload κάποια τραγούδια στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ, εκτός του ότι παρόλο που έχει επιλογή να κάνω import φάκελλο, δεν ανοίγει η επιλογή, όταν δοκιμάζω να κάνω import κομμάτια και όχι φάκελλο, μετά το πρώτο κομμάτι που κάνει upload, τρώει κόλλημα και δεν συνεχίζει, η ΠΕΤΑΕΙ σφαλμα και κλεινη η εφαρμογή. Από το pc ενοειται. Αν κάποιος γνωρίζει, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=4267 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=4267 Γεια όσους γουστάρουν τους πειραματισμούς O.K... Για τους άλλους Μακριαααααα...(αν υπάρχει κανείς τέτοιος εδώ μέσα.. χα.. χα.!) Υ.Γ) Εσυ καλέ μου φίλε πρέπει να τον ξέρεις καλά τον Μαροκινό... (?) Πως σου φάνηκε,για πες μου.. Κάτι παραπάνω..Πατάει καλά.. Δουλεύουν όλα..? Η μήπως δεν πρόλαβες να τον δοκιμάσεις..? Πες μου κάτι μιας και εμένα,δεν μου φτάνει ένα ξερό Link.. Τα θέλω με μια δύο λέξεις τα μπινελίκια μου... χα.. χα..! Ελαααα Γράψε μου κάτι... φίλε... Edited August 17, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Γεια όσους γουστάρουν τους πειραματισμούς O.K... Για τους άλλους Μακριαααααα...(αν υπάρχει κανείς τέτοιος εδώ μέσα.. χα.. χα.!) Υ.Γ) Εσυ καλέ μου φίλε πρέπει να τον ξέρεις καλά τον Μαροκινό... (?) Πως σου φάνηκε,για πες μου.. Κάτι παραπάνω..Πατάει καλά.. Δουλεύουν όλα..? Η μήπως δεν πρόλαβες να τον δοκιμάσεις..? Χάρης είναι το όνομά μου;) Τώρα την κατεβάζω το απογευματάκι θα έχω μια κάποια άποψη , πάντως μια απ της official που πέρασα και έτσι την σκάλισα λίγο είδα οτι ήταν αρκετά smooth σχεδόν ανύπαρκτο λαγκ οθόνης, όμως τρελό mem leak δεν βλέπω να διορθώνετε αυτό μόνο με παραπάνω ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Χάρης είναι το όνομά μου;) Τώρα την κατεβάζω το απογευματάκι θα έχω μια κάποια άποψη , πάντως μια απ της official που πέρασα και έτσι την σκάλισα λίγο είδα οτι ήταν αρκετά smooth σχεδόν ανύπαρκτο λαγκ οθόνης, όμως τρελό mem leak δεν βλέπω να διορθώνετε αυτό μόνο με παραπάνω ram. Εξαρταται ποια official περασες...αυτην που βγηκε χθες βραδυ με ημερομηνια 14.08 την δοκιμασες? Σε αυτην στηριζεται η wanamlite Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Χάρης είναι το όνομά μου;) Τώρα την κατεβάζω το απογευματάκι θα έχω μια κάποια άποψη , πάντως μια απ της official που πέρασα και έτσι την σκάλισα λίγο είδα οτι ήταν αρκετά smooth σχεδόν ανύπαρκτο λαγκ οθόνης, όμως τρελό mem leak δεν βλέπω να διορθώνετε αυτό μόνο με παραπάνω ram. Nα εισαι καλα βρε Χαρη μου.. Γιωργος εγω.. Εκανε και Κωσταρας (Τe_Salat) ακομα μια ευστοχη παραθεση σε αυτο που αναφερεις,ακριβως πιο πισω... (Θα την διαβασες υποθετω..?) Και εγω πιστευω πως ετσι συμφερει και ετσι θα γινει... Παραπανω ram..:!: Aλλα ελπιζω στο μελλον,σε κατι διαφορετικο (εστω καπως καλυτερο),για την συσκευη που εχουμε τωρα στο χερι,με την φοβερη JB...!!! Edited August 17, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Εξαρταται ποια official περασες...αυτην που βγηκε χθες βραδυ με ημερομηνια 14.08 την δοκιμασες? Σε αυτην στηριζεται η wanamlite Αυτήν ειχα περάσει - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837455 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Μια και είμαι σε άδεια ειπα να δοκιμάσω κι εγώ την JB. Δεν κατέβασα του wanam γιατι κι αυτή στηρίζεται σ ένα NAND backup που ανέβασε κάποιος στο XDA. Είναι η χθεσινή έκδοση. Δεν με απασχολεί προς το παρών να είναι deodexed γιατι τα tweaks που κυκλοφορούν είναι για ics και δεύτερον θέλω να εδώ την rom σαν εργοστασιακή πως τα παει. Την έκανα root και πεταξα ότι πεταω στις ics. Ακόμα την στήνω οπότε δεν μπορώ να έχω πραγματικές εντυπώσεις. Όμως έριξα μια ματιά σ αυτα που μ ενδιαφέρουν και θα προσπαθήσω να σας τα περιγράψω. Είναι πολυ smooth. Ίσως περισσότερο smooth απο τις καλές custom που είναι φορτωμενες με όλα τα "γιατροσοφια" που λέει ο Γιωργαρας:lol:. Ο dialer και οι contacts ανοίγουν πιο γρήγορα αλλα όχι ακαριαία όπως στο GB. Ακόμα και στο Nexus S που έχω και ο dialer είναι παναλαφρος, δεν ανοίγουν ακαριαία. Οπότε μην περιμένετε gingerbread αίσθηση σ αυτο. Το σίγουρο είναι ότι κι εδώ το JB ειναι πιο γρήγορο απο το ics. Η διαχείριση της ram δεν διαφέρει σε τίποτα. Παίζει στα ίδια ΜΒ free. Αυτο ομως δεν λεει τιποτα πρέπει να δούμε στην πράξη πως αντιδρά. Και το ipad2 μου μένει με 35ΜΒ free αλλα δεν καταλαβαίνεις τίποτα πέρα απο ότι μπορει κάποιες εφαρμογές να ανοίγουν 2-3" πιο αργά. Η θερμοκρασία όταν γίνονται λειτουργίες με τροποιησεις στα αρχεία του συστήματος φθάνει τους 42°. Για παράδειγμα όσο μετέφερα τις εφαρμογές που αφαίρεσα απο το system/apps σε φάκελο που εγω στην εξωτερική κάρτα, πήγε στου 42. Αλλα ήταν ήδη ζέστο οπότε θα σας πω περισσότερα αργότερα. Επίσης έδειξε να αργεί όταν επανέφερα τις εφαρμογές μου απο το titanium. Ίσως γίνεται κάποια προσαρμογή επειδή είναι πρώτη φορά. Λογικά μετα απο ένα δυο επίσημα updates και την προσαρμογή των tweaks απο τους developers θα έλθει εκει που πρέπει. Για την free ram, δοκίμασα λίγο την Ωμεγα V13 που διαθέτει το tweak του fenomenon το οποίο δεν αφήνει την ram να πέσει κάτω απο 200MB. Δεν έδειξε περιορισμούς στο multitasking αλλα όταν εχει συνεχώς γύρω στα 240ΜΒ free, και reload να κάνει καποια εφαρμογη γίνεται ακαριαία οπότε δεν το καταλαβαίνεις. Συνεπώς κι αυτο το tweak θα μεταφερθεί στο JB. Ήδη όλες οι custom αρχίζουν να το ενσωματώνουν. Αλλα και όσοι έχουν την συσκευη τους εντελώς official, πιστεύω θα μείνουν ικανοποιημένοι. Περισσότερα το βράδυ. Πάω να δοκιμάσω την φωτεινότητα στον ήλιο.:cool: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Και το έλεγα πως η jb θα με βρει σε διακοπές γμτ... Δυστυχώς δεν προσφέρεται το beachομπαρο για δοκιμές, κρίμα. Μέχρι να βγει call recording σίγουρα θα γυρνάω σε ics καθημερινά. Αν δε κάνω λάθος είναι το πρώτο μη-nexus που την πήρε, έστω και ανεπίσημα ε; Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Πρώτο σοβαρό bag: ο official browser κρασαρει όταν ανοίγεις sites σε desktop mode. Θα δοκιμάσω με Chrome. Η φωτεινότητα μια απο τα ίδια στον ήλιο. Καμία σχέση με αυτή που έχουμε χρησιμοποιώντας το σχετικό Fix. Στην κάμερα εχει γίνει η πολυ χρήσιμη προσθήκη του pause στην βιντεοσκόπηση. Δεν παρατήρησα κάποια άλλη βελτίωση. Η θερμοκρασία όντως είναι 2 βαθμούς πιο πάνω απο τις custom που χρησιμοποιούμε. Edit: Και ο Chrome εχει προβλημα αλλα διαφορετικό. Αν απο landscape πας σε portrait κολλάει. Επίσης το πληκτρολόγιο της Samsung αντί να διαγραφεί με το σχετικό πληκτρο γράφει ότι ναναι. Η ram μετα απο κάμποσες ώρες που το δούλεψα, μου φάνηκε τελικά καλύτερη σε σχέση με το ics. Έπαιζε απο 130-200ΜΒ και όχι 90-140 που είχαμε. Μάλλον είναι ώρα για επιστροφή στην V13 που είχα αρχίσει να δοκιμάζω απο το πρωί. Είδα αυτα που ήθελα. Δεν εχει νόημα να παλεύω με τα bags για να χρησιμοποιήσω κάτι που δεν είναι ακόμα έτοιμο. Edited August 17, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts