Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με καλύπτεις απολυτα σε ολα. Σε δοκιμή με cm10 έμεινα με το στομα ανοιχτο με το smoothnes της συσκευης !! Πραγματικα δινει αλλη εμπειρία χρησης το jb και ελπίζω οταν την βάλει και η samsung να ειναι το ιδιο smooth και χωρις lag . Περιμένω μια πιο daily use rom απο cm10 η οποιον αλλο βγαλει κατι καλο επανω σε αυτην και μπορώ να ζησω και χωρις το tw της samsung. Tωρα για τα κοψίματα στους launchers ισως να ειναι και ο προγραμματισμος των εταιριων αυτων ΙΣΩΣ oχι σωστα προγραμματισμενος εαν αναλογιστούμε οτι εχουν να δουλέψουν επανω σε εκατονταδες διαφορετικες συσκευες. Π.χ αμα περασεις tsf launcher θα δεις το smooth που παντα ηθηλες και χωρις κοψιματα ,lag και καθυστερησεις. Αρα εχει γινει καλυτερη δουλεια στο software απο την εταιρια που βγαζει τον tsf.

Τωρα θα τον δοκιμάσω:)

giphy.gif

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τωρα θα τον δοκιμάσω:)

Ο tsf launcher είναι ο ορισμός του smoothness. Αν τον δουλέψεις μια φορά, πάντα θα γυρίζεις σε αυτόν.. Πλέον έχει γίνει και πολύ παραμετροποιησιμος και αναβαθμίζεται συνεχώς.. Στο s3 κάθεται λουκούμι..

The sky moves on sideways

Πολυ περιεργη η αναφορα σου...:!:

Με WanamLite ειμαι και εγω και για να φτασω τους βαθμους που αναφερεις,πρεπει να το ταλαιπωρησω καπως το τηλεφωνακι.

Για κανε κανα πειραμα του τυπου να αλλαξεις Kernel με καποιον αλλον και να μας πεις τι βλεπεις.

Που λογικα θα δειςςςςςς.... Διαφορες..

Ελα,ψαξτο το θεματακι.. Το εχεις και με το παραπανω εσυ.. Μετα απο fullwipe και να συνεχιζει το θεματακι..(??)

Και ολοι οι αλλοι,να μην αναφερουν κατι αναλογο..(:worry:) Για ψαξτο καλυτερα,γιατι δεν θελω να αρχισω και να ρωταω..

Λαμια θα φτασουμε..:lol::p

Καλε μου φιλε.. Χαλαρααα και με την JB..:shifty:

Πριν απο πολυ καιρο,λεγαμε οτι η ICS θα ειναι μια απογειωση....!!!!!!!

Εκ του αποτελεσματος,ολοι γνωριζουν πλεον (ακομα και η ιδια η google :lol:) οτι ηταν μια μεγαλη αποτυχια...!!!!

Και οι πραγματικα σοβαροι Users παρεμειναν στην GB και εκαναν update μονο για δοκιμες.

Mε την JB ακουω,διαβαζω πολλα.. Αλλα η εμπειρια με κανει να κρατω μικρο καλαθι.. Αν και θελω να πιστευω,πως την πηραν χαμπαρι αυτοι που επρεπε να την παρουν...!!!! Για να δουμεεεεεεεε.............:!:

Επίσης δοκίμασες άλλη ρομ με την ίδια base? Κι εμένα αραιά και που φλερτάρει με το 40αρι και ενίοτε το περνά αλλά ποτέ πάνω από 42..Επίσης αύξηση παρατηρω όταν και η φωτεινότητα της οθόνης είναι υψηλότερα ;)

δεν εχω δοκιμασει ουτε αλλο κερνελ ουτε αλλη ρομ με τη ιδια βαση...

τωρα ειμαι σε φαση στησιματος της rom απο την αρχη να δω τι θα γινει...αν εχω παλι προβλημα θα δοκιμασω με αλλο κερνελ και αν το

προβλημα συνεχισει θα δοκιμασω και την τελευταια ομεγα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μήπως φταίει καμιά πολύ "κλειστη" θήκη?? Λέω εγώ τώρα, μου ήρθε και λέω, μπας και δεν το αφήνει να πάρει ανάσα?? :confused:

καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..

λοιπον εστησα το κινητο οπως το ειχα πριν,εκανα εγκατασταση τις εφαρμογες μια μια ειδα μερικα βιντεο hd στο youtube και γενικα το ταραξα αρκετα και η θερμοκρασια πηγε μεχρι 39...επαιξα λιγο και asphalt 7 και επιασα 43 βαθμους... λογικα ειμαι οκ αλλα θα δω πως θα παει και στη πορεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

λοιπον εστησα το κινητο οπως το ειχα πριν,εκανα εγκατασταση τις εφαρμογες μια μια ειδα μερικα βιντεο hd στο youtube και γενικα το ταραξα αρκετα και η θερμοκρασια πηγε μεχρι 39...επαιξα λιγο και asphalt 7 και επιασα 43 βαθμους... λογικα ειμαι οκ αλλα θα δω πως θα παει και στη πορεια.

Αληθεια,πως τη μετρατε τη θερμοκρασια;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ε καλα είσαι εκει παίζει σε παιχνίδια όπως το asphalt με τέτοια ζέστη.

Εγω δεν πάω σε άλλη rom.

Αν κάτι δεν μ αρέσει γυρνάω σε official. Ειλικρινά όπως εστησα τη. Official πριν λίγες μέρες δεν είχε καμία διάφορα απο τις custom που έχουν official kernel.

Οπότε δεν βλέπω τον λόγο.

Όπου να ναι θα δοθει η LG8 και στις υπόλοιπες χωρες.

Αν βγει η CM 10 σωστη βλέπουμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αληθεια,πως τη μετρατε τη θερμοκρασια;

http://img339.imageshack.us/img339/5139/screenshot2012073022085.png

Elixir Widget:)

giphy.gif

Ε καλα είσαι εκει παίζει σε παιχνίδια όπως το asphalt με τέτοια ζέστη.

Εγω δεν πάω σε άλλη rom.

Αν κάτι δεν μ αρέσει γυρνάω σε official. Ειλικρινά όπως εστησα τη. Official πριν λίγες μέρες δεν είχε καμία διάφορα απο τις custom που έχουν official kernel.

Οπότε δεν βλέπω τον λόγο.

Όπου να ναι θα δοθει η LG8 και στις υπόλοιπες χωρες.

Αν βγει η CM 10 σωστη βλέπουμε.

οχι δεν εχω παραπονο,τετοια εποχη περυσι με το s2 η θερμοκρασια επιανε ταβανι ακομα και με απλα παιχνιδια...

κωστα φανταζομαι δοκιμασες τον κερνελ του wanam και σε stock rom?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οχι δεν εχω παραπονο,τετοια εποχη περυσι με το s2 η θερμοκρασια επιανε ταβανι ακομα και με απλα παιχνιδια...

κωστα φανταζομαι δοκιμασες τον κερνελ του wanam και σε stock rom?

Όχι ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να κατέβασω την official LG8. Με τις ταχύτητες που έχουμε εδω χρειάζεται 6-8 ώρες απο το samfirmware.

Θα το κάνω κάποια στιγμη. Πάντως δεν νομίζω να δώ κάποια διάφορα. Όλα στον kernel βασίζονται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εχει λογική για να πάρεις ενα πληρη backup των εφαρμογων μαζι με τα data να πρεπει να κανεις root το κινητο και να ρισκαρεις σε περιπτωση στραβης την εγγυηση. Πηρα τηλεφωνο την Samsung και τους ρωτησα τι πρεπει να κανω και απαθεστατα μου ειπαν οτι δεν γινεται να παρω backup τις εφαρμογες μα τα data τους μαζι. Τοτε γιατι δεν δεινουν επισημο root για να κονομανε σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα?

Εμένα με τρώει να περάσω Aosp 4.1.1 να την δω να ξέρω τι έρχεται :p

Tην εβαλα σημερα και την εβγαλα οταν ειδα οτι καθυστερουσε στην καμερα. Κατα τα αλλα ειναι το smoothens σε ολο του το μεγαλείο!

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Tην εβαλα σημερα και την εβγαλα οταν ειδα οτι καθυστερουσε στην καμερα. Κατα τα αλλα ειναι το smoothens σε ολο του το μεγαλείο!

Κι εγω αυτο ακριβως βλεπω..παιρνουμε μια γευση απο το jb γιατι λειτουργικη δεν ειναι αυτη την στιγμη. Παντως ειναι φοβερη σαν ταχυτητα και αισθηση

Την ρύθμιση "χρώματα" την έχετε δει στον καινούργιο browser της LG 8?

Την ρύθμιση "χρώματα" την έχετε δει στον καινούργιο browser της LG 8?

Η ρύθμιση της φωτεινότητας άλλαξε όνομα!

Στην προεπιλογή δουλεύει στο ίδιο επίπεδο με αυτό που έχεις ορίσει στο κινητό. Τα άλλα είναι πιο σκοτεινά για οικονομία.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ποιο widget είναι αυτό που βγάζει την θερμοκρασία μπαταριας επάνω αριστερά στην οθόνη.

elixir widgets ή απλά elixir

http://img339.imageshack.us/img339/5139/screenshot2012073022085.png

Elixir Widget:)

Βρηκα ενα,που γραφει Elixir2 -widgets.Aυτο ειναι;

Κοσμοτε,100Mbps.

Παιδιά πως φεύγουν απίστευτη την οθόνη κλειδώματος τα 3 εικονίδια...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά πως φεύγουν απίστευτη την οθόνη κλειδώματος τα 3 εικονίδια...

Πας ρυθμίσεις, ασφάλεια και κλείδωμα οθόνης,ρυθμίσεις κλειδώματος οθόνης και θα το βρεις ;)

Βρηκα ενα,που γραφει Elixir2 -widgets.Aυτο ειναι;

Το elixir2 ειναι μονόχρωμο ουσιαστικά την ιδια δουλειά κάνουν θεμα γούστου είναι;)

@nstasino

Elixir απλα.

giphy.gif

Το elixir2 ειναι μονόχρωμο ουσιαστικά την ιδια δουλειά κάνουν θεμα γούστου είναι;)

@nstasino

Elixir απλα.

Εληφθη over.Το εβαλα επιτυχως.

Κοσμοτε,100Mbps.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με το wi fi του σπιτιου μου που εχει σαν αποτελεΣμα μαλλον να μην ανοιγει καλοια σελιδα κ να γεμιζουν εςρωτηματικα ολα τα εικονιδια στην σελιδα.. δε το κανει παντα αλλα το κανει πολυ συχνα.. ενω οταν μπω με 3g δε το κανει.. μ ειπαν μαλλον φταει το ιντερνετ οτι ειναι αργο.. αν κ τωρα που αλλαξα ρουτερ ολα τα αλλα τα φορτωνει πολυ γρηγορα.. σε ιντερνετ καφε μια χαρα δουλευε. Απο οτι θυμαμαι.. Με την μπαταρια ειμαι απογοητευμενος.. 13 με 15 ωρες με χρηση σπαανια να βγαλω μερα.. με το fb οποτε του σκαει μ στελνει ειδοποιηση.. Επισης μου την βιδωνει οταν λαγκαρει.. κ ειδικα οταν παω απτο καντραν με τα νουμερα στις κλησεις.. χθες μπορεσα και δοκιμασα τον λαντσερ με τα 13 ευρω. Ο shell δυσκολος αλλα απιστευτα σμουθ. Δεν με αφηνει να τον εχω με πεταει.....

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

καλησπερα σε ολους.

εχω 2 θεματακια που δεν μπορω να λυσω αν καποιος ξερει.

και τα 2 αφορουν λειτουργιες ενω εχω το τηλεφωνο στην τσεπη κανοντας ποδηλατο. και κανω πανω απο 3 ωρες καθε μερα, οποτε μου ειναι χρησιμο.

το πρωτο ειναι οτι αφου δεν μπορω οπως το iphone οταν ακουω μουσικη να παω στο προηγουμενο κομματι με το κοντρολ των ακουστικων πατωντας 3 φορες, αλλα μονο μπροστα πατωντας 2 φορες, ανακαλυψα την πολυ χρησιμη φωνητικη εντολη που εχει για να αλλαζεις τα κομματια.! ολα καλα οσο ομως ειναι ενεργοποιημενη η οθονη. οταν την κλεισω δεν δουλευουν οι φωνητικες εντολες.! γιατι? αν ειναι ετσι τοτε δεν εχει καμια χρησιμοτητα η εφαρμογη. εκτος αν κανω κατι λαθος.!

και το δευτερο, οταν με παιρνουν τηλεφωνο και απανταω με τα handsfree , ενεργοποιητε η οθονη με αποτελεσμα απο την τσεπη που το εχω να πατιουνται διαφορα....:wacko: και ετσι καθε φορα θα πρεπει να το βγαζω απο την τσεπη και να κλεινω την οθονη.! υπαρχει τροπος να μην γινεται αυτο με τα handsfree τουλαχιστον?

Και κάτι ακόμα. Υπάρχει κάποιο tweek να δυναμώνει και άλλο το ηχείο ? Στο ομνια 2 πάντως υπήρχε !

Edited by pkountanis