Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι δεν κατεβαζεις αυτο που εχει εδω στα addons?

Α μπράβο, το πρόσθεσε. Οπότε αυτο είναι το πιο σίγουρο αφου το δίνει ο ίδιος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δευτερη μερα με την εξερετική wanam v2.0 με τον μαμησιο κερνελ και μόνο εξερετικά λόγια μπορώ να πω...

Ταχύτητα σμουθ αλλά και μπαταρία είναι σε εξερετικά επίπεδα...

Επίσης το σήμα του τηλ αλλά και το wifi είναι τοπ...

Το μόνο που βλέπω σε σχέση με την omega που είχα πρίν και υπολοίπετε είναι στο θεμα του φωτισμού τις οθόνης...

Δεν ξερω αν κανω λάθως αλλα πιστεύω οτι εκει σε σχέση με την ομεγα δεν εχει τον ιδιο φωτισμό στην οθόνη...

ΘΕΛΩ και γω !!!μου δινεις ακριβης οδηγιες να το κατεβασω και να τον βαλω ξερω μονο απο ωμεγα :-)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

παιδια την θερμοκρασια πως τη βλεπετε στη wanam2.0 ?

ειμαι με το δικο της κερνελ κ εχω την εντυπωση οτι ανεβαζει ευκολα στο σερφαρισμα...

απο τους 35 αν σερφαρω με το browser μπορει να παει και 44 σε κλειστο χωρο χωρις a/c

δεν νομιζω να ειναι νορμαλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ειμαι με το δικο της κερνελ κ εχω την εντυπωση οτι ανεβαζει ευκολα στο σερφαρισμα...

απο τους 35 αν σερφαρω με το browser μπορει να παει και 44 σε κλειστο χωρο χωρις a/c

Στρωσε την ρομ και τον κερνελ και σε δύο τρεις φορτίσεις θα μπορείς να βγάλεις ασφάλεΙ συμπεράσματα...

Πάντως σε εμένα έχει κάτσει καλά και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την θερμοκρασία...

Είμαι ακόμα στην πρώτη φόρτιση...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Χθες σε ανοιχτό χώρο με άπνοια και θερμοκρασία στους 35° (Αιγυπτος), με αρκετη ώρα σερφαρισμα στο gsmarena που είναι βαρυ όταν διαβάζεις συγκριτικα τεστ με τόσες φωτογραφίες και βίντεο, δεν έπιασε τους 40. Πήγε μέχρι 39.7° κι αυτο μετα απο κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα με φλας :lol:

Αντίθετα με την 1.9 είχα κι εγω πρόβλημα. Για κοιτα το CSC. Το αλλάξεις όταν την πέρασες η δείχνει Africa? δεν νομίζω να έχει σχέση αλλα και τότε είχαμε πρόβλημα μόνο συσκευές αγορασμενες απο Μ Ανατολη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ένας λόγος ρε @#$#$#@ μου που θα με κάνει να μην ξαναπάω σε εταιρεία με δικό της UI είναι το κ....ο smooth στο scroll της οθόνης είμαι τώρα με wanamalite + Nova και σε όλες της μαμημενες rom η γ...ω οθονη δεν ακολουθει το μαμηδι το δάχτυλο , πέρασα για χαβαλέ μια JB απο αυτές που έχουν ανεβάσει και είναι beta παρόλο που δεν είναι για daily use και έχουν αρκετά θέματα να λύσουν , έχουν όμως αυτήν την γλύκα την βουτυρένια που σου φτιάχνει την ψυχολογία , 2 μέρες έμεινα με αυτού του τύπου - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 την JB και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω παρόλα τα θέματα με μνήμες με θερμοκρασίες με led , γύρισα στην όντως πολυ καλή wanamalite και ειμαι με αυτο το αποκρουστικό φαινόμενο του μικρού αλα αισθητού κοψίματος κατά το scollarisma των οθονών και με (apex και με Nova).

Πραγματικά ενώ μου αρεσουν τρομερά οι συσκευές που βγάζει η Samsung θα το σκεφτώ πολύ για το αν θα αγοράσω ξανα , η θα καταλήξω σε Nexus.

Και τέλος να πω ότι αυτά αποτελούν καθαρά δική μου άποψη και δεν έχει να κάνει με το αν είναι μια συσκευή καλή η οχι.

giphy.gif

Ένας λόγος ρε @#$#$#@ μου που θα με κάνει να μην ξαναπάω σε εταιρεία με δικό της UI είναι το κ....ο smooth στο scroll της οθόνης είμαι τώρα με wanamalite + Nova και σε όλες της μαμημενες rom η γ...ω οθονη δεν ακολουθει το μαμηδι το δάχτυλο , πέρασα για χαβαλέ μια JB απο αυτές που έχουν ανεβάσει και είναι beta παρόλο που δεν είναι για daily use και έχουν αρκετά θέματα να λύσουν , έχουν όμως αυτήν την γλύκα την βουτυρένια που σου φτιάχνει την ψυχολογία , 2 μέρες έμεινα με αυτού του τύπου - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 την JB και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω παρόλα τα θέματα με μνήμες με θερμοκρασίες με led , γύρισα στην όντως πολυ καλή wanamalite και ειμαι με αυτο το αποκρουστικό φαινόμενο του μικρού αλα αισθητού κοψίματος κατά το scollarisma των οθονών και με (apex και με Nova).

Πραγματικά ενώ μου αρεσουν τρομερά οι συσκευές που βγάζει η Samsung θα το σκεφτώ πολύ για το αν θα αγοράσω ξανα , η θα καταλήξω σε Nexus.

Και τέλος να πω ότι αυτά αποτελούν καθαρά δική μου άποψη και δεν έχει να κάνει με το αν είναι μια συσκευή καλή η οχι.

Βάλε cm9. Είναι σε release candidate μορφή επι του παρόντος και δεν έχει τα bugs της CM10..Επίσης θα έχεις την ομαλότητα που ζητάς στον launcher σου..

Oι CM10 σιγά σιγά διορθώνουν τα Bugs, νομίζω λύσανε και το πρόβλημα του ήχου στη λήψη βίντεο. Εκεί είναι το μεσοπρόθεσμο μέλλον.

Μένει το memory leak, το ραδιόφωνο (αν ποτέ...) και κάτι ψιλά.

Αλλά μπορώ να πώ ότι και η μαμά rom είναι αξιοπρόσεκτα σταθερή και λειτουργική, μπορείς άνετα να την έχεις χωρίς στεναχώριες. Οι custom rom δεν σου δίνουν αυτό το πολύ παραπάνω που είχαμε υπόψη μας σε παλαιότερες συσκευές (που με "μαμά" σερνότανε και με custom πέταγε)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Oι CM10 σιγά σιγά διορθώνουν τα Bugs, νομίζω λύσανε και το πρόβλημα του ήχου στη λήψη βίντεο. Εκεί είναι το μεσοπρόθεσμο μέλλον.

Μένει το memory leak, το ραδιόφωνο (αν ποτέ...) και κάτι ψιλά.

Αλλά μπορώ να πώ ότι και η μαμά rom είναι αξιοπρόσεκτα σταθερή και λειτουργική, μπορείς άνετα να την έχεις χωρίς στεναχώριες. Οι custom rom δεν σου δίνουν αυτό το πολύ παραπάνω που είχαμε υπόψη μας σε παλαιότερες συσκευές (που με "μαμά" σερνότανε και με custom πέταγε)

Έτσι όπως τα λες είναι με μαμά rom και μαμά launcher ώμος δεν έχουν την παραμετροποίηση που χρειάζεται για να τον φέρεις στα μέτρα σου , εγώ φερ ειπείν θέλω desktop grid για 7 app σε σειρά και margins ,αυτα δεν μου τα παρέχει ο mama launcher:(

giphy.gif

Χθες σε ανοιχτό χώρο με άπνοια και θερμοκρασία στους 35° (Αιγυπτος), με αρκετη ώρα σερφαρισμα στο gsmarena που είναι βαρυ όταν διαβάζεις συγκριτικα τεστ με τόσες φωτογραφίες και βίντεο, δεν έπιασε τους 40. Πήγε μέχρι 39.7° κι αυτο μετα απο κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα με φλας :lol:

Αντίθετα με την 1.9 είχα κι εγω πρόβλημα. Για κοιτα το CSC. Το αλλάξεις όταν την πέρασες η δείχνει Africa? δεν νομίζω να έχει σχέση αλλα και τότε είχαμε πρόβλημα μόνο συσκευές αγορασμενες απο Μ Ανατολη.

το afr εχει δεν το αλλαξα...ποιο πρεπει να βαλω για ευρωπη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

το afr εχει δεν το αλλαξα...ποιο πρεπει να βαλω για ευρωπη?

Δεν έχει το EUR ανάμεσα στα αλλά;

Δεν έχει το EUR ανάμεσα στα αλλά;

οχι.......

edit: ειχε VGR λογικa ειναι vodafone greece...το αλλαξα και μετα το reboot-wipe η προεπιλεγμενη γλωσσα ηταν τα ελληνικα...

λογικα δεν εκανα κατι λαθος... :)

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οχι.......

edit: ειχε VGR λογικa ειναι vodafone greece...το αλλαξα και μετα το reboot-wipe η προεπιλεγμενη γλωσσα ηταν τα ελληνικα...

λογικα δεν εκανα κατι λαθος... :)

Έχεις δίκιο τώρα το κοίταξα. Εγώ έχω βάλει το EGP αφού είμαι στην αίγυπτο.

Νομίζω το XEO ανήκει σε ευρωπαϊκή χώρα. Ας βοηθήσει και κάποιος άλλος.

• Administrators
Νομίζω το XEO ανήκει σε ευρωπαϊκή χώρα. Ας βοηθήσει και κάποιος άλλος.

Ναι, το ΧΕΟ είναι Πολωνικό.

Πληροφορίες για όλα τα CSC εδώ... http://forum.xda-developers.com/wiki/Csc

Modpic.gif

Την Καλησπερα μου στα τσακαλια..!!

Το ειχα αναφερει και πιο πισω.. Parafronara μου,δεν υπαρχει προβλημα με την Θερμοκρασια = WanamLite.

Μην πιστεψεις οτι θα νιωσεις ποτε ξανα με το S3 + Ηard gaming,οτι ενιωσες με το S2..

Oυτε με ΙCS ουτε με JB. Eπισης,ακομα και αν καποιος kamerounezokernaliaris θελησει και τολμησει να κανει με την δουλεια του τα απιστευτα π@π@ριλικια..:!: Πριν ακομα την testarei ο ιδιος,θα μαζευτει και θα μαμαδοβαδισει.

Ο Τουρκος ηταν ο μοναδικος επικινδυνος στο θεμα της θερμοκρασιας. Και πιστεψε με,απο οτι διαβαζω δεν προκειται να ξανα κανει λαλακιες (πιστευω). Οσο για το επιτρεπτο οριο θερμοκρασιας του S3,ξεπερναει κατα 9 βαθμους το S2.

Eπισης αν καταφερει καποιος να ανεβασει (θερμοκρασια) το S3 (heavy + Crazy Hard Use και οχι φουρνους μικροκυματων και διαφορες αλλες παπα...ριες που διαβαζω,απο εδω και απο εκει..) παραπανω απο τους 58 βαθμους C και μας παραθεσει αποδειξεις..

Εγω δηλωνω οτι θα του χαρισω την δικη μου συσκευη..:!:

Οποτε φιλε parafron,Γιωργο μου,Γιατρε μου,δεν καταλαβαινω γιατι ενας τοσο εμπειρος και σοβαρος expert user χρηστης / heavy gamer / και all around οπως εσυ,προβληματιζεται τοσο πολυ με το θεμα της θερμοκρασιας στο S3..??

Eπισης,αν και κανεις δεν με επιβεβαιωνει μεχρι στιγμης.. Θεωρω πως ο Wanam αυτην την δεδομενη χρονικη στιγμη,εχει κανει ενα μικρο θαυμα με την δουλεια του και υπερεχει,εχω δοκιμασει τα παντα και ξερω καλα τι λεω.

αααα... Και κατι ακομα... Που δεν το εχω αναφερει μεχρι τωρα.. Ο Wanam δεν ειναι ενα απλο παιδακι που develope-rom-tsoutsounizei. Eχει ιδιαιτερες γνωσεις και εξειδηκευση,με το θεμα που μας φτιαχνει και γραφουμε και θεωρω πως αν δεν τον φαει η λαλακια της εμπορικοτητας, θα μας χαρισει πολυ αξεπεραστες δουλειες και στο μελλον..

ΜΑΚΑΡΙ....!!!!!! (Αλλα παντα με προσοχη.. Γιατι εχει τρομαξει το ματι μου,με τοσους developers recognize / elite / και π@π@ρια μεντολες..!!!)

Αν και η καρδια μου ανηκει στους Ελληνες...!!!!!!!! (Αλλα αλλο θεμα αυτο..!!!)

Edited by Milfas

βασικα δεν με προβληματιζει η θερμοκρασια...με προβληματιζει ο λογος που ανεβαζει...

να πω οτι επαιζα καμια ωρα κανενα βαρυ παιχνιδι οκ να το καταλαβω,αλλα απο 35 να πιασω 44 μονο με browsing??

ειναι λιγο κουλο πως να το κανουμε....

θα κανω ενα full wipe,εγκατασταση και αλλαγη το sales code απο την αρχη στησιμο να δω τι θα γινει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

βασικα δεν με προβληματιζει η θερμοκρασια...με προβληματιζει ο λογος που ανεβαζει...

να πω οτι επαιζα καμια ωρα κανενα βαρυ παιχνιδι οκ να το καταλαβω,αλλα απο 35 να πιασω 44 μονο με browsing??

θα κανω ενα full wipe,εγκατασταση και αλλαγη το sales code απο την αρχη στησιμο να δω τι θα γινει....

Το sales code δεν παιζει κανεναν ρολο. (ταπεινη μου αποψη για την συσκευη μας..) Αν και διαβαζω και ερευνω για καθε τι που αναφερει ο master Κωστας (Te_Salat) στα γραπτα του. Και σχεδον σε ποσοστο πανω απο 95%,εχει παντα δικιο. Χαιρομαι να τον διαβαζω και μαθαινω πολλα απο αυτον..:respect:

Το 44 C ειναι πολυ normal θερμοκρασια για εμενα..!! Και συμφωνει με τους κατασκευαστες..:!:

Περισσοτερες λεπτομερειες για (on charging / how many hours browsing και..και..και..) δεν ρωταω στην παρουσα φαση,για να μην κουρασω.. Θα σε ρωτησω πολυ περισσοτερα,οταν και αν ποτε φτασεις τους 58C...:!: Τοτε θα ηθελα να μαθω πως τα καταφερες..(??) Μεχρι τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα,αν και καλο θα ηταν οποιος ξεπερναει τις συνηθισμενες αναφερομενες απο Users θερμοκρασιες,να το ψαχνει το θεμα καπως καλυτερα,οπως και πολυ σωστα κανεις (με τα γνωστα μεχρι τωρα πραγματακια kernel / use / app / hours / level charging κ.λ.π / κ.λ.π... και αλλα πολλα..!!).

Αν εντοπισεις κατι που επηρεαζει,θα χαρω πολυ να διαβασω τι ανακαλυψες..(??)

Edited by Milfas

Το sales code δεν παιζει κανεναν ρολο. (ταπεινη μου αποψη για την συσκευη μας..) Αν και διαβαζω και ερευνω για καθε τι που αναφερει ο master Κωστας στα γραπτα του. Και σχεδον σε ποσοστο πανω απο 95%,εχει παντα δικιο. Χαιρομαι να τον διαβαζω και μαθαινω πολλα απο αυτον..:respect:

Το 44 C ειναι πολυ normal θερμοκρασια για εμενα..!! Και συμφωνει με τους κατασκευαστες..:!:

Περισσοτερες λεπτομερειες για (on charging / how many hours browsing και..και..και..) δεν ρωταω στην παρουσα φαση,για να μην κουρασω.. Θα σε ρωτησω πολυ περισσοτερα,οταν και αν ποτε φτασεις τους 58C...:!: Τοτε θα ηθελα να μαθω πως τα καταφερες..(??) Μεχρι τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα,αν και καλο θα ηταν οποιος ξεπερναει τις συνηθισμενες αναφερομενες απο Users θερμοκρασιες,να το ψαχνει το θεμα καπως καλυτερα οπως και πολυ σωστα κανεις (με τα γνωστα μεχρι τωρα πραγματακια kernel / use / app / hours / level charging κ.λ.π / κ.λ.π... και αλλα πολλα..!!).

Αν εντοπισεις κατι που επηρεαζει,θα χαρω πολυ να διαβασω τι ανακαλυψες..(??)

μεσα σε ενα τεταρτο ανεβασε 44 και χωρις να το εχω στη φορτιση εννοειτε...

δε παει καπου το μυαλο μου στο τι μπορει να φτεει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

πέρασα για χαβαλέ μια JB απο αυτές που έχουν ανεβάσει και είναι beta παρόλο που δεν είναι για daily use και έχουν αρκετά θέματα να λύσουν , έχουν όμως αυτήν την γλύκα την βουτυρένια που σου φτιάχνει την ψυχολογία , 2 μέρες έμεινα με αυτού του τύπου - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 την JB και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω παρόλα τα θέματα με μνήμες με θερμοκρασίες με led ,

Δηλαδη,ετσι και μπει η JB ,officially,θα σκιζει το τηλεφωνο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

μεσα σε ενα τεταρτο ανεβασε 44 και χωρις να το εχω στη φορτιση εννοειτε...

δε παει καπου το μυαλο μου στο τι μπορει να φτεει...

Πολυ περιεργη η αναφορα σου...:!:

Με WanamLite ειμαι και εγω και για να φτασω τους βαθμους που αναφερεις,πρεπει να το ταλαιπωρησω καπως το τηλεφωνακι.

Για κανε κανα πειραμα του τυπου να αλλαξεις Kernel με καποιον αλλον και να μας πεις τι βλεπεις.

Που λογικα θα δειςςςςςς.... Διαφορες..

Ελα,ψαξτο το θεματακι.. Το εχεις και με το παραπανω εσυ.. Μετα απο fullwipe και να συνεχιζει το θεματακι..(??)

Και ολοι οι αλλοι,να μην αναφερουν κατι αναλογο..(:worry:) Για ψαξτο καλυτερα,γιατι δεν θελω να αρχισω και να ρωταω..

Λαμια θα φτασουμε..:lol::p

Δηλαδη,ετσι και μπει η JB ,officially,θα σκιζει το τηλεφωνο;

Καλε μου φιλε.. Χαλαρααα και με την JB..:shifty:

Πριν απο πολυ καιρο,λεγαμε οτι η ICS θα ειναι μια απογειωση....!!!!!!!

Εκ του αποτελεσματος,ολοι γνωριζουν πλεον (ακομα και η ιδια η google :lol:) οτι ηταν μια μεγαλη αποτυχια...!!!!

Και οι πραγματικα σοβαροι Users παρεμειναν στην GB και εκαναν update μονο για δοκιμες.

Mε την JB ακουω,διαβαζω πολλα.. Αλλα η εμπειρια με κανει να κρατω μικρο καλαθι.. Αν και θελω να πιστευω,πως την πηραν χαμπαρι αυτοι που επρεπε να την παρουν...!!!! Για να δουμεεεεεεεε.............:!:

Edited by Milfas

Η JB είναι ότι τα win 7, και η ICS τα vista. lol

Η αλήθεια είναι οτι η jb είναι πολυ καλη, σαφώς ανώτερη απι τη ics, απο αυτήν γράφω τώρα (xoom)!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Επίσης δοκίμασες άλλη ρομ με την ίδια base? Κι εμένα αραιά και που φλερτάρει με το 40αρι και ενίοτε το περνά αλλά ποτέ πάνω από 42..Επίσης αύξηση παρατηρω όταν και η φωτεινότητα της οθόνης είναι υψηλότερα ;)

Με καλύπτεις απολυτα σε ολα. Σε δοκιμή με cm10 έμεινα με το στομα ανοιχτο με το smoothnes της συσκευης !! Πραγματικα δινει αλλη εμπειρία χρησης το jb και ελπίζω οταν την βάλει και η samsung να ειναι το ιδιο smooth και χωρις lag . Περιμένω μια πιο daily use rom απο cm10 η οποιον αλλο βγαλει κατι καλο επανω σε αυτην και μπορώ να ζησω και χωρις το tw της samsung. Tωρα για τα κοψίματα στους launchers ισως να ειναι και ο προγραμματισμος των εταιριων αυτων ΙΣΩΣ oχι σωστα προγραμματισμενος εαν αναλογιστούμε οτι εχουν να δουλέψουν επανω σε εκατονταδες διαφορετικες συσκευες. Π.χ αμα περασεις tsf launcher θα δεις το smooth που παντα ηθηλες και χωρις κοψιματα ,lag και καθυστερησεις. Αρα εχει γινει καλυτερη δουλεια στο software απο την εταιρια που βγαζει τον tsf.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Η JB είναι ότι τα win 7, και η ICS τα vista. lol

Η αλήθεια είναι οτι η jb είναι πολυ καλη, σαφώς ανώτερη απι τη ics, απο αυτήν γράφω τώρα (xoom)!

Εσυ απο αυτην γραφεις και μου αρεσε και πολυ ο παραλληλισμος που εκανες. Και οτι εχω δοκιμασει,με κανει να συμφωνω μαζι σου. Και αντε να την φορεσουμε και αυτην και να νιωσουμε ολοι ευτυχισμενοι ξανα..:lol::p

Αλλα χαλαραααα...!!!!

Επίσης δοκίμασες άλλη ρομ με την ίδια base? Κι εμένα αραιά και που φλερτάρει με το 40αρι και ενίοτε το περνά αλλά ποτέ πάνω από 42..Επίσης αύξηση παρατηρω όταν και η φωτεινότητα της οθόνης είναι υψηλότερα ;)

edit : @efthimis31

Ετσι ειναι φιλε Ευθυμη,οπως ακριβως τα αναφερεις.. Και πολυ σωστα συμφωνα και με την σχεση αρχη διατηρησης ενεργειας / θερμοκρασιας =

Αυξηση φωτεινοτητας = Μεγαλυτερη καταναλωση = Μεγαλυτερη θερμοκρασια (αλλα με μικρες θερμοκρασιακες διακυμανσεις και καθολου ανησυχητικες φυσικα..:!::!:)

Edited by Milfas