dimitris15 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδιαβ εχω μπερδεςυτει δεν μπορω να συνδεθω στο all share play με τιποτα επισης η ρυθμιση κοντινες συσκευες ποια διαφορα εχει? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros191989 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 ξερει κανεις κανενα καλο widget για τη θερμοκρασια του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 ξερει κανεις κανενα καλο widget για τη θερμοκρασια του κινητου? Εγώ έχω βάλει το elexir widgets και έχω φτιάξει ένα για την θερμοκρασία.. Μπορείς να έχεις διάφορα μεγέθη με διάφορες πληροφορίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδια για σας. Εχω το εξης προβλημα με το κινητο. Προσπαθω να συνδεσω το κινητο στο internet μεσω laptop με ad-hock ασυρματα ή μεσω usb αλλα δεν τα καταφερνω. Μεσω router συνδεεται κανονικα. Διαβασα οτι ειναι προβλημα γενικα για το android λειτουργικο. Ξερει κανεις καμια λυση? Ευχαριστω Γνωρίζω ότι μπορείς να συνδέσεις το laptop στο κινητό και να πάρει από το κινητό Internet. Από το laptop να δώσεις στο κινητό δεν το χρειάστηκα ποτέ και δεν ξέρω αν γίνεται. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδιά κάποιο widget που να εμφανίζει διαθέσιμο χώρο στην κάρτα και στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Να ρωτησω κατι εχω κολλησει ειχα κανει back up τα memos στο google account μου δεν θυμαμαι πως πως μπορω να τα συνχρονισω παλι με το s3? Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros191989 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Να ρωτησω κατι εχω κολλησει ειχα κανει back up τα memos στο google account μου δεν θυμαμαι πως πως μπορω να τα συνχρονισω παλι με το s3? επισης μπορει καποιος να μου εξηγησει πως λειτουργει γενικα ο συγχρονισμος? (π.χ. εγω ειχα κανει συγχρονισμο επαφων με facebook και gmail και δεν καταλαβα ποια η χρησιμοτητα του και πως στην πραγματικοτητα λειτουργει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Παιδιά κάποιο widget που να εμφανίζει διαθέσιμο χώρο στην κάρτα και στο τηλέφωνο; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.elixir.widget&hl=en Μαμαει:) http://img856.imageshack.us/img856/3278/screenshot2012072421093.png http://img221.imageshack.us/img221/3278/screenshot2012072421093.png Edited July 24, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smoothjimmy Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Λοιπον. Οταν δημιουργησω συντομευση απο τις εφαρμογες σε καποια αρχικη οθονη, το banner δεν σβηνει και ας εχω διαβασει τα μηνυματα- mail. Στο μενου εφαρμογων σβηνουν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδιά έχω περασμένο τον Ex Dialer και όταν έχω αναπάντητη και πάω να ανοιξω μου εμφανίζει την κλίση πρώτα στον εγκαταστημένο dialer και μετα στον ex Δυο φορές δηλαδή???? Ξερει κανείς τίποτα για το πως θα μπορω να παρακάμψω την εμφάνιση των κλίσεων από τον εγκαταστημένο Dialer ??? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδιά την βοήθειά σας, ειναι μερικά site που δεν τα ανοίγει κανονικά. Πηγα να μπω τωρα στο site απο το καλαμιτσι (καμπινγκ στην χαλκιδικη) κ δεν το εμφανιζει σωστά ενω φίλος με iphone το βλεπει κανονικά. Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Βρε παιδια εγω μετα την αναβαθμιση εχω θεμα με την θερμοκρασια. Ειδα και 46! Ενω πριν δεν ενοιωθα καν ζεστη. Εγραψα 46; πειτε 49! Edited July 24, 2012 by mpanos Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Εχει plug in που κάνει αυτη τη δουλειά ..πρέπει. να εισαι root..ψαξε στο μαρκετ.. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Δεν το βρίσκω.. Καμιά βοήθεια ειμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smoothjimmy Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Λοιπον. Οταν δημιουργησω συντομευση απο τις εφαρμογες σε καποια αρχικη οθονη, το banner δεν σβηνει και ας εχω διαβασει τα μηνυματα- mail. Στο μενου εφαρμογων σβηνουν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perfect_elu Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Δύο ερωτήματα, διότι ψάχνω και άκρη δεν βρίσκω: 1. Αν πατηθεί το "CAM to Phone FW Dump (Rear)" τι συμβαίνει; 2. Μετά το τελευταίο update η απόδοση του σήματος σύνδεσης wifi έχει μειωθεί εξαιρετικά. Μπορεί να βελτιωθεί; Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ για κάθε προσπάθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros191989 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 τελικα γινεται να κανουμε εγκατασταση των εφαρμογων ή των παιχνιδιων στην εξωτερικη καρτα sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 ΣΟΣ!!!!!!! Βοηθεια όποιος ξέρει!!!!! Στην μπαρα ειδοποιήσεων έχω ένα μήνυμα που λέει "Να μην λαμβάνονται ειδοποιήσεις" και νομίζω αυτός είναι ο λόγος που όταν κατεβάζω απο το PLAY εφαρμογές δεν μου έρχοντια στο κινητό Ξερει κανεις τίποτα??? Είμαι ροοτ και με ωμεγα ν.9,1 Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα.ειναι απλα λαθος μεταφραση.εχει αναφερθει και πιο πριν. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Ναι αλλα δεν λαμβάνω τις εφαρμογές ενω πριν βάλω την ΣΙΜ και το είχα χωρίς ΣΙΜ για να κανω ροοτ μια χαρα τις κατεβαζε Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Βρε παιδια εγω μετα την αναβαθμιση εχω θεμα με την θερμοκρασια. Ειδα και 46! Ενω πριν δεν ενοιωθα καν ζεστη. Εγραψα 46; πειτε 49! Ποια εκδοση εχεις τωρα?:worry: Δύο ερωτήματα, διότι ψάχνω και άκρη δεν βρίσκω: 1. Αν πατηθεί το "CAM to Phone FW Dump (Rear)" τι συμβαίνει; 2. Μετά το τελευταίο update η απόδοση του σήματος σύνδεσης wifi έχει μειωθεί εξαιρετικά. Μπορεί να βελτιωθεί; Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ για κάθε προσπάθεια! Στο 1 μην το πατας καθολου θα σου αλλαξει τις ρυθμισεις της καμερα και δεν ξερεις το αποτελεσμα τους. Στο 2 αν ειναι θεμα που δημιουργηθηκε αμεσως μετα το update,η μονη λυση ειναι εκ νεου update απο Samsung,αλλα δοκιμασε ενα restart στο κινητο η΄στην ακραια περιπτωση ενα factory reset μπορει και να στρωσει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Παιδιά έχω περασμένο τον Ex Dialer και όταν έχω αναπάντητη και πάω να ανοιξω μου εμφανίζει την κλίση πρώτα στον εγκαταστημένο dialer και μετα στον ex Δυο φορές δηλαδή???? Ξερει κανείς τίποτα για το πως θα μπορω να παρακάμψω την εμφάνιση των κλίσεων από τον εγκαταστημένο Dialer ??? στα preferences εχει κατηγορια plug in...:blink: Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Έχεις κανένας παρατηρήσει ότι οι απευθείας κλήσεις δεν δουλεύουν πάντα σωστά? Δηλ με το που κάνεις την κίνηση και φέρνεις στο αφτί σού το κινητό δεν ανταποκρίνεται πάντα η αυτόματη κλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Τωρα εχω την XXBLFB και το κινητο ανεβαζει θερμοκρασια αρκετα. Πριν δεν ειχα θεμα. Τι να κανω; κανενα φορματ; Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Παίδες καλησπέρα Εχω παρατηρήσει έντονο light bleeding και στα 2 capacitive buttons (μενου και back).Εχω το λευκό S3. Είναι φυσιολογικό ή να κοιτάξω για αλλαγή ; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts