xaracbr Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 βρηκα αυτο αλλα ειναι για note 3 http://forums.androidcentral.com/verizon-samsung-galaxy-note-3/361730-how-use-s-voice-google-now-hands-free-via-bluetooth-security-lock-screen-your-note-3-a.html κανει μαγικα to s vose προσπάθησα να το σεταρω στο s3 αλλα.. Ποια Custom ROM «φοράει»?? καποιος που να εχει ασχοληθει με το s voice?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Η ταχύτερη rom για s3 int i9300 είναι αυτή. https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3286265&share_tid=3286265&share_fid=3793&share_type=t [ROM][i9300][6.0.1_r61][saberMod][v10.8] Temasek's UNOFFICIAL CyanogenMod 13 Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 :!: :!: Να υπενθυμίσω ότι για custom rom και γενικά τροποποιήσεις της συσκευής υπάρχει ξεχωριστό θέμα και θα παρακαλέσω να γράφετε εκεί τα σχετικά ώστε να μην βγαίνετε off topic και να είναι μαζεμένες οι συζητήσεις στα κατάλληλα θέματα για ευκολία όλων μας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 εδω κ μια βδομαδα περιπου μου βγαζει αναβαθμηση λογισμικου. ξερουμε λεπτομερειες της αναβαθμησησς αυτης? αν δεν θελω να την κανω, υπαρχει τροπος να μην μου ζηταει καθε λιγο κ λιγακι να την κανω? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 γιεα σε όλου! έπεσε στα χέρια μου ένα s3 ι9300 το οποίο δεν bootάρει στο android και μένει στο samsung logo. Επισης κολλάει κατά την διαδικασία της φόρτισης. Δηλαδή δεν αναγνωρίζει ότι έχει καλώδιο φόρτισης αλλά δεν φορτίζει και δείχνει μόνιμα τον κύκλο φόρτισης κολλημένο. Σκέφτηκα να το φλασάρω με odin. και αφού κατέβασα την 4.4.3 official rom δοκίμασα με μερικές εκδόσεις του odin και κατέληξα ότι μου κάνει η v3.09. όταν όπως πατάω start για να προχωρήσει η διαδικασία μου βγάζει τα ακόλουθα. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9300XXUGNH4_I9300VFGGNH2_I9300BUUGNF1_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Added!! <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Initialzation.. <ID:0/003> Get PIT for mapping.. <ID:0/003> Firmware update start.. <ID:0/003> SingleDownload. <ID:0/003> boot.img <ID:0/003> NAND Write Start!! <ID:0/003> FAIL! <ID:0/003> <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 γιεα σε όλου! έπεσε στα χέρια μου ένα s3 ι9300 το οποίο δεν bootάρει στο android και μένει στο samsung logo. Επισης κολλάει κατά την διαδικασία της φόρτισης. Δηλαδή δεν αναγνωρίζει ότι έχει καλώδιο φόρτισης αλλά δεν φορτίζει και δείχνει μόνιμα τον κύκλο φόρτισης κολλημένο. Σκέφτηκα να το φλασάρω με odin. και αφού κατέβασα την 4.4.3 official rom δοκίμασα με μερικές εκδόσεις του odin και κατέληξα ότι μου κάνει η v3.09. όταν όπως πατάω start για να προχωρήσει η διαδικασία μου βγάζει τα ακόλουθα. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9300XXUGNH4_I9300VFGGNH2_I9300BUUGNF1_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Added!! <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Initialzation.. <ID:0/003> Get PIT for mapping.. <ID:0/003> Firmware update start.. <ID:0/003> SingleDownload. <ID:0/003> boot.img <ID:0/003> NAND Write Start!! <ID:0/003> FAIL! <ID:0/003> <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Χρησιμοποίησε το γνήσιο καλώδιο usb ή καλώδιο απο brand name κινητό και ΟΧΙ καλώδιο απο κινεζικό κινητο ASUS ZENFONE 2 | Z3560 1.8 Ghz | 2 Gb RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Εχει δοκιμασει κανεις καμια νουγκατ να πει εντυπωσεις? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 μου εσπασε το γυρω γυρω στο τηλεφωνο στο σημειο που ειναι ο διακοπτης που ανοιγει. αλλαζει αυτο μονο του? ξερουμε κοστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Αυτο απο μονο του ειναι παμφτηνο (κατω απο 5ε), αλλα αμφιβαλλω αν θα βρεις καποιον να αναλαβει το ρισκο αντικαταστασης διοτι ειναι πολυ δυσκολο να το καταφερεις χωρις να σπασεις την οθονη ή το τζαμι. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Σήμερα πρόσεξα ότι από 16 GB που είναι το τηλέφωνο μου λέει πως έχω 5 gb ελεύθερα από τα 11,3 gb. Tα άλλα 5 περίπου που είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 γιεα σε όλου! έπεσε στα χέρια μου ένα s3 ι9300 το οποίο δεν bootάρει στο android και μένει στο samsung logo. Επισης κολλάει κατά την διαδικασία της φόρτισης. Δηλαδή δεν αναγνωρίζει ότι έχει καλώδιο φόρτισης αλλά δεν φορτίζει και δείχνει μόνιμα τον κύκλο φόρτισης κολλημένο. Σκέφτηκα να το φλασάρω με odin. και αφού κατέβασα την 4.4.3 official rom δοκίμασα με μερικές εκδόσεις του odin και κατέληξα ότι μου κάνει η v3.09. όταν όπως πατάω start για να προχωρήσει η διαδικασία μου βγάζει τα ακόλουθα. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9300XXUGNH4_I9300VFGGNH2_I9300BUUGNF1_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Added!! <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Initialzation.. <ID:0/003> Get PIT for mapping.. <ID:0/003> Firmware update start.. <ID:0/003> SingleDownload. <ID:0/003> boot.img <ID:0/003> NAND Write Start!! <ID:0/003> FAIL! <ID:0/003> <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Έχεις πρόβλημα στη θύρα usb Σήμερα πρόσεξα ότι από 16 GB που είναι το τηλέφωνο μου λέει πως έχω 5 gb ελεύθερα από τα 11,3 gb. Tα άλλα 5 περίπου που είναι? Κάπου δε πρέπει να μπει και το λειτουργικό; :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Κάπου δε πρέπει να μπει και το λειτουργικό; :cool: Σωστά. ΄Έλπιζα να ήταν κάτι άλλο για να εξοικονομούσα λίγο χώρο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeo81 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 καλησπέρα παιδιά έχω ένα κινητό Samsung s3 9300 και όταν πατάω για να ανοίξω τις επαφές μου βγάζει το εξής μήνυμα : Επαφές διακόπηκε. Δηλαδή όπω καταλαβαίνετε δεν μπορώ να δω ούτε εάν μου εκανε καποιος αναπάντητη ποιος ήταν ούτε τίποτε άλλο μπορεί κάποιος να με βοηθήσει . Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Αν δεν έχεις κάνει κάποια "επέμβαση" εσύ, πήγαινε ρυθμίσεις - εφαρμογές, βρες τις επαφές και πατώντας επάνω στο εικονίδιο θα σου ανοίξει ένα μενού. Επέλεξε εκκαθάριση δεδομένων και κάνε επανεκκίνηση τη συσκευή να δεις εάν έστρωσε. Να έχεις υπόψη σου ότι θα σου διαγράψει όλες τις επαφές που έχεις αποθηκευμένες, οπότε θα πρέπει αν δεν τις έχεις ήδη συγχρονισμένες να πάρεις πρώτα ένα αντίγραφο τους. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeo81 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 ευχαριστω πολύ θα το δοκιμάσω και θα σας πω το αποτέλεσμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Μετά από πολλές περιπλανήσεις σε διάφορες Rom έχω καταλήξει προς το παρών, στην Bliss-v6.0-i9300-OFFICIAL-20160205-2029. Δουλεύουν όλα τα περιφερειακά πολύ καλά και η μπαταρία κρατάει αρκετά παραπάνω από άλλες Rom. Το μόνο μειονέκτημα είναι η εμφάνιση της ισχύς του σήματος, που την δείχνει κάτω από το 50%, αλλά δεν ισχύει. Έχει καλό σήμα, απλά δεν μπορείς να το δεις. Πολύ εύκολη δημιουργία αρχείου swap, μέσα από τις ρυθμίσεις. Δεν έχει εμφανίσει κανένα lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Μπορούμε να καταλαβουμε απο εδω πιας χωρας ειναι το firmware? http://i1194.photobucket.com/albums/aa369/furious555/diafora/Screenshot_2016-10-29-20-28-21_zpskkuep2a4.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Κατέβασε το phone info από το store και θα δεις τα πάντα για τη συσκευή σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Ευχαριστώ :-) Εμενα λεει Country of origin Vietnam. Δηλαδη ειναι το βιετναμεζικο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Όχι. ΤΟ firmware το λέει στην καρτέλα CSC CODE > CSC Country. Εμένα π.χ. είναι http://img.photobucket.com/albums/v84/stavpal/Screenshot_2016-11-05-17-58-05_zpstbjr3x10.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Ευχαριστώ παρα πολύ! Τα βρήκα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faep Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 μολις εκανα τα παραπανω βηματα για την αναβαθμηση καμερας αλλα δεν μου ανοιγει καν η καμερα μου λεει ''παρουσιαστηκε αγνωστο σφαλμα'' γνωριζει καποιος καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη...έχω στην κατοχή μου ένα Samsung S3 πρέπει να είναι το οποίο δεν λειτουργεί η οθόνη του...υπάρχει τρόπος να το ανοίξω μέσω PC με κάποιο σαν emulator η άλλο πρόγραμμα για να τραβήξω επαφές και άλλα δεδομένα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 καλημερα, οταν το συνδεεις στον υπολογιστη τι κανει ; το αναγνωριζει το κινητο ο υπολογιστης; αρχιζει να το φορτιζει; βγαζει μηνυμα ο υπολογιστης; αναβει κανενα λαμπακι στο κινητο; κανονικα και λογικα θα πρεπει ο υπολογιστης να βρει το κινητο και να μπορεσεις να δεις τα αρχεια....για πες μας λιγο παραπανω στοιχεια... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 καλημερα, οταν το συνδεεις στον υπολογιστη τι κανει ; το αναγνωριζει το κινητο ο υπολογιστης; αρχιζει να το φορτιζει; βγαζει μηνυμα ο υπολογιστης; αναβει κανενα λαμπακι στο κινητο; κανονικα και λογικα θα πρεπει ο υπολογιστης να βρει το κινητο και να μπορεσεις να δεις τα αρχεια....για πες μας λιγο παραπανω στοιχεια... Η συσκευή φορτίζει κανονικά...ανάβουν τα λαμπάκια και έχει ήχο από ειδοποιήσεις κτλ σαν να λειτουργεί κανονικά απλά δεν έχω εικόνα λόγω οθόνης και άφηνε για να μπορώ να πατήσω κάτι...Σε υπολογιστή δεν το έχω συνδέσει αλλά θα το κάνω αμέσως και θα παραθέσω αμέσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts