stauros2653 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 να ειναι το ι9300 και οχι lte η 93001/1αυτα εχουν αλλα χαρακτηριστικα,διαλεγεις.εγω εχω το ι9300 και ειμαι ικανοποιημενος.επισης να προοριζεται για χωρες ευρωπαικες η ακομα καλυτερα ελλαδα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 στο Gmail μπορω να προσθεσω και δευτερο λογαριασμο;;;; ξερει κανενας πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitharas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλησπέρα, κάτοχος Galaxy S3 με Android 4.1.2 stock unrooted. Θα ήθελα να αλλάξω πληκτρολόγιο αλλά όσα έβαλα παρουσιάζουν πρόβλημα με τους τονούμενους χαρακτήρες, όταν παω να στείλω SMS. Θέλω οι τονούμενοι χαρακτήρες να διαχειρίζονται όχι ως μικροί με τόνο αλλά ως μεγάλοι με τόνο, ακριβώς όπως κάνει και το stock πληκτρολόγιο της samsung αλλά και η stock εφαρμογή για τα μυνήματα. Τι θα μου προτείνατε; :) Παράθεση Dance4Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 στο Gmail μπορω να προσθεσω και δευτερο λογαριασμο;;;; ξερει κανενας πως; Όσους θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Όσους θελεις πως τους βαζω εχω ψαχνω και ακρη δεν εβγαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 πηγαινε ρυθμισεις λογαριασμοι επιλεγεις google και βγαζει επιλογη και για νεο λογαριασμο.αν ενοεις αυτο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 πηγαινε ρυθμισεις λογαριασμοι επιλεγεις google και βγαζει επιλογη και για νεο λογαριασμο.αν ενοεις αυτο. ναι το εκανα νομιζα στην αρχη ηταν για να αλλαξω τον υπαρχον λογαριασμο και σκαλωσα λιγο! ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Απλα ενημερωτηκα να πω οτι το πηγα σημερα (εδωσα τα 15 ευρω που θελουν για τον ελεγχο) και εν τελει μου ειπαν αυτο που φοβομουν. Οτι μητρικη dead. Παμε και επισημα για νεο κινητο πλεον. Μαλλον για note 4. Αλλα τι ατυχια και αυτο. Να σου χαλαει το κινητο λιγες μερες μετα απο τοτε που σου εληξε η εγγυηση. :mad: :( . Γενικα παντως παρατηρω οτι τα νεα κινητα δεν κρατανε πανω απο 3 χρονια. Λες και γινεται εσκεμμένα αυτο για να σκας καθε τοσο λεφτα για συσκευη. Εγω ειχα σκοπο να κρατησω το s3 αλλο 1.5 χρονο ακομα τουλαχιστον..αλλα...... Ξέρω. Κάπως έτσι ένιωσα και εγώ όταν μου έσπασε η οθόνη. Εάν δεν το φτιάξεις τελικά και θελήσεις να το πουλήσεις, έχε με στα υπόψιν. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Απλα ενημερωτηκα να πω οτι το πηγα σημερα (εδωσα τα 15 ευρω που θελουν για τον ελεγχο) και εν τελει μου ειπαν αυτο που φοβομουν. Οτι μητρικη dead. Παμε και επισημα για νεο κινητο πλεον. Μαλλον για note 4. Αλλα τι ατυχια και αυτο. Να σου χαλαει το κινητο λιγες μερες μετα απο τοτε που σου εληξε η εγγυηση. :mad: :( . Γενικα παντως παρατηρω οτι τα νεα κινητα δεν κρατανε πανω απο 3 χρονια. Λες και γινεται εσκεμμένα αυτο για να σκας καθε τοσο λεφτα για συσκευη. Εγω ειχα σκοπο να κρατησω το s3 αλλο 1.5 χρονο ακομα τουλαχιστον..αλλα...... Μηπως πρέπει να ξανασκευτεις την αγορα σαμσ παλι. Εγώ μετα την απαξια του σ3 σε κιτκατ ποτε σαμυ σε οτι βγαλει, ενα σορο συσκευες την πήραν ακομα κ σαμυ με μικροτερα σπεκς. Το νεξους4 νομιζω εκλεισε 18μηνο κ παει για λολιποπ. τελικα η γκογκλ αφησε το γκαλαξι νεξους τοτε γιατι δεν βλεπω να ξανακανει νεξους μπαι σαμσ και καλα θα κανει. εγω σε 2μηνες κλίνω 24μηνες με το σ3 κ παω για νεξους5 η 2καρτο απο κινα. σαμσ με τιποτα.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natsos1 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπερα παιδια πριν απο μια ωρα περιπου εσβησε το κινητο μου και μου εβαλε το μηνυμα <Η μνημη του κινητου σας εχει καταστραφει> και συνεχιζει απο κατω λεγονταν να πατησω στην επιλογη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπου ειναι και η μοναδικη επολογη δεν υπαρχει καποια αλλη... Τωρα το δικο μου προβλημα ειναι οτι εχω μεσα τηλεφωνα για την δουλεια μου αρχεια κωδικους που μου χρειαζονται....Υπαρχει καποιος τροπος να τα ξαναπρω αυτα? Πραγματικα θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας γιατι καιγομαι ειναι για την δουλεια μου Ευχρισρω εκ των προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μηπως πρέπει να ξανασκευτεις την αγορα σαμσ παλι. Εγώ μετα την απαξια του σ3 σε κιτκατ ποτε σαμυ σε οτι βγαλει, ενα σορο συσκευες την πήραν ακομα κ σαμυ με μικροτερα σπεκς. Το νεξους4 νομιζω εκλεισε 18μηνο κ παει για λολιποπ. τελικα η γκογκλ αφησε το γκαλαξι νεξους τοτε γιατι δεν βλεπω να ξανακανει νεξους μπαι σαμσ και καλα θα κανει. εγω σε 2μηνες κλίνω 24μηνες με το σ3 κ παω για νεξους5 η 2καρτο απο κινα. σαμσ με τιποτα.............. Είναι λίγο άσχετα αυτά που γράφεις. το να μην πάρουμε τις νεότερες εκδόσεις το λες και λογικό απο μια πλευρά. Εχει βγει ήδη πόσο καιρό το galaxy s5 πως θα πουλήσει; Απο την άλλη το νέξους4 είναι νέξους.Απολύτως λογικό να πάρει αναβάθμιση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 εγω παλι τα βρησκω "ευκολοφορετα" τα τηλ.της σαμσουνγκ,αν και εχω στην οικογενεια και lg και παλι σαμσουνγκ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Και για μένα πάντως η Samsung τελείωσε απ'τη στιγμή που άφησε το S3 στην 4.3, ποσώς με ενδιαφέρει το πως θα πουλήσει το S5, αυτός που θέλει και μπορεί να το πάρει θα το πάρει ακόμα κι αν περάσει ένας χρόνος απ'την επίσημη κυκλοφορία του. Συσκευή που να την "αποτελειώνει" η ίδια η εταιρία που τη δημιούργησε όμως (βλέπε bloatware) δεν θέλω ξανά. Σαφέστατα αναγνωρίζω ότι έχει δύο πολύ θετικά στοιχεία για μένα που κάποτε έκρινα ως άκρως απαραίτητα στο να επιλέξω μια συσκευή, αποσπώμενη μπαταρία και υποδοχή εξωτερικής κάρτας. Πλέον όμως το ξεπέρασα και πάμε παρακάτω, πόσο μάλλον τώρα που το bloatware ξέφυγε και σαν να μην έφτανε αυτό, του βάλαμε και ένα knox καπέλο έτσι για να έχουμε ν'ασχολούμαστε.. σιχάθηκα touchwiz, βάζω nova και αισθάνομαι καθαρό android σε μεγάλο βαθμό, είναι τόσα άλλα όμως που πρέπει να παραβλέπω που λέω "αμάν πια".. τα ίδια και τα ίδια, ουφ. Έχω μείνει τόσο ευχαριστημένος απ'το nexus 7 μου εδώ και ένα χρόνο που νομίζω ότι θα πηγαίνω πάντα προς nexus στο εξής, ας είναι "άδειο", παραμένει όμως ακόμα και σήμερα τόσο σβέλτο που χαίρομαι να το χρησιμοποιώ κάθε στιγμή. Η μόνη φορά που χάρηκα ένα Samsung τόσο πολύ ήταν όταν περνούσα μια cyanogen και ξεμπέρδευα, στο S2 καθόταν κουτί όμως ενώ στο S3 άρχισε νωρίς τα "νερά" με την κάμερα.. άντε, να μην ξεχάσω και τις πρώτες μου μέρες με το υπέροχο τότε S2, πλέον όμως δεν κάνει ούτε για φακός.. Να μην αναφερθώ καν στην πολιτική της με τα νέα μοντέλα κάθε λίγο και λιγάκι, "plus", "neo" κλπ κλπ. Πέρασαν τα χρόνια, πλέον την βαρέθηκα, μπούχτησα. Συγχωρέστε με για το παραλήρημα.. :) Edited November 10, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 εχεις δικιο στα περισσοτερα,αλλα ραδιο,μπαταρια,καρτα μνημης ειναι ακομα κοκκινη γραμμη για μενα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Και για μένα... Το πολυ πολυ να κάνω τα στραβά μάτια για την μπαταρια Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπερα παιδια πριν απο μια ωρα περιπου εσβησε το κινητο μου και μου εβαλε το μηνυμα <Η μνημη του κινητου σας εχει καταστραφει> και συνεχιζει απο κατω λεγονταν να πατησω στην επιλογη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπου ειναι και η μοναδικη επολογη δεν υπαρχει καποια αλλη... Τωρα το δικο μου προβλημα ειναι οτι εχω μεσα τηλεφωνα για την δουλεια μου αρχεια κωδικους που μου χρειαζονται....Υπαρχει καποιος τροπος να τα ξαναπρω αυτα? Πραγματικα θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας γιατι καιγομαι ειναι για την δουλεια μου Ευχρισρω εκ των προτερων.... Μπορείς να βγάλεις μία φωτογραφία την οθόνη? Γιατί πρώτη φορά ακούω τέτοια περίπτωση. Έπειτα από επανεκκίνηση σου βγάζει το ίδιο μήνυμα? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natsos1 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Οσες φορες και να το εκλεινα εβγαζε παλι το ιδιο μηνυμα μονο μια επιλογη υπηρχε επαναφορα εργοστασιακν ρυθμισεων οπου και το πατησα δεν υπηρχε τιποτα αλλο... Τωρα επειδη το κινητο ξεκισηνε απο την αρχη υπαρχει περιπτωση να βρω επαφες αρχεια και τετοια που σβηστικαν.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Οσες φορες και να το εκλεινα εβγαζε παλι το ιδιο μηνυμα μονο μια επιλογη υπηρχε επαναφορα εργοστασιακν ρυθμισεων οπου και το πατησα δεν υπηρχε τιποτα αλλο... Τωρα επειδη το κινητο ξεκισηνε απο την αρχη υπαρχει περιπτωση να βρω επαφες αρχεια και τετοια που σβηστικαν.? Αν ήσουν τυχερός και είχες κάποιο Gmail μέσα με ενεργοποιημένη την επιλογή για backup πολύ πιθανόν επαφές κλπ να υπάρχουν εκεί και περνώντας τον ξανά να στις επαναφέρει ειδάλλως.. δυστυχώς μην περιμένεις και πολλά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Οσες φορες και να το εκλεινα εβγαζε παλι το ιδιο μηνυμα μονο μια επιλογη υπηρχε επαναφορα εργοστασιακν ρυθμισεων οπου και το πατησα δεν υπηρχε τιποτα αλλο... Τωρα επειδη το κινητο ξεκισηνε απο την αρχη υπαρχει περιπτωση να βρω επαφες αρχεια και τετοια που σβηστικαν.? Αν δεν θέλεις να έχεις backup σε GMail , Cloud , KIES και τα συναφή (κι' εγώ το αποφεύγω) , υπάρχουν εφαρμογές στο Play Store , που μπορείς να κάνεις export τις επαφές σου και δημιουργείται ένα αρχείο που το φυλάς στην εξωτερική κάρτα . Στήνοντας το κινητό απ' την αρχή , κάνεις import το αρχείο και σου βάζει τις επαφές σου κανονικά όπως ήταν πριν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Αν δεν θέλεις να έχεις backup σε GMail , Cloud , KIES και τα συναφή (κι' εγώ το αποφεύγω) , υπάρχουν εφαρμογές στο Play Store , που μπορείς να κάνεις export τις επαφές σου και δημιουργείται ένα αρχείο που το φυλάς στην εξωτερική κάρτα . Στήνοντας το κινητό απ' την αρχή , κάνεις import το αρχείο και σου βάζει τις επαφές σου κανονικά όπως ήταν πριν . Το superbackup για παράδειγμα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Έβαλα αρχικά το Google Calendar αντί του stock (σε widget) χθες κατέβασα τον UC browser αντί του stock ( τα stock τα πάγωσα) και το κινητό ανάσανε κυριολεκτικά. Ακόμη δε μου έχει κάνει redraws (και έχω 2-3 μεγάλα widget στις αρχικές οθόνες). Όλα αυτά με Nova. Σύμπτωση; "δουλεύει"; Δείχνει πάντως ότι το ξεφόρτωμα του stock ημερολογίου και browser απέδωσε πολύ! (το κινητό το δουλεύω πολύ και μου κάνει εντύπωση που δεν είχα redraw!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyK Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αν δεν θέλεις να έχεις backup σε GMail , Cloud , KIES και τα συναφή (κι' εγώ το αποφεύγω) , υπάρχουν εφαρμογές στο Play Store , που μπορείς να κάνεις export τις επαφές σου και δημιουργείται ένα αρχείο που το φυλάς στην εξωτερική κάρτα . Στήνοντας το κινητό απ' την αρχή , κάνεις import το αρχείο και σου βάζει τις επαφές σου κανονικά όπως ήταν πριν . Δε χρειάζεται κάποια εφαρμογή για να γίνει αυτό. Από τις επαφές υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα αρχείο .vcf που περιέχει τις επαφές, να το κάνεις export (εξαγωγή) σε USB, sd ή SIM και έπειτα import (εισαγωγή) στη συσκευή. Αυτό γίνεται από το μενού στην εφαρμογή "Επαφές". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagalis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) παιδια κανα νεο για lolipop εχουμε..... Edited November 16, 2014 by dagalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 οτι μαθαινουμε νασαι σιγουρος το λεμε με ταχυτητα τετραπυρινη:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 παιδια κανα νεο για lolipop εχουμε..... Έκανα πολύ πρόσφατα ένα ποστ στο θέμα με τις "τροποποιησεις" του S3. Θα είναι στις 2 τελευταίες σελίδες (είμαι από κινητό τώρα και παίρνει λίγη ώρα να δω οπότε αν μπορείς ψαξτο λίγο) Για επίσημη μην περιμένεις.. Έχει σταματήσει πριν την kitkat.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts