kostashark Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Με αυτού του είδους τις εφαρμογές ( και υπάρχουν πολλές ) ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν αυτά που μεταφέρεις μέσω WiFi από συσκευή σου σε άλλη συσκευή σου δεν μεταφέρονται και αλλού :D:D οταν εννοεις αλλου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλωδιακι για ταχυτητα και ασφαλεια,τουλαχιστον στο σπιτι. Σωστός . οταν εννοεις αλλου;;; Oταν είσαι σε WiFi , τίποτα δεν είναι ασφαλές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Σωστός . Oταν είσαι σε WiFi , τίποτα δεν είναι ασφαλές . παρηγγειλα καρτα μνημης σημερα! Samsung 32Gb class 10 15.9 ευρωπουλα! να ησυχασω! υποστιριζει 32GB ετσι δεν εκανα μ@λακι@.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 παρηγγειλα καρτα μνημης σημερα! Samsung 32Gb class 10 15.9 ευρωπουλα! να ησυχασω! υποστιριζει 32GB ετσι δεν εκανα μ@λακι@.... :worry: Kαι 64 υποστηρίζει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Kαι 64 υποστηρίζει :cool: το ειδα και εγω πριν! νιωθω πολυ περιφανος για την αγορα μ αχαχααα! νομιζω ενα απο τα καλα value for money! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 παρηγγειλα καρτα μνημης σημερα! Samsung 32Gb class 10 15.9 ευρωπουλα! να ησυχασω! υποστιριζει 32GB ετσι δεν εκανα μ@λακι@.... :worry: Πολύ καλή καρτούλα.Εχω και εγώ μια τέτοια γιατί με τις άλλες μάρκες δεν είδα προκοπή... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Πολύ καλή καρτούλα.Εχω και εγώ μια τέτοια γιατί με τις άλλες μάρκες δεν είδα προκοπή... ειχα μια Kingston 16 GB 6 class και με καικε απο μονη της εχασα τοσα αρχεια; μακρια απο αυτες γνωμη μου γι αυτο ειναι φθηνες......! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ειχα μια Kingston 16 GB 6 class και με καικε απο μονη της εχασα τοσα αρχεια; μακρια απο αυτες γνωμη μου γι αυτο ειναι φθηνες......! και μια τέτοια κλαίω και μια Sandisk.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Πολύ καλή καρτούλα.Εχω και εγώ μια τέτοια γιατί με τις άλλες μάρκες δεν είδα προκοπή... ειχα μια Kingston 16 GB 6 class και με καικε απο μονη της εχασα τοσα αρχεια; μακρια απο αυτες γνωμη μου γι αυτο ειναι φθηνες......! και μια τέτοια κλαίω και μια Sandisk.... Οι συσκευές φταίνε που καίγονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Οι συσκευές φταίνε που καίγονται. απο οσο το εψαξα ηταν προβληματικες παρτιδες της Kingston! αλλα γιατι να τις καινε τα κινητα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 απο οσο το εψαξα ηταν προβληματικες παρτιδες της Kingston! αλλα γιατι να τις καινε τα κινητα :/ Ψάξε καλύτερα και θα δεις ότι καίνε όλες τις μάρκες, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ψάξε καλύτερα και θα δεις ότι καίνε όλες τις μάρκες, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της Samsung. omg τζαμπα την πηρα και αυτην δλδ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 omg τζαμπα την πηρα και αυτην δλδ;;; Κανείς δε ξέρει. Μπορεί και να μη καεί ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Οι συσκευές φταίνε που καίγονται. Προφανώς και φταίνε τα οι συσκευές μας. Απο την αρχή το ξέραμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αρχισε η Samsung να δινει 4.4.4 για το S3; http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300I&pcode=0#firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Αρχισε η Samsung να δινει 4.4.4 για το S3; http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300I&pcode=0#firmware Model: GT-I9300I Model name: GALAXY S III Country: Hong Kong PDA: I9300IZHUBNH3 ΓΙΑ ΤΟ Ι9300 Ι EINAI μην μας τρελαινεις... ειπα και εγω:(:cry: Edited October 5, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ουπς, λαθος...:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Model: GT-I9300I Model name: GALAXY S III Country: Hong Kong PDA: I9300IZHUBNH3 ΓΙΑ ΤΟ Ι9300 Ι EINAI μην μας τρελαινεις... ειπα και εγω κατσε σκαλωσα τωρα δεν ειναι για το σ3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 κατσε σκαλωσα τωρα δεν ειναι για το σ3; Είναι για το GT-I9300i, κοινώς "galaxy S3 neo". Όχι για το GT-I9300.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 η σαμσουνγκ εβγαλε και αλλα μοντελλα του ι9300,οπως ι9300 ι ,lte,i9305,γενικα για καθε τι που ισως θα επρεπε να εχει το πρωτο,αφου πουλησε καποια εκατομμυρια συσκευες,εβγαλε κλωνους με αλλα χαρακτηριστικα,ετσι εχουμε ποικιλια σε s3,για ολα τα γουστα:p:mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 κοίτα να δεις που θα πάρει το neo και δεν θα πάρουμε εμείς...ελεος...:mad: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 εγω είμαι σίγουρος οτι θα πάρει γιατί το έχει ενας φίλος και έχει ηδη μεσα 4.4.2 ! έχει και 1.5 ραμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Όπως και να'χει είναι πιο καινούργια συσκευή από την GT-i9300, ότι και να λέμε τα εκατομμύρια κόσμου που διαθέτουμε το πρώτο S3.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Προφανώς και φταίνε τα οι συσκευές μας. Απο την αρχή το ξέραμε. Κανείς δε ξέρει. Μπορεί και να μη καεί ποτέ. και γιατι συμβαινει αυτο; δεν το ηξερα οτι ολες οι συσκευες τις καινε ....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 και γιατι συμβαινει αυτο; δεν το ηξερα οτι ολες οι συσκευες τις καινε ....! Επειδή δεν ξέρουμε πότε θα μας συμβεί ....... Οταν στήσουμε το κινητό εκεί που το θέλουμε , γεμίσουμε την εξωτερική κάρτα με όλα χρήσιμα και τα άχρηστα που δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ , το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι ένα backup της κάρτας στο PC μας ή στο Laptop . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts