stauros2653 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Το backup το έχω κάνει το να προχωρήσω μου είναι δύσκολο εννοεις οτι φοβασαι? αν ειναι αυτο με επαναφορα δεν παθαινεις τιποτα,απλως μετα επαναφερεις τα αρχεια σου και ξαναπερνας τον κωδικο+gmail για να εχεις προσβαση σε playstore κλπ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 παιδια γινεται να κανω το κινητο μ φαση σαν router να μπορω να μοιραζω τα ΜΒ ιντερνετ που εχω και σε αλλες συσκευες;;; αν ναι ξερει κανενας πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 παιδια γινεται να κανω το κινητο μ φαση σαν router να μπορω να μοιραζω τα ΜΒ ιντερνετ που εχω και σε αλλες συσκευες;;; αν ναι ξερει κανενας πως γινεται; αν και δεν το χρησειμοποιησα ποτε,νομιζω στις ρυθμισεις-δυκτια,καπου εκει εχει κατι σχετικο(tethering) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 με το towel root μπορουμε να κανουμε ρουτ το σ3? για θυμιστε μου , αν γινει ρουτ σβηνεται τιποτα απο τα αρχεια του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι ,δεν δουλεύει μόνο σε συσκευές με (exynos / HTC /Motorola ),και όχι δεν χάνεται κάτι από την συσκευή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 αν και δεν το χρησειμοποιησα ποτε,νομιζω στις ρυθμισεις-δυκτια,καπου εκει εχει κατι σχετικο(tethering) χμμμμ εχει να κανεις κατι διαμορφωσεις κατι τετοια! θα πειραματιστω αμα ειναι αν ξερει κανενας αλλος να μας πει εδω ειμαστε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandalian Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 παιδια γινεται να κανω το κινητο μ φαση σαν router να μπορω να μοιραζω τα ΜΒ ιντερνετ που εχω και σε αλλες συσκευες;;; αν ναι ξερει κανενας πως γινεται; Πήγαινε Ρυθμίσεις ->Tethering και φορητό σημείο πρόσβασης -> Φορητό σημείο πρόσβασης -> Διαμόρφωση. Εκεί ορίζεις ένα όνομα (SSID) που θέλεις να έχει το δίκτυό σου καθώς και τον κωδικό πρόσβασης.Ασφάλεια άσε αυτό που έχει. Το ενεργοποιείς,ανοίγεις τα δεδομένα και είσαι έτοιμος. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να ανοίξεις το wifi στις άλλες συσκευές,να βρεις το δίκτυο που έφτιαξες παραπάνω και να συνδεθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος, ποια είναι η εφαρμογή που σε ριυταρισμένο S3 προσθέτουμε οποίες εφαρμογές θέλουμε στην πλαϊνή μπάρα; (για multitasking) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) me to towell root τελικα δεν γινεται ρουτ. το εβαλα να τρεξει και γραφει οτι δεν υποστηριζεται το τηλεφωνο. αρα μονο με την κλασικη διαδιακασια θα πρεπει να γινει. Edited September 13, 2014 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος, ποια είναι η εφαρμογή που σε ριυταρισμένο S3 προσθέτουμε οποίες εφαρμογές θέλουμε στην πλαϊνή μπάρα; (για multitasking) Multi window manager Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος, ποια είναι η εφαρμογή που σε ριυταρισμένο S3 προσθέτουμε οποίες εφαρμογές θέλουμε στην πλαϊνή μπάρα; (για multitasking) οι πιο πολλες 4.3 customrom το εχουν ενσωματωμενο(multi window),εκτος και αν εχεις μανησια ρομ ρουταρισμενη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Πήγαινε Ρυθμίσεις ->Tethering και φορητό σημείο πρόσβασης -> Φορητό σημείο πρόσβασης -> Διαμόρφωση. Εκεί ορίζεις ένα όνομα (SSID) που θέλεις να έχει το δίκτυό σου καθώς και τον κωδικό πρόσβασης.Ασφάλεια άσε αυτό που έχει. Το ενεργοποιείς,ανοίγεις τα δεδομένα και είσαι έτοιμος. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να ανοίξεις το wifi στις άλλες συσκευές,να βρεις το δίκτυο που έφτιαξες παραπάνω και να συνδεθείς. ευχαριστω για την βοηθεια οταν βρω χρονο θα το δοκιμασω και αν δεν.... θα επανελθω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Ευχαριστώ! :) Το multi window manager μου βγάζει ότι χρειάζεται xpose framework. Παλιά που το είχα δεν χρειαζόταν... Edited September 13, 2014 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarot89 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλησπέρα, αγόρασα από τη wind ένα galaxy s iii και ένα Huawei G750. Όταν άνοιξα τα κουτιά τους παρατήρησα ότι και στα δύο κινητά υπήρχε τοποθετημένο screen protector και μάλιστα στο G750 είχε σκόνη κάτω από αυτό. Επίσης το siii δεν είχε τη ζελατίνα που διαφημίζει τα properties του κινητού, ενώ δεν μπορούσα να ανοίξω το κινητό χωρίς να το συνδέσω με το φορτιστή. Έχει συμβεί αυτό σε κάποιον από εσάς; Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι το φυσιολογικό και να μην ανησυχώ ή το πιο πιθανό είναι να μου έχουν δώσει μεταχειρισμένες συσκευές; Τέλος υπάρχει κάποιος τρόπος να δω μέσω κάποιου μενού τις ώρες λειτουργίας της συσκευής; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ..αγόρασα από τη wind ένα galaxy s iii και ένα Huawei G750. Όταν άνοιξα τα κουτιά τους παρατήρησα ότι και στα δύο κινητά υπήρχε τοποθετημένο screen protector .. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα για το S3 είναι ότι είχε και το δικό μου screen protector τον Απρίλη που το αγόρασα, κάπου είχα διαβάσει μάλιστα ότι το έβαλαν στις τελευταίες συσκευές από τη Samsung. Μπαταρία πάντως είχα μέχρι τη μέση, τι μπορεί να έπαιξε με το δικό σου δεν μπορώ να γνωρίζω σαφώς, ύποπτη όμως μου φαίνεται η σκόνη κάτω απ'το screen protector του Huawei. Όχι ότι δεν μπορεί να χωθεί κι απ'το εργοστάσιο παραγωγής του δηλαδή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarot89 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν νομίζω τελικά να κάνω κάτι, αφού τα κινητά λειτουργούν φυσιολογικά και δεν φαίνεται η οποιαδήποτε γρατζουνιά ή χτύπημα. Απλά μου είχε κάνει εντύπωση με τα κινητά που έχω πάρει, αλλά και τα hands-on που έχω δει. Πάντως πλέον που το είδα λίγο πιο ψύχραιμα το θέμα και που μου είπες ότι είχες παρόμοιο συμβάν καθησυχάστηκα. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κοι καλησπερα.Φιλος αγορασε πριν μια εβδομαδα το s3 και ανοιγοντας το αναφερεται σε samsung NEO!Μπορω στο δικο μου(αγορασμενο τον περασμενο Μαη)να του περασω αυτο το λειτουργικο(αν ειναι λειτουργικο),επειδη το γουσταρω πιο πολυ?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κοι καλησπερα.Φιλος αγορασε πριν μια εβδομαδα το s3 και ανοιγοντας το αναφερεται σε samsung NEO!Μπορω στο δικο μου(αγορασμενο τον περασμενο Μαη)να του περασω αυτο το λειτουργικο(αν ειναι λειτουργικο),επειδη το γουσταρω πιο πολυ?Ευχαριστω. Δεν πήρε το ίδιο τηλέφωνο με σένα. Εσύ έχεις το I9300, αυτός πήρε το I9300I. Οπότε όχι, δε μπορείς. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν πήρε το ίδιο τηλέφωνο με σένα. Εσύ έχεις το I9300, αυτός πήρε το I9300I. Οπότε όχι, δε μπορείς. Καλως...Σ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλως...Σ ευχαριστω. αν το εχεις ρουταρει ψαξε στο xda εχει οτι δεν φανταζεσαι απο ρομ για το ι9300,ασε που μαλλον δεν σου λεω κατι νεο φανταζομαι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Καλησπέρα φίλοι μου θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει για αλλαγή τζαμί οθόνης από Θεσσαλονίκη σε λογική τιμή! Edited September 19, 2014 by ippo88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπέρα φίλοι μου θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει για αλλαγή τζαμί οθόνης από Θεσσαλονίκη σε λογική τιμή! στο λιμανι απεναντι ειναι το επισημο σερβις (νομιζω) ειδαλως εχει στην εγνατια απο αγιας σοφιας-βαρδαρη αρκετα μαγαζια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Επίσημο σέρβις κατεβαίνοντας τη Δωδεκανήσου μετά τη Πολυτεχνείου στο δεξί σου χέρι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 ασε που μαλλον δεν σου λεω κατι νεο φανταζομαι. Tι εννοεις με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 παιδια να ρωτησω λιγο μπορω να εχω τα notification οπως τα ειχα στην εκδοση αντροιτ 4.1.2 δλδ αυτο που εννοω ειναι τα μνμ και οι κλησεις να μου εμφανιζονται σε κυκλο και και οχι οπως τωρα στην 4.3 που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts