kostas_pav Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δες από το market κάποιες εφαρμογές όπως dead pixel detect and fix και κάποια παρόμοια γιατί όπως το περιγράφεις δείχνουν να έχουν κολλήσει σε κάποιο χρώμα παρά να έχουν καεί.. Δες μήπως γίνει κάτι και βλέπουμε :) Σ'ευχαριστώ! Το δοκιμάζω τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Σ'ευχαριστώ! Το δοκιμάζω τώρα :) Μακαρι να κάνει κάποια δουλειά είμαι περίεργος να δω αν κόλλησαν ή έχουν καεί.. Ενημέρωσε!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Μακαρι να κάνει κάποια δουλειά είμαι περίεργος να δω αν κόλλησαν ή έχουν καεί.. Ενημέρωσε!! :) To άφησα για περίπου 35 λεπτά και δυστυχώς παραμένουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 To άφησα για περίπου 35 λεπτά και δυστυχώς παραμένουν :( Μιλα αύριο με κάποιο service να το πας να το δουν και να επιμένεις για αντικατασταση οθόνης τότε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Μιλα αύριο με κάποιο service να το πας να το δουν και να επιμένεις για αντικατασταση οθόνης τότε.. Λέω να πάω στην Smartec που είναι το κεντρικό service. Εντυπώσεις από εκεί;:worry: Φυσικά και θα επιμείνω! Έδωσα 729 ευρώ, μόλις την περασμένη Δευτέρα!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Λέω να πάω στην Smartec που είναι το κεντρικό service. Εντυπώσεις από εκεί;:worry: Φυσικά και θα επιμείνω! Έδωσα 729 ευρώ, μόλις την περασμένη Δευτέρα!:mad: Αν είναι αυτοί στο Χαϊδάρι είναι καλό από ότι έχω διαβάσει και από εμπειρία προηγούμενη δικιά μου... Μακαρι να τελειώσεις γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Λέω να πάω στην Smartec που είναι το κεντρικό service. Εντυπώσεις από εκεί;:worry: Φυσικά και θα επιμείνω! Έδωσα 729 ευρώ, μόλις την περασμένη Δευτέρα!:mad: Είχα πάει στην Smartec ένα SII για αλλαγή μικροφώνου και την επόμενη μέρα το είχαν έτοιμο. Δε μου ζήτησαν καν την απόδειξη. Έλεγξαν το barcode και είδαν στο σύστημα τους ότι ήταν στην εγγύηση. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αν σου πουν τίποτα στείλε email στην Samsung Hellas εξηγώντας πιο είναι το πρόβλημα που έχεις με το κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας! Θα πάω αύριο, νωρίς το πρωί και θα επιμείνω για αντικατάσταση οθόνης ή και συσκευής. Υπενθυμίζω ότι αύριο κλείνει εβδομάδα. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδια χαζη ερωτηση....πως ενεργοποιω το "cheese" στην camera για να παιρνει φωτο με την φωνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια πως το βλεπετε το τηλεφωνο τα αξιζει τα λεφτα του? απο φωτογραφιες μερα και νυχτα πως παει? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια πως το βλεπετε το τηλεφωνο τα αξιζει τα λεφτα του? απο φωτογραφιες μερα και νυχτα πως παει? Αξίζει σίγουρα και ειδικά για 550 euro που το βρίσκεις τώρα υπερ αξίζει μπορώ να πω. Φωτογραφίες από μέρα που έβγαλα είναι πολύ καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Χρησιμοποιει κανεις την δυνατοτητα για αυτοματο ανεβασμα των φωτο και βιντεο στο Dropbox? Παρατηρω μεγαλη καταναλωση οταν ειναι ενεργοποιημενο ακομα και οταν δεν εχει να ανεβασει φωτο. Στο ΟΝΕ Χ δεν συμβαινει κατι τετοιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια γεια σας..δεν εχω βαλει το κινητο στην αυτοματη φωτεινοτητα αλλα μολις ανοιγω το browser η παω να δω καμια ταινια η φωτεινοτητα πεφτει απο μονη της και ειναι πιο σκοτεινο και με νευριαζει,,υαπρχει τροπος να μην πεφτει η φωτεινοτητα οτι και να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια γεια σας..δεν εχω βαλει το κινητο στην αυτοματη φωτεινοτητα αλλα μολις ανοιγω το browser η παω να δω καμια ταινια η φωτεινοτητα πεφτει απο μονη της και ειναι πιο σκοτεινο και με νευριαζει,,υαπρχει τροπος να μην πεφτει η φωτεινοτητα οτι και να κανω? Όταν έχεις ανοιχτό τον browser πάτα το κουμπί του μενού (αριστερό) και έχει επιλογή που λέει "φωτεινότητα και χρώματα". Ο browser έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις για τη φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα συσκευής, μπορείς να τικάρεις και όταν είσαι έξω. Αρκεί η σύνδεσή σου να το επιτρέπει. Ρωτάς την εταιρεία σου πριν βγείς. Με επαγγελματικό που έχω δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Με το που φτάνω στο εξωτερικό συνήθως μου έρχεται μήνυμα με σχετικές οδηγίες. Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω με τίποτα. Στα notifications βγάζει ένα μήνυμα που λέει «you have lost data connectivity because you left your home network with data roaming turned off». Ρώτησα στην COSMOTE και δεν ήξεραν τίποτα. Αναρωτιέμαι αν είναι κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου αλλά δεν βρίσκω τίποτα σχετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια πως το βλεπετε το τηλεφωνο τα αξιζει τα λεφτα του? απο φωτογραφιες μερα και νυχτα πως παει? Είναι τέλειο το S3,Απο φωτό τη νύχτα με φλας είναι εντυπωσιακές.Θυμιζουν ξένον φλας.Background όμως μην περιμένεις να δεις.Η ταχύτητα κλειστρου είναι μάλλον υψηλη οπότε λεπτομέρειες π.χ. μιας σκηνής που φωτίζεται απο το φως της λάμπας της κολώνας της ΔΕΗ δεν θα δεις.Με αλλα λόγια δεν είναι φωτογραφική μηχανή αξιώσεων για δύσκολες λήψεις... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει πλήρως τι παίζει στην περίπτωση του S3. Όταν έχει αγοραστεί από Vodafone, είναι branded; Δηλαδή έχει γίνει επέμβαση στο μενού και οι αναβαθμίσεις περνάνε από τη Voda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει πλήρως τι παίζει στην περίπτωση του S3. Όταν έχει αγοραστεί από Vodafone, είναι branded; Δηλαδή έχει γίνει επέμβαση στο μενού και οι αναβαθμίσεις περνάνε από τη Voda; οχι ειναι branded απο voda εχω και ειναι σαν ολο τα αλλα. Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω με τίποτα. Στα notifications βγάζει ένα μήνυμα που λέει «you have lost data connectivity because you left your home network with data roaming turned off». Ρώτησα στην COSMOTE και δεν ήξεραν τίποτα. Αναρωτιέμαι αν είναι κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου αλλά δεν βρίσκω τίποτα σχετικό Αυτό που σου είπα. Εφυγες από Ελλάδα χωρίς να ενεργοποιήσεις το roaming. Είναι μια διαδικασία που γίνεται μία φορά πχ μέσω της υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και αφορά την sim σου και όχι την συσκευή (αδιάφορη). Μου κάνει εντύπωση πως δεν ξέρουν τίποτα στην Cosmote. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Αυτό που σου είπα. Εφυγες από Ελλάδα χωρίς να ενεργοποιήσεις το roaming. Είναι μια διαδικασία που γίνεται μία φορά πχ μέσω της υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και αφορά την sim σου και όχι την συσκευή (αδιάφορη). Μου κάνει εντύπωση πως δεν ξέρουν τίποτα στην Cosmote. Σε προηγούμενα ταξίδια μου δούλευε. Μήπως τώρα λόγω του SIII που άλλαξα Sim (micro) ήθελε επανενεργοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Έβαλα την ασφάλεια οθόνης με κίνηση,δηλαδή ,να μην ανοίγει αμέσως η οθόνη,αλλα να πρέπει να την πατάς στη μέση,και να στρέφεις Το τηλέφωνο προς τα πίσω,αλλα τελικα,με ενοχλεί,και θέλω να το βγάλω. Προσπάθησα να το κάνω,αλλα απέτυχα.Πως μπορώ λοιπόν,να το καταργήσω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Το εχω και εγω μερικες μερες και πραγματικα ειναι κορυφη στην αρχη οταν το ειδα σε βιντεο δεν μου ενθουσιασε αλλα τωρα τι να πεις για την ποιο τελεια καθαρη οθονη σε κινητο με τελεια χρωματα δεν ξερω τι γινεται με αυτη την οθονη αλλα νομιζω ειναι παρα πολυ καλη και το λεω αυτο ειχα πολλα κινητα (one x, xperia s, note) δεν συγκρινεται ειναι παρα πολυ ομορφο(εχω το ασπρο δεν εχω δει το μπλε ευχομαι να μην ειναι πιο ομορφο το μπλε) και πολυ ελαφρυ με απιστευτο κρατημα δεν σου θυμιζει τοσο ποντοφλα το one x που ειχα δεν το αισθανομουν καλα στο χερι και φυσικα χαιρεσαι να τραβας φωτογραφιες και να βλεπεις βιντεο απλα τελειο σε ολα του!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια αν καταλαβα καλα εχει θεμα με το σημα?απο θερμοκασια πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 παιδια αν καταλαβα καλα εχει θεμα με το σημα?απο θερμοκασια πως παει? Απο σημα μια χαρα ειναι δεν βλεπω κανενα προβλημα απο θερμοκρασια ειναι πολυ καλυτεο απο το SG2 που εψινες αυγο πανω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Από θερμοκρασία έχει ένα θεματακι ειδικά όταν είναι ζεστή η μέρα στο κάτω μέρος ανεβάζει θερμοκρασία αν κάνεις browsing η κάποια απαιτητική δουλειά το νοιώθεις ζεστό αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι 4πύρινο και αρκετά λεπτο κίνητο! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts