Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πω και εγώ την δική μου εμπειρία με το Dropbox. Όταν σύνδεσα το Dropbox πείρα τα 48gb. Έκανα ροοτ άλλαξα ρομ κάποια στιγμή δοκίμασα και την 4.2 (και εκεί νομίζω είναι το κλειδί) και στο Dropbox μου έδωσε αλλα 48gb. Σύνολο τώρα έχω κάπου στα 105gb.:)

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ τον ήχο κλήσης να τον κάνω να χτυπάει απευθείας δυνατά και όχι να ανεβαίνει σταδιακά η ένταση του ήχου κλησης . Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω την ρύθμιση αυτή γιατί την ψάχνω και δεν τη βρίσκω .

Αν είσαι root υπαρχουν κάποια mods που κάνουν αυτήν την δουλειά ,αν δεν είσαι δες το Disable Increasing Ring

Samsung galaxy s21+

πηγαινε καλυτερα ρυθμισεις- διαχειριστης εφαρμογων-σε εκτελεση

Πηγα εκει, αλλα τι ακριβως να κοιταξω εκει?

Το κινητο εχει τωρα ακρβως 10 ωρες που βρισκεται στην αναμονη, χωρις να χρεισιμοποιηθει καθολου και η μπαταρια εφτασα στο 65%..

Παλι δεν μου φαινεται λογικο...

Αν συνεχισει ετσι σε 20 ωρες αναμονης θα θελει φορτισμα...

Η καποια εφαρμογη μου κανει την ζημια και δεν μπορω να καταλαβω ποια, η η μπαταρια του τηλεφωνου τα εφτυσε ξαφνικα, τι να πω....

Edited by picollo

Εβαλες λάθος αναβάθμιση, υπάρχουν δύο διαφορετικές "κάμερες", διαφορετικό hardware δηλαδή. Ψάξε πάλι στα μηνύματα να βρείς και να περάσεις τη σωστή

Το είδα ότι υπάρχουν δύο. Πριν κάνω οτιδήποτε είδα ότι το αρχικό firmware ήταν το ZDFE02 και κατέβασα το αρχείο από τον πρώτο σύνδεσμο. Έπρεπε να κατεβάσω το άλλο; Αφού λέει για GDF.

Παιδιά να ρωτήσω. Έχω το τηλέφωνο αγορασμένο από Γερμανία και στα γερμανικά. Έχω επηλεγμενη και την Ελληνική γλώσσα αλλά όταν κάνω ρεσταρτ για να μπορώ να γράψω πάλι ελληνικα πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις πληκτρολογιου κ να ξαναβγω απλά ( είναι ήδη επιλεγμένη η ελληνική) οπότε απλά μπενω και βγενω στις ρυθμίσεις πληκτρολογιου και στην επιλογή γλώσσας. Οσο το είχα στα ελληνικά δεν είχα τέτοιο θέμα. Ξέρετε γιατί το κάνει?

Παιδιά να ρωτήσω. Έχω το τηλέφωνο αγορασμένο από Γερμανία και στα γερμανικά. Έχω επηλεγμενη και την Ελληνική γλώσσα αλλά όταν κάνω ρεσταρτ για να μπορώ να γράψω πάλι ελληνικα πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις πληκτρολογιου κ να ξαναβγω απλά ( είναι ήδη επιλεγμένη η ελληνική) οπότε απλά μπενω και βγενω στις ρυθμίσεις πληκτρολογιου και στην επιλογή γλώσσας. Οσο το είχα στα ελληνικά δεν είχα τέτοιο θέμα. Ξέρετε γιατί το κάνει?

καλησπερα και χρονια πολλα υπαρχη καμια εφαρμογη σαν τη double check που ειχα στο iphone 4s για το galaxy s3

Το είδα ότι υπάρχουν δύο. Πριν κάνω οτιδήποτε είδα ότι το αρχικό firmware ήταν το ZDFE02 και κατέβασα το αρχείο από τον πρώτο σύνδεσμο. Έπρεπε να κατεβάσω το άλλο; Αφού λέει για GDF.

Δεν το θυμάμαι απέξω, είχε όμως γίνει μεγάλη κουβέντα και είναι πολύ εύκολο να γίνει το λάθος, παρά τις διευκρινίσεις.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Νομίζω ότι έχω κάνει σωστά τα βήματα. Δοκίμασα και με άλλες εφαρμογές για την κάμερα, αλλά μια από τα ίδια. Αυτό που ακριβώς συμβαίνει είναι ότι ανοίγοντας την κάμερα η εικόνα είναι σωστή και στιγμιαία (μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου) αναποδογυρίζει. Το ίδιο και όταν την κλείνεις. Βρήκα στο xda το προηγούμενο firmware που είχε, το πέρασα στην κάρτα αλλά η επιλογή ήταν γκριζαρισμένη, οπότε δεν παίζει δυνατότητα για downgrade. Η μόνη λύση λοιπόν είναι να περιμένω το επόμενο update;

Νομίζω ότι έχω κάνει σωστά τα βήματα. Δοκίμασα και με άλλες εφαρμογές για την κάμερα, αλλά μια από τα ίδια. Αυτό που ακριβώς συμβαίνει είναι ότι ανοίγοντας την κάμερα η εικόνα είναι σωστή και στιγμιαία (μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου) αναποδογυρίζει. Το ίδιο και όταν την κλείνεις. Βρήκα στο xda το προηγούμενο firmware που είχε, το πέρασα στην κάρτα αλλά η επιλογή ήταν γκριζαρισμένη, οπότε δεν παίζει δυνατότητα για downgrade. Η μόνη λύση λοιπόν είναι να περιμένω το επόμενο update;

καλησπερα και χρονια πολλα υπαρχη καμια εφαρμογη σαν τη double check που ειχα στο iphone 4s για το galaxy s3

καλησπέρα και καλή σαρακοστή να χουμε!

μια ερώτηση.. έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή εφαρμογή για διαχείριση κόστους κατανάλωσης βενζίνης/γκαζιού στο αυτοκίνητο (αν παίρνει μέσα και service κλπ για να είναι καταχωρημένα ακόμα καλύτερα)..

ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές αλλά δε θέλω να το ρισκάρω με ότι να ναι! ευχαριστώ πολύ! :)

Edited by giannakiss

Προσπαθώ τον ήχο κλήσης να τον κάνω να χτυπάει απευθείας δυνατά και όχι να ανεβαίνει σταδιακά η ένταση του ήχου κλησης . Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω την ρύθμιση αυτή γιατί την ψάχνω και δεν τη βρίσκω .

Disable Increasing Ring...!!!! και είσαι οκ..!!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Έχω ενα θεμα πολλες φορες δεν κρατα τις προεπιλογές μου και παντα δεν κρατα τους tsf και next launcher καθε φορα που ανοιγω(Απο τελείως κλειστο) το κινητο μου ζητά να επιλέξω ενω εχω επιλέξει να ανοίγει παντα με τον ίδιο.Αυτο μου το κανει και με καποια αλλα οπως τα link με τι πρόγραμμα να ανοίγουν κ.λ.π.

Αφου επιλέξω να ανοίγει παντα π.χ. με Next launcher παντα μου βγάζει ενα μήνυμα, την εκκαθάριση δεν την βρήκα, βρήκα επαναφορά ρυθμίσεων αλλα τιποτα παλι, το κανει ,εκανα και επαναφορά εργοστασιακών αλλα πάλι τίποτα υπάρχει λύσει?

http://img594.imageshack.us/img594/9041/20130318080901.png

Και εγώ το ίδιο προβλημα εχω!!!!

Αν γίνεται μετά από αναβάθμιση του προγράμματος είναι φυσιολογικό.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αν γίνεται μετά από αναβάθμιση του προγράμματος είναι φυσιολογικό.

καλημερα, οχι σιγουρα δεν τιθεται θεμα αναβαθμισης εφαρμογων. Μου το κανει ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ με omega 43.1 με το ADW ΕΧ.

Edited by CYB3RPHR33K
1610> GA628> 3110> GF788e> CD920> V2288> T200> T65> 3410> T310> 6600> P800> K500i> 6630> N70> N82> X10 mini> Desire> Desire S> S3 > Note 3 > Note 8 > Note 9 > Note 20 Ultra... ΟΥΦ! :dizzy:

Ρυθμίσεις .διαχείριση εφαρμογών >όλα >θα βρείτε το πρόγραμμα που θέλετε (π.χ αρχική touchwiz ) και θα κάνετε διαγραφή προεπιλογών ή εκκαθάριση δεδομένων ,μετά θα ανοίγει κανονικά με την εφαρμογη που έχετε επιλέξει .

Samsung galaxy s21+

Ρυθμίσεις .διαχείριση εφαρμογών >όλα >θα βρείτε το πρόγραμμα που θέλετε (π.χ αρχική touchwiz ) και θα κάνετε διαγραφή προεπιλογών ή εκκαθάριση δεδομένων ,μετά θα ανοίγει κανονικά με την εφαρμογη που έχετε επιλέξει .

Δυστυχως ουτε αυτο λυνει κατι. Μολις τωρα το δοκιμασα, εκανα και 2 restart αλλα παλι το ιδιο. Μονο με Freeze δουλεψε απο Titanium Backup. Εκανα restart και δεν μου εβγαλε μηνυμα, αν και νομιζω πως αυτο δεν λυνει προβλημα, απλα το μπαλωνει.

Το κινητο το εχω 5 μερες τωρα, οποτε δεν εχω βαλει αρκετες εφαρμογες για να το δοκιμασω αρκετα.

1610> GA628> 3110> GF788e> CD920> V2288> T200> T65> 3410> T310> 6600> P800> K500i> 6630> N70> N82> X10 mini> Desire> Desire S> S3 > Note 3 > Note 8 > Note 9 > Note 20 Ultra... ΟΥΦ! :dizzy:

Παιδια μιας και δεν μπορω να βγαλω ακρη με το προβλημα της διαρκειας της μπαταριας που αντιμετωπιζω, λεω να καω ενα factory default, αν δεν λυθει ουτε ετσι το προβλημα τοτε παω για αλλαγη μπαταριας με την εγγυηση...

Εδω θα ηθελα να ρωτησω κατι.

Επειδη στο παρελθον εχω ξανα κανει "επαναφορα εργαστασιων ρυθμισεων" ,ειδα οτι κραταει κατα καποο τροπο στην μνημη της εφαρμογες παιχνιδια που ειχα εγκατεστημενα στην συσκευη πριν κανω την "επαναφορα εργαστασιων ρυθμισεων" και μου βγαζει αυτοματα να τα ξανα κατεβασω τα ιδια...

Ε αυτη την φορα θελω να διαγραφουν ολα και να μην κρατησει τιποτα, να γινει το κινητο οπως ηταν την πρωτη μερα που τα αγορασα...

Πως θα το κανω αυτο?

Εχει καμια μνημη cache που τα κραταει αυτα και θελει και αυτη εκκαθαριση?

Εκτος απο το να παω στο μενου και να επιλεξω "επαναφορα εργαστασιων ρυθμισεων" μηπςω και υπαρχει και αλλος τροπος να το κανω αυτο για πιο "hard reset"??

Πήγαινε ρυθμίσεις >δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και ξετικαρε το ,ώστε να μην σου κατεβάσει τις εφαρμογές μετά το reset .

Samsung galaxy s21+

Παιδια με τεχνικο της samsung που μιλησα μου ειπε οτι το samsung kies τελευταια εκδοση αν κανεις backup τα παντα απο το s3 οταν τα επαναφερεις τα κανει επαναφορα με τις ρυθμισεις σου και οχι απλα τα προγραμματα σε εργοστασιακες ρυθμισεις οπως κανει στο s2 που εχω.

Μπορει καποιος που εχει το s3 να μου πει τι ισχυει και τι οχι απο αυτα?

Και γιατι δεν γινεται να κραταει τις ρυθμισεις και στα αλλα κινητα με το προγραμμα samsung kies?

Edited by fits13

Guest maklovinsam
καλησπερα φιλοι μου,εχετε παρατηρησει οταν το φορτιζετε μερικες φορες το λαμπακι ειναι πιο εντονο κοκκινο κ μερικεσ φορες οχι.

καλησπερα φιλοι μου,εχετε παρατηρησει οταν το φορτιζετε μερικες φορες το λαμπακι ειναι πιο εντονο κοκκινο κ μερικεσ φορες οχι.

Προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει.. Μήπως είχε έρθει κάποια ειδοποίηση (mail, viber, κτλ) και είχε άλλο χρώμα το led?? Ίδιο μου φαίνεται προσωπικά :)

Guest maklovinsam
Προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει.. Μήπως είχε έρθει κάποια ειδοποίηση (mail, viber, κτλ) και είχε άλλο χρώμα το led?? Ίδιο μου φαίνεται προσωπικά :οχι εντελως τπτ.ισως μου φενετε εμενα.