dimkit Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 http://www.gsmarena.com/samsung_to_update_the_galaxy_s_iii_better_screen_and_battery-news-5686.php Λοιπον με το S4 να ερχεται γρηγοροτερα απ οτι αναμενοταν και αυτη την ειδηση, δηλωνω προσωπικα πως σιχαθηκα τη samsung. Νιωθω σαν να εκανα καποιο λαθος που πηρα το S3, το οποιο εν τελει θα μπορουσε να εχει καλυτερη οθονη (αυτη ας πουμε με ικανοποιει, πλην του λευκου της) και μπαταρια (αυτη δε με ικανοποιει καθολου). Με αλλα λογια, αισχος. Το θεωρώ τελείως απίθανο , δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει τώρα , άντε το πολύ πολύ να βγάλει ένα SIV mini που θα είναι κοντά στα χαρακτηριστικά του Siii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 οριστε και η αποδειξη γιατι καποιοι ειναι απιστοι. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30839&d=1363174966 αυτο ειναι flash video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Φιλε μου, ορεξη εχω να σου λεω ψεματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Καλησπέρα και από εμένα. Εδώ και αρκετό καιρό το S3 μου έχει σπάσει τα νεύρα λόγω lag.. Ότι και αν κάνω παρατηρώ τρελές καθυστερήσεις (από την αλλαγή από portrait σε landscape μέχρι κλήση του dialer ή των μηνυμάτων). Πχ κάνει κάποια δευτερόλεπτα να μου φέρει τον dialer και ακόμα και στην εναλλαγή κάνει 1-2 δευτερόλεπτα. Το έψαξα λίγο παραπάνω και απενεργοποίησα το live wallpaper. Πάλι τα ίδια. Δεν τρέχει καμία εφαρμογή στο background και όμως η κατανάλωση της RAM είναι σταθερά 750 από τα 832MB. Υπάρχει τρόπος να δω που οφείλεται αυτή η καθυστέρηση; Έχει καταντήσει πραγματικά εκνευριστικό και ακόμα περισσότερο δεδομένου των specs του. Επίσης υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες (τις οποίες δεν μπορώ να μεταφέρω σε SD) και της διαθέσιμης RAM? Να αναφέρω ότι φοράει την official 4.1.2 και πως πριν postαρω δοκίμασα το search (σε περίπτωση που έχει ήδη συζητηθεί) αλλά με τον όρο καθυστέρηση δεν βρήκα κάτι και το lag δεν το δεχόταν σαν δόκιμο όρο αναζήτησης λόγω μεγέθους.. Edited March 13, 2013 by symplektis Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 δοκίμασε να βάλεις το smart ram booster μήπως και σου ελευθερωθεί μνήμη. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Φιλε μου, ορεξη εχω να σου λεω ψεματα; και ξανα λεω λοιπον αυτο και παλι ειναι flash video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 και ξανα λεω λοιπον αυτο και παλι ειναι flash video? Λοιπόν, εχει τυχει να μπω σε διαφορα site και να παιζει βίντεο χωρις να εχω flash player.. (δεν ξερω πως εγινε) η μονη σελιδα που δεν παιζουν τα κινούμενα εικονίδια (διαφημίσεις) ειναι η αρχικη σελιδα του ant1...αν υποστηρίζει flash player ο browser τοτε πρεπει να βλεπετε ολες τις διαφημίσεις... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Βγήκε εφαρμογή που μπορείς να βάλεις ότι app θέλεις στην πλαϊνή μπάρα αρκεί να είσαι root. Multiwindow στο μάρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Βγήκε εφαρμογή που μπορείς να βάλεις ότι app θέλεις στην πλαϊνή μπάρα αρκεί να είσαι root. Multiwindow στο μάρκετ. Το Samsung multi window manager λες; Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το Samsung multi window manager λες; Ναι αυτό φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Λοιπόν, εχει τυχει να μπω σε διαφορα site και να παιζει βίντεο χωρις να εχω flash player.. (δεν ξερω πως εγινε) η μονη σελιδα που δεν παιζουν τα κινούμενα εικονίδια (διαφημίσεις) ειναι η αρχικη σελιδα του ant1...αν υποστηρίζει flash player ο browser τοτε πρεπει να βλεπετε ολες τις διαφημίσεις... Καποια βιντεο μπορουν και παιζουν χωρις flash player, αν υποστηριζουν HTML5. Στον υπολογιστη χωρις flash player (λογω ενος προβληματος για ενα διαστημα το ειχα αφαιρεσει γιατι κολλουσε), επαιζε καποια βιντεο, ενω καποια αλλα δεν μπορουσε. Πιθανον το ιδιο να συμβαινει και εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Λοιπόν, εχει τυχει να μπω σε διαφορα site και να παιζει βίντεο χωρις να εχω flash player.. (δεν ξερω πως εγινε) η μονη σελιδα που δεν παιζουν τα κινούμενα εικονίδια (διαφημίσεις) ειναι η αρχικη σελιδα του ant1...αν υποστηρίζει flash player ο browser τοτε πρεπει να βλεπετε ολες τις διαφημίσεις... Ναι δν ειπαμε για ολα τα βιντεο..τα flash video δεν τα παιζει οπως το iphone πχ.. Ασχετο το youtube που εδειξε ο φιλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ναι αυτό φιλε οκ ευχαριστώ:)για να δούμε πως δουλεύει και θα γράψουμε εντυπώσεις. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ναι δν ειπαμε για ολα τα βιντεο..τα flash video δεν τα παιζει οπως το iphone πχ.. Ασχετο το youtube που εδειξε ο φιλος. Καθολου ασχετο. πριν περάσω flash δεν μου επαιζε ΚΑΝΕΝΑ video. Τωρα παιζει τα ΠΑΝΤΑ. Btw μια χαρα παιζει και την σελιδα στον ΑΝΤ1. Με τις διαφημησεις, τα banners, ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 ασχετο.το to iphone den υποστηριριζει flash videos πχ αλλα του youtube τα πεαιζει. Ο στοκ browser ναι,o dolphin οχι. Εμενα πριν περασω οτιδηποτε παντα επαιζε τα βιντεο τα youtube.Οπως και σε αλλους φιλους μου που δεν εχουν ακομα περασει τπτ απλυτως μια χαρα τα παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Μιλαω για το desktop youtube και οχι την Mobile version. Γι αυτο σου εβαλα την φωτο να δεις. Στην Mobile version ολα τα τηλεφωνα παιζουν. Στην τελικη δεν με νοιαζει να σου αποδειξω κατι και βαριεμαι την ολη αντιπαλοτητα που γινεται. Αλλωστε εσυ εχεις το θεμα δεν το εχω εγω. Εγω απλα σου ανεφερα οτι παιζει μια χαρα. Εσυ πιστευε οτι θες Edited March 14, 2013 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Δεν ειπες κατι για desktop h mobile version. ειπες οτι χωρις φλας δεν σου επαιζε κανενα βιντεο. Μα και se desktop version μια χαρα παιζω τα youtube videos απο dolphin. τα φλας βιντεο δεν μπορω να παιξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 οκ ευχαριστώ:)για να δούμε πως δουλεύει και θα γράψουμε εντυπώσεις. Χωρίς κανένα πρόβλημα μπόρεσα και έβαλα ότι εφαρμογή ήθελα στην μπάρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Παιδιά ενώ κρατούσα το κινητό άρχισε να αναβοσβήνει στην οθόνη ένα μήνυμα(a-n-t-i-p-i-r-a-c-y team all file your sd delete) και σβήστηκαν όλα τα αρχεία από την sd. Edited March 14, 2013 by maxhtec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδιά ενώ κρατούσα το κινητό άρχισε να αναβοσβήνει στην οθόνη ένα μήνυμα(a-n-t-i-p-i-r-a-c-y team all file your sd delete) και σβήστηκαν όλα τα αρχεία από την sd. Προσέχουμε τι εφαρμογές βάζουμε και από που τις κατεβάζουμε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδιά ενώ κρατούσα το κινητό άρχισε να αναβοσβήνει στην οθόνη ένα μήνυμα(a-n-t-i-p-i-r-a-c-y team all file your sd delete) και σβήστηκαν όλα τα αρχεία από την sd. Μπορείς να δώσεις πληροφορίες παραπάνω φίλε; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Μπορείς να δώσεις πληροφορίες παραπάνω φίλε; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Κατέβασα μια εφαρμογή από το aptoide, την έκανα εγκατάσταση και μόλις την έτρεξα μάγκωσε το κινητό και μου έβγαλε το μήνυμα(a-n-t-i-p-i-r-a-c-y team all file your sd delete) ,έσβησα άμεσος το κινητό και όταν το άναψα ελειπαν όλα τα αρχεία από την sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Καλα εχω μια οκταρα sd backup με φωτο κλπ.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδιά σήμερα ξαφνικά απο το πουθενά το SIII άρχισε να κάνει κάτι περίεργα κολλήματα. Οχι lags και τέτοια. Να κρασάρει εντελώς η συσκευή απο το πουθενά και να αναγκάζομαι να την κάνω restart με τον συνδυασό πλήκτρων. Το θέμα είναι πως δεν ανεβάζει θερμοκρασία (μια χαρά κρύα είναι). Σκέφτηκα μήπως είναι κάποια απο τις τελευταίες εφαρμογές που εγκατέστησα (Sammobile και pocket) οπότε τις έσβησα αλλά συνέχισε. Εκανα restore με wipe αλλά ξανα κόλλησε την ώρα που έκανα το setup. Aπο το πουθενά χωρίς καν να χρησιμοποιώ την συσκευή. Εκανε το πρώτο κόλλημα πριν περίπου 4-5 ώρες που πήγα να δω ένα mail. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Κατέβασα μια εφαρμογή από το aptoide, την έκανα εγκατάσταση και μόλις την έτρεξα μάγκωσε το κινητό και μου έβγαλε το μήνυμα(a-n-t-i-p-i-r-a-c-y team all file your sd delete) ,έσβησα άμεσος το κινητό και όταν το άναψα ελειπαν όλα τα αρχεία από την sd. Ποιά εφαρμογή έβαλες; Να φανταστώ τα αρχεία δεν φαίνονται ούτε άμα συνδέσεις το τηλέφωνο στο pc, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts