ilias12377_ Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις άλλον launcher... κατέβασε τον Nova launcher (την free έκδοση) και στήσε ξανά αρχικές οθόνες και δες πως λειτουργεί.. Εγώ το έχω σε ταχύτητα "fast" και τρέχει δαιμονισμένα χωρίς ίχνος lag. Απλά να ξέρεις ότι δεν θα έχεις κάποια widget όπως αυτό του καιρού, δεν ξέρω γιατί αλλά δεν το "βλέπει" ο nova από παλιά.. Αντίστοιχα χρησιμοποιώ την εφαρμογή HD widgets :happy: +1 και απο εμενα με nova πεταει και μια προταση απο εμενα hd wingets και θεμα με εικονιδια glass ;) Και μια ερωτηση παιδια,αν κανω root οτι εχω με nova θα χαθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 +1 και απο εμενα με nova πεταει και μια προταση απο εμενα hd wingets και θεμα με εικονιδια glass ;) Και μια ερωτηση παιδια,αν κανω root οτι εχω με nova θα χαθει? Όχι δεν χαθεί τίποτα με σκέτο root. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 +1 και απο εμενα με nova πεταει και μια προταση απο εμενα hd wingets και θεμα με εικονιδια glass ;) Και μια ερωτηση παιδια,αν κανω root οτι εχω με nova θα χαθει? Αν κανεις ροοτ θα εισαι οπως ακριβώς πριν κανεις ροοτ.. Δεν χάνεται κατι. Για το nova δεν ξερω αλλα στον apex εχει επιλογη backup.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Αν κανεις ροοτ θα εισαι οπως ακριβώς πριν κανεις ροοτ.. Δεν χάνεται κατι. Για το nova δεν ξερω αλλα στον apex εχει επιλογη backup.. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Όχι δεν χαθεί τίποτα με σκέτο root. Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Παιδια με ExynosAbuse v. 1.40 γινεται ακομα root και unroot?,και επειδη ειμαι ασχετος την εφαρμογη την τρεχω στο κινητο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Παιδια με ExynosAbuse v. 1.40 γινεται ακομα root και unroot?,και επειδη ειμαι ασχετος την εφαρμογη την τρεχω στο κινητο μου? Και κατι αλλο,αν γινει αναβαθμιση μετα την jelly beam με ροοτ ερχεται κανονικα οπως αν δεν ησουνα root η πρεπει να την περασεις με αλλον τροπο? Ευχαριστω πολυ παιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Και κατι αλλο,αν γινει αναβαθμιση μετα την jelly beam με ροοτ ερχεται κανονικα οπως αν δεν ησουνα root η πρεπει να την περασεις με αλλον τροπο? Ευχαριστω πολυ παιδια :) Παιδια με ExynosAbuse v. 1.40 δεν γινεται πλεον root μολις το δοκιμασα τιποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλημερα παιδια.χθες μολις εγραφα πως με την τελευταια αναβαθμιση εχω παρατηρησει αργει το κινητο γενικα αλλα δενε χω προβλημα με την μπαταρια.αμ δε!ο εξυπνος ειμαι εγω;;που λετε απο χθες το βραδυ εχει ξεκινησει κατι κουλα.το κινητο επειδη το χω 3 μηνες ξερω πως συμπεριφερεται πλεον.τι εννοω;εβγαζα το φορτιστη πρωι 8 η ωρα ηταν στο 100% η μπαταρια κ αν δεν το χρησιμοποιηουσα καθολου δλδ σε κατασταση αδρανειας το βραδυ ηταν 85% περιπου.με λογικη χρηση για να τελειωνω το βραδυ 12 η ωρα ηταν στο 30% ξερω γω.χθες παιδες εντελως ξαφνικα ενω 11 η ωρα το βραδυ ηταν στο 40% (8 το πρωι ηταν 100 %) στις 11.30 πεφτει 23% και στις 1 τη νυχτα 5%!!!!χωρις να το δουλευω.το φορτιζω ολη νυχτα και τωρα το πρωι βγαζω το φορτιστη 6.20 το πρωι και 9.25 που ειμαστε τωρα η μπαταρια ειναι 89% χωρις να το εχω αγγιξει καν.οποιος γνωριζει κατι ας μου ανοιξει τα ματια..ευχαριστω!:wacko: Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 επειδη το χω 3 μηνες ξερω πως συμπεριφερεται πλεον. Φίλε δεν νομίζω να μπορείς να το πεις αυτό, εκτός κι αν έστεισες το τηλέφωνο σου πριν 3 μήνες και δεν ξαναπέρασες ούτε μια εφαρμογή και δεν έκανες firmware updates.. νομίζω είναι λίγο αδύνατο αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πιθανότατα να πέρασες κάποια κακόβουλη-κακογραμμένη εφαρμογή η οποιά προκάλεσε το πρόβλημα.. Μπορει να μην την έκανες χθες install αλλά χτες να την άνοιξες.. Τέτοιες εφαρμογές υπάρχουν αρκετές.. έλεξε λίγο τις εφαρμογές που τρέχουν από τις ρυθμίσεις και αν δεις κάτι περίεργο, πράξε ανάλογα. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Παιδια καλησπερα. Εχω περασει φωτο στις επαφες και μου τις εμφανιζει κανονικα οταν με καλουν και μάλιστα σε πολύ καλή αναλυση. Στα μυνηματα,ενω δειχνει οτι μπορει να το κανει,δεν εμφανιζει τιποτα. Εμφανιζει ενα κενο προσωπο δίπλα στα ονόματα. Κανω κατι λαθος παιδια; Στο note μου τις εμφανιζε αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Φίλε δεν νομίζω να μπορείς να το πεις αυτό, εκτός κι αν έστεισες το τηλέφωνο σου πριν 3 μήνες και δεν ξαναπέρασες ούτε μια εφαρμογή και δεν έκανες firmware updates.. νομίζω είναι λίγο αδύνατο αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πιθανότατα να πέρασες κάποια κακόβουλη-κακογραμμένη εφαρμογή η οποιά προκάλεσε το πρόβλημα.. Μπορει να μην την έκανες χθες install αλλά χτες να την άνοιξες.. Τέτοιες εφαρμογές υπάρχουν αρκετές.. έλεξε λίγο τις εφαρμογές που τρέχουν από τις ρυθμίσεις και αν δεις κάτι περίεργο, πράξε ανάλογα. φιλε μου μπορεις να μου τα κανεις πιο λιανα αν γινεται διοτι δεν ειμαι απο τους hardcore :lol: .η αληθεια ειναι για να σε βοηθησω ειναι οτι εχω συνολο 55 εφαρμογες περιπου κ χθες το βραδακι θυμαμαι παρατηρησα πως ελειπε μια σβηστηκε μονη της.το παρατηρησα γτ τις εχω αλφαβητικα αλλα δεν καταλαβα ποια ειναι κ δεν θυμαμαι.να τονισω πως χθες μου εκανε το τηλεφωνο κατι κουλα.ανοιγα το viber k εκανε κατι σαν επανεκκινηση μονο του. Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μολις εκανα επανεκκινηση κ οι εφαρμογες επανηλθαν οπως ηταν.εννοω στην τελευταια σελιδα εχω 3 εφαρμογες ενω πριν ηταν 2 απο χθες.αλλα κ παλι δεν ξερω ποια ειχε σβηστει κ επανηλθε!τι ειν'τουτα ρε παιδια;;;; το βρηκα.ειχε σβηστει το ''my cosmos'' απο χθες και με την επανεκκινηση επανηλθε.δεν ξερω γιατι. Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Να κάνω μια ερώτηση και εγώ, πόση ram είναι το ιδανικό να καταναλώνει το κινητό μας, το δικό μου καταναλώνει γύρω στα 600 mb, είναι πολύ; μπορώ να το μειώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Να κάνω μια ερώτηση και εγώ, πόση ram είναι το ιδανικό να καταναλώνει το κινητό μας, το δικό μου καταναλώνει γύρω στα 600 mb, είναι πολύ; μπορώ να το μειώσω; μπααα κ μενα γυρω στο 700αρι μεσο ορο φιλε ρουφαει Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Παιδιά έχω αγγλική συσκευή και βγήκε καινούργια αναβάθμιση I9300XXEMB1 γύρω στα 50mb ήταν. Ξέρουμε τι άλλαξε ? Στο xda κάποιοι λένε ότι έγινε πιο smooth αν και εγώ δεν είδα διαφορά γιατί έχω τον nova και ήταν ήδη σφαίρα ! Παιδια τελικά λίγο που έπαιξα με το κινητό τελικά όντως δείχνει ακόμα πιο smooth. Οι εφαρμογές ανοιγοκλείνουν πολύ πιο γρήγορα το multitasking πάει σφαίρα γενικός το κινητό παίζει να έγινε πιο smooth απο ποτέ ! Κρατάω ακόμα μια επιφύλαξη μέχρι να το λιώσω το βράδυ αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι πολύ καλά. Edited February 21, 2013 by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μια ερωτηση? Μετα το ρουταρισμα της συσκευης οταν το ανοιγεις πανω αριστερα στην οθονη εμφανιζεται μια κοκκινη τελιτσα. Αν καποια στιγμη το κανω unroot και βαλω επισημη rom θα φυγει αυτο? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Παιδιά έχω αγγλική συσκευή και βγήκε καινούργια αναβάθμιση I9300XXEMB1 γύρω στα 50mb ήταν. Ξέρουμε τι άλλαξε ? Στο xda κάποιοι λένε ότι έγινε πιο smooth αν και εγώ δεν είδα διαφορά γιατί έχω τον nova και ήταν ήδη σφαίρα ! Παιδια τελικά λίγο που έπαιξα με το κινητό τελικά όντως δείχνει ακόμα πιο smooth. Οι εφαρμογές ανοιγοκλείνουν πολύ πιο γρήγορα το multitasking πάει σφαίρα γενικός το κινητό παίζει να έγινε πιο smooth απο ποτέ ! Κρατάω ακόμα μια επιφύλαξη μέχρι να το λιώσω το βράδυ αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι πολύ καλά. Ψυχολογικο ειναι φιλε..Μπορει να διορθωνουν καποια πραγματα αλλα οχι και να πηγαινει σφαιρα μετα απο 50mb update.. Στο xda εχεις ν ακουσεις παρα πολλα ακομη.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλημερα παιδια.χθες μολις εγραφα πως με την τελευταια αναβαθμιση εχω παρατηρησει αργει το κινητο γενικα αλλα δενε χω προβλημα με την μπαταρια.αμ δε!ο εξυπνος ειμαι εγω;;που λετε απο χθες το βραδυ εχει ξεκινησει κατι κουλα.το κινητο επειδη το χω 3 μηνες ξερω πως συμπεριφερεται πλεον.τι εννοω;εβγαζα το φορτιστη πρωι 8 η ωρα ηταν στο 100% η μπαταρια κ αν δεν το χρησιμοποιηουσα καθολου δλδ σε κατασταση αδρανειας το βραδυ ηταν 85% περιπου.με λογικη χρηση για να τελειωνω το βραδυ 12 η ωρα ηταν στο 30% ξερω γω.χθες παιδες εντελως ξαφνικα ενω 11 η ωρα το βραδυ ηταν στο 40% (8 το πρωι ηταν 100 %) στις 11.30 πεφτει 23% και στις 1 τη νυχτα 5%!!!!χωρις να το δουλευω.το φορτιζω ολη νυχτα και τωρα το πρωι βγαζω το φορτιστη 6.20 το πρωι και 9.25 που ειμαστε τωρα η μπαταρια ειναι 89% χωρις να το εχω αγγιξει καν.οποιος γνωριζει κατι ας μου ανοιξει τα ματια..ευχαριστω!:wacko: Ενα ειναι το μονο βεβαιο. Η αυτονομια εχει χειροτερεψει κατα πολυ. Τα χαρας ευαγγελια περι αυτονομιας που ακουσα στην αρχη των αναβαθμισεων, ειλικρινα απορω πως προεκυψαν. Στην αδρανεια το S3 πλεον "σκοτωνει" τη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μια ερωτηση? Μετα το ρουταρισμα της συσκευης οταν το ανοιγεις πανω αριστερα στην οθονη εμφανιζεται μια κοκκινη τελιτσα. Αν καποια στιγμη το κανω unroot και βαλω επισημη rom θα φυγει αυτο? Ναι αυτό λογικά θα φύγει όταν γίνει unroot και γυρίσεις σε κάποιο στοκ firmware. Το είδα κι εγώ και αγχωθηκα προς στιγμής ότι κάτι έπαθε η οθόνη και τα χρειάστηκα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εχω ενα περιεργο θεματακι που συνεβη σημερα το βραδυ.Το εβαλα για φορτιση στις 12 το βραδυ και στις 7 που σηκωθηκα ενω ηταν στη πριζα κανονικα ειχε φτασει μολις στο 78%.Σαν να σταματησε να φορτιζει.Ανησυχω παιδια η κανω πως δεν το ειδα?.. Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά!! Σήμερα άλλαξα πληκτρολόγιο και έβαλα το swiftkey keyboard αλλά έχω ενα θέμα.. όταν πατάων send το μήνυμα μου εμφανίζει κάθε φορα "Message may be corrupted on recipient device. Change input mode to automatic" Τι λάθος έχω κάνει? Επίσης που μπορώ να δω τις λεπτομέριες από το κινητό για τον επεξεργαστή, δηλαδή ονομασία του. Edited February 21, 2013 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εχω ενα περιεργο θεματακι που συνεβη σημερα το βραδυ.Το εβαλα για φορτιση στις 12 το βραδυ και στις 7 που σηκωθηκα ενω ηταν στη πριζα κανονικα ειχε φτασει μολις στο 78%.Σαν να σταματησε να φορτιζει.Ανησυχω παιδια η κανω πως δεν το ειδα?.. Μηπως κουνησες κατα λαθος το καλωδιο και δεν εκανε επαφη; εδειχνε οτι φορτιζει την ωρα που σηκωθηκες; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εχω ενα περιεργο θεματακι που συνεβη σημερα το βραδυ.Το εβαλα για φορτιση στις 12 το βραδυ και στις 7 που σηκωθηκα ενω ηταν στη πριζα κανονικα ειχε φτασει μολις στο 78%.Σαν να σταματησε να φορτιζει.Ανησυχω παιδια η κανω πως δεν το ειδα?.. Μηπως είχες ξεχάσει κάνα wifi ανοιχτό ?? Παρακολουθησε το δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα ξανά δες το και μας λες !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μηπως είχες ξεχάσει κάνα wifi ανοιχτό ?? Παρακολουθησε το δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα ξανά δες το και μας λες !!! ;) ;) Δεν παιζει ρολο το wifi φιλε μου.. Εγω παντα ειμαι συνδεμενος η με wifi η data και σε 2 - 2,5 ωρες ειμουν full με το s3.. Το προβλημα αυτο το ειχα στο s2, και την τριτη φορα που μου το εκανε το πηγα στο service και μου αλλαξαν πρωτα τον φορτιστη, μετα μου το ξανα εκανε και μου αλλαξαν μπαταρια και εστρωσε... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts