anergos13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ. Κάπου είχα διαβάσει, μάλλον εδώ μέσα κάτι σχετικά με τα ntfs, θα το ψάξω. Το exynos abuse μου δουλεύει μια χαρά στην 4.1.2. Όποτε θέλω το βάζω, όποτε θέλω το βγάζω. Πανεύκολο και γρήγορο χωρίς να κάνεις και πολλά πράγματα. Με την εγγυηση ομως τι γινεται? Οταν το κανεις uninstall και το status ειναι τροποποιημενο εχουμε προβλημα με την εγγυηση??? Νομιζω οτι ειναι σημαντικο για αρκετους φιλους.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Με το μηχάνημα all share της samsung. Η μέσω dlna αν υποστηρίζει η τηλεόραση σου. Επίσης γίνεται και μέσω playstation αν έχεις. Μέσο PlayStation πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Με την εγγυηση ομως τι γινεται? Οταν το κανεις uninstall και το status ειναι τροποποιημενο εχουμε προβλημα με την εγγυηση??? Νομιζω οτι ειναι σημαντικο για αρκετους φιλους.... Μόλις έκανα uninstall και το status είναι "κανονικό" Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Μόλις έκανα uninstall και το status είναι "κανονικό" Εισαι τυχερος διαβαζω εδω 3-4 ωρες στους XDA και οι περισσοτεροι εχουν τροποποιημενο status.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Μέσο PlayStation πως γίνεται; Η μέσω nearby devices από την ρύθμισή της συσκευής σου η με το προγραμμα imediashare από google play. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Η μέσω nearby devices από την ρύθμισή της συσκευής σου η με το προγραμμα imediashare από google play. Μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω εάν μπορείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 εγω το συνδεσα στο playstation χωρις εξτρα προγραμμα.ενεργοποιησα το dlna απο τις ρυθμισεις εκανα αναζητησει απο το ps3 και το ειδε με την μια. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Και εμένα μου έκανε μια μικρή γύρω στα 22 mb… Και εμένα χθες (ΟΤΕ - Γερμανός). Ξέρει κανείς τι αλλαξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω εάν μπορείς; Βαλε στο YouTube connect galaxy s3 with playstation και θα βρεις οτι ψάχνεις. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Στο Dropbox έκανα όλες τις ενέργειες,εκτός από την πρόσκληση φίλων, και μου έδωσε μόνο 2,8 gb. Τι άλλο πρέπει να κάνω? Αν θυμαμαι κλα συνολικα πρεπει να κανεις 7 βηματα για να παρεις τα mb.. γραφει κιολας ποσα βηματα εχεις κανει επιτυχως. Σε ενενα δλδ οταν εγραψε οτι εχω κανει 7/7 βηματα επιτυχως μ ηρθαν τα mb.εσυ εχεις κανει 7 σιγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλημερα κ καλο σαββατοκυριακο,με πιο τροπο να κανω φορματ στο κινητο μου,θελω να σβηστουν τα παντα,να ειναι οπως το πηρα την πρωτη μερα,φοραω στοκ 4.1.2.σας ευχριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλημερα κ καλο σαββατοκυριακο,με πιο τροπο να κανω φορματ στο κινητο μου,θελω να σβηστουν τα παντα,να ειναι οπως το πηρα την πρωτη μερα,φοραω στοκ 4.1.2.σας ευχριστω. Καλημέρα Πήγαινε /ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και κανε "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Αν θυμαμαι κλα συνολικα πρεπει να κανεις 7 βηματα για να παρεις τα mb.. γραφει κιολας ποσα βηματα εχεις κανει επιτυχως. Σε ενενα δλδ οταν εγραψε οτι εχω κανει 7/7 βηματα επιτυχως μ ηρθαν τα mb.εσυ εχεις κανει 7 σιγουρα; Αλέξανδρε, έχω κάνει τα 5 στα 7, δεν έχω κάνει μόνο πρόσκληση φίλων. Λές να είναι αυτό τελικά? θα κάνω μια δοκιμή ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 εγω το συνδεσα στο playstation χωρις εξτρα προγραμμα.ενεργοποιησα το dlna απο τις ρυθμισεις εκανα αναζητησει απο το ps3 και το ειδε με την μια. Έτσι μεταφέρει μόνο αρχεία media, ο φίλος που είχε ρωτήσει αρχικά , ρωτούσε αν μπορεί να προβάλει την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση.το all share cast δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδιά μια ακόμα απορία. Ενώ μετέφερα φωτογραφία με το dropbox και στη συλλογή είναι άψογη, όταν τη ορίζω ως φόντο στο κινητό χάνει πολύ σε ποιότητα. Τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Προσπαθω να μπω στο mega.co.nz απο το κινητο μου ( s3) και με πεταει.Φταιει η εφαρμογη ή ειναι θεμα ρυθμισεων κινητου; Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosdrako_71 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλησπερα...ρε παιδια να ρωτισω κατι... εχω ενα θακελο στη συλλογη (instant upload) με φοτο και δεν μου δινει επιλογη διαγραφης...! γιατι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampris Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. ΕΧΩ ΤΙ ΕΞΕΙΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ. 1) ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ Η ΤΟ ΕΠΙΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ S3 ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. 2)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΗΣΗ ΤΟ S VOICE H ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλησπερα...ρε παιδια να ρωτισω κατι... εχω ενα θακελο στη συλλογη (instant upload) με φοτο και δεν μου δινει επιλογη διαγραφης...! γιατι? ευχαριστω Δεν μπορεί να διαγραφεί απο το τηλέφωνο ,πρέπει να γίνει μέσα από το google+ ή το picasa Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλησπέρα και απο εμενα..ερωτηση: (χωρις να ειμαι root)...κανω απεγκατασταση σε καποιες εφαρμογες π.χ flipboard, και δεν τις βγαζει το συστημα, εμφανιζονται παλι στις ενημερωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Καλησπέρα και απο εμενα..ερωτηση: (χωρις να ειμαι root)...κανω απεγκατασταση σε καποιες εφαρμογες π.χ flipboard, και δεν τις βγαζει το συστημα, εμφανιζονται παλι στις ενημερωσεις. Για να τις διαγράψεις τελείως πρέπει να είσαι root . Edited February 9, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Απεγκατεστησα το superSu κανοντας απο εκει unroot στην συνεχεια αφαιρεσα το Exynos Abuse....καπου το διαβασα στους Xda.....εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το αποτελεσμα. παλι τα ΙΔΙΑ.:angry::blink: Τι δεν εκανα σωστα?. Σε αυτη την περιπτωση που το τηλεφωνο ειναι ουσιαστικα unroot υπαρχει προβλημα με την εγγυηση. Ειμαι με 4.1.2 γιατι στο topic του root αναφερεται οτι δεν δουλευει σε αυτη την εκδοση το Exynos Abuse.... Το ελυσα το θεμα ξανα περασα μεσω kies την 4.1.2 και το status ξαναγινε normal περασα μετα ξανα το Exynos Abuse και το status παρεμεινε το ιδιο .Ολα καλα .Τσαμπα διαβαζα 110 σελ απο XDA :angry:...Τελος καλο ομως....:D Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Επειδή δεν είχα το s3 όταν ειχε ics, βλέπω πολλά reviews από παλιά που στο gallery τα thumbnails των videos τρέχουν και δείχνουν ένα preview του video. Αυτό δεν υπάρχει στο Jelly Bean; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 και μενα τα ιδια φιλε....και λυση δεν βρηκα.... Δοκιμασε με chrome, λογικα δεν θα εχεις προβλημα Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Επειδή δεν είχα το s3 όταν ειχε ics, βλέπω πολλά reviews από παλιά που στο gallery τα thumbnails των videos τρέχουν και δείχνουν ένα preview του video. Αυτό δεν υπάρχει στο Jelly Bean; Μπες στα video μέσω της εφαρμογης video και όχι από το.gallery. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts