efthimis31 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Έχει βάλει ο franco κάτι σαν voodoo sound (κάποια παλιά modules του supercurio λογικά) στον kernel του. Ο supercurio έχει τη συσκευή και ασχολείται βδομάδες. Θα έχουμε vsound επίσημα σύντομα (λογικά). Το gps (το δοκίμαζα και πριν) είναι τέλειο. Μπορεί να κάνει και μισό λεπτό περίπου να κλειδώσει (σε κίνηση στην πόλη) αλλά μόλις κλειδώσει δεν χάνει το σήμα και είναι ακριβές. Στο s οτι και αν πείραζα έχανε το σήμα συνέχεια στην πόλη (ελεος) και είχε μεγάλη απόκλιση. Τι μισό λεπτό βρε?? Εμένα έκανε την πρώτη φορά γύρω στα 10 δευτερόλεπτα και τώρα κάνει πραγματικά 1-2sec ακριβώς όπως και το note (άλλωστε και τα 2 έχουν glonass support).. Το έχω δοκιμάσει σταθερός και όχι κινούμενος αλλά τόση διαφορά?? Καλά αν δείτε το μπλε κάτω από το φως σε εξωτερικό χώρο θα πάθετε πλάκα κανονικά!! Είναι κούκλα είμαι πολύ εντυπωσιασμενος!! Ομολογώ δημόσια ότι εσφαλα στα πρώτα συμπεράσματα μετά την παρουσίαση :p:p Καλά κι αυτοί της Samsung δεν μπορούσαν να το κάνουν να φαίνεται όπως ακριβώς είναι???!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εγω εχω το dont panic και πιανει σε δευτερολεπτα. Ειναι ταχυστο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εγω εχω το dont panic και πιανει σε δευτερολεπτα. Ειναι ταχυστο. Ναι ξέχασα να αναφέρω, εγώ με Sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fresh Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλησπέραααα....Αντιμετωπίζω 2 προβληματάκια...ένα είναι που το είδα και πριν γραμμένο από κάποιον χρήστη και στο οποίο λύση δεν δώθηκε... 1ον Στην [συλλογή] και συγκεκριμένα σε μία και μοναδική φωτογραφία η οποία δεν σβήνει με τίποτα και γράφει Ιnstant Upload και έχει και το σύμβολο του Picassa και 2ον το Y! NEWS ,το Yahoo news το οποίο και βγαίνει στην αρχική οθόνη κάτω χαμηλά οταν πατάμε το πλήκτρο για να ξεκλειδώσουμε την οθόνη... Χθες επέλεξα Χώρα...United States Και από τότε δεν λέει να βγει με τίποτα αυτή η εφαρμογή....Περνά με scrolling με όλα τα νέα της Αμερικής!! Εχω δοκιμάσει τα πάντα στις ρυθμίσεις ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω με τίποτα!!! Αν μπορείτε βοηθήστε με pleaseeeee :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Τι μισό λεπτό βρε?? Εμένα έκανε την πρώτη φορά γύρω στα 10 δευτερόλεπτα και τώρα κάνει πραγματικά 1-2sec ακριβώς όπως και το note (άλλωστε και τα 2 έχουν glonass support).. Το έχω δοκιμάσει σταθερός και όχι κινούμενος αλλά τόση διαφορά?? Καλά αν δείτε το μπλε κάτω από το φως σε εξωτερικό χώρο θα πάθετε πλάκα κανονικά!! Είναι κούκλα είμαι πολύ εντυπωσιασμενος!! Ομολογώ δημόσια ότι εσφαλα στα πρώτα συμπεράσματα μετά την παρουσίαση :p:p Καλά κι αυτοί της Samsung δεν μπορούσαν να το κάνουν να φαίνεται όπως ακριβώς είναι???!! Για να καταλάβω...το note το κράτησες??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλησπέραααα....Αντιμετωπίζω 2 προβληματάκια...ένα είναι που το είδα και πριν γραμμένο από κάποιον χρήστη και στο οποίο λύση δεν δώθηκε... 1ον Στην [συλλογή] και συγκεκριμένα σε μία και μοναδική φωτογραφία η οποία δεν σβήνει με τίποτα και γράφει Ιnstant Upload και έχει και το σύμβολο του Picassa και 2ον το Y! NEWS ,το Yahoo news το οποίο και βγαίνει στην αρχική οθόνη κάτω χαμηλά οταν πατάμε το πλήκτρο για να ξεκλειδώσουμε την οθόνη... Χθες επέλεξα Χώρα...United States Και από τότε δεν λέει να βγει με τίποτα αυτή η εφαρμογή....Περνά με scrolling με όλα τα νέα της Αμερικής!! Εχω δοκιμάσει τα πάντα στις ρυθμίσεις ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω με τίποτα!!! Αν μπορείτε βοηθήστε με pleaseeeee :) Για το δεύτερο θα πας: Ασφάλεια-->Επιλογές Οθόνης Κλειδώματος-->Κυλιόμενο μήνυμα πληροφορίας και το απενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Για να καταλάβω...το note το κράτησες??? Όχι βρε δεν το κράτησα μακάρι να μπορούσα να και αυτό με καλύπτει πλήρως μάλλον περιττό θα ήταν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 παιδια το κινητο ποση rom εχει; 2GB; και που φαινεται; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 παιδια το κινητο ποση rom εχει; 2GB; και που φαινεται; 1 gb έχει και είναι εξαιρετικά αρκετή... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 1 gb έχει και είναι εξαιρετικά αρκετή... rom ζηταει οχι ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 rom ζηταει οχι ram ναι και οπου και να εψαξα δεν αναφερει πουθενα για rom. ξερω οτι το S και S2 εχουν 2GB rom. Το S3 ποση εχει; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Τι μισό λεπτό βρε?? Εμένα έκανε την πρώτη φορά γύρω στα 10 δευτερόλεπτα και τώρα κάνει πραγματικά 1-2sec ακριβώς όπως και το note (άλλωστε και τα 2 έχουν glonass support).. Το έχω δοκιμάσει σταθερός και όχι κινούμενος αλλά τόση διαφορά?? Καλά αν δείτε το μπλε κάτω από το φως σε εξωτερικό χώρο θα πάθετε πλάκα κανονικά!! Είναι κούκλα είμαι πολύ εντυπωσιασμενος!! Ομολογώ δημόσια ότι εσφαλα στα πρώτα συμπεράσματα μετά την παρουσίαση :p:p Καλά κι αυτοί της Samsung δεν μπορούσαν να το κάνουν να φαίνεται όπως ακριβώς είναι???!! Ndrive χρησιμοποιώ. Αν είσαι σταματημένος είναι άμεσο. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως γιατί μόλις κλειδώσει ΔΕΝ χάνει το σήμα για κανένα λόγο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εγω με dont panic και με endomondo σε 2-5 δεύτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ρε παιδιά θα μου φέρουν από Γερμανία ένα s3 από T mobile. Ξέρει κανείς πως να περάσω το ελληνικό μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Φαντάζομαι πως έχει την Ελληνική γλώσσα οπότε αν την επιλέξεις κατά την εκκίνηση του κινητού (ή και αργότερα) θα έχεις Ελληνικό μενού. Αν θες βέβαια μπορείς να περάσεις και Ελληνικό Firmware ακολουθώντας τον οδηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ρε παιδιά θα μου φέρουν από Γερμανία ένα s3 από T mobile. Ξέρει κανείς πως να περάσω το ελληνικό μενού; Ελληνικα θα εχει ετσι κ αλλιως. Το θεμα ειναι να το ξεκλειδωσεις αν ειναι simlock στην Τmobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Lock 3-5 δευτερόλεπτα διπλάσιους + δορυφόρους με Διπλάσια ακρίβεια. Με 700mah φορτιστή, την ώρα της πλοήγησης φορτίζει περίπου 15-20% την ώρα... πιάνει και στα υπόγεια... Μέ τί εφαρμογή κανείς πλοήγηση? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Σε μαύρο φόντο παρατηρώ 3-4 κηλίδες στην οθόνη με πιο έντονο μαύρο χρώμα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος η σε μένα μόνο συμβαίνουν όλα τα κουλά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Για βγαλε μια φωτό να δούμε τι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Σε μαύρο φόντο παρατηρώ 3-4 κηλίδες στην οθόνη με πιο έντονο μαύρο χρώμα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος η σε μένα μόνο συμβαίνουν όλα τα κουλά;;; Για βγαλε μια φωτό να δούμε τι ακριβώς Για ρίξτε μια ματιά εδώ!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους,το dropbox δινει μονο 2gb πλεον η εκανα καμια πατατα;**edit το βρηκα οκ Edited June 26, 2012 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλησπέραααα....Αντιμετωπίζω 2 προβληματάκια...ένα είναι που το είδα και πριν γραμμένο από κάποιον χρήστη και στο οποίο λύση δεν δώθηκε... 1ον Στην [συλλογή] και συγκεκριμένα σε μία και μοναδική φωτογραφία η οποία δεν σβήνει με τίποτα και γράφει Ιnstant Upload και έχει και το σύμβολο του Picassa και 2ον το Y! NEWS ,το Yahoo news το οποίο και βγαίνει στην αρχική οθόνη κάτω χαμηλά οταν πατάμε το πλήκτρο για να ξεκλειδώσουμε την οθόνη... Χθες επέλεξα Χώρα...United States Και από τότε δεν λέει να βγει με τίποτα αυτή η εφαρμογή....Περνά με scrolling με όλα τα νέα της Αμερικής!! Εχω δοκιμάσει τα πάντα στις ρυθμίσεις ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω με τίποτα!!! Αν μπορείτε βοηθήστε με pleaseeeee :) Για το πρώτο την λύση που ανέφερα την δοκίμασε κανένας ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Παντως εχει την εξαιρετικη λειτουργια οταν σε καλει καποιος απο ποια χωρα σε καλει,αν δεν εχεις ηδη αποθηκευμενο τον αριθμο στις επαφες.Επισης εχει ποοολυ καλη λειτουργια βιντεοκλησης. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Μπα τιποτα. Πατω στην συλλογη το κουμπι των ριθμυσεων μετα προβολη κατσ και μετα περιεχομενο στη συσκευη. Μονο ετσι δε μου εμφανιζει εικονες απο το google+ Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkalimos Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλησπερα σε ολους,το dropbox δινει μονο 2gb πλεον η εκανα καμια πατατα;**edit το βρηκα οκ πως το βρηκες γιατι ακομα το ψαχνω.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts