_Stamatis_ Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Βαλε το lock Screen Off Widget και καθαρισες οριστικα ειναι με κοκκινο χρωμα:) Αυτό το Widget δεν λειτουργεί σωστά στο SIII 1ον) σου αφήνει αναμμένα τα κουμπιά κάτω από την οθόνη έως ότου σβήσουν σύμφωνα με τη ρύθμισή σου [άρα δεν κλειδώνει τη συσκευή σωστά] και 2ον) για να ξεκλειδώσεις την οθόνη αφού την έχεισ κλειδώσει από το Widget χρειάζεται 2 πατήματα στο Hard button που σημαίνει 2 πράματα α) δεν κλειδώνει σωστά τη συσκευή αφού θέλει πάτημα για κλείδωμα και πάτημα για ξεκλείδωμα και β) δεν αποφεύγεται η ταλαιπωρία του hard button κλειδώματος . Μήπως εχεις βάλει να της ανεβάζει απο το dropbox αυτόματα μόλις της βγάζεις? Όχι δεν το έχω επιλέξει αυτό από τον συγχρονισμό Edited June 26, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 ναι γ αυτ λεω μηπως θελει ροοτ για να το περάσω με καποια απο τα προγράμματα που εχεις οσον αφορα τις εφαρμογές. Και root να κάνεις, δεν περνάνε στην κάρτα οι εφαρμογές. Δεν ξέρω ακόμα αν με CM9 ή κάποια άλλη γίνεται. Πάντως σε stock based ROM δεν γίνεται. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Όχι δεν το έχω επιλέξει αυτό από τον συγχρονισμό Δεν το επιλέγεις απο τον συγχρονισμό αυτό αλλα από: dropbox-> επιλογές->settings->CAMERA UPLOAD Αν δεν το έχεις κλείσει είναι αυτόματα ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Αυτό το Widget δεν λειτουργεί σωστά στο SIII 1ον) σου αφήνει αναμμένα τα κουμπιά κάτω από την οθόνη έως ότου σβήσουν σύμφωνα με τη ρύθμισή σου [άρα δεν κλειδώνει τη συσκευή σωστά] και 2ον) για να ξεκλειδώσεις την οθόνη αφού την έχεισ κλειδώσει από το Widget χρειάζεται 2 πατήματα στο Hard button που σημαίνει 2 πράματα α) δεν κλειδώνει σωστά τη συσκευή αφού θέλει πάτημα για κλείδωμα και πάτημα για ξεκλείδωμα και β) δεν αποφεύγεται η ταλαιπωρία του hard button κλειδώματος . Σε σενα δεν δουλευει σε μενα δουλευει 100% χωρις να κανει αυτα που λες,4-5 δοκιμασα και μονο αυτο δουλευει σωστα;) Εγω δεν θελω με το που το παταω μια φορα να μπει στην επιφανεια εργασιας,αλλα στη lock screen οπου και απο εκει κανω πραγματα μουσικη/διαχειρηση BT/GPS/3G και οταν θελω να μπω στην επιφανεια εργασιας με ενα swipe καθαρισα ευκολα και γρηγορα. Ποια 2 φορες πατημα το hard button μου λες για κλειδωμα και ξεκλειδωμα. Edited June 26, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Δεν το επιλέγεις απο τον συγχρονισμό αυτό αλλα από: dropbox-> επιλογές->settings->CAMERA UPLOAD Αν δεν το έχεις κλείσει είναι αυτόματα ανοιχτό. Και εκεί κλειστό το έχω Σε σενα δεν δουλευει σε μενα δουλευει 100% χωρις να κανει αυτα που λες,4-5 δοκιμασα και μονο αυτο δουλευει σωστα;) Σε αυτό δεν αναφέρεσαι ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsinib.lockscreenoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mc2luaWIubG9ja3NjcmVlbm9mZiJd Δεν καταλαβαίνω πως σε εσένα δουλεύει σωστά και χωρίς τα προβλήματα που ανέφερα και σε μένα όχι . Edited June 26, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Σε αυτό δεν αναφέρεσαι ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsinib.lockscreenoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mc2luaWIubG9ja3NjcmVlbm9mZiJd Δεν καταλαβαίνω πως σε εσένα δουλεύει σωστά και χωρίς τα προβλήματα που ανέφερα και σε μένα όχι . Εγω δεν εχω τετοια θεματα που λες και δεν λειτουργει μονο με αυτο το τροπο που λες Σε αλλα 4-5 που δοκιμασα κανενα δεν δουλευει οπως πρεπει και οπως θα ηθελα;) Αλλο χρησιμοποιουσα στο One X,αλλο χρησιμοποιω στο Xperia S και αλλο στο S3 για να δουλευει 100% Edited June 26, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εγω δεν εχω τετοια θεματα που λες και δεν λειτουργει μονο με αυτο το τροπο που λες Σε αλλα 4-5 που δοκιμασα κανενα δεν δουλευει οπως πρεπει και οπως θα ηθελα;) Το βαθμολόγησες με 5 αστέρια εξ αρχής ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Το βαθμολόγησες με 5 αστέρια εξ αρχής ? Αυτο ειναι ασχετο και δεν με απασχολει,αρκει να κανει τη δουλεια του και αφου τη κανει ειμαι ευχαριστημενος:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Αυτο ειναι ασχετο και δεν με απασχολει,αρκει να κανει τη δουλεια του και αφου τη κανει ειμαι ευχαριστημενος:) Σε ρωτάω γιατί διάβασα τώρα στα σχόλια πως αν το βαθμολογήσεις με 5 αστέρια δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Σε ρωτάω γιατί διάβασα τώρα στα σχόλια πως αν το βαθμολογήσεις με 5 αστέρια δουλεύει μια χαρά Δεν το βαθμολογισα καν,αλλα δουλευει αψογα γενικως δεν βαθμολογω ποτε εφαρμογες που κατεβαζω η' χρησιμοποιω. Δεν εχει νοημα περαιτερω συζητηση βγαινουμε off topic Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Σε ρωτάω γιατί διάβασα τώρα στα σχόλια πως αν το βαθμολογήσεις με 5 αστέρια δουλεύει μια χαρά Αυτό δεν υπάρχει! Δηλαδή τι; τιμωρεί τους κακούς που δεν βάζουν άριστα; Είναι παράλογο! Πρώτο δεν γίνεται τεχνικά και δεύτερο αυτοκαταστρέφει την βαθμολογία του. (δεν τα λέω σε σένα αλλά αυτός που το έγραψε, εκεί που εσύ το διάβασες, πιθανότατα είναι άσχετος!) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ερώτηση, έχετε βάλει όλοι ζελατίνα στην οθόνη? Αρνούμαι να βάλω μ' αρέσει η αίσθηση.. Ούτε εγώ έχω βάλει και δεν θα βάλω κιόλας γιατί μου αρέσει πολύ η αίσθηση. Είχα δει και ένα βίντεο (ελληνικό μου φαίνεται) που το γρατζούναγε με ένα κλειδί στην οθόνη και δεν έπαθε τπτ. Δεν ξέρω αν ισχύει. παιδες μεσα στη συλλογη μου εμφανιζει και καποιες εικονες που δεν ειναι τοπικα αποθηκευμενες στη συσκευη μου. και δεν σβηνονται κιολας. πως τις διωχνω να μην εμφανιζονται; Αποκλείεται να μην είναι αποθηκευμένες στην συσκευή. Για το πως να μην τις βλέπεις στη συλλογή κοίτα τα τελευταία μηνύματα στο "τροποποιήσεις". Δεν αποκλείεται. Εμένα όταν ανοίγω το wifi μου εμφανίζει ένα φάκελο που έχει να κάνει με το δίκτυο του σπιτιού μου και το allshare. Για δοκίμασε, άμα κλείσεις το wifi στον εμφανίζει ακόμα αυτόν τον φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Δεν το βαθμολογισα καν,αλλα δουλευει αψογα γενικως δεν βαθμολογω ποτε εφαρμογες που κατεβαζω η' χρησιμοποιω. Δεν εχει νοημα περαιτερω συζητηση βγαινουμε off topic Αυτό δεν υπάρχει! Δηλαδή τι; τιμωρεί τους κακούς που δεν βάζουν άριστα; Είναι παράλογο! Πρώτο δεν γίνεται τεχνικά και δεύτερο αυτοκαταστρέφει την βαθμολογία του. (δεν τα λέω σε σένα αλλά αυτός που το έγραψε, εκεί που εσύ το διάβασες, πιθανότατα είναι άσχετος!) Δεν παρεξηγούμε και εμένα μου έκανα εντύπωση , όπως επίσης μου κάνει εντύπωση που στο δικό μου SΙΙΙ δεν δουλεύει (το ξανα κατέβασα και πάλι δεν κλειδώνει τη συσκευή και απλά κλείνει την οθόνη ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Παιδιά αφού δεν περνάνε οι εφαρμογές στη κάρτα, φαντάζομαι δεν περνάνε και οι χάρτες π.χ. το sygic h tou don'tpanic?? (ή αν πειράξεις κάποιο *.ινι στο πρόγραμμα τη διαδρομή γίνεται) Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εχει δουλεψει κανεις το S3 με καρτα 2in1 ? Κανονικά. Μάλιστα έχω τη μικρή sim στο SIII και τη μεγάλη sim στο SII. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 παιδια το ειδα στο γερμανο στην πατρα.ειχε το λευκο.η οθονη δεν ειχε κανενα πιξελιασμα και ειχε φοβερα χρωματα.απο ταχυτητα σφαιρα αν και το ειχαν ξεπατωσει.εχει πολυ καλη αισθηση στο χερι και σου δινει την εντυπωση οτι η κατασκευη ειναι πολυ στιβαρη.η αισθηση ποιοτητας που σου δινει ειναι λιγο χειροτερη απο one x και 4s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εχω παρατηρησει το εξης: Οταν δινω σε καποιον το κινητο που μου ζηταει να το δει παντα παταει καταλαθος ετσι οπως το κραταει το πλαινο κουμπι για την αυξηση και μειωση του ηχου.. Η αληθεια ειναι οτι και εμενα ειναι το μοναδικο πραγμα που με χαλαει στο κινητο. Θα μου αρεσε να ηταν καπως διαφορετικο ή ακομα να μην υπηρχε και καθολου κ η ρυθμιση της εντασης να γινοταν απο την οθονη Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 με τα 4σ πηρα το θεικο αυτο πραμα και ενα εχω να πω!οθοναρα.στο κιν το μονο που με χαλαει ειναι στα παιχνιδια τα χρώματα ειναι πολυ εντονα. Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 με τα 4σ πηρα το θεικο αυτο πραμα και ενα εχω να πω!οθοναρα.στο κιν το μονο που με χαλαει ειναι στα παιχνιδια τα χρώματα ειναι πολυ εντονα. Μπορείς να το ρυθμίσεις απο της ρυθμίσεις βάλτο στο φυσικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Μπορείς να το ρυθμίσεις απο της ρυθμίσεις βάλτο στο φυσικό. τυπική το εχω!λες να ειναι αυτο?ελεγα απο το παιχνιδι οτι ειναι γτ πουθενά αλλου δεν εχω πρόβλημα.ας του κανω ενα τεστ Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Εχω παρατηρησει το εξης: Οταν δινω σε καποιον το κινητο που μου ζηταει να το δει παντα παταει καταλαθος ετσι οπως το κραταει το πλαινο κουμπι για την αυξηση και μειωση του ηχου.. Η αληθεια ειναι οτι και εμενα ειναι το μοναδικο πραγμα που με χαλαει στο κινητο. Θα μου αρεσε να ηταν καπως διαφορετικο ή ακομα να μην υπηρχε και καθολου κ η ρυθμιση της εντασης να γινοταν απο την οθονη Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα. Και δεν συμβαίνει μόνο στο Σ3 αλλά και σε άλλα σαμσοθνγ. Αν ξέρεις κανείς κάποια εφαρμογή που να το αχρηστεύει το κουμπί... Και ότι αμα είσαι ροοτ, μπορείς να αλλάξεις κάποιο αρχείο key 232 DPAD_CENTER WAKE_DROPPED key 108 DPAD_DOWN WAKE_DROPPED key 103 DPAD_UP WAKE_DROPPED #key 102 ENDCALL WAKE_DROPPED key 102 HOME WAKE key 105 DPAD_LEFT WAKE_DROPPED key 106 DPAD_RIGHT WAKE_DROPPED key 115 VOLUME_UP WAKE <--------REMOVE BOLD key 114 VOLUME_DOWN WAKE <--------REMOVE BOLD key 213 DEL WAKE_DROPPED key 355 DEL WAKE_DROPPED key 212 CAMERA key 247 FOCUS key 217 SEARCH WAKE_DROPPED key 216 VOICE κάτι τέτοια δηλαδή και να το αχρηστέψεις. Φαντάζομαι θα ισχύει και στο Σ3. Y.G. Τώρα που ψαχνω βλέπω ότι είναι κοινή απαίτηση! KAI NA μια εφαρμογή. Δοκίμασε τη και πες μας! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hourdb.volumelocker&hl=en Edited June 26, 2012 by Matia2007 Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 O gps δεκτης του πως συγκρίνεται σε σχέση με το Galaxy S2 (που είναι απλά καλός) ή το Iphone 4s (που είναι σχεδόν άριστος)? Πρακτικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην πλοήγηση μέσα σε πολη? Κατά την πλοήγηση φορτίζει κανονικά η μπαταρία του ή ακολουθεί τα χνάρια του προκατόχου του που υπήρχε θέμα? Και κάτι τελευταίο, απο ότι θυμάμαι, φοράει wolfson dac όπως και το galaxy s. Εχει βγει τίποτα αντίστοιχο με το voodoo sound για το s3 ή έστω φαίνεται κάτι στον ορίζοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Βάζω κάποιες επαφές στην home screen του apex από τις συντομεύσεις και όταν πατάω πάνω τους να κάνω κλήση μου λέει "η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να εκτελεστεί". Στον μαμά launcher δουλεύει κανονικά. Γιατί δεν δουλεύει στον apex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 O gps δεκτης του πως συγκρίνεται σε σχέση με το Galaxy S2 (που είναι απλά καλός) ή το Iphone 4s (που είναι σχεδόν άριστος)? Πρακτικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην πλοήγηση μέσα σε πολη? Κατά την πλοήγηση φορτίζει κανονικά η μπαταρία του ή ακολουθεί τα χνάρια του προκατόχου του που υπήρχε θέμα? Και κάτι τελευταίο, απο ότι θυμάμαι, φοράει wolfson dac όπως και το galaxy s. Εχει βγει τίποτα αντίστοιχο με το voodoo sound για το s3 ή έστω φαίνεται κάτι στον ορίζοντα? Lock 3-5 δευτερόλεπτα διπλάσιους + δορυφόρους με Διπλάσια ακρίβεια. Με 700mah φορτιστή, την ώρα της πλοήγησης φορτίζει περίπου 15-20% την ώρα... πιάνει και στα υπόγεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 O gps δεκτης του πως συγκρίνεται σε σχέση με το Galaxy S2 (που είναι απλά καλός) ή το Iphone 4s (που είναι σχεδόν άριστος)? Πρακτικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην πλοήγηση μέσα σε πολη? Κατά την πλοήγηση φορτίζει κανονικά η μπαταρία του ή ακολουθεί τα χνάρια του προκατόχου του που υπήρχε θέμα? Και κάτι τελευταίο, απο ότι θυμάμαι, φοράει wolfson dac όπως και το galaxy s. Εχει βγει τίποτα αντίστοιχο με το voodoo sound για το s3 ή έστω φαίνεται κάτι στον ορίζοντα? Έχει βάλει ο franco κάτι σαν voodoo sound (κάποια παλιά modules του supercurio λογικά) στον kernel του. Ο supercurio έχει τη συσκευή και ασχολείται βδομάδες. Θα έχουμε vsound επίσημα σύντομα (λογικά). Το gps (το δοκίμαζα και πριν) είναι τέλειο. Μπορεί να κάνει και μισό λεπτό περίπου να κλειδώσει (σε κίνηση στην πόλη) αλλά μόλις κλειδώσει δεν χάνει το σήμα και είναι ακριβές. Στο s οτι και αν πείραζα έχανε το σήμα συνέχεια στην πόλη (ελεος) και είχε μεγάλη απόκλιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts