milanmaniac Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Έχει αγοράσει κανείς τον αντάπτορα της gameklip(http://buy.thegameklip.com/products/gameklip-galaxy-siii) να μας πει εντυπώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Εμενα ρε παιδια γιατι στο dropbox μου λεει στο settings Space used 1% of 2gb?και οχι of 50gb? Edited January 10, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Εμενα ρε παιδια γιατι στο dropbox μου λεει στο settings Space used 1% of 2gb?και οχι 50gb? Και σε εμένα έτσι έλεγε αλλά άνοιξα την εφαρμογή στο κινητό, συνδέθηκα και το άφησα ανοιχτό, άνοιξα και το dropbox απο το pc, περίμενα λίγη ώρα και μετά περάστηκαν τα gb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδια γνωριζει κανεις ποτε θα μπορω να κανω την αναβαθμηση απο την συσκευη??Εχω την 4.1.1 ακομα..Υπαρχει αλλος τροπος?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδια γνωριζει κανεις ποτε θα μπορω να κανω την αναβαθμηση απο την συσκευη??Εχω την 4.1.1 ακομα..Υπαρχει αλλος τροπος?? Ευχαριστω! Μπορεις και με τον παρα κατω τροπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι... Ποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στην Greece (Cosmote) - COS με την Greece - EUR??? Ποια από τις δυο είναι καλύτερη...? Έχω την Greece (Cosmote) - COS, αν βάλω την Greece - EUR??? θα χάσω την εγγύηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι... Ποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στην Greece (Cosmote) - COS με την Greece - EUR??? Ποια από τις δυο είναι καλύτερη...? Έχω την Greece (Cosmote) - COS, αν βάλω την Greece - EUR??? θα χάσω την εγγύηση??? Ίδιες είναι. Απλά τις Cosmote έχει 2-3 εφαρμογές της Cosmote και τα λογότυπα. Την χάνεις την εγγύηση. Όποτε θες βέβαια περνάς πίσω αυτή που είχες αν είναι να το πας στο service... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Περνα την τελευταια εκδοση Triange away που απ'οτι ακουσα το διαγραφει το θαυμαστικο... https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1494114&ei=aibvUKayEfL04QTCm4DQBg&usg=AFQjCNFIwAsbzbyrBZ9oLDh8Gqn_hBOU8w&sig2=9fEb2-eb5qkH9WrsWHRbuw&bvm=bv.1357700187,d.Yms φιλε εκανα αφτο και περασα και το param.tar δεν ξερω εαν εκανα καλα και απο τοτε το κινητο οποτε παταω το πλαινο για να κλεισει ι οθονη μετα απο 30 δευτερολεπτα κανει επανεκινηση μονο του!!!περασα και αλλη ρομ και παλλι τα ιδια τι φταει? επισης τρωει και κατι κοληματα μερικεσ φορεσ οταν ξεκιναει και θελει factory reset ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 φιλε εκανα αφτο και περασα και το param.tar δεν ξερω εαν εκανα καλα και απο τοτε το κινητο οποτε παταω το πλαινο για να κλεισει ι οθονη μετα απο 30 δευτερολεπτα κανει επανεκινηση μονο του!!!περασα και αλλη ρομ και παλλι τα ιδια τι φταει? επισης τρωει και κατι κοληματα μερικεσ φορεσ οταν ξεκιναει και θελει factory reset ... Ποιος σου είπε να φλασάρεις αυτό το αρχείο; Δοκίμασε να βάλεις ρομ με pit file και να κάνεις repartition. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 φιλε εκανα αφτο και περασα και το param.tar δεν ξερω εαν εκανα καλα και απο τοτε το κινητο οποτε παταω το πλαινο για να κλεισει ι οθονη μετα απο 30 δευτερολεπτα κανει επανεκινηση μονο του!!!περασα και αλλη ρομ και παλλι τα ιδια τι φταει? επισης τρωει και κατι κοληματα μερικεσ φορεσ οταν ξεκιναει και θελει factory reset ... Γιατί το πέρασες το param .tar ?? Αυτο το περνας με odin οταν το νεκρώσει μετα το triangle away ή βγαλει κάποιον error στην οθόνη και αν δεν κανω λάθος ήταν μόνο για το s2. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 δεν εφευγε το κολοθαυμαστικο και ειπα μηπως ηθελε και αφτο...που θα βρω τε τετοια ρομ φιλε ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Και σε εμένα έτσι έλεγε αλλά άνοιξα την εφαρμογή στο κινητό, συνδέθηκα και το άφησα ανοιχτό, άνοιξα και το dropbox απο το pc, περίμενα λίγη ώρα και μετά περάστηκαν τα gb εκανα ακριβως το ιδιο και τα gb τωρα μου λεει 2,5gb ενω πριν ελεγε 2 gb αλλα και παλι δεν ανεβηκαν εκει που επρεπε καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 εκανα ακριβως το ιδιο και τα gb τωρα μου λεει 2,5gb ενω πριν ελεγε 2 gb αλλα και παλι δεν ανεβηκαν εκει που επρεπε καμια αλλη ιδεα? Το έκανες αυτό; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Γιατί το πέρασες το param .tar ?? Αυτο το περνας με odin οταν το νεκρώσει μετα το triangle away ή βγαλει κάποιον error στην οθόνη και αν δεν κανω λάθος ήταν μόνο για το s2. βλακεια μου φιλε δεν ειμαι εγω για τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ολα οκ με το dropbox οσον αφορα τα gb,ομως εκανα upload μια ταινια μολις για δοκιμη 500mb και την εκανε upload me 50kb/sec .Να σημειωσω οτι δεν κατεβαζα τπτ ταυτοχρονα και οτι γενικα κατεβαζω αρχεια με 1.7mb/sec Ειναι φυσιολογικη αυτη η ταχυτητα του upload μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ποιος σου είπε να φλασάρεις αυτό το αρχείο; Δοκίμασε να βάλεις ρομ με pit file και να κάνεις repartition. http://www.mediafire.com/?ddfpfkk2pb8326k φιλε βρηκα αυτο ξερεις εαν κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 http://www.mediafire.com/?ddfpfkk2pb8326k φιλε βρηκα αυτο ξερεις εαν κανει? Δοκίμασε πρώτα με το kies όπως σου είπε ο Στράτος ποιο πάνω και αν δεν κάνεις δουλειά προχωράμε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δοκίμασε πρώτα με το kies όπως σου είπε ο Στράτος ποιο πάνω και αν δεν κάνεις δουλειά προχωράμε . δεν μου ειπε ο στρατος με το κιες...ασε που δεν το βλεπει καν το κιες μονο με οδιν μπορω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 δεν μου ειπε ο στρατος με το κιες...ασε που δεν το βλεπει καν το κιες μονο με οδιν μπορω... Λοιπόν κατέβασε μια stock rom και πήγαινε εδω http://widefide.com/mobile/galaxy-s3-boot-problem-solution θα βρεις και τον pit file και ακολούθησε τις οδηγίες . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Λοιπόν κατέβασε μια stock rom και πήγαινε εδω http://widefide.com/mobile/galaxy-s3-boot-problem-solution θα βρεις και τον pit file και ακολούθησε τις οδηγίες . το εκανα φιλε αλλα δυστηχως παλλι τα ιδια κανει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Έχει βρει κανείς κάποιον τρόπο που να βελτιώνει την απόκριση των εφαρμογών "Tηλέφωνο" και "Επαφές", εκτός από το να εγκατασταθεί άλλη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) το εκανα φιλε αλλα δυστηχως παλλι τα ιδια κανει!!! αυτο που μετραει ποσα φλασαρισματα εγω κανει εχει κολησει στο 1 και εγω φλασαρει καμια 10αρια φορες απο το πρωι... στο κινητο μου δειχνει την μπλε γραμμη σαν να εχει ολοκληρωθει το φλασαρισμα και στο οδιν κατω γραφει NAND Write start!! εδω και 5 λεπτα τι κανω περημενω η κατι πηγε στραβα? Edited January 11, 2013 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 αυτο που μετραει ποσα φλασαρισματα εγω κανει εχει κολησει στο 1 και εγω φλασαρει καμια 10αρια φορες απο το πρωι... στο κινητο μου δειχνει την μπλε γραμμη σαν να εχει ολοκληρωθει το φλασαρισμα και στο οδιν κατω γραφει NAND Write start!! εδω και 5 λεπτα τι κανω περημενω η κατι πηγε στραβα? Όταν φλασάρεις επίσημες με Odin δε γράφει. Φαίνεται όμως ότι τελικά του έχουν βγει τα μάτια και δεν επανέρχεται. Δυστυχώς σε βλέπω για service.To μόνο κακό είναι ο άσος στο μετρητή.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ρε παιδιά μια ερώτηση...Για το S3 η τελευταία έκδοση android που έχει βγει ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Η τελευταία είναι η 4.1.2 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts