Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθόλου κουφό φιλε Ευθύμη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1908185

Σ ε πολλούς με ενα clear data του viber φτιάχνει .

Ναι είσαι καλά Μιχάλη ;)

Λέει ότι φταίει η τελευταία έκδοση του viber και όντως χθες έκανε update. Μένει on ο proximity sensor και πρέπει να κάνεις απεγκατασταση της εφαρμογής ή να γυρίσεις σε προηγούμενη.. Πάντως δεν μένει ανοιχτό, μετά από λίγο κλείνει αν δεν χρησιμοποιησεις το viber

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Ευτυχής κάτοχος του Γαλαξία εδώ και 1 ημέρα. :D

Απορίες.

-Έχω τις επαφές μου στο outlook(πρώην hotmail) και περνώντας την εφαρμογή του facebook επέλεξα να κάνω συγχρονισμό επαφών για να βγουν στον κατάλογο, κλασσικά πράγματα.

Κάνω link όσες επαφές έχω σαν τηλέφωνο και σαν fb(και Skype επίσης) για να μου βγουν όμορφα με τις φωτογραφίες τους στην κάθε καρτέλα.

Το θέμα είναι ότι μου εμφανίζει όλες τις επαφές, όλων των συγχρονισμένων λογαριασμών.

Στο προηγούμενο κινητό μου, ένα moto razr, είχες την επιλογή να τικάρεις ποιον λογαριασμό επαφών θες να βλέπεις στον κατάλογο.

Γίνεται κάτι αντίστοιχο και εδώ? Δυστυχώς δεν κατάφερα να το βρω.

-Στο ημερολόγιο δεν μου εμφανίζει τα events. Eνώ έχω επιλέξει αυτό του outlook γιατί είναι το βασικό μου.

-Παρατήρησα το εξής σήμερα. Πατώ το πλαινό ή το home button με σκοπό να ανάψει η οθόνη και να ξεκλειδώσω. Με το που πατάω, η οθόνη αργεί σχεδόν 2 δευτερόλεπτα για να ανάψει. Στο usb που το σύνδεσα πριν, ανάβει αμέσως!!! Έχει κάποια ρύθμιση απόκρισης? :wacko:

Μέχρι και το S Voice έκανα παύση, μήπως και το καθυστερεί αλλά μάλλον δεν έχει σχέση.

-Υπάρχει κάποια ρύθμιση για όταν φορτίσει πλήρως η μπαταρία, να κάνει κάποιο ήχο? Είχα αυτή την επιλογή στο razr και με βόλευε στο να μην το ξεχνάω στην πρίζα με τις ώρες.

Παρακαλώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ:)

παιδες καλησπερα!

μου εμφανιζει το ημερολογιο μου ολα τα events κτλ μου απο δυο φορες!:mad:

ειχα διαβασει παλιοτερα post καποιου παιδιου εδω στο θεμα του SGIII που εδινε λυση στο προβλημα αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα!

μπορει να βοηθήσει κανενας?

παιδες καλησπερα!

μου εμφανιζει το ημερολογιο μου ολα τα events κτλ μου απο δυο φορες!:mad:

ειχα διαβασει παλιοτερα post καποιου παιδιου εδω στο θεμα του SGIII που εδινε λυση στο προβλημα αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα!

μπορει να βοηθήσει κανενας?

Έχεις συγχρονίσει με exchange server τα mail; Κοίτα στις ρυθμίσεις ημερολογίου/ημερολόγια και τικαρισε μόνο το gmail και το facebook...(ρε freddy τι δουλειά έχουμε εμείς εδώ;;;):p

Έχεις συγχρονίσει με exchange server τα mail; Κοίτα στις ρυθμίσεις ημερολογίου/ημερολόγια και τικαρισε μόνο το gmail και το facebook...(ρε freddy τι δουλειά έχουμε εμείς εδώ;;;):p

Nαι αυτο εχω κανει και εχω τρελαθεί να τα βλεπω ολα διπλα και τριπλα!

κατσε να το δοκιμάσω και θα σου πω..:lol:

(περναμε και απο δω ριχνουμε κανενα βλέφαρο και την κανουμε στην παιδική χαρα μας παλι...:p )

παιδια καποιο καλο hands free για το τηλ? βασικα θελω κατι που οταν ακουω μουσικη να αλλαζει τραγουδια απο τα ακουστικα εχουμε κανενα υποψιν? κ κατι ακομα για να περασω βιντεο φωτογραφιες τραγουδια κτλ απο υπολογιστη απλα το συνδεω η πρεπει να εγκαταστησω καποιο προγραμμα?

Και γιατί δεν παιρνεις ένα Bluetooth hands free να βρεις την υγεία σου και την ηρεμία σου και μπλέκεις με ενσυρματα καλωδια και μπλεξιμοκαταστασεις:rolleyes:

Exω την τελευταια επισημη jelly bean μολις παρελαβα την 32 καρτα μου την formara σε exfat , αλλα παρολα αυτα δεν μου αντιγραφει μεγαλα αρχεια .Ειναι καποιο προβλημα με την ROM?γιατι στο παλιο galaxy si δουλευει μια χαρα

Διότι φιλε μου η οποιαδηποτε sd card υποστηρίζει το απαρχαιωμένο fat32/exfat που δεν αναγνωριζει αρχεια πάνω από 4gb.

Χιλιες φορές η ενσωματωμενη μνήμη των κινητών να είναι μπόλικη παρα εξωτερικες μνημες επεκτασης έτσι όπως είναι σήμερα με απαρχαιωμενα χαρακτηριστικά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν υπαρχή η δυνατότητα για μεταφορά apps στην sd στο s3

Ισως αν εισαι root με καποιο πρόγραμμα αλλα ειναι λιγο μπερδεμένο .

To s3 το πήρα 32GB δηλ αν ήταν 16 GB θα έκλεγα ;

Και γιατί δεν παιρνεις ένα Bluetooth hands free να βρεις την υγεία σου και την ηρεμία σου και μπλέκεις με ενσυρματα καλωδια και μπλεξιμοκαταστασεις:rolleyes:

γιατι τα θελω για να ακουω μουσικη!!:D

παιδια καλησπερα . μηπως εχει περασει κανενας την πολωνικη 4.1.1 ? ειναι ενταξει γενικα ? βαρεθηκα να περιμενω την sumsung . τι κανει πια . Edited by sotirisf

γιατι τα θελω για να ακουω μουσικη!!:D

Μα και εγω μουσικοφιλος ειμαι και σχεδον καθε μερα ακουω μουσικη απο το κινητο μου και με εχουν βολεψει αφανταστα τα τελευταια χρονια,περα απο τη βολικοτητα στις κλησεις.

Τα ενσυρματα εγω τα εχω βαλει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας οριστικα και αμετακλειτα.....οπως οι δεινοσαυροι στο μουσειο φυσικης ιστοριας:):p

Δεν υπαρχει πιο βολικο απο το μπλε δοντι στην ακροαση μουσικης ειτε το κινητο στη τσεπη ειτε στη τσαντα και ανετοτητα κανεις τη διαχειρηση της μουσικης-αυξομειωση εντασης απο το bt και μονο.

To s3 το πήρα 32GB δηλ αν ήταν 16 GB θα έκλεγα ;

Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι σε 16gb χωράνε μερικές χιλιάδες εφαρμογές έτσι;

Εκτός αν έχεις σκοπό να κατεβάσεις όλη την σειρά της gameloft:rolleyes:

Μα και εγω μουσικοφιλος ειμαι και σχεδον καθε μερα ακουω μουσικη απο το κινητο μου και με εχουν βολεψει αφανταστα τα τελευταια χρονια,περα απο τη βολικοτητα στις κλησεις.

Τα ενσυρματα εγω τα εχω βαλει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας οριστικα και αμετακλειτα.....οπως οι δεινοσαυροι στο μουσειο φυσικης ιστοριας:):p

Δεν υπαρχει πιο βολικο απο το μπλε δοντι στην ακροαση μουσικης ειτε το κινητο στη τσεπη ειτε στη τσαντα και ανετοτητα κανεις τη διαχειρηση της μουσικης-αυξομειωση εντασης απο το bt και μονο.

χμ...σαν να με πειθεις!!:p:pδεν καταναλωνει την μπαταρια πιο γρηγορα ομως? εχεις να μου προτεινεις καποιο??

Edited by mmaria_82

Επειδη στο arc εχω προβλημα, θα ηθελα να ρωτησω εαν το yahoo συγχρονιζεται απροβληματιστα με τις ρυθμισεις της συσκευης. Με ενδιαφερει να το χω μονιμως στο on, οπως στο ipad.
:cool:

Διότι φιλε μου η οποιαδηποτε sd card υποστηρίζει το απαρχαιωμένο fat32/exfat που δεν αναγνωριζει αρχεια πάνω από 4gb.

Χιλιες φορές η ενσωματωμενη μνήμη των κινητών να είναι μπόλικη παρα εξωτερικες μνημες επεκτασης έτσι όπως είναι σήμερα με απαρχαιωμενα χαρακτηριστικά.

Είσαι 100% σίγουρος γιαυτό

χμ...σαν να με πειθεις!!:p:p εχεις να μου προτεινεις καποιο??

Βεβαιως εχω να σου προτεινω......μια πολυ καλη λυση και σε προσιτη τιμη ειναι το MW600 της Sony που θα το βρεις στα 35-40 ευρω λευκο η'μαυρο χρωμα και εχει αψογη συνεργασια με το S3 σου εμφανιζει κανονικοτατα τους τιτλους του κομματιου που παιζει στην οθονη του,διαχειρηση μουσικης(μπρος-πισω/pause/play) και αυξομειωση της εντασης του ηχου φυσικα και φυσικα οταν δεχεσαι κληση σου εμφανιζει το νουμερο αυτου που σε καλει απαντας με μια κινηση και οταν τελειωσει η συνομιλια σου αυτοματα επενερχεται το κομματι απο εκει που το αφησες.

Εχω αλλαξει 3 τα τελευταια χρονια και παντα αψογη συνεργασια με ολα τα κινητα μου και Nokia και HTC και Sony ακομα και τωρα το χρησιμοποιω και το εχω μαζι μου παντα σε περιπτωση που μου τελειωση η μπαταρια απο ενα αλλο Sony bt που εχω(δεν στο προτεινω διοτι ειναι ακριβω) για back up δηλαδη.

Απλα ευκολα και πρακτικα παντα:)

dimkit: Ναι απολυτος εχω προσπαθησει να περασω ματροσκες πανω απο 4gb και γιοκ,ενω αντιθετα στην εσωτερικη κανενα προβλημα.

Edited by alextrela

Βεβαιως εχω να σου προτεινω......μια πολυ καλη λυση και σε προσιτη τιμη ειναι το MW600 της Sony που θα το βρεις στα 35-40 ευρω λευκο η'μαυρο χρωμα και εχει αψογη συνεργασια με το S3 σου εμφανιζει κανονικοτατα τους τιτλους του κομματιου που παιζει στην οθονη του,διαχειρηση μουσικης(μπρος-πισω/pause/play) και αυξομειωση της εντασης του ηχου φυσικα και φυσικα οταν δεχεσαι κληση σου εμφανιζει το νουμερο αυτου που σε καλει απαντας με μια κινηση και οταν τελειωσει η συνομιλια σου αυτοματα επενερχεται το κομματι απο εκει που το αφησες.

Εχω αλλαξει 3 τα τελευταια χρονια και παντα αψογη συνεργασια με ολα τα κινητα μου και Nokia και HTC και Sony ακομα και τωρα το χρησιμοποιω και το εχω μαζι μου παντα σε περιπτωση που μου τελειωση η μπαταρια απο ενα αλλο Sony bt που εχω(δεν στο προτεινω διοτι ειναι ακριβω) για back up δηλαδη.

Απλα ευκολα και πρακτικα παντα:)

dimkit: Ναι απολυτος εχω προσπαθησει να περασω ματροσκες πανω απο 4gb και γιοκ,ενω αντιθετα στην εσωτερικη κανενα προβλημα .

Ρωταω γιατι στο xda μου ειπαν οτι γινεται σε exfat format, και επιπλεον στο galaxy si μου δουλεψε κανονικα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704293

Edited by dimkit

Ρωταω γιατι στο xda μου ειπαν οτι γινεται σε exfat format

Για συνδεσε το S3 με το pc και προσπαθησε να περασεις μια ματροσκα πανω απο 4gb,θα στο διακοψει στη μεση της διαδικασιας,το εχω επιχειρηση και με exfat και το ιδιο.

NTFS θελει μονο για να περασει αλλα δεν μπορεις να το φορμαρεις με αυτο το συστημα αρχειων,οπως με φλασακια η' σκληρους.

mmaria_82:Για την αυτονομια του συγκεκριμενου bt με 1 ωρα μουσικη την ημερα περιπου συν τις ομιλιες που κανω μου βγαζει ανετα 2 ημερες οταν το χρησιμοποιουσα σαν βασικο μου bt,τη νυχτα βεβαια πριν πεσω για υπνο το αποσυνδεω απο το κινητο οπως και κλεινω το bt απο το κινητο.

Εχει τυχει να ακουσω και 3 ωρες μουσικη σε μια ημερα και μου βγαζει ανετα την ημερα με την ενταση της μουσικης ελαφρως κατω απο τη μεση(δυνατα ειναι ετσι κι αλλιως)

Ενα κολπο που παντα πιανει ειναι να εχεις στο κινητο το μεγιστο στον ηχο με τα volume button και κατι ελαφρως κατω απο τη μεση στο bt για καλυτερη διαχειρηση μπαταριας στο bt.

Edited by alextrela

Καλησπερα παιδια...μια ερωτηση...εχω στην καμερα ZDFF02..ZDFF03...Να πατησω για update ? Η εχω την καλη..? Ευχαριστω...

Το update δεν έχει να κάνει με την κάμερα που "φοράει" η συσκευή.

Κάνε το και μη το σκέφτεσαι.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι σε 16gb χωράνε μερικές χιλιάδες εφαρμογές έτσι;

Εκτός αν έχεις σκοπό να κατεβάσεις όλη την σειρά της gameloft:rolleyes:

Έχω 4s 64GB και είναι full. Στο Note που ήταν 16GB είχα κατεβάσει για τον πιτσιρικά το batman 2GB, lets golf 3 άλλα 2GB ton amazing spiderman και 2-3 ακόμα και το Note φράκαρε.

Μπορώ τις φωτό και τα βίντεο που τραβάω να επιλέξω να πηγαίνουν απευθείας στιν sd ;

Έχω 4s 64GB και είναι full. Στο Note που ήταν 16GB είχα κατεβάσει για τον πιτσιρικά το batman 2GB, lets golf 3 άλλα 2GB ton amazing spiderman και 2-3 ακόμα και το Note φράκαρε.

Μπορώ τις φωτό και τα βίντεο που τραβάω να επιλέξω να πηγαίνουν απευθείας στιν sd ;

Και βέβαια μπορείς...Αν και πιστεύω ότι είδη εκεί αποθηκεύονται...Εκτός και αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Υπαρχει η αντιστοιχη επιλογη απο τις ρυθμισεις της καμερας.εκει που λεει storage και επιλεγεις αυτο που θες phone η'memory card

Υπαρχει η αντιστοιχη επιλογη απο τις ρυθμισεις της καμερας.εκει που λεει storage και επιλεγεις αυτο που θες phone η'memory card

Σωστά το είχα ξεχάσει ότι αλλάζει από εκεί.

Στο iphone όταν έχω καλό σήμα internet μου γράφει 3G και στο κακό μου έχει ένα κυκλάκι, τα σύμβολα της ποιότητας δεδομένων κινητού στο S3 είναι G και Η ;

Ρωταω γιατι στο xda μου ειπαν οτι γινεται σε exfat format, και επιπλεον στο galaxy si μου δουλεψε κανονικα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704293

Θα το ξαναεπιχειρησω αυριο ξανα και θα σου πω διοτι το ειχα επιχειρησει στο παρελθον και δεν.....στο S3 παντα ετσι.

valantis: Αναλογα με το σημα της περιοχης σου απο G σε H σε Η+ και 3G το μεγιστο.

Edited by alextrela

Έχω περάσει σε exFat κάρτα (με card reader) αρχείο 8gb και την διάβασε κανονικα

Τώρα με καλώδιο δεν έχω προσπαθήσει

:)