efthimis31 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Το dropbox τι ακρηβως κανει να το ενεργοποιησω??? Κάνε το είναι αρκετά καλό γιατί έχεις χώρο αποθήκευσης σε κάποιο online server και επίσης μπορείς να συγχρονιζεις περιεχόμενο από τον υπολογιστή στο κινητό και ανάποδα ;) Επίσης θες πχ να στείλεις ένα μεγάλο αρχείο με email και δεν μπορείς να κάνεις attach, το ανεβάζεις στο dropbox και μετά δίνεις ένα link σε εκείνον που το χρειάζεται και το κατεβάζει μόνος του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Κάνε το είναι αρκετά καλό γιατί έχεις χώρο αποθήκευσης σε κάποιο online server και επίσης μπορείς να συγχρονιζεις περιεχόμενο από τον υπολογιστή στο κινητό και ανάποδα ;) Επίσης θες πχ να στείλεις ένα μεγάλο αρχείο με email και δεν μπορείς να κάνεις attach, το ανεβάζεις στο dropbox και μετά δίνεις ένα link σε εκείνον που το χρειάζεται και το κατεβάζει μόνος του μολις ενεργοποιηθει ο λογαριασμος εχεις τα 50 gb που σου δινουν?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 μολις ενεργοποιηθει ο λογαριασμος εχεις τα 50 gb που σου δινουν?? Πρέπει από υπολογιστή να κάνεις κάποια βήματα. Διάβασε προσεκτικά είναι κάτι απλό και μετά έχεις τα 50gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 κάποια εφαρμογή δοκιμασμένη από κάποιον φίλο τουλάχιστον? Facebook contact sync από το μάρκετ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Δεν είναι λίγο "παλιά" XXDLH8?Eίμαστε αισίως στην XXDLI2 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Δεν είναι λίγο "παλιά" XXDLH8?Eίμαστε αισίως στην XXDLI2 εχουν διαφορες???εχεις link???Η L12 θα ειναι η τελικη??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 εχουν διαφορες???εχεις link???Η L12 θα ειναι η τελικη??? XXDLI2 και οχι DL12 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704185 Ο Ηλιας (elthis) στο thread Τροποποιησεις το ειχε αναφερει απο χθες νομιζω? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros191989 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ειμαι με το firmware LH1 και εκδοση 4.0.4. Ποια rom της omega μπορω να βαλω? Π.χ. η omega v19 ειναι μονο για jelly bean? ειμαι λιγο ασχετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ειμαι με το firmware LH1 και εκδοση 4.0.4. Ποια rom της omega μπορω να βαλω? Π.χ. η omega v19 ειναι μονο για jelly bean? ειμαι λιγο ασχετος. Φίλε μου θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να ανέβει η omega που βασίζεται στο νέο leak firmware.Λογικά σήμερα-αύριο. Είναι πραγματικά πολύ καλό και σχεδόν έτοιμο για επίσημο. Πολύ καλή διαχείριση μνήμης και μπαταρία. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros191989 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Φίλε μου θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να ανέβει η omega που βασίζεται στο νέο leak firmware.Λογικά σήμερα-αύριο. Είναι πραγματικά πολύ καλό και σχεδόν έτοιμο για επίσημο. Πολύ καλή διαχείριση μνήμης και μπαταρία. βασικα εχω σκοπο να βαλω την official οταν βγει. προν το παρον με το firmware που εχω τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 βασικα εχω σκοπο να βαλω την official οταν βγει. προν το παρον με το firmware που εχω τι μπορω να κανω? Μα σου απαντησε.Να κατσεις στα αυγα σου (δεν πιστευω να παρεξηγηθεις) Φιλικα Αργυρης Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδιά οποίος θέλει ας δοκιμάσει κάτι. Διάβασα ότι απενεργοποιώντας το εφέ κυμάτων από την οθόνη κλειδώματος, κερδίζουμε περισσότερη ram.Αρκετά περισσότερη! Όντως, το απενεργοποιησα και βλέπω διαφορά. Περισσότερο αυτά είναι για να μαθαίνουμε τι μας συμβαίνει στη συσκευή μας, παρά να σώσουμε 100 mb ram. Η συσκευή, ιδίως μετά τη σημερινή αναβάθμιση της ram, είναι απροβλημάτιστο σε αυτό τον τομέα, άλλα δε βλάπτει να ξέρουμε το μας γίνεται..:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panraf Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδια παντως εγω στις ακρες των γραμματοσειρων και σε ορισμενα χρωματα βλεπω αρκετο πιξελιασμα ισως λογο pentile και με χαλασε λιγο ειδικα για οθονη του κορυφαιου κινητου της samsung. Ελπιζω να κανα καλα που το επελεξα εναντι του htc one x απο θεμα οθονης καθαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπερα σας.....μια βοηθεια.. πως μπορω να αγορασω εφαρμογες πληρωμης απο play store...??? Υπαρχουν καρτες απ'εξω μηπως κ να χουν λεφτα για να τραβηξουν..? Ευχαριστω..!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros191989 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 πως βαζουμε official firmware απο το oddin? εχω την omega v13.1. αν βαλω official firmware 8α γινει το κινητο παλι οπως ηταν μαμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) πως βαζουμε official firmware απο το oddin? εχω την omega v13.1. αν βαλω official firmware 8α γινει το κινητο παλι οπως ηταν μαμα? Ναι αλά θα χαθεί το root, ξαναπερνας μετά cf-root-(http://download.chainfire.eu/196/CF-Root/SGS3/CF-Root-SGS3-v6.4.zip) με το odin και είσαι κομπλέ , 10 λεπτά δουλειά είναι ;) Edited September 5, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπερα σας.....μια βοηθεια.. πως μπορω να αγορασω εφαρμογες πληρωμης απο play store...??? Υπαρχουν καρτες απ'εξω μηπως κ να χουν λεφτα για να τραβηξουν..? Ευχαριστω..!!!! Θες πιστωτικη καρτα πως βαζουμε official firmware απο το oddin? εχω την omega v13.1. αν βαλω official firmware 8α γινει το κινητο παλι οπως ηταν μαμα? Αν τη βαλεις ναι θα γινει μαμα-stock. Για να φλασαρεις με odin official firmware δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835931 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπερα σας.....μια βοηθεια.. πως μπορω να αγορασω εφαρμογες πληρωμης απο play store...??? Υπαρχουν καρτες απ'εξω μηπως κ να χουν λεφτα για να τραβηξουν..? Ευχαριστω..!!!! Εφόσον δεν έχεις πιστωτική,θα πας σε μια τράπεζα με την ταυτότητά σου να σου βγάλουν μια προπληρωμένη κάρτα.Αυτό γίνεται άμεσα.Την κάρτα την γεμίζει με όσα χρήματα θες κάθε φορά. Επειτα μέσα στο playstore σου έχει επιλογή να προσθέσεις κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εφόσον δεν έχεις πιστωτική,θα πας σε μια τράπεζα με την ταυτότητά σου να σου βγάλουν μια προπληρωμένη κάρτα.Αυτό γίνεται άμεσα.Την κάρτα την γεμίζει με όσα χρήματα θες κάθε φορά. Επειτα μέσα στο playstore σου έχει επιλογή να προσθέσεις κάρτα. Δε χρειάζεται καμία προπληρωμένη. Με αυτόν τον τρόπο θα πληρώνει προμήθειες. Μια απλή χρεωστική κάρτα και δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Δε χρειάζεται καμία προπληρωμένη. Με αυτόν τον τρόπο θα πληρώνει προμήθειες. Μια απλή χρεωστική κάρτα και δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Ακριβώς. Αρκεί η κάρτα να είναι visa. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom000 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλημέρα, Καθώς έψαχνα το κινητό με το rootexplorer, βρήκα κάποιο αρχείο στη διαδρομή /system/app με το όνομα FFFFFFFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO1.drbin 16,90k και μου φάνηκε διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Υπάρχει σε όλους αυτό το αρχείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλημέρα, Καθώς έψαχνα το κινητό με το rootexplorer, βρήκα κάποιο αρχείο στη διαδρομή /system/app με το όνομα FFFFFFFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO1.drbin 16,90k και μου φάνηκε διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Υπάρχει σε όλους αυτό το αρχείο? Καλημερα. Ναι, υπαρχει σε ολους.Μη σε ανησυχει...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Παιδια νομιζω οτι μας κανουν πλακα.....:p [LEAK] I9300XXDLH8 (Region: BTU) (JB 4.1.1) OTA dated at 2012.09.06 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1872626 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 #elthis Ηλια καλημερα το ειχα δει εχθες η προχθές δεν θυμαμε κ μου είχε κάνει εντύπωση, το ποσταρα αλα φαίνεται δεν το πήρε κάνεις χαμπάρι:) Καλημέρα στο παρεακι . Για κοιτάξτε στης OTA δεν βλέπω να λέει LEAK :) http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts