Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το dropbox τι ακρηβως κανει να το ενεργοποιησω???

Κάνε το είναι αρκετά καλό γιατί έχεις χώρο αποθήκευσης σε κάποιο online server και επίσης μπορείς να συγχρονιζεις περιεχόμενο από τον υπολογιστή στο κινητό και ανάποδα ;)

Επίσης θες πχ να στείλεις ένα μεγάλο αρχείο με email και δεν μπορείς να κάνεις attach, το ανεβάζεις στο dropbox και μετά δίνεις ένα link σε εκείνον που το χρειάζεται και το κατεβάζει μόνος του

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάνε το είναι αρκετά καλό γιατί έχεις χώρο αποθήκευσης σε κάποιο online server και επίσης μπορείς να συγχρονιζεις περιεχόμενο από τον υπολογιστή στο κινητό και ανάποδα ;)

Επίσης θες πχ να στείλεις ένα μεγάλο αρχείο με email και δεν μπορείς να κάνεις attach, το ανεβάζεις στο dropbox και μετά δίνεις ένα link σε εκείνον που το χρειάζεται και το κατεβάζει μόνος του

μολις ενεργοποιηθει ο λογαριασμος εχεις τα 50 gb που σου δινουν??

IPhone 15 Pro 

μολις ενεργοποιηθει ο λογαριασμος εχεις τα 50 gb που σου δινουν??

Πρέπει από υπολογιστή να κάνεις κάποια βήματα. Διάβασε προσεκτικά είναι κάτι απλό και μετά έχεις τα 50gb

κάποια εφαρμογή δοκιμασμένη από κάποιον φίλο τουλάχιστον?

Facebook contact sync από το μάρκετ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι λίγο "παλιά" XXDLH8?Eίμαστε αισίως στην XXDLI2

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν είναι λίγο "παλιά" XXDLH8?Eίμαστε αισίως στην XXDLI2

εχουν διαφορες???εχεις link???Η L12 θα ειναι η τελικη???

IPhone 15 Pro 

εχουν διαφορες???εχεις link???Η L12 θα ειναι η τελικη???

XXDLI2 και οχι DL12 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704185

Ο Ηλιας (elthis) στο thread Τροποποιησεις το ειχε αναφερει απο χθες νομιζω?

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

ειμαι με το firmware LH1 και εκδοση 4.0.4. Ποια rom της omega μπορω να βαλω? Π.χ. η omega v19 ειναι μονο για jelly bean? ειμαι λιγο ασχετος.

ειμαι με το firmware LH1 και εκδοση 4.0.4. Ποια rom της omega μπορω να βαλω? Π.χ. η omega v19 ειναι μονο για jelly bean? ειμαι λιγο ασχετος.

Φίλε μου θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να ανέβει η omega που βασίζεται στο νέο leak firmware.Λογικά σήμερα-αύριο.

Είναι πραγματικά πολύ καλό και σχεδόν έτοιμο για επίσημο.

Πολύ καλή διαχείριση μνήμης και μπαταρία.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Φίλε μου θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να ανέβει η omega που βασίζεται στο νέο leak firmware.Λογικά σήμερα-αύριο.

Είναι πραγματικά πολύ καλό και σχεδόν έτοιμο για επίσημο.

Πολύ καλή διαχείριση μνήμης και μπαταρία.

βασικα εχω σκοπο να βαλω την official οταν βγει. προν το παρον με το firmware που εχω τι μπορω να κανω?

βασικα εχω σκοπο να βαλω την official οταν βγει. προν το παρον με το firmware που εχω τι μπορω να κανω?

Μα σου απαντησε.Να κατσεις στα αυγα σου (δεν πιστευω να παρεξηγηθεις)

Φιλικα

Αργυρης

Παιδιά οποίος θέλει ας δοκιμάσει κάτι.

Διάβασα ότι απενεργοποιώντας το εφέ κυμάτων από την οθόνη κλειδώματος, κερδίζουμε περισσότερη ram.Αρκετά περισσότερη!

Όντως, το απενεργοποιησα και βλέπω διαφορά.

Περισσότερο αυτά είναι για να μαθαίνουμε τι μας συμβαίνει στη συσκευή μας, παρά να σώσουμε 100 mb ram.

Η συσκευή, ιδίως μετά τη σημερινή αναβάθμιση της ram, είναι απροβλημάτιστο σε αυτό τον τομέα, άλλα δε βλάπτει να ξέρουμε το μας γίνεται..:)

Follow me on XDA

Παιδια παντως εγω στις ακρες των γραμματοσειρων και σε ορισμενα χρωματα βλεπω αρκετο πιξελιασμα ισως λογο pentile και με χαλασε λιγο ειδικα για οθονη του κορυφαιου κινητου της samsung. Ελπιζω να κανα καλα που το επελεξα εναντι του htc one x απο θεμα οθονης καθαρα

Καλησπερα σας.....μια βοηθεια.. πως μπορω να αγορασω εφαρμογες πληρωμης απο play store...??? Υπαρχουν καρτες απ'εξω μηπως κ να χουν λεφτα για να τραβηξουν..? Ευχαριστω..!!!!

πως βαζουμε official firmware απο το oddin? εχω την omega v13.1. αν βαλω official firmware 8α γινει το κινητο παλι οπως ηταν μαμα?

Ναι αλά θα χαθεί το root, ξαναπερνας μετά cf-root-(http://download.chainfire.eu/196/CF-Root/SGS3/CF-Root-SGS3-v6.4.zip) με το odin και είσαι κομπλέ , 10 λεπτά δουλειά είναι ;)

Edited by ampelift
giphy.gif

Καλησπερα σας.....μια βοηθεια.. πως μπορω να αγορασω εφαρμογες πληρωμης απο play store...??? Υπαρχουν καρτες απ'εξω μηπως κ να χουν λεφτα για να τραβηξουν..? Ευχαριστω..!!!!

Θες πιστωτικη καρτα

πως βαζουμε official firmware απο το oddin? εχω την omega v13.1. αν βαλω official firmware 8α γινει το κινητο παλι οπως ηταν μαμα?

Αν τη βαλεις ναι θα γινει μαμα-stock.

Για να φλασαρεις με odin official firmware δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835931

Εφόσον δεν έχεις πιστωτική,θα πας σε μια τράπεζα με την ταυτότητά σου να σου βγάλουν μια προπληρωμένη κάρτα.Αυτό γίνεται άμεσα.Την κάρτα την γεμίζει με όσα χρήματα θες κάθε φορά.

Επειτα μέσα στο playstore σου έχει επιλογή να προσθέσεις κάρτα.

Εφόσον δεν έχεις πιστωτική,θα πας σε μια τράπεζα με την ταυτότητά σου να σου βγάλουν μια προπληρωμένη κάρτα.Αυτό γίνεται άμεσα.Την κάρτα την γεμίζει με όσα χρήματα θες κάθε φορά.

Επειτα μέσα στο playstore σου έχει επιλογή να προσθέσεις κάρτα.

Δε χρειάζεται καμία προπληρωμένη. Με αυτόν τον τρόπο θα πληρώνει προμήθειες. Μια απλή χρεωστική κάρτα και δε θα έχει κανένα πρόβλημα.

مفاجأة

Δε χρειάζεται καμία προπληρωμένη. Με αυτόν τον τρόπο θα πληρώνει προμήθειες. Μια απλή χρεωστική κάρτα και δε θα έχει κανένα πρόβλημα.

Ακριβώς. Αρκεί η κάρτα να είναι visa.

- Alex

Καλημέρα,

Καθώς έψαχνα το κινητό με το rootexplorer, βρήκα κάποιο αρχείο στη διαδρομή /system/app

με το όνομα FFFFFFFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO1.drbin 16,90k

και μου φάνηκε διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Υπάρχει σε όλους αυτό το αρχείο?

Καλημέρα,

Καθώς έψαχνα το κινητό με το rootexplorer, βρήκα κάποιο αρχείο στη διαδρομή /system/app

με το όνομα FFFFFFFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO1.drbin 16,90k

και μου φάνηκε διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Υπάρχει σε όλους αυτό το αρχείο?

Καλημερα.

Ναι, υπαρχει σε ολους.Μη σε ανησυχει...;)

Follow me on XDA

Παιδια νομιζω οτι μας κανουν πλακα.....:p

[LEAK] I9300XXDLH8 (Region: BTU) (JB 4.1.1) OTA dated at 2012.09.06

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1872626

Follow me on XDA

#elthis

Ηλια καλημερα το ειχα δει εχθες η προχθές δεν θυμαμε κ μου είχε κάνει εντύπωση, το ποσταρα αλα φαίνεται δεν το πήρε κάνεις χαμπάρι:)

Καλημέρα στο παρεακι .

Για κοιτάξτε στης OTA δεν βλέπω να λέει LEAK :)

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware

giphy.gif