nikos523 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Με το root δεν αλλάζει η rom Θα δεις τι έχει πατώντας *#1234# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Με το root δεν αλλάζει η rom Θα δεις τι έχει πατώντας *#1234# ναι αλλα του περασα αλλεσ ρομ μετα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Προσωπικη μου αποψη,μην πειραζεις την φωτεινοτητα με προγραμματακια και διαφορα μαγειρεματα.Δεν νομιζω να το εχει κανει για θεμα μεγαλυτερης αυτονομιας γιατι εχει δημιουργηθει σαλος σε αυτο το σημειο και θα το ειχε διορθωσει αμμεσα.Ισως στην πορεια δωσει μια μικρη βελτιωση.Το να κανεις την οθονη προβολεα γινεται ευκολα,το σιγουρο ειναι οτι μετα απο λιγο θα την παρεις στα χερια.Ολα εχουν τα ορια τους για την ασφαλη σωστη και μακροχρονια λειτουργια.Αν αυξησει η samsung την φωτεινοτητα μεσω update θα σημαινει οτι μεχρι εκει που θα την παει δεν θα υπαρξει προβλημα,αν δεν την αυξησει σημαινει οτι κατασκευαστικα ειναι στα ορια και δεν το διακινδυνευει για περαιτερω αυξηση.Στο δικο μου,παρ´ολο που με ενοχλει ειναι το μονο πραγμα που δεν θα του βαλω χερι.Και παλι σου ξαναλεω,ειναι προσωπικη μου αποψη. Εννοειται βρε Κωστα :) Αν θα του βαλει fw που δεν εχει κυκλοφορησει ακομη στην χωρα προορισμου της συσκευης,τι update να του δωσει?Θα πρεπει να βαλει καποιο παλιο εκεινης της περιοχης για να δει αν θα του δωσει update το kies πραγμα που θα σημαινει οτι ειχε τον καταλληλο συνδιασμο rom-csc Ε μα αυτο λέω απο την αρχη. Ποιος ο λόγος να ψάχνεται αφου μπορει να κατεβάσει απο το samfirmware την σκανδιναβική όπως είναι με το CSC της και να δοκιμάσει. Το θέμα της φωτεινοτητας είναι καθαρα ζήτημα αυτονομίας. Η Samsung ξέρει ότι είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που θα θελήσει κάποιος να κάνει σοβαρη δουλεια κάτω απο τον ήλιο. Οπότε επέλεξε κάποιες τιμές που δίνουν την καλύτερη αυτονομία. Το fix είναι εξαιρετικά απλο. Δεν το βάζω παρόλο που το πρόβλημα είναι υπαρκτό όταν είσαι στον ήλιο. Προτιμω να αυξάνω απο την μπάρα την φωτεινότητα όταν την χρειάζομαι στο 100%. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 παιδια με ποιον τροπο βλεπω ποια καμερα φοραει το κινητο ; ξερω οτι με καποιον κωδικο βλεπεις αν εχεις την καλη καμερα. Mε το "καλη" τι εννοεις??Υπαρχει κ κακη καμερα στο s3?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα κύριοι! Μιας και έγινα κάτοχος ενός μπλε s3 μια ερώτηση απλή μιας και δε το βρίσκω. . . Όταν γράφουμε με XT9 πως προσθέτουμε καινούργια λέξη στο λεξικό? Δεν είναι το ίδιο όπως στο note. . . Ευχαριστώ! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Παντως στο email που εστειλα στη Samsung Ελλας με το προβλημα με το AllShare Cast και το DLNA με ενημερωσαν οτι το προωθησαν στο αρμοδιο τμημα. Για να δουμε τι θα μας απαντησουν για να βγαλουμε μια ακρη επιτελους. Ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να εχουμε νεα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Το πηρα και εγω σημερα. Το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι στο μενου στο εικονιδιο "ρυθμισεις" γραφει "Ρυθμ.".Τι φτεει;να το παω πισω; Να πω επισης οτι ειναι ελληνικο. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Το πηρα και εγω σημερα. Το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι στο μενου στο εικονιδιο "ρυθμισεις" γραφει "Ρυθμ.".Τι φτεει;να το παω πισω; Να πω επισης οτι ειναι ελληνικο. Δεν αλλαζει αυτο ετσι ειναι απο τη μαμα του:p Τωρα που το ειπες το κοιταξα να δω για να διαπιστωσω οτι ειναι ετσι ακριβως-βλεπεις το εχω μονιμως στα αγγλικα και δεν το ειχα προσεξει:D- Δεν ειναι ελλατωμα σε καμια περιπτωση ειναι φανταζομαι στην μεταφραση απο τη Samsung. Μην ρωτησεις για πιο λογω:p Μονο η Samsung εχει την απαντηση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis50 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Με μένα τι γίνεται; Το τελευταίο μου σκορ είναι 3600! Όσο πάει κατεβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Εκτός από το σκορ στο Quadrant το κινητό σου έχει lag; Δοκίμασες να κάνεις ένα factory reset για να δεις αν θα στρώσει; Αν μετά το factory reset δεν επανέλθει τότε ίσως είναι hardware πρόβλημα οπότε πας για service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Με μένα τι γίνεται; Το τελευταίο μου σκορ είναι 3600! Όσο πάει κατεβαίνειΕγω θα σου προτεινα να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , και μετα τρεξε το benchmark. Κι αν εχεις καποιο live wallpaper να τρεχει , εννοειτε το βγαζεις γιατι αυτο μειωνει αισθητα το αποτελεσμα σε αυτα τα τεστ. Edited August 7, 2012 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catalyst_ Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Στον media player μπορούμε να βλέπουμε στα τραγούδια ελληνικούς χαρακτήρες? Πέρασα σήμερα μερικά ελληνικά τραγούδια και δεν περίμενα τα γνωστά αλαμπουρνέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Εγω θα σου προτεινα να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , και μετα τρεξε το benchmark. Κι αν εχεις καποιο live wallpaper να τρεχει , εννοειτε το βγαζεις γιατι αυτο μειωνει αισθητα το αποτελεσμα σε αυτα τα τεστ. Συμφωνώ. Αν με το factory reset δε φτιάξει, έχει κάποιο πρόβλημα. Αν και πιστεύω ότι θα φτιάξει. Το δικό μου με την επίσημη αγγλική LG8: Edited August 8, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Συμφωνώ. Αν με το factory reset δε φτιάξει, έχει κάποιο πρόβλημα. Αν και πιστεύω ότι θα φτιάξει. Το δικό μου με την επίσημη αγγλική LG8: εγω πρωτη φορα το εκανα τωρα το τεστ και μου εβγαλε στο τοταλ 5503 ειμαι καλα ετσι? αυτο για εξηγηστε μου τι διεχνει ακριβως και δειχνει ολα τα κινητα απο κατω? να κανω και μια χαζη ερωτηση? αυτοι που το βαζουν στο ονε χ τους δειχνει δευτερους σε αυτο το τεστ και πρωτο το σ3? :p Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 εγω πρωτη φορα το εκανα τωρα το τεστ και μου εβγαλε στο τοταλ 5503 ειμαι καλα ετσι? αυτο για εξηγηστε μου τι διεχνει ακριβως και δειχνει ολα τα κινητα απο κατω? να κανω και μια χαζη ερωτηση? αυτοι που το βαζουν στο ονε χ τους δειχνει δευτερους σε αυτο το τεστ και πρωτο το σ3? :p Καλά είσαι. Και ναι το s3 είναι πρώτο, και όλα τα άλλα ακολουθούν :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλά είσαι. Και ναι το s3 είναι πρώτο, και όλα τα άλλα ακολουθούν :) τοτε τι μας τα πρηζουν για το οne x οτι το κοιταει στα ισια και μπρυκια?? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 τοτε τι μας τα πρηζουν για το οne x οτι το κοιταει στα ισια και μπρυκια?? Δεν είναι μόνο το quadrant κριτήριο για το πόσο καλό είναι ένα κινητό. Anyway αυτή δεν είναι συζήτηση για το παρόν θέμα, σταματάμε εδώ :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Συμφωνώ. Αν με το factory reset δε φτιάξει, έχει κάποιο πρόβλημα. Αν και πιστεύω ότι θα φτιάξει. Το δικό μου με την επίσημη αγγλική LG8: Tyxerakia το σκορ σου για στοκ ROM ειναι εξωπραγματικο. εγω φερνω απο 5300 με 5500, Στις κατηγοριες Ι/Ο και 3D με τρως κατα κρατος, Αναλυτικα Total : 5355 CPU: 13360 Mem: 4579 I/O: 5992 (εχεις το διπλασιο σκορ) 2D:1846 3D:1896 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Tyxerakia το σκορ σου για στοκ ROM ειναι εξωπραγματικο. εγω φερνω απο 5300 με 5500, Στις κατηγοριες Ι/Ο και 3D με τρως κατα κρατος, Αναλυτικα Total : 5355 CPU: 13360 Mem: 4579 I/O: 5992 (εχεις το διπλασιο σκορ) 2D:1846 3D:1896 I/O είναι η απόδοση της κάρτας σου, άρα δεν έχει σημασία. Παιδιά, τα benchmarks δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα! Γιατί είναι δύσκολο να το καταλάβατε;;; Όταν οι κατασκευαστές δίνουν κάποιο επίσημο benchmark, είναι σε μια κενή εργοστασιακή συσκευή, χωρίς κάτι εγκατεστημένο έξτρα μέσα! Δε παίζουν πχ angry birds και λένε "ας βγούμε τώρα να τρέξουμε το benchmark που θα δώσουμε στη δημοσιότητα"! Είναι περίπου σαν τη τελική ταχύτητα που δίνουν στα αυτοκίνητα.Αν πάω να πιάσω τα 200 που δίνει ο κατασκευαστής, με τις βαλίτσες φορτωμένες για τις διακοπές, δε θα σκεφτώ ότι φταίει το αμάξι που φτάνει 170! Αν τρέξετε 50 φορές ένα benchmark κατά τη διάρκεια της μέρας σε διαφορετικές συνθήκες, θα σας δώσει 50 διαφορετικά αποτελέσματα. Το benchmark με λίγα λόγια είναι κάτι τυπικό όπου δίνει στο περιπού τη δύναμη μιας συσκευής στον ανταγωνισμό. Edited August 8, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλημέρα. Στο dropbox για να πάρω τα 50GB, πρέπει να κάνω καινούριο λογαριασμό ή μπορώ και με αυτό που έχω ήδη; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) I/O είναι η απόδοση της κάρτας σου, άρα δεν έχει σημασία. Παιδιά, τα benchmarks δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα! Γιατί είναι δύσκολο να το καταλάβατε;;; Όταν οι κατασκευαστές δίνουν κάποιο επίσημο benchmark, είναι σε μια κενή εργοστασιακή συσκευή, χωρίς κάτι εγκατεστημένο έξτρα μέσα! Δε παίζουν πχ angry birds και λένε "ας βγούμε τώρα να τρέξουμε το benchmark που θα δώσουμε στη δημοσιότητα"! Είναι περίπου σαν τη τελική ταχύτητα που δίνουν στα αυτοκίνητα.Αν πάω να πιάσω τα 200 που δίνει ο κατασκευαστής, με τις βαλίτσες φορτωμένες για τις διακοπές, δε θα σκεφτώ ότι φταίει το αμάξι που φτάνει 170! Αν τρέξετε 50 φορές ένα benchmark κατά τη διάρκεια της μέρας σε διαφορετικές συνθήκες, θα σας δώσει 50 διαφορετικά αποτελέσματα. Το benchmark με λίγα λόγια είναι κάτι τυπικό όπου δίνει στο περιπού τη δύναμη μιας συσκευής στον ανταγωνισμό. +1. Μην αγχώνεστε για τα benchmarks, σημασία έχει να πάει καλά το κινητό.. Dimkit θυμήσου ότι έχουμε άλλα firmwares. Μόλις έκανα και ανέβασα ένα ακόμα bench. Όπως βλέπεις αυτή τη φορά μου έβγαλε καλύτερο cpu score και χαμηλότερο στα αλλα. Καλημέρα. Στο dropbox για να πάρω τα 50GB, πρέπει να κάνω καινούριο λογαριασμό ή μπορώ και με αυτό που έχω ήδη; Μπορείς με αυτό που έχεις. Απλά μπες με την εφαρμογή από το κινητό. Edited August 8, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μολις μου ηρθε αναβαθμιση 93,72 MB. Εχω το ελληνικο της Vodafone το 32αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis50 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ο μα***ας,ειχα βαλει το power saving και ειχε τσεκαρισμενο ενα κουτακι που ελεγε Περιορισμος Επεξεργαστικης Ισχυος.Εκανα παλι το benchmark και μου εβγαλε 5133.Εκτος αυτου ομως,η διαφορα ειναι θεαματικη.Πανε ολα τα lag!Ευτυχως γιατι δεν μου ειναι και ευχαριστο το ολο θεμα service! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μολις μου ηρθε αναβαθμιση 93,72 MB. Εχω το ελληνικο της Vodafone το 32αρι. ήρθε και σε εμένα ... Ι9300BULG2 Αρκετές εμφανισιακά αλλαγές .... (το ένα έφυγε απο το widget του καιρού, στο power button άλλαξε το μενού) στην πορεία θα δω τι άλλο άλλαξε Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Πως δηλαδή γίνεται να πάρουμε τα 50gb του drpbox? Και αν ξέρει κάποιος πως κατά τη γραφή στο τυπικό 3x4 πληκτρολόγιο βάζουμε,προσθέτουμε τις δικές μας λέξεις. Παρατήρησα ότι δε γίνεται να απενεργοποιησεις το xt9 αν δε μπεις στις ρυθμίσεις του όπως γινόταν στα s2, note κλπ. . . Και κάτι που ίσως δεν έχει ξαναγραφτη, δεν υπάρχει κάρτα (mini) 2σε1 της κοσμοτε αλλά τη κόβουν! Ευτυχώς "δουλεύει" κανονικά στις προωθήσεις. ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts