kostashark Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 καλησπερα παιδια! για να δωσω το βιντεο που παιζει στο κινητο μου ή εικονες σε smart tv μπορω να το κανω σε ολες τις τηλεορασεις ανεξαρτητα απο την μαρκα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangeo68 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλημερα, προχτες μου ηρθε μια αναβαθμιση λογισμικου, τι ηταν αυτη?Ειδα ΟΤΙ ΕΧΩ ANDROID 4.3 kai kernel 3.0.31-2713958 16 Jul 2014 Τι ηταν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλημερα, προχτες μου ηρθε μια αναβαθμιση λογισμικου, τι ηταν αυτη?Ειδα ΟΤΙ ΕΧΩ ANDROID 4.3 kai kernel 3.0.31-2713958 16 Jul 2014 Τι ηταν???? Μικροαναβαθμίσεις και διορθώσεις σο λειτουργικό απο την samsung. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τελευταίως όταν η μπαταρια φτάνει στο 10-15% τρεμοπαίζει η οθονη και η συσκευή κολλαει… Επίσης εδώ και δυο τρεις εβδομάδες δεν μου βγάζει ουτε μια μερα Αρχιζω να υποψιάζομαι πως η μπαταρία που αγόρασα πριν από περιπου 4μηνες είναι μαιμου. Ο πωλητης βεβαια από Γερμανία εγραφε πως πρόκειται για αυθεντική Samsung . Υπαρχει τροπος να διαπιστώσω αν η μπαταρια ειναι original η μαϊμού; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Τελευταίως όταν η μπαταρια φτάνει στο 10-15% τρεμοπαίζει η οθονη και η συσκευή κολλαει… Επίσης εδώ και δυο τρεις εβδομάδες δεν μου βγάζει ουτε μια μερα Αρχιζω να υποψιάζομαι πως η μπαταρία που αγόρασα πριν από περιπου 4μηνες είναι μαιμου. Ο πωλητης βεβαια από Γερμανία εγραφε πως πρόκειται για αυθεντική Samsung . Υπαρχει τροπος να διαπιστώσω αν η μπαταρια ειναι original η μαϊμού; αυτο το εκανε το τηλ της γυναικας μου οταν εφτασε η μπαταρια στο 6% και ημουν στο ιντερνετ . αρχισε τα λαγκ. αλλα βεβαια η μπαταρια ηταν πολυ χαμηλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ξεκίνησε να μου το κάνει πρώτα κάπου στο 5% και χτες για πρώτη φορά στο 15%. Δεν είναι φυσιολογικό. Δυόμιση χρόνια τώρα δεν το είχε ξανακάνει Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glanza2 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπερα εδω και ενα μηνα εχω προβλημα με το gps σημα και συγκεκριμένα με τους χάρτες Google.χανει συνεχεια το σημα δεν ξεκιναει η πλοηγηση και το βελακι ειναι τελειως αναποδα. Εκανα reser στην συσκευη αλλα συνεχίζει να εχει προβλημα το κιν στην πλοήγηση απο τους χάρτες google. Πηγα το κιν στην Samsung οπου και εκαναν και εκεινοι reset και test στο gps και μου ειπαν ολα καλα αλλα το προβλημα παραμενει κατεβασα και αλλο χαρτη και δειχνει να δουλευει καλυτερα.Η αληθεια ομως ειναι οτι με εχουν βολεψει πολυ οι χαρτες google. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Τελευταίως όταν η μπαταρια φτάνει στο 10-15% τρεμοπαίζει η οθονη και η συσκευή κολλαει… Επίσης εδώ και δυο τρεις εβδομάδες δεν μου βγάζει ουτε μια μερα Αρχιζω να υποψιάζομαι πως η μπαταρία που αγόρασα πριν από περιπου 4μηνες είναι μαιμου. Ο πωλητης βεβαια από Γερμανία εγραφε πως πρόκειται για αυθεντική Samsung . Υπαρχει τροπος να διαπιστώσω αν η μπαταρια ειναι original η μαϊμού; Τελικα ηταν οντως προβλημα της μπαταριάς που αρχισε να εμφανίζεται σιγα σιγα πριν τρεις εβδομάδες δίνοντας μου χειρότερη εικονα τις τελευταίες μερες. Να πω πως η μπαταρια αγοραστικε πριν από 4 περίπου μηνες και ημουν πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της. Χτες χρησιμοποίησα την παλια μπαταρια δηλαδη αυτή που ειχε το κινητό εξ αρχης και αν και ταλαιπωρημένη μετα από την δίχρονη λειτουργία της ειχε σαφως καλύτερη αποδοση και δεν παρουσίασε τα τρεμοπαίγματα όταν πλησίαζε στο 10-15% Το πιο ανησυχητικό στην αλλαγή της μπαταριάς είναι πως βγάζοντας την διαπίστωσα πως ειχε φουσκώσει. Μαλιστα ανοίγοντας το καπακι φαίνονταν πως προεξείχε από το σωμα της συσκευής και αυτό με ανησύχησε ακομα περισσότερο αφου θα μπορουσε να δημιουργήσει μεγαλυτερο προβλημα σαν και αυτά που βλέπουμε στο youtube με εκρήξεις κινητών . Την μπαταρια την ειχα αγορασει από γερμανο πωλητη στο ebay που ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για αυθεντική Samsung μπαταρια αλλα δεν ειμαι πλεον σίγουρος αν με κορόιδεψε η απλως πετυχα ελαττωματική. Έναν εκνευρισμό παντως τον εχω αφου ανετα θα μπορούσα να κάψω το κινητό μου ( επιπλεον περασε ο καιρος και ουτε αρνητικό feedback δεν μπορω να του κανω ) . Edited October 31, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Τελικα ηταν οντως προβλημα της μπαταριάς που αρχισε να εμφανίζεται σιγα σιγα πριν τρεις εβδομάδες δίνοντας μου χειρότερη εικονα τις τελευταίες μερες. Να πω πως η μπαταρια αγοραστικε πριν από 4 περίπου μηνες και ημουν πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της. Χτες χρησιμοποίησα την παλια μπαταρια δηλαδη αυτή που ειχε το κινητό εξ αρχης και αν και ταλαιπωρημένη μετα από την δίχρονη λειτουργία της ειχε σαφως καλύτερη αποδοση και δεν παρουσίασε τα τρεμοπαίγματα όταν πλησίαζε στο 10-15% Το πιο ανησυχητικό στην αλλαγή της μπαταριάς είναι πως βγάζοντας την διαπίστωσα πως ειχε φουσκώσει. Μαλιστα ανοίγοντας το καπακι φαίνονταν πως προεξείχε από το σωμα της συσκευής και αυτό με ανησύχησε ακομα περισσότερο αφου θα μπορουσε να δημιουργήσει μεγαλυτερο προβλημα σαν και αυτά που βλέπουμε στο youtube με εκρήξεις κινητών . Την μπαταρια την ειχα αγορασει από γερμανο πωλητη στο ebay που ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για αυθεντική Samsung μπαταρια αλλα δεν ειμαι πλεον σίγουρος αν με κορόιδεψε η απλως πετυχα ελαττωματική. Έναν εκνευρισμό παντως τον εχω αφου ανετα θα μπορούσα να κάψω το κινητό μου ( επιπλεον περασε ο καιρος και ουτε αρνητικό feedback δεν μπορω να του κανω ) . 100% Μαϊμου ήταν. Στο ebay η πλοιοψηφία των "γνήσιων" μπαταριών είναι γνήσια....αντίγραφα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχεις κάποια που να είναι γνήσια. Ισως μια ένδειξη να είναι το nfc αν λειτουργεί. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opados2010 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 100% Μαϊμου ήταν. Στο ebay η πλοιοψηφία των "γνήσιων" μπαταριών είναι γνήσια....αντίγραφα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχεις κάποια που να είναι γνήσια. Ισως μια ένδειξη να είναι το nfc αν λειτουργεί. Οταν λες για το nfc αν λειτουργεί τι εννοείς? Αν ειναι μαϊμού η μπαταρία δεν λειτουργεί το nfc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Απο φωτογραφιες που έχω δει το nfs είναι κρυμμένο στην μπαταρία. Αν πρόκειται για μαϊμού ξεφλουδιζοντας το χαρτί της μπαταρίας δεν θα πρέπει να δεις την ταινία του nfc. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opados2010 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Σε ρωτάω γιατί η δικιά του μπαταρία μου βγήκε οφ. Και μου έφερε ενας φιλος μια (γνήσια) απο Γερμανία. Και απο τοτε δεν λειτουργεί το nfc και νόμιζα μην απλα χάλασε. Οπότε θα ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Σε αυτο το λινκ ενας πωλητής απο το ebay παραθέτει φωτογραφίες που δειχνουν καποιες μικροδιαφορες μεταξυ του αυθεντικού και αντιγράφου. Αναφέρεται και στο nfc αλλα πρεπει να πω πως ειναι αρκετα δύσκολος ο διαχωρισμος. Μια δοκιμη που εκανα με την εφαρμογη barcode scaner ηταν να δω τι βγαζει το καθε code και παρατήρησα πως στην fake βγαζει ενα μακρινάρι τυχαιων αριθμων ενω η αυθεντικη αναφέρει τον τυπο της μπαταριας ( EB-EB-L1G6LLU) . Αν θελεις κανε και εσυ την δοκιμη με την εφαρμογη και δες τι σου βγαζει. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 κατ αρχας σορρυ αν υπαρχει κατι σχετικο και δε το βρηκα.καμια βδομαδα τωρα το τηλεφωνο κανει ενα τρεμουλο στην οθονη και μετα κολαει και θελει ρεσετ για να ξεκινησει και οταν αναψει εχει πεσει και η μιση μπαταρια.το τηλεφωνο ειναι μαμα μονο καποιες εφαρμογες εχει αλλα καμια καινουργια που θα μπορουσε να το κολλαει.εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μηπως τα επαιξε η μπαταρια? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 ετσι στα καλα καθουμενα?γιατι αυτο εγινε εντελως ξαφνικα.τη μια μερα δουλευε κανονικα και την αλλη αρχισε τα κολληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Απο εδω μονο γνωμη μπορεις να παρεις.ποσο παλια ειναι η μπαταρια αν ειναι καινουργια τοτε καλυτερα να το δει καποιο σερβις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 καλα μονο γνωμη σιγουρα.η μπαταρια ειναι 1,5 χρονο περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μαλλον πλησιαζει το τελος της.δοκιμασε μια αλλη αν εχεις κανεναν γνωστο με ς3. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 στο δικο μου s3 η μπαταρια εχει κλεισει 2 χρονια και 4 μηνες και ειναι ακομα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εχει η δικια μου ενα samsung galaxy s3 και ξαφνικα οταν παταει να ανοιξει η καμερα της λεει σφαλμα και δεν ανοιγει καν οταν ομως προλαβει να πατησει για να ανοιξει η μπροστινη ανοιγει η μπροστα κανονικα καναμε factory hard reset αλλα δεν εφτιαξε τι αλλο μπορω να κανω ? να το παω service μπας και εχει χεστει η καμερα και θελει να παει για αλλαγη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 και στο δικο μου ετσι ειναι,αλλα παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες,τροπος φορτισης,ποσες φορες κλπ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Οταν λες για το nfc αν λειτουργεί τι εννοείς? Αν ειναι μαϊμού η μπαταρία δεν λειτουργεί το nfc? Στο 99% των μαϊμού δεν λειτουργεί, ενώ στο αυτοκόλλητο το γράφει (Near Field Communication) Σε ρωτάω γιατί η δικιά του μπαταρία μου βγήκε οφ. Και μου έφερε ενας φιλος μια (γνήσια) απο Γερμανία. Και απο τοτε δεν λειτουργεί το nfc και νόμιζα μην απλα χάλασε. Οπότε θα ισχύει Η μπαταρία βγαίνει σε περισσότερες εκδόσεις. Με και χωρίς NFC. Αν το αναφέρει θα πρέπει να δουλεύει, αλλιώς είναι μαϊμού. Αν δεν το αναφέρει, μπορεί να είναι γνήσια. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karvouik Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Καλησπερα, Εχω ενα s3 το οποιο λειτουργει κανονικα σε 2g αλλα οταν το εχω σε λειτουργεια 3g με ενεργοποιημενα τα δεδομενα χανω το σημα και επισης δεν μπορω να κανω κλησεις η να με καλεσουν. Εχω περασει διαφορετικες ρομ και επισημες και custom, εχω αλλαξει modem της συσκευης. Εχω κανει full wipe αλλα δεν εχει στρωσει,μηπως ειναι θεμα κεραιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Καλησπερα! Χθες το βραδυ ξαφνικα το s3 μου εκανε επανακκινηση απο μονο του και απο τοτε δεν ξαναbootαρε ποτε αλλα εμενε κολλημενο συνεχεια στο μηνυμα ανοιγματος που λεει ''samsung galaxy s3 gt9300''. Οτι και να δοκιμασα να κανω δεν ανοιγε. Προσπαθησα να το βαλω σε recovery αλλα δεν... Εβγαζε το ανθρωπακι android και μετα μια λιστα με failed να φορτωσει το οτιδηποτε. Ευτυχως σε download mode μπηκε. Προσπαθησα να του περασω το firmware ξανα μεσω odin αλλα και σε αυτο εβγαλε failed. Σημερα το εβαλα για φορτιση ετσι κλειστο για να δω αν θα δειξει σταθμη μπαταριας αλλα και παλι τιποτα. Ναι μεν εβγαλε το κλασσικο που εμφανιζει οταν το φορτιζεις κλειστο αλλα την σταθμη της μπαταριας δεν την εβρισκε. (ειχε συνεχεια το κυκλακι αναζητησης της σταθμης της μπαταριας.) Αυριο φυσικα απο πρωι θα το παω στην smartec. (εχει τελειωσει η εγγυηση μου :cry:) Θα ηθελα να μου πειτε αν καποιος ειχε κανα παρομοιο προβλημα με το s3 του τι προβλημα τελικα ειχε το κινητο. (η αληθεια ειναι οτι εχω πεθανει στο αγχος σημερα γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα εχει κανα προβλημα η μητρικη :X οποτε ουσιαστικα παμε για νεο κινητο :blink:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts