Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο φωτογραφιες που έχω δει το nfs είναι κρυμμένο στην μπαταρία.

Αν πρόκειται για μαϊμού ξεφλουδιζοντας το χαρτί της μπαταρίας δεν θα πρέπει να δεις την ταινία του nfc.

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ρωτάω γιατί η δικιά του μπαταρία μου βγήκε οφ. Και μου έφερε ενας φιλος μια (γνήσια) απο Γερμανία. Και απο τοτε δεν λειτουργεί το nfc και νόμιζα μην απλα χάλασε. Οπότε θα ισχύει

Σε αυτο το λινκ ενας πωλητής απο το ebay παραθέτει φωτογραφίες που δειχνουν καποιες μικροδιαφορες μεταξυ του αυθεντικού και αντιγράφου.

Αναφέρεται και στο nfc αλλα πρεπει να πω πως ειναι αρκετα δύσκολος ο διαχωρισμος.

Μια δοκιμη που εκανα με την εφαρμογη barcode scaner ηταν να δω τι βγαζει το καθε code και παρατήρησα πως στην fake βγαζει ενα μακρινάρι τυχαιων αριθμων ενω η αυθεντικη αναφέρει τον τυπο της μπαταριας ( EB-EB-L1G6LLU) .

Αν θελεις κανε και εσυ την δοκιμη με την εφαρμογη και δες τι σου βγαζει.

κατ αρχας σορρυ αν υπαρχει κατι σχετικο και δε το βρηκα.καμια βδομαδα τωρα το τηλεφωνο κανει ενα τρεμουλο στην οθονη και μετα κολαει και θελει ρεσετ για να ξεκινησει και οταν αναψει εχει πεσει και η μιση μπαταρια.το τηλεφωνο ειναι μαμα μονο καποιες εφαρμογες εχει αλλα καμια καινουργια που θα μπορουσε να το κολλαει.εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι??

ετσι στα καλα καθουμενα?γιατι αυτο εγινε εντελως ξαφνικα.τη μια μερα δουλευε κανονικα και την αλλη αρχισε τα κολληματα

Απο εδω μονο γνωμη μπορεις να παρεις.ποσο παλια ειναι η μπαταρια αν ειναι καινουργια τοτε καλυτερα να το δει καποιο σερβις.
:ninja:

καλα μονο γνωμη σιγουρα.η μπαταρια ειναι 1,5 χρονο περιπου.

Εχει η δικια μου ενα samsung galaxy s3 και ξαφνικα οταν παταει να ανοιξει η καμερα της λεει σφαλμα και δεν ανοιγει καν

οταν ομως προλαβει να πατησει για να ανοιξει η μπροστινη ανοιγει η μπροστα κανονικα

καναμε factory hard reset αλλα δεν εφτιαξε

τι αλλο μπορω να κανω ?

να το παω service μπας και εχει χεστει η καμερα και θελει να παει για αλλαγη ?

και στο δικο μου ετσι ειναι,αλλα παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες,τροπος φορτισης,ποσες φορες κλπ.
:ninja:

Οταν λες για το nfc αν λειτουργεί τι εννοείς?

Αν ειναι μαϊμού η μπαταρία δεν λειτουργεί το nfc?

Στο 99% των μαϊμού δεν λειτουργεί, ενώ στο αυτοκόλλητο το γράφει (Near Field Communication)

Σε ρωτάω γιατί η δικιά του μπαταρία μου βγήκε οφ. Και μου έφερε ενας φιλος μια (γνήσια) απο Γερμανία. Και απο τοτε δεν λειτουργεί το nfc και νόμιζα μην απλα χάλασε. Οπότε θα ισχύει

Η μπαταρία βγαίνει σε περισσότερες εκδόσεις. Με και χωρίς NFC. Αν το αναφέρει θα πρέπει να δουλεύει, αλλιώς είναι μαϊμού. Αν δεν το αναφέρει, μπορεί να είναι γνήσια.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλησπερα,

Εχω ενα s3 το οποιο λειτουργει κανονικα σε 2g αλλα οταν το εχω σε λειτουργεια 3g με ενεργοποιημενα τα δεδομενα χανω το σημα και επισης δεν μπορω να κανω κλησεις η να με καλεσουν.

Εχω περασει διαφορετικες ρομ και επισημες και custom, εχω αλλαξει modem της συσκευης.

Εχω κανει full wipe αλλα δεν εχει στρωσει,μηπως ειναι θεμα κεραιας?

Καλησπερα! Χθες το βραδυ ξαφνικα το s3 μου εκανε επανακκινηση απο μονο του και απο τοτε δεν ξαναbootαρε ποτε αλλα εμενε κολλημενο συνεχεια στο μηνυμα ανοιγματος που λεει ''samsung galaxy s3 gt9300''. Οτι και να δοκιμασα να κανω δεν ανοιγε. Προσπαθησα να το βαλω σε recovery αλλα δεν... Εβγαζε το ανθρωπακι android και μετα μια λιστα με failed να φορτωσει το οτιδηποτε. Ευτυχως σε download mode μπηκε. Προσπαθησα να του περασω το firmware ξανα μεσω odin αλλα και σε αυτο εβγαλε failed. Σημερα το εβαλα για φορτιση ετσι κλειστο για να δω αν θα δειξει σταθμη μπαταριας αλλα και παλι τιποτα. Ναι μεν εβγαλε το κλασσικο που εμφανιζει οταν το φορτιζεις κλειστο αλλα την σταθμη της μπαταριας δεν την εβρισκε. (ειχε συνεχεια το κυκλακι αναζητησης της σταθμης της μπαταριας.)

Αυριο φυσικα απο πρωι θα το παω στην smartec. (εχει τελειωσει η εγγυηση μου :cry:)

Θα ηθελα να μου πειτε αν καποιος ειχε κανα παρομοιο προβλημα με το s3 του τι προβλημα τελικα ειχε το κινητο. (η αληθεια ειναι οτι εχω πεθανει στο αγχος σημερα γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα εχει κανα προβλημα η μητρικη :X οποτε ουσιαστικα παμε για νεο κινητο :blink:)

Καλησπερα,

Εχω ενα s3 το οποιο λειτουργει κανονικα σε 2g αλλα οταν το εχω σε λειτουργεια 3g με ενεργοποιημενα τα δεδομενα χανω το σημα και επισης δεν μπορω να κανω κλησεις η να με καλεσουν.

Εχω περασει διαφορετικες ρομ και επισημες και custom, εχω αλλαξει modem της συσκευης.

Εχω κανει full wipe αλλα δεν εχει στρωσει,μηπως ειναι θεμα κεραιας?

το μοντεμ που εβαλες μπορει να λειτουργει σε διαφορετικες συχνοτητες απο οτι αυτες στην Ελλαδα με αποτελεσμα να μην λειτουργει ! δοκιμασε να περασεις ενα που να δουλευει σε συχνοτητες Ελλαδος και αμα δεν...τοτε πας για service! επισης να προσθεσω στησε το κινητο παλι με τα oficial να δεις αμα δεν δουλευει παλι και με αλλο μοντεμ αν και παλι κανει τα ιδια τοτε νομιζω ειναι μονοδρομος το service

Edited by kostashark

Έτσι δείχνει φίλε μου και εφόσον είσαι εκτός εγγύησης πιθανόν να μην συμφέρει η επισκευή

Ναι δεν συμφέρει καθόλου. Απο γνωστό μου που του είχε πάθει οξείδωση η μητρική, του είπαν 270 για καινούργια. Γελιο ποσό αν σκεφτείς ότι με 350 τώρα παίρνεις καινούργιο LG g3!

Καλησπερα! Χθες το βραδυ ξαφνικα το s3 μου εκανε επανακκινηση απο μονο του και απο τοτε δεν ξαναbootαρε ποτε αλλα εμενε κολλημενο συνεχεια στο μηνυμα ανοιγματος που λεει ''samsung galaxy s3 gt9300''. Οτι και να δοκιμασα να κανω δεν ανοιγε. Προσπαθησα να το βαλω σε recovery αλλα δεν... Εβγαζε το ανθρωπακι android και μετα μια λιστα με failed να φορτωσει το οτιδηποτε. Ευτυχως σε download mode μπηκε. Προσπαθησα να του περασω το firmware ξανα μεσω odin αλλα και σε αυτο εβγαλε failed. Σημερα το εβαλα για φορτιση ετσι κλειστο για να δω αν θα δειξει σταθμη μπαταριας αλλα και παλι τιποτα. Ναι μεν εβγαλε το κλασσικο που εμφανιζει οταν το φορτιζεις κλειστο αλλα την σταθμη της μπαταριας δεν την εβρισκε. (ειχε συνεχεια το κυκλακι αναζητησης της σταθμης της μπαταριας.)

Αυριο φυσικα απο πρωι θα το παω στην smartec. (εχει τελειωσει η εγγυηση μου :cry:)

Θα ηθελα να μου πειτε αν καποιος ειχε κανα παρομοιο προβλημα με το s3 του τι προβλημα τελικα ειχε το κινητο. (η αληθεια ειναι οτι εχω πεθανει στο αγχος σημερα γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα εχει κανα προβλημα η μητρικη :X οποτε ουσιαστικα παμε για νεο κινητο :blink:)

Απλα ενημερωτηκα να πω οτι το πηγα σημερα (εδωσα τα 15 ευρω που θελουν για τον ελεγχο) και εν τελει μου ειπαν αυτο που φοβομουν. Οτι μητρικη dead.

Παμε και επισημα για νεο κινητο πλεον. Μαλλον για note 4.

Αλλα τι ατυχια και αυτο. Να σου χαλαει το κινητο λιγες μερες μετα απο τοτε που σου εληξε η εγγυηση. :mad: :( . Γενικα παντως παρατηρω οτι τα νεα κινητα δεν κρατανε πανω απο 3 χρονια. Λες και γινεται εσκεμμένα αυτο για να σκας καθε τοσο λεφτα για συσκευη. Εγω ειχα σκοπο να κρατησω το s3 αλλο 1.5 χρονο ακομα τουλαχιστον..αλλα......

Απλα ενημερωτηκα να πω οτι το πηγα σημερα (εδωσα τα 15 ευρω που θελουν για τον ελεγχο) και εν τελει μου ειπαν αυτο που φοβομουν. Οτι μητρικη dead.

Παμε και επισημα για νεο κινητο πλεον. Μαλλον για note 4.

Αλλα τι ατυχια και αυτο. Να σου χαλαει το κινητο λιγες μερες μετα απο τοτε που σου εληξε η εγγυηση. :mad: :( . Γενικα παντως παρατηρω οτι τα νεα κινητα δεν κρατανε πανω απο 3 χρονια. Λες και γινεται εσκεμμένα αυτο για να σκας καθε τοσο λεφτα για συσκευη. Εγω ειχα σκοπο να κρατησω το s3 αλλο 1.5 χρονο ακομα τουλαχιστον..αλλα......

'Οντως ατυχία .

Το S III , είναι ένα καταπληκτικό τηλεφωνάκι . Δεν μου δημιούργησε ποτέ προβλήματα . Βέβαια δεν ασχολήθηκα με ύποπτες αναβαθμίσεις .

Από την άλλη έχει διαπιστωθεί ότι κάποια ανεξήγητα προβλήματα συνηγορούν στο ότι υπάρχουν παρτίδες και παρτίδες , και όχι μόνο στο S III .

'Οντως ατυχία .

Το S III , είναι ένα καταπληκτικό τηλεφωνάκι . Δεν μου δημιούργησε ποτέ προβλήματα . Βέβαια δεν ασχολήθηκα με ύποπτες αναβαθμίσεις .

Από την άλλη έχει διαπιστωθεί ότι κάποια ανεξήγητα προβλήματα συνηγορούν στο ότι υπάρχουν παρτίδες και παρτίδες , και όχι μόνο στο S III .

Εγω τωρα δυο χρονια δεν χρειαστηκε ουτε μια φορα να το παω για σερβις. Το παραμικρο προβλημα δηλαδη δεν ειχε παρουσιασει. Ημουν ευχαριστημενος με την αγορα. Και ετσι ξαφνικα απλα παθανε. :mad:

Παντως το μεγαλο fail της samsung με το s3 ηταν που το εβγαλε στην αγορα με μονο 1 gb ram. Επρεπε να ειχε βαλει αν οχι 2 τουλαχιστον 1.5 gb. Αλλα ετσι ειναι αυτα. Παιχνιδια του marketing...

Εγω τωρα δυο χρονια δεν χρειαστηκε ουτε μια φορα να το παω για σερβις. Το παραμικρο προβλημα δηλαδη δεν ειχε παρουσιασει. Ημουν ευχαριστημενος με την αγορα. Και ετσι ξαφνικα απλα παθανε. :mad:

Παντως το μεγαλο fail της samsung με το s3 ηταν που το εβγαλε στην αγορα με μονο 1 gb ram. Επρεπε να ειχε βαλει αν οχι 2 τουλαχιστον 1.5 gb. Αλλα ετσι ειναι αυτα. Παιχνιδια του marketing...

Συμφωνώ απόλυτα . Παρ' όλο που το έχω παροπλισμένο λόγω του νέου που πήρα , δεν πρόκειται να το χαρίσω (που κάνω ως συνήθως) και θα το έχω

σαν εφεδρικό αν μου χρειασθεί . Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια η σάμμυ δεν σεβάστηκε τους πελάτες της και αυτό θα της γυρίσει μπούμερανγκ με τους

κινέζους να βγαίνουν δειλά-δειλά στην παγκόσμια αγορά .

πω πω πίκρα, εμένα τελειώνει αυτό τον μήνα η εγγύηση, ελπίζω να μην είναι ρυθμισμένο να σκάσει γιατί δεν είναι καιρός για έξοδα!

καλορίζικο το καινούργιο πάντως (ότι και να διαλέξεις)

ερώτηση, εδώ και κανά μήνα δεν λοκάρει γρήγορα και μερικές φορές ποτέ το gps, έχω archidroid 1.7.18 με kernel του archi. Ιδέες?

πω πω πίκρα, εμένα τελειώνει αυτό τον μήνα η εγγύηση, ελπίζω να μην είναι ρυθμισμένο να σκάσει γιατί δεν είναι καιρός για έξοδα!

καλορίζικο το καινούργιο πάντως (ότι και να διαλέξεις)

ερώτηση, εδώ και κανά μήνα δεν λοκάρει γρήγορα και μερικές φορές ποτέ το gps, έχω archidroid 1.7.18 με kernel του archi. Ιδέες?

Γύρισε στην 4.3 το ταχύτερο γιά να μην σκάσει ......:(

Κι εμένα πέθανε αυτές τις μέρες ξαφνικά κι ενώ η εγγύηση έληξε τον Αύγουστο... Έγραψα την ιστορία στα "Παράπονα".

Δεν είμαι των θεωριών συνωμοσίας αλλά αφού είδα το The light bulb conspiracy τρέμω :cry:

KCB