Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χα χα χα τελικά πολλοί αρχίζουν να πιστεύουν ότι Google=skynet :-P

Προσπαθεί να σου πει μείνε στην 4.1.2 βασικά :rolleyes:

Επειδή διαβάζω και σας βλέπω και παιδεύεστε και επειδή πήγα να το πάθω και εγώ το μικρόβιο 4.3, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι καλύτερα 4.1.2 (δουλεύει και screen mirror κανονικά και με το νόμο) οπού με διάφορες εφαρμογές, root και custom rom πετυχαίνεις και πολύ καλή αυτονομία μεταξύ άλλων.

Την 4.3 την δοκίμασα, χάλια η πρώτη προσπάθεια, το παλιό μου desire ήταν πιο γρήγορο. Βελτιώθηκε με custom kernel αλλά no screen mirror.

Αν και όταν και άμα γίνει απαραίτητη η 4.3 να την δοκιμάσουμε αφού έχει ωριμάσει πρώτα. Αυτά :-)

Το λινκ για την 4,1,2 ειναι χαλασμενο..Το κινητο το στελνω αθηνα και αγιος ο θεος..

**Ενα αρχειο .dll, μηπως εχει κατι να κανει με τη διαδικασια? Να το πεταξω καπου δηλαδη πριν πεταξω το κινητο στον τοιχο.**

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Η οθόνη παρουσίασε πρόβλημα. Στην αρχή παρουσιάζε άσπρες γραμμές όταν πήγενες από τι μία οθόνη στην άλλη και τώρα μαυρίζει. Έπισης από χθές με παίρνουν τηλέφωνο τους λέει ότι η κλήση τους πρωθείτε χωρίς να έχω βάλει φραγή είνα εχώ πηράξει τις ρυθμίσεις κλήσεων. Ξέρει κανείς τι να κάνω; Να το πάω στην αντιπροσωπεία;

Καλησπέρα. Η οθόνη παρουσίασε πρόβλημα. Στην αρχή παρουσιάζε άσπρες γραμμές όταν πήγενες από τι μία οθόνη στην άλλη και τώρα μαυρίζει. Έπισης από χθές με παίρνουν τηλέφωνο τους λέει ότι η κλήση τους πρωθείτε χωρίς να έχω βάλει φραγή είνα εχώ πηράξει τις ρυθμίσεις κλήσεων. Ξέρει κανείς τι να κάνω; Να το πάω στην αντιπροσωπεία;

Ναι μάλλον πάει για service .Δοκίμασε πρώτα να περάσεις ξανά το firmware με factory reset ,αν και πρέπει να είναι πρόβλημα hardware .

Samsung galaxy s21+

Με το καινούριο play services της Google είδα εντυπωσιακή βελτίωση στην μπαταρία. Πλέον (με όλα ανοιχτά) φτάνει κοντά τις 40 ώρες αναμονή (από 30 που μου έδινε το τελευταίο διάστημα με την 4.3)

Επιβεβαιώνω και εγώ πως υπάρχει σημαντική βελτίωση στην αυτονομία με το νέο google services ;) :D

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Επιβεβαιώνω και εγώ πως υπάρχει σημαντική βελτίωση στην αυτονομία με το νέο google services ;) :D

οι υπάρχων υπηρεσιες ειναι 4.1.31(965943-36) αυτη η βερσιον 4.1.31 (965943-30) ειναι παλια.εκτος αν την περνατε σε αλλες ρομ.

ρε παιδιά μην λέμε ότι να'ναι. Ότι είναι πολύ αργή η 4.3 και άλλα τέτοια χαζά. Για μένα είναι ότι πιο γρήγορο είχα μέχρι σήμερα. Σε συνδιασμό με kernel boeffla δουλεύει άψογα!!! Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

οι υπάρχων υπηρεσιες ειναι 4.1.31(965943-36) αυτη η βερσιον 4.1.31 (965943-30) ειναι παλια.εκτος αν την περνατε σε αλλες ρομ.

Μάλλον πήρες την αναβάθμιση αυτόματα. Χθες που το έλεγξα στην δικιά μου συσκευή ήταν 4.0.κατι. Για αυτό και πέρασα την έκδοση του λινκ.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Και σε μένα (όταν έβαλα το link) την 4.0.xx είχα. Και δεν υπήρχε αναβάθμιση διαθέσιμη.

Στο Nexus μου δείχνει τελευταία διαθέσιμη την 4.0.34

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Και μενα μια χαρα λειτουργει η 4.3 αλλα οταν ενεργοποιω τα πολλα παραθυρα δεν εμφανιζεται τιποτα..Το μονο κακο που εχω παρατηρηση..Τωρα δεν εχω προσεξει κατι αλλο.

μεχρι στιγμης ολα καλα με την 4.3 . το τηλεφωνο ειναι γερμανικο, δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.

Με το καινούριο play services της Google είδα εντυπωσιακή βελτίωση στην μπαταρία. Πλέον (με όλα ανοιχτά) φτάνει κοντά τις 40 ώρες αναμονή (από 30 που μου έδινε το τελευταίο διάστημα με την 4.3)

Καλημερα.εκανα εχθες την αναβαθμιση και εγω χωρις προβλημα.Αλλα για να πω την αληθεια δεν διεκρινα καποια αξιοσημειωτη διαφορα στην καταναλοση μπαταριας.Σαν να μου φσινεται η ιδια...

Και μενα μια χαρα λειτουργει η 4.3 αλλα οταν ενεργοποιω τα πολλα παραθυρα δεν εμφανιζεται τιποτα..Το μονο κακο που εχω παρατηρηση..Τωρα δεν εχω προσεξει κατι αλλο.

θελει κολπακι.πηγαινει στις ρυθμισεις και βρες "λειτουργια αρχικης οθονης".εκει επελεξε την ευκολη λειτουργια και πατα εφαρμογη.μετα ξανακανε την ιδια διαδιακασια και επελεξε τυπικη λειτουργια και εφαρμογη.μετα πατα πολλαπλα παραθυρα και θα εμφανιστουν :)

ολα καλα μεχρι στιγμης με τη 4.3.

Καλησπέρα στο forum και καλώς σας βρήκα, προχθές έκανε μόνο του update σε 4.3 και έκτωτε δεν βλέπει το δίκτυο της cosmote.

Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από γερμανία, ήρθε Ελλάδα κάηκε κλασσικά σαν πρώτης γενιάς και άλλαξε κεντρική πλακέτα εδώ στην Ελλάδα δούλευε κανονικά.

Το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν 3 εβδομάδες δούλευε άψογα και μετά την αλλαγή σε 4.3 προχθές δεν έχω πλέον δίκτυο.

t-mobile ξέχασα να αναφέρω.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλησπερα. Έχω ένα πρόβλημα με το s3, μετά από αλαγη κερνελ και ρομ σταμάτησε να λειτουργεί η αφή. Του περασα πάλι μέ το Odin την 4.3 αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Καλησπερα. Έχω ένα πρόβλημα με το s3, μετά από αλαγη κερνελ και ρομ σταμάτησε να λειτουργεί η αφή. Του περασα πάλι μέ το Odin την 4.3 αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Για δοκίμασε να περάσεις μέσω recovery τον τελευταίο ML4 stock kernel. Download.

Μετά από ενημέρωση λογισμικού (φορούσε την 4.0) σε 4.3 διαπίστωσα ότι το wifi έγινε πιο δυνατό αλλά η κάμερα έχασε την ζωντάνια της , το πληκτρολόγιο στα sms στα ελληνικά γράφει μόνο κεφαλαία ,υπάρχει μόνο το πληκτρολόγιο της Samsung από προεπιλογή και δεν υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής σε πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων. Εχω ανοιχτα τα παντα απο τις 10 το πρωι και η μπαταρία του είναι στο 20% τώρα , μετά από 6,5 ώρες δηλαδή . Είναι καλά? ??

ρε παιδιά μην λέμε ότι να'ναι. Ότι είναι πολύ αργή η 4.3 και άλλα τέτοια χαζά. Για μένα είναι ότι πιο γρήγορο είχα μέχρι σήμερα. Σε συνδιασμό με kernel boeffla δουλεύει άψογα!!! Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.

οση λενε οτι ειναι αργη η 4.3 εχουν απολυτο δικιο.μονο με εναν κερνελ σαν τον boeffla που εχω και εγω αλλαζουν τα πραγματα με καποιον μαγικο τροπο και η συσκευη πεταει.αλλα με στοκ κερνελ ειναι να το σουταρεις στον τοιχο.τωρα πως φτιαχνει με εναν κερνελ που μονταρε ενας τυχαιος γερμανος ερασιτεχνης και σερνεται με samsung kernel ειναι πολυ υποπτο πιστευω.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

*#06# βλεπεις οτι ιμει. οχι 60.

το τσεκαρεις με το ιμει που αναγραφετε στο πισω μερος της συσκευης μολις βγαλεις την μπαταταρια ή το κοιτας απο το κουτι της συσκευης που το αναγραφει κ εκει.

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Επισης να προσθεσω οτι εκανα root το τηλεφωνο με τον ευκρινή και απλό τρόπο που βρηκα στο forum. Περασα και ενα modem που βρηκα σε video στο youtube αλλά τιποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άλλα αντι άλλων!!! Φαντάζομαι κάπως πρέπει να βάλω το σωστό imei στο λογισμικό

Πολύ σωστό το σχόλιο σου το σωστο είναι*#06#

οση λενε οτι ειναι αργη η 4.3 εχουν απολυτο δικιο.μονο με εναν κερνελ σαν τον boeffla που εχω και εγω αλλαζουν τα πραγματα με καποιον μαγικο τροπο και η συσκευη πεταει.αλλα με στοκ κερνελ ειναι να το σουταρεις στον τοιχο.τωρα πως φτιαχνει με εναν κερνελ που μονταρε ενας τυχαιος γερμανος ερασιτεχνης και σερνεται με samsung kernel ειναι πολυ υποπτο πιστευω.

περνάς δλδ με Odin πάνω απο την Official 4.3 τον boeffla χωρίς καμία άλλη ρύθμιση στον kernel που μπορεί να κάνει αυτή την διαφορά και έχεις τέτοια αποτελέσματα ?

μιλάμε για unrooted συσκευή ή δεν παίζει ρόλο στο παρόν θέμα ?

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Η με Odin,η αν είσαι Ρουτ κατεβάσεις απο play store το boeffla settings v2 και το φλασαρεις απο εκεί.εννοείται πρεπει να είσαι Ρουτ.δεν ξέρω τι γίνεται αλλά τώρα πια δεν έχω lag πουθενά.δηλαδή αφού πέρασα τον κερνελ και εκανα επανεκκίνηση, ηταν λες και είχα άλλο κινητό.ίσως δηλαδή και με κάποιον άλλο custom kernel να εχεις ανάλογα αποτελεσματα,ο στοκ είναι το προβλημα Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Ποιο είναι το ύποπτο? Προχειροδουλειά ναι, από την Samsung βέβαια. Φάνηκε και με την 4.3 που μας έδωσε αρχικά και όλα κολλούσαν.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro