m7ixalis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 εκτος απο factory reset τι αλλο πρεπει να κανουμε πριν την εγκατασταση ρομ;; Στο ιντερνετ καποια παιδια λενε και για wipe cache k wipe dalvic... Ναι, κανε τα και αυτά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serf Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το bootamination της Cosmote δεν το εχω βγαλει απλα κατηργησα κατι εφαρμογες της Cosmote οπως τα Cosmote Games κτλ.. Η 4.3 της Cosmote ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη αναβαθμιση σε σχεση με την 4.1.2 . Απλα καλο ειναι οταν κανει καποιος αναβαθμιση απο μια εκδοση Android σε μια αλλη να κανει φορματ το κινητο πριν και μετα για να γλιτωσει απο διαφορα προβληματα. τι εννοεις φορματ πριν και μετα? Πως γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 τι εννοεις φορματ πριν και μετα? Πως γινεται αυτο? Factory reset ,χάνεις οτιδήποτε υπάρχει στην εσωτερική sd . Πηγαίνεις ρυθμίσεις> λογαριασμοι > δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας> επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων ή μπαίνοντας σε recovery mode με τον συνδυασμό των πλήκτρων( power /volume up/home button ). Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serf Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Factory reset ,χάνεις οτιδήποτε υπάρχει στην εσωτερική sd . Πηγαίνεις ρυθμίσεις> λογαριασμοι > δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας> επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων ή μπαίνοντας σε recovery mode με τον συνδυασμό των πλήκτρων( power /volume up/home button ). για το πριν εκει πηγε το μυαλο μου... το μετα ομως? αφου εγκαταστησεις ξανακανεις factory reset? εκει κολησα πιο πολυ....που λεει πριν και μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 για το πριν εκει πηγε το μυαλο μου... το μετα ομως? αφου εγκαταστησεις ξανακανεις factory reset? εκει κολησα πιο πολυ....που λεει πριν και μετα Εγω έκανα μόνο πριν reset και όλα πήγαν καλά. Αφού είναι καθαρό απο πρίν τι θα βρωμίσει με την ενημέρωση??? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serf Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εγω έκανα μόνο πριν reset και όλα πήγαν καλά. Αφού είναι καθαρό απο πρίν τι θα βρωμίσει με την ενημέρωση??? :p ελα μου ντε.... γι αυτο πραξενευτηκα. Επειδη το ειπε δυο φορες μαλιστα, μηπως εννοει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλαησπέρα παιδιά, Εδώ και μερικές βδομάδες τρέχω την 4.3 για EUR μοντέλα.Την Ελληνική.Περίμενα να βγεί η Cosmote μεχρι που χθες βγήκε.. Κατέβασα την ρομ της Cosmote 4.3 απο το sammobile,κατεβαίνει όλα καλά αλλά το RAR δεν ανοίγει-κανει extract Το αρχείo Md5 ωστε να το βάλω μέσω odin. Οστώσο,όταν πάω και φλασσάρω την Original 4.1.2 απο Odin,δεν εγκαθησταται το modem και το IMEI είναι του τυπου 049ΧΧΧΧΧΧ.Και απο Kies μου βγάζει νέα ενημέρωση πατάω κατεβάζει μεσα σε μερικά δευτερόλεπτα κάτι αρχεία και επι 30 λεπτά λέει προετιμασία χωρίς να κάνει τίποτα.. Τι να κάνω ωστε να πάω σε Cosmote 4.3?Eφοσον το rar εχει προβλημα και το Odin επείσης; Ευχαριστώ!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλαησπέρα παιδιά, Εδώ και μερικές βδομάδες τρέχω την 4.3 για EUR μοντέλα.Την Ελληνική.Περίμενα να βγεί η Cosmote μεχρι που χθες βγήκε.. Κατέβασα την ρομ της Cosmote 4.3 απο το sammobile,κατεβαίνει όλα καλά αλλά το RAR δεν ανοίγει-κανει extract Το αρχείo Md5 ωστε να το βάλω μέσω odin. Οστώσο,όταν πάω και φλασσάρω την Original 4.1.2 απο Odin,δεν εγκαθησταται το modem και το IMEI είναι του τυπου 049ΧΧΧΧΧΧ.Και απο Kies μου βγάζει νέα ενημέρωση πατάω κατεβάζει μεσα σε μερικά δευτερόλεπτα κάτι αρχεία και επι 30 λεπτά λέει προετιμασία χωρίς να κάνει τίποτα.. Τι να κάνω ωστε να πάω σε Cosmote 4.3?Eφοσον το rar εχει προβλημα και το Odin επείσης; Ευχαριστώ!:!: Το ξανακατεβάζεις για αρχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ξανακατέβασα 4.1.2 Cosmote και πάλι No modem και απo sammobile kai sami-firmware Ξανακατεβασα 4.3 Cosmote και παλι δεν ανοίγει το .rar Τo Kies πάλι δεν λειτουργεί σωστά με 4.1.2 προς update 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Το φορματ μετα το εκανα γιατι απο αναβαθμιση σε 4.1.2 απο 4.0.4 και απο 4.1.2 σε 4.3 στο πρωτο μπουταρισμα μου κρασαραν ολες οι προεγκατεστημενες εφαρμογες της Cosmote Ρομ (Cosmote Games κτλ..). Μετα απο το δευτερο φορματ ολα λειτουργησαν κανονικα χωρις κανενα θεμα. Κατι σαν εξτρα δικλειδα ασφαλειας για να μην ξανασχοληθεις μετα την εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ξανακατέβασα 4.1.2 Cosmote και πάλι No modem και απo sammobile kai sami-firmware Ξανακατεβασα 4.3 Cosmote και παλι δεν ανοίγει το .rar Τo Kies πάλι δεν λειτουργεί σωστά με 4.1.2 προς update 4.3 Το πρόβλημα είναι σε σένα. To rar ανοίγει κανονικά. Ή ξανακατέβασμα, ή το πρόγραμμα που το ανοίγεις έχει θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis50 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 No problem ;) μήπως να δοκίμαζες να περάσεις την ίδια ρομ με Odin? Που το κατεβαζω και αν υπαρχει και κανενα guide θα ηταν τελεια. Θα βλεπει ομως το κινητο? Επειδη κολλαει στην οθονη αναβαθμισης δεν το αναγνωριζει σαν συνδεδεμενη συσκευη στον υπολογιστη.. Ουτε το Kies, ουτε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Που το κατεβαζω και αν υπαρχει και κανενα guide θα ηταν τελεια. Θα βλεπει ομως το κινητο? Επειδη κολλαει στην οθονη αναβαθμισης δεν το αναγνωριζει σαν συνδεδεμενη συσκευη στον υπολογιστη.. Ουτε το Kies, ουτε τιποτα. Δοκίμασε : Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Παιδιά πρόβλημα. ... Πηγα να κανω μια σύνδεση εικονικού δικτύου, VPN έβαλα και ένα pin όπως με ζήτησε, αλλά δε θέλω πια να το χρησιμοποιείσω. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να διαγράψω - σταματήσω. Απο τότε οταν κλειδώσει η οθόνη μου ζητάει αυτό το pin για να εχω πρόσβαση στο τηλέφωνο Edited January 12, 2014 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδια καλησπερα. Καταρχην συγγνωμη αν δεν ειμαι στο καταλληλο θεμα. Το κινητο μου φοραει το τελευταιο nightly (12.1) της CM11 και δεν αναβει καθολου το notification light. Υπαρχει καποια εφαρμογη για να το τεσταρω να δω αν λειτουργει ή αν ειναι bug της ROM Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα Όλα οκ με το Odin και το zip της 4.3 Cosmote Θα ήθελα να με φωτίσετε με μια τεχνική Hardware λεπτομέρια.. Σήμερα σέταρα ένα S3 Φίλου,και παρατήρησα ότι το Home Button του ειναι πολύ πιο Crisp σε σχέση με το δικό μου άψωγα συντηρημένο S3.Εμένα όταν το πατάω στο κέντρο δεν είναι τοσο..(Σκληρό να το πώ ?) σε σχέση με το καινούριο.. Είναι φυσιολογικό και έτσι θα γίνει και το άλλο η πάω για αλλαγή;Γιατι τις περισσότερες φορές απο συνήθεια το πατάω λίγο απ τν δεξιά μεριά και όχι απο την μέση.. Επείσης παρατήρησα ότι σε ίδια λειτουργία και φωτεινότητα (φουλ) οι οθόνες μας αν και η δικιά μου με ζελατίνα δεν ήταν ίδιες.Εμένα σαν να ήταν λίγο πιο σκοτεινή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 παιδια μπορει καποιος να μου επαναφερει στην μνημη μου πως κανω ροοτ και ανροοτ το σ3 μεσω του farmaroot δεν θυμαμαι πιο απο τα 3 διαλεγω Sam Frodo Aragorn ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Όσοι βάλατε cosmote 4.3 δουλεύουν τα βελάκια στο space γιατί παρόλο που έχω δύο γλώσσες δεν... Βέβαια έβαλα το SwiftKey αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν δουλεύει.. Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Όσοι βάλατε cosmote 4.3 δουλεύουν τα βελάκια στο space γιατί παρόλο που έχω δύο γλώσσες δεν... Βέβαια έβαλα το SwiftKey αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν δουλεύει.. Δες μήπως έχασες το ΙΜΕΙ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δες μήπως έχασες το ΙΜΕΙ Όχι.. Στις πληροφορίες της συσκευής το βγάζει κανονικά Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Όχι.. Στις πληροφορίες της συσκευής το βγάζει κανονικά Κάνε τότε μια εκκαθάριση δεδομένων του πληκτρολογίου από το διαχειριστή εφαρμογών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 γεια σας παιδια.περασα την 4.3 και δεν μου ειναι ενεργες οι φωνητικες εντολες της φωτογραφικης μηχανης μηπως ξερει καποιος γιατι δεν ενεργοποιουνται(smile ,capture κλπ)το εχει καποιος αλλος το προβλημα αυτο?Α επισης και τα πολλαπλα παραθυρα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Κάνε τότε μια εκκαθάριση δεδομένων του πληκτρολογίου από το διαχειριστή εφαρμογών. Τζίφος.. Δοκίμασα να βάλω και άλλες γλώσσες αλλά τπτ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια σας παιδια.περασα την 4.3 και δεν μου ειναι ενεργες οι φωνητικες εντολες της φωτογραφικης μηχανης μηπως ξερει καποιος γιατι δεν ενεργοποιουνται(smile ,capture κλπ)το εχει καποιος αλλος το προβλημα αυτο?Α επισης και τα πολλαπλα παραθυρα.Ευχαριστω Δοκίμασε settings /my device/voice control κάτω κατω Για τα πολλαπλά παράθυρα έχεις ενεργοποιεί το multiwindow? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 γεια σας παιδια.περασα την 4.3 και δεν μου ειναι ενεργες οι φωνητικες εντολες της φωτογραφικης μηχανης μηπως ξερει καποιος γιατι δεν ενεργοποιουνται(smile ,capture κλπ)το εχει καποιος αλλος το προβλημα αυτο?Α επισης και τα πολλαπλα παραθυρα.Ευχαριστω Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω φιλε με τα πολλαπλα παραθυρα. Το ενεργοποιω και τιποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τζίφος.. Δοκίμασα να βάλω και άλλες γλώσσες αλλά τπτ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε settings /my device/voice control κάτω κατω Για τα πολλαπλά παράθυρα έχεις ενεργοποιεί το multiwindow? Κι εμενα πολαπλα παραθυρα δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τζίφος.. Δοκίμασα να βάλω και άλλες γλώσσες αλλά τπτ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε settings /my device/voice control κάτω κατω Για τα πολλαπλά παράθυρα έχεις ενεργοποιεί το multiwindow? στις ρυθμισεις-συσκευη-ελεγχος εντασης-καμερα,δεν ενεργοποιηται η καμερα, ειναι σβηστο(δεν τσεκαρεται).απο που ενεργοποιουμε το multiwindow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts