NickName98 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Όσοι φοβούνται μην πάθει τίποτα το home button δοκιμάστε την εφαρμογή swipe home button. Πολύ καλή και χρήσιμη αλλά λίγο σπαστική μερικές φορές στο πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 τελικα δεν εβγαλα ακρη αλαξα και ακινουρια καρτα sim και τιποτα εσεις εχετε προβλημα με το σημα?τι να κανω?το κιν το εχω μονο τρεις μερες να το παω servise η να ζητησω αντικατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 τελικα δεν εβγαλα ακρη αλαξα και ακινουρια καρτα sim και τιποτα εσεις εχετε προβλημα με το σημα?τι να κανω?το κιν το εχω μονο τρεις μερες να το παω servise η να ζητησω αντικατασταση? ξαναζητα αντικατασταση καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Παιδες Καλησπέρα. Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος να μου πει. Έχω πάρει ένα φορτιστή με 2 Αμπερ και δουλεύει μια χαρά. Σημερα εντελώς τυχαία εβαλα το τηλ να φορτίσει κλειστό και δεν φορτιζε. Μετα εβαλα τον μανισιο φορτιστη και φορτιζε κανονικά. Δοκιμασα και κατι άλλους που ειχα με μισο αμπερ και φορτιζε παλι. Λετε να εχει καποια ασφαλεια και δεν φορτιζει κλειστο με μεγαλύτερο απο 1αμπερ φορτιστή; Το εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο να μας πει αν και σε αυτον κανει το ιδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Παιδες Καλησπέρα. Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος να μου πει. Έχω πάρει ένα φορτιστή με 2 Αμπερ και δουλεύει μια χαρά. Σημερα εντελώς τυχαία εβαλα το τηλ να φορτίσει κλειστό και δεν φορτιζε. Μετα εβαλα τον μανισιο φορτιστη και φορτιζε κανονικά. Δοκιμασα και κατι άλλους που ειχα με μισο αμπερ και φορτιζε παλι. Λετε να εχει καποια ασφαλεια και δεν φορτιζει κλειστο με μεγαλύτερο απο 1αμπερ φορτιστή; Το εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο να μας πει αν και σε αυτον κανει το ιδιο; Εγώ το φόρτιζα κανονικά με 1.2 Αν ο φορτιστής έχει αποσπώμενο καλώδιο, δοκίμασε να κάνεις τράμπα τα καλώδια με άλλον που δουλεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Εγώ το φόρτιζα κανονικά με 1.2 Αν ο φορτιστής έχει αποσπώμενο καλώδιο, δοκίμασε να κάνεις τράμπα τα καλώδια με άλλον που δουλεύει. Δοκιμασα αλλα τιποτα δουλευουν ολοι εκτος αυτου. Αλλα μονο κλειστο. Ανοιχτο δουλευει μια χαρα.Να επισημανω οτι εχω custom rom omega v47. Να παιζει ρολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Δοκιμασα αλλα τιποτα δουλευουν ολοι εκτος αυτου. Αλλα μονο κλειστο. Ανοιχτο δουλευει μια χαρα.Να επισημανω οτι εχω custom rom omega v47. Να παιζει ρολο; Aν έχεις αλλάξει κερνελ, δοκίμασε να βάλεις τον μαμά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Aν έχεις αλλάξει κερνελ, δοκίμασε να βάλεις τον μαμά. Οχι δεν αλλαξα εχω τον μαμα xxemg6 που ειναι με την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 έβαλα την omega 43.9 χτες και πήρα και backup το efs. σήμερα πήγα να επαναφέρω τη backup rom που είχα πάρει χτες πριν περάσω την omega αλλά μου βγάζει md5 mismatch. Έχω ξαναπεράσει το efs backup.Ξέρει κανείς τίποτα? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Έχει καταστραφεί το αρχείο του backup. Δεν είναι το σωστό δηλαδή. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 εχθες εκανα μια αναβαθμιση γυρω στα 76 μβ ξερει καποιος τι αλλαγεσ εχει φερει ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Εγώ που έχω Ελληνικό SSGSIII αγορασμένο από Γερμανό ήδη κάνω update μέσω KIES με το που συνέδεσα το κινητό μου έβγαλα Firmware Update. Όπως βλέπω αργεί αρκετά όμως . Update στην 4.1.2. της cosmote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Έχει καταστραφεί το αρχείο του backup. Δεν είναι το σωστό δηλαδή. του efs ή της Rom? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 του efs ή της Rom? How To solve The MD5 Mismatch Error The Easy Way For Samsung Galaxy Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 How To solve The MD5 Mismatch Error The Easy Way For Samsung Galaxy σ'ευχαριστώ αλλά δεν δούλεψε. Δεν πειράζει .τα περασα με titaniumbackup. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Update στην 4.1.2. της cosmote ? ελα ντε, δεν βγαζει τπτ στο δικο μου και ουτε εχω ξανακουσει να πηρε αναβαθμιση τα COS Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 του efs ή της Rom? Της rom. Αλλά αφού βρήκες λύση, όλα καλά. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Κι εγω έκανα μια αναβάθμιση που μου εβγαλε και ήταν 66mb... όσοι την κάνατε ξέρετε τι αλλαγές-βελτιώσεις έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Κι εγω έκανα μια αναβάθμιση που μου εβγαλε και ήταν 66mb... όσοι την κάνατε ξέρετε τι αλλαγές-βελτιώσεις έχει; Ναι ρε παιδια βρηκε κανεις καμια αλλαγη η απλα χασαμε 10 λεπτα απο την ζωη μας? Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες κολάει τρελά. Μη πως ξέρει κάποιος πως κάνουμε reset η hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες κολάει τρελά. Μη πως ξέρει κάποιος πως κάνουμε reset η hard reset; Ρυθμίζεις -> Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας -> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή εναλλακτικά από recovery 1) απενεργοποιείς το κινητό 2) κρατάς πατημένα τα εξής κουμπιά (Volume up + Home Button + Lock Button) και τα τρία μαζί μέχρι να δεις ότι το κινητό ανοίγει 3) πλοηγείσαι στο menu που σου εμφανίζει με τα κουμπιά της έντασης και βρίσκεις το "factory reset" και πατάς το Lock Button για να το επιλέξεις. 4) μόλις τελειώσει, βρίσκεις το Reboot από το menu και το επιλέγεις με το Lock Button Προσοχή! Θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα στο touchwiz? πάω να σβήσω μία περιττή σελίδα (home screen) και μου κολλάει...επίσης πας να σβήσεις μία συντόμευση εφαρμογής στο lock screen μέσα από τα settings και πάλι κολλάει...νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά με τo τελευταίο update MG4... :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα στο touchwiz? πάω να σβήσω μία περιττή σελίδα (home screen) και μου κολλάει...επίσης πας να σβήσεις μία συντόμευση εφαρμογής στο lock screen μέσα από τα settings και πάλι κολλάει...νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά με τo τελευταίο update MG4... :mad::mad: Απο μενα δεν παιζει καποιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Ουτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα. Μήπως δεν έκατσε καλά η ενημέρωση... και θέλει factory reset; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 του έχω κάνει 3... :O βέβαια μετά το reset παραμένει το firmware mg4...μήπως έχει περαστεί από την αρχή λάθος? αν ναι τι κάνουμε σε αυτή την περιπτωσάρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts